Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kıs ne heycanı yaaa butun emegı ceremeyı ben cekıyorum yok nohut kuruydu yok kecı boynuzu yok ıncır ye yok polen ye cocuk gıbı pesınde dolanıyorum yetmıyo bıde tafrasını cek oda yetmıyo bıde moralını bozsuun oohhh , asıl duygusal olan bızız , nolucak pekı 8, 9 aydır cekıyorum zaten butun sıkıntıları beyfendıye bak , bugun kayın valıdem bana kızdı ne ıstıyosun oglumdan dedı bende sen hıc konusma bı cocuga bakamamıssın sımdı ceremesını ben cekıyorum dedım sustu Tam dellenmıstım baktım ıkısıde suskun bısıy demedıler

Allah ıylıgını versın emı ben asremeyı guzel kullanırımda sen yenı seyler bulman lazım bak belım agrıyo de yat aksama kadar

Allah ıylıgını versın emı ben asremeyı guzel kullanırımda sen yenı seyler bulman lazım bak belım agrıyo de yat aksama kadar

oh bende care bıtmez ayol
ben esıme yaptıklarımı yazarım o zaman gelınce okursunuz inşllh ayy cokmu kotuyum ne

KIZLAR BEN UYUYOM OPTUM HEPINIZI HERKESE HAYIRLI GECELER INSALLAH YENI DOGAN HERGUN SIZLERI VE BENI BEBEGIMIZE YAKLASTIRIR KAVUSTURUR

tatlım bende cıkıyorum benım kocıs burda ıkı buklum oldu
sanada haıyrlı uykular cnm benm

günaydın arkadaşlarım.ben bu sabah çok erken uyandım.uyuyamadım.dün transfer işlemim yapıldı çok şükür.1. kalite bi tane emriyo transfer edildi.allahım inşallah hayırlı haberler almayı nasip eder bebişim bana bi pozitifi gösterir.akşam geldik 10 da yatmışım yoruldum biraz tabi agrımda oldu ama çok şiddetli degil.şuanda ne hissedecegimi bilmiyorum biraz heyecan biraz korku tedirginlik.kendime dikkat etmeye çalışıyorum ki bi zarar gelmesin ama diyorum ki snra çok mu abartıyorum acaba diyorum.dün biraz üzüldüm.diger embriyoların hiç birini donduramıcaklarını söylediler ona biraz canım sıkıldı ama 2 tüp daha sperm var buda bi teselli bizim için.arkadaşlarım dualarınıza ihtiyacım var yoksa bu 12 gün geçermi hiç bilmiyorum.

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben 2-3 aydır sizin yazılarınızı takip ediyorum benim eşimde sonradan azosperm oldu önceleri varikosel vardı ameliyat oldu sayı 48.000 kadar çıktı doktorumuz bize ilaç tedavisi filan verdi aradan belli bir zaman geçti 8-9 ay eşim test yaptırdı 00000 gördük aranızda böyle olan varmı şuan emre beyde tedavı oluyoruz yorumlarınızı bekliyorum

tatlım hayırlı olsun ınşllh bebiş veya bebişlerın sana tutunur sende annelikl duygusunu yasarsın
fazla abartma dan kendıne dıkkat et cnm tabııkı ınsan korkar cunku yılların ozlemı,içinde bırıken duygılar
sen genede dıkkatılı ol ve gunlerı dusunmemeye calıs kı cabuk gecsın zor ama
12 gun sonra halay zamanı olsun cnm

gunaydın nnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar sabah sabah adet odum acayıp agrılarım basladı
bugun hayırlı haberler alma gunumuz olsun

cnm gecmıs olsun senın ısın daha zor hadı bız hıc sperm gormedık ama sen var olan da gıdınce olmussundur
ben bılmıyorum ama muhakkak boyle olan bırı sana cvp yazacaktır cnm sızde sperm varken dondurmadınız mı onunla tup bebek denemedınız mı:44:

