arada kalmaz olur mu canım benim hemde ne arada kaldı...
her yönden okadar mantıksız ki...
12 saatlik yol biri 4 biri 2 yaşında...
bizim durumumuz belli zaten zar zor tedavi olduğumuzu biliyor...
ben çalışıyorum yarım gün bile olsa yorulup geliyorum sonuçta...
bi ay kimsenin çocuğunun kahrını çekemem...
evde kendi kızıyla hergün sorun yaşıyor çocuklar çok yaramazmış oda dayanamıyor hem anneme hem çocuklara eziyet ediyormuş...
öz teyzeleri tahammül edemiyor çocuklara çalışan yengeleri 1 ay nasıl tahammül edicek demiyor...
onca saatlik yol allah korusun acil bişey olsa ne yapıcaz demiyor...
eşimde suç ilk dediklerinde böyle demeliydi...
ben gelir sizi görürüm diye...
gelseler tam tedavi öncesi ben küplere binicem...
hırsımı eşimden çıkarıcam...
rapor ve diğer işler için uğraşacak olsak gizli saklı nasıl yapıcaz...
ozaman söyle diyorum mümkün değil kabul etmiyor...
hem bilmesinler istiyor hem gönülleri olsun istiyor...
en baştan tavrını koysaydı durum bu noktaya gelmezdi...
haa ama allah var 5 kuruşu olsa kayınvalidemin tedavimiz için hemen gönderir hiç düşünmez...
diyorum ya aslında çok iyidir benide çok sever...
ama aşırı düşüncesiz işte ordan çıkıyor anlaşmazlık...
sizin konunuza gelince çok üzüldüm ve kızdım...
sen sonuna kadar haklısın...
nedemek size borçları varken sizin kredi çekerek tedavi olmanız...
durumları olmasa anlarsın neyapsınlar yok veremiyorlar sonra öderler dersin...
ee durumlarıda varmış neyi bekliyorlar...
bizimki sadece düşüncesizlik ama sizinki gerçekten çok vizdansızlık...
eşinde az değil isteyeyim demiyor da ara tatili bekliyelim diyor
valla bu erkekleri anlamak mümkün değil
Evt gerçekten iyiki var burasıı
kaç kilosunki cnmm rejime başladınnn
yanii söylemek istemezsende olurr sen bilirisin
tabi cnm kafanı dağıtacak şeylerle uğraşş
yoksa düşün düşün insan kötü oluyoooo
ben bile şimdiden düşünüyorumm daha nerdeyse 2 ay varr ama iştee
randevuyu emre beye aldınız dimi
canım,onlar çocukları evden uzaklaştırmanın yolunu aramışlar.bizde vücut yorgun olmasa bile beyin yorgunluğu yetiyor ama dışarıdan kolay gelir çoğu kişiye.Allahtan eşin erken müdahale etmiş.ne güzel sever ve yardımcı olur bilseler diyorsun maaşallah nazar değmesin canım.benim durumuma gelince inan sözün bittiği yerdeyim.
Canim 69 kiloyum boyumda 1.68. Sisko deilim ama balik etliyim. Gelene kadar bir 64-65 olayim diyorum Allahimin izniyle 3 haftamiz kaldi güzel memleketime gelmemize. Evet canim degistirdik doktorumu 30mayisa olan randevuyu 29una verdiler Mustafa E. Bey ogün müsaitti herhalde ama günü önemli deil ha bir gün önce ha bir gün sonra yeterki tedavimize baslayabilelim. Cokta heycanliyiz icimde öyle bi his varki bu kez hersey yolunda gidicek gibi hissediyorum Allahim bize ve tüm herkese gönlündekini verir insallahh. Amin..
Hmm o kadarda fazla bi kilon yokmuş boyun var çünküüü
ama tabi bi kaç kilo versen iyi olurr
az kalmış cnm gelmenize ne güzelll
emre bey salı ve cumartesi günleri oluyo genelde orda
29 uda salıya geliyo ondan öyle vermişler randevuyuu
inş hissettiğin gibi güzel olur herşeyyyy cnm
merhaba canım arkadaşlarım benim
baharcım duamı okudum unutmadan hemen söyliyeyim.RABBİM KABUL ETSİN.baharım ucuz atlatmışsın oh gelmesinler ne işi var gecen hafta bendeydi benim kayınvaldemve görümcelerim o yüzden seni şu sıra coooook iyi anlıyorum.
denizbulutcum cok gecmiş olsun
kızlar biz cumartesi test yaptırıcaz cok heyecanlıyım.bize dua edin bi tane cıksın
Evet canim sekreterde aynisini söyledi aslinda sen öyle deyince hatirladim. Bu ara kafam cok dolu bugün esim korkmus ne oluyor diye birden yerimden firlayip kapinin önünde dikilmisim bos bos düsünüyorum Allah aklima mukayet olur insallah. Depresyona giricem diye korkuyorum. Allah benim gibi zor durumda olanlarin yar ve yardimcisi olur insallahhh..
