arkadaşlar merhaba,
biz geldik..
oğlum size selam söyledi şimdik..
biraz bahsedeyim
4.5 aylık olduk biz maşallah
oğlumuz olacakmış oğlumun adı ya ege yada doruk yada umut olacak
eşim bazen diyor
daha öcndeden biri cocuk falan soracak diye ödüm patlardı , gecende filanca kişi sırtını sıvazlamış tebrik edeirm erkek babası oluyormuşsun demiş.. çok gururlanmış erkek babası olduna değil ama baba olduna.. yüzüm artık egik değil diyor ve biz ne zaman eski günlerden konuşsak aglıyoruz..
darısı inşallah sizlerin başına
:gamzeser canım eşim hap kullanmıyorki sadece polen kullandı zaten kaan bey bitkisellerden zarar gelmez demişti vallah bilmiyorum canım bu dert beni çok yipratıyor yoruldum artık içime atmaktan kimseyle konuşamamaktan yoruldum iyiki burayı bulmuşum iyiki varsiniz bu derdi bilmeyene çoook kolay geliyor çoook allahım hepimizin yardıdmcısı olsun:Saruboceq:
:gamzeser canım eşim hap kullanmıyorki sadece polen kullandı zaten kaan bey bitkisellerden zarar gelmez demişti vallah bilmiyorum canım bu dert beni çok yipratıyor yoruldum artık içime atmaktan kimseyle konuşamamaktan yoruldum iyiki burayı bulmuşum iyiki varsiniz bu derdi bilmeyene çoook kolay geliyor çoook allahım hepimizin yardıdmcısı olsun:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar bildiginiz gibi eşim arısütü polene başlamıştı karışımı hazırlayan adam on gün kullandıktan sonra spermiyogram ve hormon testi yaptırmamızı söyledi tabii spermiyogramda kocaman bir sıfır vardı ama kaan hocanın iğneyle 7 ye düşürdüğü fsh 20 çıkmış çok moralım bozuldu neden acaba şimdi kaan beye mail atcam bakalım ne diyecek hiç 20 çıkmamıştısenağlama
arkadaşlar merhaba,
biz geldik..
oğlum size selam söyledi şimdik..
biraz bahsedeyim
4.5 aylık olduk biz maşallah
oğlumuz olacakmış oğlumun adı ya ege yada doruk yada umut olacak
eşim bazen diyor
daha öcndeden biri cocuk falan soracak diye ödüm patlardı , gecende filanca kişi sırtını sıvazlamış tebrik edeirm erkek babası oluyormuşsun demiş.. çok gururlanmış erkek babası olduna değil ama baba olduna.. yüzüm artık egik değil diyor ve biz ne zaman eski günlerden konuşsak aglıyoruz..
darısı inşallah sizlerin başına
slm kızlar...tedaviye yeni başlayacaklardanım..eşim azospermi...tüm yapılan (spermiogram ve hormon) teslerde 1mm3te 0.1 bile sperm bulunamadı..bu yüzden sizlerinde deneyim ve fikirlerinizden yararlanmak çok iyi geliyo bana sağolun..yer konusunda çok tereddüt yaşıyorum..ank.ya kaan hocaya gitme şansım yok..istanbulda olduğum için alman hast.yada medicana da düşünüyorum...ordada iyi ürolog ve iyi dr.lar olduğunu duydum.siz ne dersiniz.önerir misiniz oradan birini bana...yada ist.da başka bi yeri ve iyi ürologları..belgin burarada sende moralini sakın bozma bize moral veren sensin unutma..lütfen pozitif düşün ve stres yapma olurmu canım?
ve arkadasim normal yoldan hamile, 1 bebek beklerken 3 bebek surpriz yapti yani
2si erkek biride kiz olcak
zaten daha 1 yillik evli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?