kkzıalr dün emre hoca beni aradı.kullandığımız ilaçların hiç bir anlamı olmadığını söyledi.y kromozomu mikro delesyonu testini yaptırıp yanıma gelin dedi ama size yapılabilecek tek şey tese dedi.kızlar bursa tıpta bu test yapılıyormu bilen varmı?
biz de tatil nedeniyle kısa bir aile ziyareti yaptık
yeni geldim hemen duaları okuduğumu yazayım dedim
iyi olmuş canım bende kalksam biraz işim var ama canım istemiyor daha...
sperm testi için yarın mı gidecektiniz tatlım
Allah razı olsun cnm aslında esim hep gamsizdir ben bebek olmuycagini duyunca daha duygusal oldum ondan esimin hareketleri batıyor bana neden bukdr rahatsız diyorum eşimde neyapayim oturup yasmi tutayın tedavi olcaz iste olursa olur olmasa olmz diyor.. Aslında doğrusunu o söylüyor ama ben fazla duygusalim
arkadaşlar emre bakırcıoğlunun mailini bilen var mı
Allah razı olsun cnm aslında esim hep gamsizdir ben bebek olmuycagini duyunca daha duygusal oldum ondan esimin hareketleri batıyor bana neden bukdr rahatsız diyorum eşimde neyapayim oturup yasmi tutayın tedavi olcaz iste olursa olur olmasa olmz diyor.. Aslında doğrusunu o söylüyor ama ben fazla duygusalim
valla cnm o duygusallık bendede var.çok fazla sulugözlü oldum.hemen ağlayabiliyorum.en ufak bişey bile beni mahvetmeye yetiyor.sinir sistemim çöktü diyebilirim.allahtnki benim eşim çok dengeli.ortamı çok güzel ılıman hale getirebiliyor.biri bizide anlamalı..biz anne olamama korkusuyla yaşıyorz hergün.ve belki yanlış fikre sahibim ama bana göre annelik çok kutsal.babalığın bi adım önünde.o yüzden çok fazla hassas olabiliyoruz cnm..rabbim hepimize sabır versin..
bana kızmayın ama:) ben 1 sene sonra hamile kaldım ve anne oldum şuan çok pişmanım tamam iyiki var iyiki benim kızım ama inanın bakımı ve annelik psikolojisi çok zor keşke dahada geç olsaydı diyorum ki ben deliriyodum bebek için o 1 sene bile ben zorladım eşim hiç istemedi bırak hayatımızı yaşıyalım dedi ve hep kavga gürültü şimdi farklı o benden daha deli oluyo şimdi ben fos çıktımama şunu bilin herşeyin bi vakti var
herşeyin iyi bir yanı var
ya bide şurdan düşününtamam çocuğunuz olsaydı ama problemi olsaydı yada hasta olsaydı şimdi 1 kere ölüceksin o zamn herğün
ve bayanlar eşinize destek olun onların sizden daha çok morele ihtiyacı var
benden önce bahar85 arkadaşım güzelcene yazmış burdaki bütün arkadaşların duygu ve düşüncelerini.öncelikle biz herzaman rabbimden hayırlısını istiyoruz.sağlıklı ve hayırlı evlatlar istiyoruz rabbimden.siz anladığım kadarıyla geçmişi pek okumamışsınız.eşlerimize destek olmadığımızı nerden bilirsunuz.ben buraya bir aydır üyeyim ama az çok görüyorumki burdaki bütün bayanlar eşleriyle çocuklarıymış gibi ilgileniyor bende dahil.koca koca insanlar eşlerinin ağzına 1tane incir tıkma derdinde,iğrenç kokan çayları içirmenin düşüncesinde..tartışmalarda kvgalarda alttan alanlarımızda cabası.bu yazdıklarınızı ben hiç okumamış sayıyorum zira size bu cevabı yazarken bile ellerim titriyor.keşke daha geç olsaydı dediğiniz evlada ben sahip olabilmek için evimi bile gözden çıkardım.tedavi için varımı yoğumu ne varsa satmaya hazırım.heleki rabbim bi evlad nasip etsin onun iyi olması için dilenmeye bile razıyım ben.bunu söylemek haddim değil ama bana göre siz doğum yapmış olabilirsiniz ama "anne" olamamışsınız daha.çünkü bir anne buraya gelipte evladı olmayan yüzlerce binlerce kadının bulunduğu bi topikte "çok pişmanım keşke doğurmasaydım" demez..bir kadının halini başka bir kadın anlamıyorsa boğazıma bir düğüm daha attım gitti..ve bencede siz keşke doğurmak için doğurmasaydınız...
ve burdan yine bütün kader arkadaşlarıma içten dua ediyorum rabbim bize çok büyük sabırlar versin önce..ve önce eşlerimize ve bize sağlık sıhhat.ve sağlıklı hayırlı yumuk yumuk gözleri al yanakları ufacık elleri küçücük gözleri minicik burnu olan cennet kokan mis kokan evlatlar nasip etsinn...rabbim çektiklerimizin karşılığını dünya gözüyle bizlere almayı nasip etsin..amin...
s.a. arkadaşlar nasılsınız... yeni gelişmler varmı biraz hazırcı gibi davranıyorum ama geçmiş çok uzun okuyamadım kusura bakmayın anemonu merak ettim aslında sonucu belli oldumu 1 haftadır annemlerdeyim nete giremedim...inşallah güzel haberler vardır...
