- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canım günaydın uyuyamadım ya haber bekliyoruz bakalım ararlar öglene kadar.heyecanlıyım.pgd yaptırmak istiyorum canm ya o yüzden hocayla görüşecem embriyoların durumuna göre.benim eşim 30 yaşında.hormon degerlerine gelince olması gerekenden çok farklıydı mesela testosteron düşük fsh yüksek falan kötüydü yani.testis boyutu 1/4 büyüklügünde yazıyo yani olması gerekenin çeyregi kadarmış tatlım.hiç ilaç vermedi dr.ama bulunmasaydı belki verirdi bidaha mikrotese yapılana kadar ama gerek kalmadı.canm inşallah inşallah olacak seninde.bişey sorcam gelincik ve jklm arkadaşların sorunuda bizimkiyle aynıydı ya acaba onlar pgd yaptırdımı bide şunu soracaktım gelincige tek emriyomu yerleştirmişlerdi hatılayamadım ben canm ya.
canım günaydın uyuyamadım ya haber bekliyoruz bakalım ararlar öglene kadar.heyecanlıyım.pgd yaptırmak istiyorum canm ya o yüzden hocayla görüşecem embriyoların durumuna göre.benim eşim 30 yaşında.hormon degerlerine gelince olması gerekenden çok farklıydı mesela testosteron düşük fsh yüksek falan kötüydü yani.testis boyutu 1/4 büyüklügünde yazıyo yani olması gerekenin çeyregi kadarmış tatlım.hiç ilaç vermedi dr.ama bulunmasaydı belki verirdi bidaha mikrotese yapılana kadar ama gerek kalmadı.canm inşallah inşallah olacak seninde.bişey sorcam gelincik ve jklm arkadaşların sorunuda bizimkiyle aynıydı ya acaba onlar pgd yaptırdımı bide şunu soracaktım gelincige tek emriyomu yerleştirmişlerdi hatılayamadım ben canm ya.
evet canım var.ama özel mesaj yazamıyorum burdan sen bilgilerini bana özelden yaz ben ekliyim olurmu.
geldi canım ekledim inşaallah doğdurur,geldimi istek
günaydın kızlarr
nasılsınız hiç okuyamıyorum geçmişi inşallah herkes iyidir.
aklımdasınız hep.
ben çok yoğunum. arada giriyorum ama okuyamadan çıkıyorum.
hepinizi kocaman öpüyorum.
günaydın canım nasıl oldun iyisindir inşallah
Bizde iyiyiz 1 ay sonra eşim mikrotese olacak emre bey 1 ay prngly 5000 yaptırsın sonra operasyon yapalım dedim
inşallah hepimizin yüzü güler rabbim bizim umutlarımızı rüzgar hızıyla göndersin inşallah
merhaba günaydın cnm nasılsın
regniyi emre beymi önerdi yoksa
sizmi kullanalım dediniz cnm
hayırlısı olsun inşlh ummadığınız kadar spermle karşılaşırsınız...
Cnm 1 ay sonra igeneleremi başlıcan..bizim amlytimiz 1 ay sonra..:))Günaydın canım arkadaşlarımmelek hoşgeldin canım aradılarmı seni hastaneden kaç embriyo sağlıklı gelişmiş birde birşey sorucam eşin yaşı kaç,hormon değerleri neydi,testis boyutu küçükmüydü bizimde tedaviye 1 ay kaldı emre bey 1 ay prengly yaptırın sonra operasyona geçelim dedi çok heyecanlıyım inşallah rabbim benimde yüzümü güldürür
Cnm 1 ay sonra igeneleremi başlıcan..bizim amlytimiz 1 ay sonra..:))
Cnm bizde bir testis normal boyutta ama digerinde yumurta alındığından hiç yok ultrasona baktım sag tesis izlenemedi sol testis normal boyutta yazıyor ..
Hersey normal ama ben Herseyi normal olanlarda spermin daha az çıktığını düşünüyorum onun icin korkuyorum..mesela sizlerde hormonlar normal olmadıgı icin spermlerin çıkmasına engel olabiliyor ben böle düşünüyorum..bizde hersey normalken neden çıkış yok...demekki hiç üretim yok diorum..yada esim bebekken fıtıktan dolayı amlyt olmuş testisi alınmış diye amlytta zararım verdiler diorum...of karnıma arılar giriyo
Bu arada bebislerden haber varmi doktor aradimi:)
Cnm 1 ay sonra igeneleremi başlıcan..bizim amlytimiz 1 ay sonra..:))
Cnm bizde bir testis normal boyutta ama digerinde yumurta alındığından hiç yok ultrasona baktım sag tesis izlenemedi sol testis normal boyutta yazıyor ..
Hersey normal ama ben Herseyi normal olanlarda spermin daha az çıktığını düşünüyorum onun icin korkuyorum..mesela sizlerde hormonlar normal olmadıgı icin spermlerin çıkmasına engel olabiliyor ben böle düşünüyorum..bizde hersey normalken neden çıkış yok...demekki hiç üretim yok diorum..yada esim bebekken fıtıktan dolayı amlyt olmuş testisi alınmış diye amlytta zararım verdiler diorum...of karnıma arılar giriyo
Bu arada bebislerden haber varmi doktor aradimi:)
canım sana şunu söyleyeyim herşey normal olanlarda sperm çıkma şansı daha düşük diyorsun ya bizim Alman hastanesindeki embriyolog doktorda şöyle açıkladı sizde testis boyutu ufak olduğu için tüm testis incelene biliyor her yer tarandığı için büyük testis boyutunu tam tarayamıyorlar onun için sizin gibi hastalarda testiste sperm daha kolay bulunuyor tabiki varsa dedi.yani bunu şöyle açıklıyayım odan ne kadar küçük olursa işin hem çabuk bitiyor hemde dip köşe daha çok iş yapıp işini bitiriyorsun demişti doktorum herşey kader kısmet kafana çok takma bu arada melek yazmadan ben yazayım heyecandan yazmamıştır kızlar 12 embriyo vehepsi iyi kalite çarşamba günü transferi var inşallah bebişleri ona sıkı sıkı tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?