Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ay inanmıyorum gözün aydın canım benim rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah inşallah

kkzıalr dün emre hoca beni aradı.kullandığımız ilaçların hiç bir anlamı olmadığını söyledi.y kromozomu mikro delesyonu testini yaptırıp yanıma gelin dedi ama size yapılabilecek tek şey tese dedi.kızlar bursa tıpta bu test yapılıyormu bilen varmı?

Sağol canım benimm
inşaallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimizee
çok beklemedennn
bu arada diyet nasıl gidiyoo kilolar gidiyo yavaş yavaşş
şimdi gördüm de 78.6 olmuşsunn

evet canım bu hafta çok şükür biraz daha gitti kilolarım
hergün günlük yürüyüşe de başladım inşallah daha hızlı gider artık

canım inşallah bolca sperm bulunur ve mutlu sona yaklaşırsın az kalmış inşallah herşey gönlünce olur

esmacım 2 yıl kadar önce emre bey bizede aynı şeyleri söylemişti.TESE den başka yapılacak birşey yok. eşim tese olacağı gün normal sperm çıkmıştı.maalesef tüpbebek tutmamıştı.büyük ALLAHım olderse olur.sıkma canıını.y mikro delesyon testi sanırım tıp fakültelerinde yapılır. biz antalya tıpta yaptırmıştık.inş. kavuşuruz.

inşallah canım bizimde teseye gerek kalmaz hiç istemiyorum bu teseyi ben ama mecbur kalırsak yaptırıcaz.tıptan randevu alıp bu testi istiyorum deyince yapıyolarmı acaba?

canım hadi hayırlısı inş tedavi süreciniz en iyi şekilde devam eder...
rabbim takdiri herşey inş nasip ederde bol bol sperm bulunur
allah yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliycem

canım nihayet emre hocayla görüşmenize sevindim...
inş ameliyat öncesi doğal yoldan çıkış olur...
olmazsada inş ameliyatta fazla fazla bulunur
canım testlerin hepsini tıp fakültelerinde yaptırabilirsin
inş bi engel çıkmazda hayırlısıyla temmuzda başlarsınız tedavinize...
negüzel destek oluruz orda birbirimize tatlım

hoşgeldin güzelim nerdeydin bu vakte kadar.dinlendinmi

hoşbulduk tatlım
23 nisan programından sonra öğretmen arkadaşları davet etmiştim öğlen...
beraber yemek yedik onlar gitti...
ben bi girdim topiğe zaten yorgundum çok da uykum geldi uyuyuverdim bende
geç kalktım yemek yedik survivorı izledim anca bu saati buldum işte
sen nasılsın canım ??

ay baharım inşallah bende seninle temmuzda orda olmak istiyorum inşallah bakalım.

iyi aksamlar canim. hosgeldin.hamd olsun iyim sen nasilsin bakalim.günün yorgunlugunu atabildin mi.

allah iyilik versin canım...
bende iyiyim şükür güzel bi gün geçirdik...
yorgunluk vardı tabi yattım dinlendim biraz iyi oldu...

Canımmm nerelerdesinnn
bugün ben burdaydımmm
bekledim seni ama yoktunnnn
yoruldunmuuuu bugünn sennn

canım benim ben öğlen geldim baktım herkes kendi halinde bende çıktım...
zaten yorgundum uyudum bende
yoruldum canım yaa ama güzel geçti bıdıklarım için herşeye değer

cnm abinin çocuğuna senin nazarın felan değmez bence bidahada abinlerle görüşme bi abi kendini kardeşinin yerine koyamıyorsa bilmiyorum artık...

Benimde canım fena halde sıkkın insanları anlamak kolay değil Allahım hepimize çocuk versede kurtulsak bu dertten bide ben şu konyadan bi gidebilsem çok iyi olcak herkesten uzağa en iyisi kimseyi gözüm görmez..., Bana birisi böyle davrancak bidaha yüzüne bakmam cnm sende öyle yap...

inşallah canım bizimde teseye gerek kalmaz hiç istemiyorum bu teseyi ben ama mecbur kalırsak yaptırıcaz.tıptan randevu alıp bu testi istiyorum deyince yapıyolarmı acaba?

kızlar tam olarak sorun neydiki emre bey ilaç tedavisi vermedi

baharcım face den resimlerinize baktım çok güzeller yaaaaaaaaaaa bu arada esma arkadaşıma dediğin gibi acaba tese öncesinde sperm testinde sperm çıkışı olurmu? inşlh RABBİM nasip ederde böyle mutlu bir duygu yu bizde yaşasak dimi ya ne güzel hayal kuruyorum dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…