Kızlar merhaba nasılsınız topiğe yazdım ama bütün yazdıklarım bakım olduğu için silindi anca şimdi yazabiliyorum
ben bugün saat 12:20 de kaan beyi aradım onunla konuştum
biliyosunuz mikro tese sonrası 2.tedavimizdeyiz
ameliyat sonrası 6.ay bugün bitti
eşim kısmetse yarın hormon tahlillerini yaptıracak
son 2 aydır bildiğiniz gibi iğne kullandı
eşim toplamda 15 adet ovitrelle
1 adet pregni kullandı ve 6 .ay da bugün bitti...
Kaan beyi aramamın nedeni
biliyosunuz pregni arıyorduk ama bulamıyorduk
haklarını hiç bir zaman ödeyemeyeceğime inandığım iki arkadaşım sayesinde bugün 10 adet pregni buldum kısmetse yarın elimizde olacak
onları nasıl kullanacağımız ile ilgili aradım kaan beyi
pregni iğneleri bulmamıza çok sevindi kullanın onları aynı ovitrelle gibi haftada 2 kez kalçadan dedi
bugün 6.ayımızın bittiğini yarın hormon tahlillerini yaptıracağımızı kısa bi özet geçtim
ve son 2 aydır sperm testi yaptırmadığımızı
çarşamba günü sperm testi yaptırdığımızı 4400 adet lökosit ve 1 ölü sperm bulunduğunu söyledim
gerçekten mi dedi bu çok güzel birşey neden bana söylemiyosunuz neden haber etmiyosunuz dedi adama birden can geldi
deim hormonlarla birlikte gönderecektim o yüzden dedim
iyi bakıldımı felan dedi
eşimin yeniden dün test verdiğini
lökositlerin üzerinde çalışılacağını söyledim ayrıntılı incelenecekmiş dedim sonuç yarın çıkacak dedim
tamam dedi
lütfen onları bana gönderin dedi
dosyanıza işlerim tedaviye ona göre
yön veririz dedi
hocada çok şaşırdı yarın saat 1 de görüşmemiz var kızlar
inşlh olumlu güzel şeyler çıkar
sizlerin içten ettiğiniz dualarınızla bu aşamalara geldiğine inanıyorum
ve pregni için bize yardımcı olan o 2 can arakadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum allah onlardan razı olsun inşlh tez zamanda çifter çifter bebeklerine kavuşurlar sonrada biz inşh bizdeki son durumlar bunlar canlarım..
slm canım benim topiğimizin güzel hamişi
anemondan haber almadık daha inş hayırlı haberler alırız ama
fbyildiz arkadaşımızda bahçeci fulyada tedavisine başlamıştı...
cuma günü eşi emre hocada m.tese oldu ve sperm bulunmuş...
kendisinden de 19 yumurta toplanmış 8 tanesi döllenmiş...
embriyolarının kaçıncı güne kadar gideceğini düşünüyordu...
transferi gelecek ay olacak...
inş anomundan da fbyildizden da hamiş haberlerini alırız
istiyorumbebeğimi ve enfall mayıs adetiyle tedavisilerine başlayacaklar...
ve arkalarından biçok arkadaş tedaviye başlayacak sırayla...
rabbim senin mutluluğunu hepimize yaşatır inş
sen nasılsın canım bebişlerin nasıl ??
kızlar ilk denemede tek embriyo koyuyorlarmıs demi istesekte birden fazla koymuyorlar mı biliyor musunuz?
Allah razı olsun canım üşenmeden yazmışın çok mutlu oldum.... fbyıldız arkadaşımız adına çok sevindim şükürle olsun sperm bulunmuş 8 embriyo çok iyi Rabbim tamamına erdirsin... inşallah herkesin hamile haberlerini almak nasip olur... ne güzel tedaviye başlayan arkadaşların sayısı arttıkça seviniyorum birer adım daha yaklaşıyorlar inşallah bebişlerine...
bende iyiyim canım şükür ama istirahate de devam ediyorum bebişler de iyi şükür bahar teyzesi cumartesi kontrole gidecez heyecanla o günü bekliyorum...
evet canım ilk denemede tek koyuyorlar ama bence istemelisiniz hatta ısrar edin kolay kolay tedavi olunmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?