bu sabah eşim erkenden beni uyandırdı.kalk samsuna gidiyoruz test yaptıracağız dedi.sen uyurken aradım randevu aldım diyince sevinçten 5 dakilada yola çıkmış buldum kendimi.medicanaya gittik testi verdi ve sonuç kacaman bir sıfır çıktı çok üzgünüm.o yolu nasıl geri geldiğimizi hala hatırlamıyorum.tek söylediğim kızlar spermleri dondurun demişti ne olacak şimdi oldu.ne yapacağımı nerden başlayacağımı hiç bişey bilmiyorum.
Cnm ben 28 esim 30 yasında
Hadi ins birsuru sperm çıkar semende ...
Bu arada tv de reklamlarda ne cok bebek reklamı varmış sinirlerim bozuluyor baktikca
kızlar iyi akşamlar herkese
Ne var ne yok ben ara sıra girip çıkıyorum pek takip edemiyorum
eşi mikrotese olan arkadaşlar eşiniz mikro tese yi genel mi yoksa lokal anesteziyle mi yapıldı, Kaan hoca benim eşimin kini lokal yaptıda
RABBİM sizin spermlerinizi dondurmayan doktorların ............................... diyorum bu kadar sıkıntıya garg ettiler sizi ALLAH yar ve yardımcımız olsun
Bide kızlar esimin testesteronu 454 fsh 9.7
Fsh normal deilmi yoksa biraz dahamı yüksek olmalıydı
NASILSINIZ KIZLAAR BENDE IYIM COK SUKUR HERGUN YAZAMASAMDA OKUYORUM SIZI KIZLAAR BENIM GUNLER YAKLASTI YAVASTAN YAVASTAN HEYCANLANIYORDUM NE GUZEL AMA DUN AKSAM OLANLAR OLDU , UZERIME CAY DOKULDU YANDIM ALLAHTAN COK BUYUK YANIK DEGIL AMA GECE 2 YE KADAR DOLANDIM DURDUM EVIN ICINDE HEMDE SAG TARAFIM KASIGIMIN KENARI YANDII NE HIKMETSE SU TEDAVIYE YAKIN BASIMA GELMEYEN KALMIYO GECEN AYIN SONUNDA KAZA GECIRMISTIM BU AYDA YANDIM ZATEN YANAR YANMAZ AKLIMA ILK GELEN SEY TEDAVIM OLDU AMA RABBIM BETERINDEN KORUDU COK SUKUR NEYSE ISTE BENDE SIZE HEP KOTU HABER VERIYORUM AMA INSALLAH GUZEL HABERLERDE VERICEM INSALLAH HERKESLERI ALLAHA EMANET EDIYORUUM HEPINIZIN GUZEL HABERLERINI 4 GOZLE BEKLIYORUMINSAAALLLLAAAHHH EN KISA ZAMANDA HEPIMIIZ OLURUUUZ VEEE KUCAGIMIZA ALIP OPUP KOKLARIIIZ
çok geçmiş olsun. Zordur yanık. Tedaviye ne zaman başlayacaksın şimdi.bizim mayıs ayında eşime mkrotese yapılacak, inşallah bende haziranda tedaviye başlayabilirim.
NASILSINIZ KIZLAAR BENDE IYIM COK SUKUR HERGUN YAZAMASAMDA OKUYORUM SIZI KIZLAAR BENIM GUNLER YAKLASTI YAVASTAN YAVASTAN HEYCANLANIYORDUM NE GUZEL AMA DUN AKSAM OLANLAR OLDU , UZERIME CAY DOKULDU YANDIM ALLAHTAN COK BUYUK YANIK DEGIL AMA GECE 2 YE KADAR DOLANDIM DURDUM EVIN ICINDE HEMDE SAG TARAFIM KASIGIMIN KENARI YANDII NE HIKMETSE SU TEDAVIYE YAKIN BASIMA GELMEYEN KALMIYO GECEN AYIN SONUNDA KAZA GECIRMISTIM BU AYDA YANDIM ZATEN YANAR YANMAZ AKLIMA ILK GELEN SEY TEDAVIM OLDU AMA RABBIM BETERINDEN KORUDU COK SUKUR NEYSE ISTE BENDE SIZE HEP KOTU HABER VERIYORUM AMA INSALLAH GUZEL HABERLERDE VERICEM INSALLAH HERKESLERI ALLAHA EMANET EDIYORUUM HEPINIZIN GUZEL HABERLERINI 4 GOZLE BEKLIYORUMINSAAALLLLAAAHHH EN KISA ZAMANDA HEPIMIIZ OLURUUUZ VEEE KUCAGIMIZA ALIP OPUP KOKLARIIIZ
canım cook saol allah razı olsun ben adetımı beklıyorum bu ayın sonunda adet olursam adetrımın ıkıncı gunu gıdıcem ınsallah esım mıkrotese <oldu cok sukur bulundu spermler darısı herkesın basına .... Sımdı ben cıkıyorum bugun dersım var ben camıde hocalık yapıyorum aksama cevap verebılır soruların olursa allaha emanet ol
Canım kusura bakma ben 1 haftadır nete girmemiştim yazdıklarınıda geç okuyorum böylelikle. sanırım yanılmışım ben medicana, umut falan diyince sandım ki ümraniyede oturuyorsun. Beylikdüzünede geliyoruz sıksık kuzenim orda oturuyor.[/
Cnm bende beylikdüzünde oturuyorum başka hangi arkadslar var beylikdüzünde?
Merhaba günaydın arkadaşlar nasılsınız
eşim bugün kan tahlillerini yaptıracak
sperm testinin sonucu içinde bugün 1 de laboratuvara gidecektik
dün aramışlar eşimi
perşembe saat 1 de burda olun demişler
yani sonuçlar yarın çıkacakmış
hayırlısı olsun bakalım
hepinize mutlu güzel bir gün diliyorum a.e.o.
Günaydın herkese
hepimiz için güzel bi gün olur inş
günaydın canlarım ben geldim ama kimsecikler yokmuşbende bugün temizlik yapıcam cuma günü Kuran okutucam misafirlerim için hazırlık yapmam lazımda.
canım seni merak etmiştim.geç olsun da güç olmasın değilmiyarın güzel bir haber verirsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?