Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:gamzeser canım eşim hap kullanmıyorki sadece polen kullandı zaten kaan bey bitkisellerden zarar gelmez demişti vallah bilmiyorum canım bu dert beni çok yipratıyor yoruldum artık içime atmaktan kimseyle konuşamamaktan yoruldum iyiki burayı bulmuşum iyiki varsiniz bu derdi bilmeyene çoook kolay geliyor çoook allahım hepimizin yardıdmcısı olsun:Saruboceq:

üzülme belgin Allah büyüktür ne diyim nasıl teselli edim seni bilemiyorum tek bildiğim seni çok ii anladıgım

canım benim maşallah
Rabbim tamamına erdirsin inşallah saglıklı sıhhatlı olarak kız nekadar çabuk geçti 4.5 aylık oldu daha dün gibi hamileyim diyişin ççççoooooooookkkkkkk sevindim çok kız dua et bizi hamilelerin duası kabul olur unutma emi

canım ne biliyim ya onlardan olabilir gibi geliyo.gerçi hormonlar çok değişken oluyo,her an çıkabiliyo.bi doktor öyle demişti bana.zaten stresliyiz.bunlarda tetkleyebilir.amaan herşey bahane oluyo işte.ama üzülme bir kere düştüyse yine düşer.

munays cım bizdede aynı sorun var malesef seni çok iyi anlıyorum

eşim azospermi varikosel ameliyatı oldu şimdide kontrolümüz var ama gitmedik henüz.
başka üniversite hastaneside tüp bebek önerdi ve tese yapılacak eşine denildi.ama benim açıkçası hiç umudum yok bakalım

slm arkadaşlar belginciğim vallaha çok üzüldüm canım ama gene ddüşer korkma ve üzülme spermiograma gelincede zaten 10 gün çok kısa bir süre bence sabret olacak canım bende bugün doktora gittim aürekli adet oluyordumya doktor muane etti ufak kistler oluşmuş bana üç aylık bir hap verdi östrojen hormonu ile ilgili kanamalrım yoğun olduğu için bir hap verdi kanam çok olunca kullanacakmışım

Belginim canim benim uzme kendini bence bir sure bekle bitkisel birsey kullanma bakarsin degerleriniz duzelir. Umarim Kaan hocada iyi haberler verir size. Canim kendine iyi bak ben hala toplaniyorum yarin kismetse tasiniyoruz. Internetim hemen baglanmaz ancak pazartesi baglanir.

düzelir canım inşallah benim eşime nohut kürü uyguluyoruz 2 ay bitti dün hormon yaptırdı fsh yüksemiş 22 den 30a ama testosteron 2,50 falandı şimdi 3,50 bakalım bir ümit spermiyogram yaptırmadı haftaya kaan beye gittikten sonra yaptıracağız

hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin canım

slm herkese
nasilsinizzzzzzzz arkadaslar
ben coook iyyiiiiimmm hamdolsunnnn

bizde butunnn bitkiselleri kurleri biraktik
normal yoldan bekliyoruz olsun diye( birr umuttt iste
belki hormonlar normale doner boyle kullnmazsak hicbisey

slm kızlar...tedaviye yeni başlayacaklardanım..eşim azospermi...tüm yapılan (spermiogram ve hormon) teslerde 1mm3te 0.1 bile sperm bulunamadı..bu yüzden sizlerinde deneyim ve fikirlerinizden yararlanmak çok iyi geliyo bana sağolun..yer konusunda çok tereddüt yaşıyorum..ank.ya kaan hocaya gitme şansım yok..istanbulda olduğum için alman hast.yada medicana da düşünüyorum...ordada iyi ürolog ve iyi dr.lar olduğunu duydum.siz ne dersiniz.önerir misiniz oradan birini bana...yada ist.da başka bi yeri ve iyi ürologları..belgin burarada sende moralini sakın bozma bize moral veren sensin unutma..lütfen pozitif düşün ve stres yapma olurmu canım?

universiteden en samimi arkadasim hamile
3 uz bebegi olacak insallah
Rabbim verdimi hesapsiz veriyo iste,demekki bizimde kaderimizde bu sikintilari cekmek varmis ne yapalim baska birsey elimizden gelmiyo,dua edip sabirla bekliycez,bizede hayiirli evlatlar versin diye

canim tedavin simdiden hayirli olsun ben memoriali iyi diye duymustum ,bi oraya da bak istersen

ve arkadasim normal yoldan hamile, 1 bebek beklerken 3 bebek surpriz yapti yani
2si erkek biride kiz olcak
zaten daha 1 yillik evli

ve arkadasim normal yoldan hamile, 1 bebek beklerken 3 bebek surpriz yapti yani
2si erkek biride kiz olcak
zaten daha 1 yillik evli

çoğul gebelikler genelde özellikle ayrı cinsiyetlerde yumurtlama tedavisi ile olur demek arkadaşın genetik olarak yatkınmış üzülme Allah bizlerede verir hayırlısı ile inşallah :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…