günaydın canlarımbenimde pazartesi günü eşimin ailesi geldi kahvaltı yaptık sonra pikniğe gittik.Eşim biraz ailesiyle vakit geçirdi gerçi benden çok onlarla vakit geçiriyor ama şimdi yiğenleri falan geldi onlarla top falan oynadı.Ama eskisi kadar bana sataşıp sinirimi bozmuyorlar şükürler olsun .Allah'ım eski günlerimi hatırlıyorumda kaynanama zaten pek gitmezdim fakat eşimin kız kardeşleri gelince giderdim yarım saat falan kaynanam da arkasına kızlarını alır yok sen kötüsün anneme gelmiyorsun yok anneme yardım etmiyorsun yok ona para vermiyorsunuz sanki ben eşimle değil onlarla evlenmiştim.Ama ben bir ara dayanamadım görümceme telefon açtım annesinin yaptığı her şeyi tek tek anlattım kadın şok oldu yok canım annem bunları yapmış olamaz o bize bunun tam tersini anlatıyordu dedi.Bende Rabbim kimin doğru kimin yalan attığını biliyor dedim. Görümcem kaynanamlara gelince elime Kuran-ı kerim aldım ve yemin ettim sonra kaynanama uzattım sende yemin et dedim olmaz ben yemin etmem bir kere Kuran 'ın üstüne yemin edersen çarpılırsın dedi sonra eşimin abisi aldı ve ben yemin ediyorum ki yengemin söylediği her şey doğru annemin ki ise yalandır dedi.Herkes neyin ne olduğunu anladı tabi benim çektiğim sıkıntılar senelerimin üzüntü ve kavgalarla geçmesi bende Rabbime havale ettim şükürler olsun ki yine Rabbimin adaleti haklı olan kazandı

günaydın kızlar,
MELEK,dokuz ay göbişinde sonrada hep yanında olsun,seni hiç bırakmasın söyle kuzuna tamam mı? kendini yormadan biraz günlük hayata dönmek gerekir diyor doktorlar canım.sen kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap tatlım
VCK,sende sabah sabah içini dökmüşsün canım akşam yazdıklarımız gaza getirdi seni değil mi neyse eşin sana destekmiş canım sıkma canını.

CEMREM,sıcak tut kendini duş almak iyi gelir bana ağrım varken.

SU,merhaba canım benim eşimde bahsettiğin gibi oldu.önce 2 milyon olan sayı ameliyat öncesinde 100.000 çıktı. ameliyattan 3 ay sonra 400.000,3 milyon ve iki kezde 0 çıktı. kaan hocada tedavi gördük.yorumu tekrar aynı sayılar çıkabilir. 0 da çıkabilir. bir an önce tüp bebek tedavisi yapalım. o gün eşinden sperm alamazsak micro tese yaparız. sizin doktorunuzun yorumu ne oldu ?

Son düzenleme:
çok saolasın cnm benim allah razı olsun
inşlh cumartesi birsürü spermleriniz çıkar canım allah yardımcınız olsun...

cnm benim hadi gözün aydın inşlh bebeğin sana sıkı sıkı tutunur
sabret cnm kendini kasma inşlh bebeğinidi kucağına almayıda göstersin rabbim
12 gün sonra halayını çekicez inşlh cnm benim...

Cemrem mercan vck günaydın kızlar nasılsınız
nzlny cnm hadi güle güle git güle güle geli inşlh
boş gittiğin yerden göbişin dolu olarak dönersin inşlh bizi habersiz bırakma cnm
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşlh...

Melek102 canim neden diger enbriyolari donduradilar? ama kaliteli diye biliyordum ben.Allah o birciyini sana sim siki tunmayi kucagina almayi ve o pozitif degeri gormeyi nasib etsin Allahtdan umut kesilmez rabbim bu yolda ilerleyen tum arkadaslarimiza yardim etsin icindede bize bide sizin tetaviniz hangi merkezde yapildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…