Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ben kurleri sormak istemistim caksir otu ,tribulus,nohut kuru ,keciboynuzu gibi seyler .bunlar hormonlari yukselttmezmi 2-3 ay icinde,ya bizim yuksek ciktida tek umudum bu bitkisellerin bozmus olabilecegi,eger bunlar bozduysa simdi birsey kullanmiyoruz belki normal seviyesine doner.
canim biz 1.5 yillik evliyiz,azosperm oldugumuzu 6 ay once ogrendik,ogrendigimiz ilk 10 gun icinde tese yapildi ve bulunamadi,tabi o zaman ben azospermin a sini duymamistim o ameliyati olduk ne yazikki,ve o amaliyata girerken hic bir hormon testi hic bir test tahlil yapilmadi,ve teseden sonra nerdeyse 10 cesit kur uyguladik,teseden 4 ay sonra gidip hormon testi yaptirdik kaan beye mesajladik test sonuclarini testislerin ilac la duzelemeyecegini soyledi,tabi ben ona inanmiyorum duzelecek insalllah,cunku ameliyat ve kurler hormonlari ciddi seviyede etkiliyo diye biliyorum ben.INSALLLAH OLACAK RABBIMIN IZNIYLE.

nasılsınız arkadaşlar bugün ben eh işte havalar sogudu burda üşüyüp duruyorum sizler nasılsınız...

HAMDOLSUN IYIIM BELGIN SEN NASILSIN,bizim bura hep sicak sogugu hissetmiyoruz kar kis yok:smiley-cool:

inşallah canım önemli olan buna inanman zaten. eşim ikinci analizi yapıcak ve hormon testleri ve genetik taramasını da. testleri değişik hastanelerde yapıcaz. üç kere en azından test edicem nedense burdaki hastanelere güvenmiyorum. bakalım inşallah hepimizin için hayırlısı olur. allah bu hastalığı vermişse çaresini de vermiştir diyorum ama % 1 ihtimal bizi nasıl bulduysa % 60 tesede sperm çıkma olasılığı da bizi bulacak diyorum. dua ediyorum bol bol tek yapabileceğimiz bu

evet canım yapacagımız tek şey bu allahım hepimizin yardımcısı olsun napalım elden ne gelir...

zamanla inan alışıyorsun hatta kabulleniyorsun bile aklıma ilk kan tahlilini verişimiz geldi aslında ben eşimin azosperm oldugunu biliyordum bilerek evlendim ozaman eşimde bilmiyordu durumunun bukadar kötü oldugunu evlenince başladık araştırmaya zira eşim azolu oldugunu sözlenmeden 3 hafta kadar önce öğrenmişti azo nedemiz ise 12 yaşında yapılan inmemiş testis ameliyatı düşün 12 yaşında dr farkediyor annesi ise umrunda degil napim diyor bana çıksaymış neyse evlendikten sonra burdaki devlet hastanesinde vermiştik sonuçları almaya 2 gün sonra ben tek gittim sonuçları aldım ve drun ogün polikilinikte çalışmadıgı için yatan hastaların katındaki özel odasına gittim sonuçları verdim baktı masanın üstüne attı ve hanım eşinin çocugu hayatta olmaz mtese olsa bile çıkması çok zor demişti nasıl yıkıldım anlatamam odasından çıktıgım andan itibaren eve girene kadar cocuk gördüm hayatımda hiç bukadar çok çocugu görmemiştim her adımda biri çıkıyordu karşıma Allahım dedim imtahanmı ediyorsun sana sıgınırım aslında o çocuklar hep varda biz sadece yaramız oldugu için dikkatimizi çekiyor inan zamanla alışıyorsun kalbim soguyor eskisi kadar üzülmüyorsun ama bu seviyeye gelene kadarda çok aglıyorsun napalım Allah büyük

zaman canım çok saol buraya ilk yazdığımdan beri bana destek oluyorsun. senin tüp bebek denemen varmış demin geçmişten okudum demek sperm bulundu. o halde tekrar bulunabilir. umraım canım buradaki herkes hamile olur. çünkü buradaki herkes kendi çocuğunu sonuna kadar hak ediyor. Allahım ne olur burdaki herkese hayırlı bir evlat ver :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

