Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lamlay .mavi menekşe arkadaşlar teşekkür ederim...hakkımızda hepimiz için hayırlısı olsun...rabbim burdaki tüüüüm arkadaşların emeklerini boşa çıkarmasın...

slm herkese
nasilsinizzzzzzzz arkadaslar
ben coook iyyiiiiimmm hamdolsunnnn

bizde iyiz sağol canım.nerelerdeydin sen? bir süredir görmedim seni topikte.yanlış mı hatrlıyorum yoksa:)) herşey olabilir walla.bir konuya takılıp kalınca insan baktığını da görmüyo...kafamçokkarıştı

canim ramazanda pek giremediiim ondandir
ramazan iftar misafirler derken yogundu,artik girerim hep,insan dertlesmeyince birikiyo icinde birseyler.

günaydın arkadaşlar bir şeyi merak ettim. azoospermide testis küçüklüğü sadece kalıtsal hastalıklarda mı meydana geliyor? biz henüz hormon ve genetik test yaptırmadık.

günaydın arkadaşlar bir şeyi merak ettim. azoospermide testis küçüklüğü sadece kalıtsal hastalıklarda mı meydana geliyor? biz henüz hormon ve genetik test yaptırmadık.

sadece genetikle ilgili değil eşiminde testisleri küçük sebebi testislerin sonradan torbaya indirilmesi belli olmaz.

eşimde testisler sonradan torbaya indrilmemiş ve penis boyu normal. gerçi ergenlik döneminde kabakulak geçirmiş ama çok hafif atlatmış. kalıtsal olma ihtimalinde mtese ile daha zor olur diye biliyorum.

eşimde testisler sonradan torbaya indrilmemiş ve penis boyu normal. gerçi ergenlik döneminde kabakulak geçirmiş ama çok hafif atlatmış. kalıtsal olma ihtimalinde mtese ile daha zor olur diye biliyorum.

şimdiden endişe etme penis boyu ile ilgisi fazla yok benim eşimde lisede ateşli hastalık geçirmiş üstelik 2006 da spermiyogramda spermde varmış şimdi yok :1shok:

dün güzel bir haber vardı unuttum eşim ultrason sonucu daha önce atrofik denen testisi düzgün çıktı nohut suyundan mı acaba diye düşündüm iki ay önce atrofik demişlerdi.

günaydın bacılar nasılsınız
bu arada bir dr tavsiyeside benden istanbul diyorsan illa emre bakırcı oglu alman ve umutta çalışıyor birde ateş kadıoglu çapanın üroloji sorumlusu osmanbeyde eski şişli sinamasının yanında özel muayenehanesi var

doktor esimin testis boyutlarina kucuk demisti atrofikmis yani
cidden boyutu buyurmu kurlerle buyursede sperm olusurmu acaba

doktor esimin testis boyutlarina kucuk demisti atrofikmis yani
cidden boyutu buyurmu kurlerle buyursede sperm olusurmu acaba

boyutunun büyümesinin bi önemi yok artık. işlevini tekrar kazanması lazım ki bu da sadece kanal tıkanıklığı olanlar için geçerli bi de kaan aydos hoca bunun tedavisini yapıyormuş. başarılı olduğu hastalar var ancak başarıya ulaşan arkadaşlara neden azoospermi teşhisi koydukları önemli. bizim yapabileceğimiz şey bu aşamada sperm bulunan bölgelerde canlı ve genetik olarak iyi durumda olan spermleri tutmak ya da o bölgelerde çoğaltmak. nohut kürü bu anlamda bi yarar sağlıyor mu bulamadım. ben kendimce keçi boynuzu kürü, ballı karışımların ama özellikle çinko ve e vitaminin en azından canlı bölgelerde yarar sağlayacağı düşüncesindeyim. tabi bu sadece bi düşünce henüz öğreneli 4 gün oldu. sürekli araştırma içerisindeyim. çinko ve e vitaminin çok fayda sağlayacağı görüşündeyim. çakşır otu, demir dikeni ve kapari gibi otların ise açıkçası hormon tahlili ve azoosperminin kesin tanısı konulmadan yapılması bana mantıklı gelmiyor.

evet haklisin biz hic bir hormon testi yaptirmadan bir suru kur uyguladik,caksir ,tribulus ,ginseng,daha bir suru sey
sonra 3 ay bunlari kullandktan sonra hormon tahlili yaptirdik hepsi cok bozuk cikti.
simdi hic bisey kullanmiyoruz 1 ay sonra yeni bi tahll yaptiricaz.ama kaan bey bu bitkisellerin hormonlari etkilemeyecegini yazmisti bana,tabi ben buna inanmiyorum cunku hic bir tedavi kalmiyor o zaman

bir ilacin etkisi ne zaman gecer yeni bir hormon testi yaptirmak icin

bir ilacin etkisi ne zaman gecer yeni bir hormon testi yaptirmak icin

ilaçların hormona etkisini hemen göstermiyor diye biliyorum. çünkü hipofiz bezinden kaynaklanan durumlarda hormonları düzeltmek için en az iki yıl tedavi görüyorlar. demekki hormonları hemen kontrol altına alamıyoruz. tabii bu benim çıkardığım sonuç. ama her hormon testinde hiç bir tedavi uygulanmamasına rağmen çok büyük oynamalar olmasa da farklılıklar çıkabilir. kaan hoca bitkisellerin zararı olmaz demiş. kendi uzmanlık alanı olduğu için ne dese onu yapıcaz. ama küçük oynamalar bile bizim için önemli o nednele tam tanının ortaya konması gerekiyor. acaba sizin azoospermi sorununuz neden kaynaklandı merak ettim. bizde de atrofik testis sorunu var da

ya arkadaşlar ilk iki gün amaan eşim sağlıklı olsunda ne olursa olsun derken şimdi çocuğum olmayacak fikrini kabullenemiyorum. her taraftan çocuk fışkırıyor. zaten bulunduğum ilde de çocuk veriminin maşallahı var. bir dakikam geçmiyor ki fikirden uzaklaşayım. çocuklu kişiler ile aramı bozmaya başladım bile. sizin gibi sakin olabilecek miyim bilemiyorum :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…