ben sessizliğe büründüm Allahıma sığındım bekliyorum iki gündür.onlarıda Allahıma havale ettim.Sende çok zor günler geçirmişsin .Allah razı olsun yanında sana destek olmuşlar.Allahın izni ile yaşadıklarının mükafatını en kısa zamanda alacaksın canım benim
eşin arada kalmış gibi gözüksede sonuna kadar sen haklısın canım.2 çocukla ne işi var kadının hemde bir ay valla hayali bile zor.senin tedavi stresin olmasa neyse insan sıkar dişini sabreder.eşlerde düşünemiyor işte düz mantıkla bakıyorlar olaya.bende eşime yalvarmıştım resmen söyleme ailene diye.bildikleri halde can yakmaktan,akıllanmayan eşimi borca sokmaktan başka işe yaramıyorlar.kredi çekip tedavi olmaya çalışıcaz onlar kendilerini zorlamasın, bize olan borçlarını ödemesin aman üzülmesinler diye.durumları valla şu an benden iyi.arkalarını toplamaktan yoruldum artık.eşime ben kredi çekerek tedavi olmak istemiyorum konuş ailenle dedim.o zaman ara tatile erteleyelim diyor.bir ay önce 3 milyon olan sayı 0 çıktı benim yaşım kaç oldu biliyormusun diye çıkıştım 2 gündür terör esiyor bizde.haksızmıyım söyleyin kızlar.çok üzgünüm aslında çookk.
baharım bir dokundun bin ah işittin buyur birde böylesi var.bütün bunlar olurken kapımı çalıp ne haldesin diyen yok.
merhaba canım hoşgeldin
allah kabul etsin tatlım...
öyle oldu canım benim...
ya bide gelince 1-1,5 ay kalacaklar nedemek yaaa
ben kayınvalidemi çok severim ama görümcemi hiç sevmiyorum
zaten 1 seneyi geçkindirde konuşmuyorum...
annemde kızının dengesizliğini bildiği için iyi yapıyorsun sen haklısın kızım diyor...
2 çocuk gelecek ki onlaı okadar çok seviyorum ki allah var öyle böyle değil...
ama sevgiyle alakası yok bu durumun...
kimse onca zaman tahammül etmez...
2 çocuğu çek, gıcık görümceyi çek...
kayınvalidem iyi hoş ama çok alıngan hemen yanlış anlar bişeyi...
o alınmasın diye kendimi paralardım artık sonrada kocişi tabi
valla çok iyi oldu kociş bayrama gider görür...
allahın izniyle temmuzda bebişimize kavuşursak ona kayınvalideme en büyük hediye bu olur
allah yardımcınız olsun tatlım inş spermcikler vazgeçerler saklanmaktan
Yani normal cnmm o kadar şey düşünüyoruzki ne olcak diyee
bende bazen yapıyorummm öyle şeylerr
ama dikkat et kendine çok yıpratma
dediğin gibi uğraşlar bullll şimdilik düşünmemeye çalış
aminn cnm rabbim yardım etsin inş
cnm sen sısman degılsın yaaaaaaaaaaaaCanim 69 kiloyum boyumda 1.68. Sisko deilim ama balik etliyim. Gelene kadar bir 64-65 olayim diyorum Allahimin izniyle 3 haftamiz kaldi güzel memleketime gelmemize. Evet canim degistirdik doktorumu 30mayisa olan randevuyu 29una verdiler Mustafa E. Bey ogün müsaitti herhalde ama günü önemli deil ha bir gün önce ha bir gün sonra yeterki tedavimize baslayabilelim. Cokta heycanliyiz icimde öyle bi his varki bu kez hersey yolunda gidicek gibi hissediyorum Allahim bize ve tüm herkese gönlündekini verir insallahh. Amin..
cnm duamız senınle ınşllh spermler cıkarmerhaba canım arkadaşlarım benim
baharcım duamı okudum unutmadan hemen söyliyeyim.RABBİM KABUL ETSİN.baharım ucuz atlatmışsın oh gelmesinler ne işi var gecen hafta bendeydi benim kayınvaldemve görümcelerim o yüzden seni şu sıra coooook iyi anlıyorum.
denizbulutcum cok gecmiş olsun
kızlar biz cumartesi test yaptırıcaz cok heyecanlıyım.bize dua edin bi tane cıksın
tatlım hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
bende geldım kocıs kaptı pc yı sıze cıkıyorum bıle dıyemedım
ama ne oldu kocıs sımdı uyudu pc aldım elınden
cnm sen sısman degılsın yaaaaaaaaaaaa
inşllh tedavının gıdısatı guzel sonucu bebışlı olsun
cnm duamız senınle ınşllh spermler cıkar
tatlım hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
bende geldım kocıs kaptı pc yı sıze cıkıyorum bıle dıyemedım
ama ne oldu kocıs sımdı uyudu pc aldım elınden
cnm sen sısman degılsın yaaaaaaaaaaaa
inşllh tedavının gıdısatı guzel sonucu bebışlı olsun
cnm duamız senınle ınşllh spermler cıkar
mercancım cnm benim bencede erteleme tedavini inşallah gelecek kuzucuklarımız
baharcım Allahtan konu kapanmış vallah çok haklısın ben daha dr gitmeden söyledim hem kendi anne babama hemde eşimin annesine babasına yinede anlayış gösterirler mi çok zor iş biraz bizim dik durmamıza kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?