selam kızlar.......en sonunda gelebildim topiğe çok şükür evimdeyim artık.eğer tekrar gitmezsem kaynanatörün yanına gitseydi şu kayınço kurtulurdum bu yoğunluktan yorgunluktan ana ağlıyor resmen anca iş aypıp duruyorum........maşallah gelen giden bitmiyor bide kaynım bizim orda bu yemekleri bulamıyorum deyip çeşit çeşit yemek yaptırıyor sonuç bi ton bulaşık off offfffffff sıkıldım eşimde işe gitti zaten bende kaçtım geldim bide eşim acıdı galiba bana kaynanam burda kal gitme zatewn eşin gidiyor 2 gelmicek dedi eşim hazırlan beraber gidelim zaten sende rahatsızsın dedi ve en sonunda geldim evime............he bu arada artık topallıyorum 2 gün önce denize gittik olta takımlarınıda götürdük ben balık tutacam hemde yüzecem neyse iskelede yemleri taktı eşim bana verdi oltayı o yüzemeye gitti bekle bekle gelmiyor hain balıklar biraz daha ileri gidim belki orda takılır dedim ve hoppppppp ayağım bir kaydı pir kaydı ayağım kayanın arasına girdi ve ayak yüzüm derin sıyrıklarla doldu pek aldırış etmedim sadece biraz ağrım oldu bide aşırı kanıyodu aldırış etmedim o halde denize girdim yüzdüm ettim kimseye söylemedim tuzlu suda kanamayı durdurdu hemen ama iş eve gelmeye kalkınca nasıl zorlandım anlatamam terliğimi giyemiyorum ağrılarım arttı yaralar ortaya çıktı hastanede pansuman yaptırdım üstünü kapatma yaralar kabuk bağlasın dedi ama ağrı kesici vermedi hain adam ne terlik giyebiliyorum nede doğru düzgün yürüyebiliyorum gündüzler neysede gece yatarken baya zorlanıyorum ayağım bir yere değsin bir acıyla uyanıyorumki anlatamam...bide bunun üstüne dünde adet oldum hem sancı hem ağrı oh ne ala.........şu bir gerçekki beni balıkların ahı tuttu ben onları değil onlar beni avladı.........ama ben uslanmam eşim evde kalsın yine gideceğim balık tutmaya inat ettim tutacam işte............benim muhabbetim pek çocukla alakalı değil ama değişiklik olsun işte ne bu dağıtalım artık kafamızdan birazda olsa çocuk muhabbetini demiii

harzemcim ben de balıkçıyımdır :) sevindim vallahi okuyunca çünkü bayanlar balık muhabbetini pek sevmez:) biz de dün eşimle balıktaydık balık tutamadık ama genelde her haftasonu gideriz çok zevklidir vallahi :) gerçi istanbul da balık yok, kışı bekliyoruz :) her zaman çocuk konuşulacak hali yok ya sadece çocuk için yaşamıyoruz bu hayatı :) geçmiş olsun sana benimde ufak bir kaza geçti başımdan ayağıma borcam düştü canımdan can gitti vallahi tırnağım morardı oluyor böyle vakalar ara sıra :)

eeeeeeeeeeeeeee kızlar bende azoyu öğreneli iki sene oluyo ne kadar alıştık desekte hep bir tarafımız yarım malesefffffffffffffffffffffffffff alışılmıyo

sayesciğim sanada geçmiş olsun benimde eşim bugün balık tutmaya gitti ikş tane kocaman balık tutmuş ama ben hiç sevmem balık tutmayııııııııı

ya sevgidolu diyorum ya hanımlar pek hoşlanmıyor :)) nadiren çıkıyor böyle bizim gibi balıkçılğı seven gerçi ben yengeç burcum su ve denizle ilgili herşeyi severim:)

bu arada biz de bu ay inşallah emre beye gidicez. neredeyse 5 ay olacak öğreneli ramazan bayram tatil derken artık başka engelimiz kalmadı gitmek için. Hem gidelim de içimiz rahatlasın öğrenelim bakalım nedenmiş. Gerçi eşimin bir tek küçükken geçirdi ateşli hastalık var aklında. Ailede yok, inmemiş testis gibi bir sorun yok bakalım testlerden sonra inşallah iyi sonuçlar alırız da biraz gönlümüz ferahlar.

inşallah sayesciğim güzel sonuçlar alırsınız bu arad demekki yengeç burçları balık tıtmayı seviyo benim eşimde yengeç burcuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…