Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
(((((((( İnan ağlıyorum suan (( 2 ay onçe yazmışsin bu yazii bende sayfaları okurken rasladim sanki kendim yazmış gibi hissettim tüm duyguları aynen yasıyorum...normalde her arkadasın akrabanın doğumuna giderdim hastahaneye çünkü cok heyecanlı bı olaydı bebegi görmek o ani yasamak ama daha yüreğim kaldırmıyor gitmeyi düşünmüyorum doğumlarda hastahaneye....her kelimen her cümlen benim içimden geçenleri yüreğim sızladı İnan...rabbbimmmmm boynumuzu bükük bırakmasın ins

Tmm cnm ins heyecandan unutmam sorcaklarimi :) demek okuduğum yazılar başka bsy tup bebekte geçiyordu anlamadım tam...Hayırlısıysa sperm bulunur cok korkuyorum ama sizde olurmu acayip sekilde sperm cikcak diye düşünüyorum hiç olumsuzluk aklıma gelmiyor ki normalde he olumsuz düşünürüm

Bide kızlar esimin testesteronu 454 fsh 9.7
Fsh normal deilmi yoksa biraz dahamı yüksek olmalıydı

canim dedigin gibi kullananlarda var ama sanirim o kadinda sorun varsa yumurtalar güzel gelissin diye uygulaniyor.

rabbim gönlüne göre versin tatlim.

Bide kızlar esimin testesteronu 454 fsh 9.7
Fsh normal deilmi yoksa biraz dahamı yüksek olmalıydı

ben hormonlardan hic anlamiyorum maalesef. hep test sonucunda yazan normal degerlere bakip yükselmis , düsmüs diyebiliyorum.sizinde test sonucunda vardir mutlaka normal degerler ona göre kendin degerlendirebilirsin.

Cnm elazigdaki doktor once sizi tedavi edelim dedi ama o sıra esimin ne hormon test sonucu nede genetik sonucu vardı elimizde bakmadan direk tedavi dedi zaten icime şüphe düştü...malatyadaki ile daha konuşmadık..cuma goruscez...okdr ok yazı okudumki su olasılıktan cok korkuyorum ya esim once mikrotese olursa ve 2-3 sperm çıkarsa dondurulup cozulunce elimizde kalmazsa cok kötü olurum...vicdanim sizlar ..keske bilsem 10-15 tane sperm cikcak once esim olsun isterdim..canı yürekten sorarsan once esim olsun isterim en azından sperm çıkınca huzurlu sekilde tedavi olurum...haaa okdr iğne sonucunda hiç sperm çıkmazsa ayrı yıkılırım..İnan bunu yazarken bile kafam karışıyor(

sen bilirsin cnm
hakkında hayırlısı olsun
güzel haberlerini duyarız inş..

ben hormonlardan hic anlamiyorum maalesef. hep test sonucunda yazan normal degerlere bakip yükselmis , düsmüs diyebiliyorum.sizinde test sonucunda vardir mutlaka normal degerler ona göre kendin degerlendirebilirsin.

Şimdi bakımda 6-14 arası dıyo Ozaman normal...torpillerde okurumda 11 e düşük diyen olmuşta kafam karıştı :)

baharcigim canim ben okudum tefricielerimi. rabbim arkadasimizi dualarina nasil eylesin hayirlisiyla birlikte...

sen bilirsin cnm
hakkında hayırlısı olsun
güzel haberlerini duyarız inş..

Esim daha düşünme doktor nederse onu yaparız dedi tmm dedim..eşimde riske almamak icin once benim tedavi olmamı istiyor bakalım cuma belli Olcak ins hersey hakkımıza hayırlısı hepimiz icin..esinde kac sperm bulunmuştu cnm neguzel sperm var bidaha deneyin tup bebegi bence...
Bn hep diyorum sperm olsun ben 3-4 denerim tup bebegi sorun deil yeterli sprm olsun:)

cnm bizim sperm haraketsizdi yani ölü olabilir dedi doktorlar ama bir embriyom oluştu tutunamadı
inş cnm normal yoldan çıkış olur ve bebişime kavuşurum..
cnm seninde hakkında hayırlısı bizim bi arkadaş var eşide aynı durumda onunda sperm haraketsizmiş ama şimdi hamileydi inş bizimde olur bebişlerimiz
senin eşinin sorunu belli değil inş bol bol sperm olur sizde sorun büyük değildir
nasibimizde varsa olur inş bizde bu günleri unuturuz cnm

Cnm ölü sperm ile bence umut dolu olmak icin yeterli:) ins ins doğal yolla hamış kalırsın cnm ben artık tüm eziyetlere katlanmaya raziyim yeterli bebisim gelsin.. Şimdilik hersey normal elazigdaki doktor sonuclara baktı hersey gayet iyi dedi ama yinede şansımız yarı yarıya Rabbim kısmet eder hepimize ..okdr cok odak noktamda olmuski bebek hayalim..şimdi olmamasını düşünmek bile hayatımı altüst ediyor

cnm sen kaç yaşındasın ??
bende çok istiyorum bebek
hamile olsamda kıyafetler alsam diye hayal kuruyorum çook mutlu oluyorum
bizim evimizede huzur gelcek inş...
bizim mayısta test vercez belki çıkar diye umut ediyorum..

hümayıldız arkadaşım nerde oturuyorsun beylikdüzünde canım ben nurdah vck orda oturuyoru tanışalım canım birbirimize destek oluruz

Cnm ben 28 esim 30 yasında
Hadi ins birsuru sperm çıkar semende ...
Bu arada tv de reklamlarda ne cok bebek reklamı varmış sinirlerim bozuluyor baktikca

Cnm ben 28 esim 30 yasında
Hadi ins birsuru sperm çıkar semende ...
Bu arada tv de reklamlarda ne cok bebek reklamı varmış sinirlerim bozuluyor baktikca

cnm daha vaktin var en kısa zamanda olur inş bu arada eşinle barışmışsın nasılsınız şimdi ???
zaman zaman eşler böyle davranabiliyor cnm
ben 23 yaşındayım ama insan çocuk istiyor işte ya olmazsa diye çok korkuyorum ..

Arkadaslar merhaba topiginizi uzun süredir takip etmekteyim. Bu topikteki en eski arkadaslara veya bilgisi olan arkadaslara bir sorum olacak esi azospermi olupta ilk tesede basarisiz olup 2.3. tese de sperm bulunanlar varmi? Eger benide bilgilendirirseniz cok memnun olurum. Sevgiler.

kızlar iyi akşamlar herkese
Ne var ne yok ben ara sıra girip çıkıyorum pek takip edemiyorum

iyi akşamlar cnm
bu aralar fazla haber var cnmm
denizbulutun ölü sperm bulundu
fbyıldızda mtesede sperm bulundu ve 8 yumurta döllendi ama tarnsfer yapılmadı bir ay sonra yapılcakmış
anemonun son iki günü inş ondanda müjdeli haber alcaz
bahar istanbula gitti 100 bin sperm bulundu...

Merhaba arkadaşımm
bizim ilk tesemizde çıkmıştı 2. de çıkmadı maaleseff
haziran gibide 3. kez eşim tese olucak bakalımm
keşke ona gerek kalmasa ama napalımm
sen anlatırmısın problem nedirr ?
şimdiye kadar neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…