canım meraba eşinin bu tavırlarını heyecana bağla bence onlar bizim giibi değil sevinmeleri heyecanları bile agrasif oluyor özellikle bu konuda hassaslar mesela bizim tese ameliyatına 45 gün kaldı ben gün gün sayıyorum 45 44 43 diye bizimkinde tık yok hatta bana kızıyor ki neden bu kadar tekrar ediyosun diyor ben de ne bilim saydıkca azalıyo gibi geliyor
yap kız bendede ne planlar var ne planlarrrrrrrrrr
Bazen hak edıyorlar her zaman degıl ama ıste ne yapalım bızde hamısken asermeyı kulllanırız
kız aslında ben asermeyı planlamama gerek yok cunku ben zaten normalde bıle bı seyler aserırım
Burnum cok hassastır benım
Allah ıylıgını versın emı ben asremeyı guzel kullanırımda sen yenı seyler bulman lazım bak belım agrıyo de yat aksama kadar
Bende yatıyorum kızlar
iyi gecelerrrr
oh bende care bıtmez ayol
Ben esıme yaptıklarımı yazarım o zaman gelınce okursunuz inşllh ayy cokmu kotuyum ne
günaydın arkadaşlarım.ben bu sabah çok erken uyandım.uyuyamadım.dün transfer işlemim yapıldı çok şükür.1. kalite bi tane emriyo transfer edildi.allahım inşallah hayırlı haberler almayı nasip eder bebişim bana bi pozitifi gösterir.akşam geldik 10 da yatmışım yoruldum biraz tabi agrımda oldu ama çok şiddetli degil.şuanda ne hissedecegimi bilmiyorum biraz heyecan biraz korku tedirginlik.kendime dikkat etmeye çalışıyorum ki bi zarar gelmesin ama diyorum ki snra çok mu abartıyorum acaba diyorum.dün biraz üzüldüm.diger embriyoların hiç birini donduramıcaklarını söylediler ona biraz canım sıkıldı ama 2 tüp daha sperm var buda bi teselli bizim için.arkadaşlarım dualarınıza ihtiyacım var yoksa bu 12 gün geçermi hiç bilmiyorum.
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben 2-3 aydır sizin yazılarınızı takip ediyorum benim eşimde sonradan azosperm oldu önceleri varikosel vardı ameliyat oldu sayı 48.000 kadar çıktı doktorumuz bize ilaç tedavisi filan verdi aradan belli bir zaman geçti 8-9 ay eşim test yaptırdı 00000 gördük aranızda böyle olan varmı şuan emre beyde tedavı oluyoruz yorumlarınızı bekliyorum
çok saolasın cnm benim allah razı olsunmerhaba canım arkadaşlarım benim
Baharcım duamı okudum unutmadan hemen söyliyeyim.rabbim kabul etsin.baharım ucuz atlatmışsın oh gelmesinler ne işi var gecen hafta bendeydi benim kayınvaldemve görümcelerim o yüzden seni şu sıra coooook iyi anlıyorum.
Denizbulutcum cok gecmiş olsun
Kızlar biz cumartesi test yaptırıcaz cok heyecanlıyım.bize dua edin bi tane cıksın
günaydın arkadaşlarım.ben bu sabah çok erken uyandım.uyuyamadım.dün transfer işlemim yapıldı çok şükür.1. Kalite bi tane emriyo transfer edildi.allahım inşallah hayırlı haberler almayı nasip eder bebişim bana bi pozitifi gösterir.akşam geldik 10 da yatmışım yoruldum biraz tabi agrımda oldu ama çok şiddetli degil.şuanda ne hissedecegimi bilmiyorum biraz heyecan biraz korku tedirginlik.kendime dikkat etmeye çalışıyorum ki bi zarar gelmesin ama diyorum ki snra çok mu abartıyorum acaba diyorum.dün biraz üzüldüm.diger embriyoların hiç birini donduramıcaklarını söylediler ona biraz canım sıkıldı ama 2 tüp daha sperm var buda bi teselli bizim için.arkadaşlarım dualarınıza ihtiyacım var yoksa bu 12 gün geçermi hiç bilmiyorum.
günaydın arkadaşlarım.ben bu sabah çok erken uyandım.uyuyamadım.dün transfer işlemim yapıldı çok şükür.1. kalite bi tane emriyo transfer edildi.allahım inşallah hayırlı haberler almayı nasip eder bebişim bana bi pozitifi gösterir.akşam geldik 10 da yatmışım yoruldum biraz tabi agrımda oldu ama çok şiddetli degil.şuanda ne hissedecegimi bilmiyorum biraz heyecan biraz korku tedirginlik.kendime dikkat etmeye çalışıyorum ki bi zarar gelmesin ama diyorum ki snra çok mu abartıyorum acaba diyorum.dün biraz üzüldüm.diger embriyoların hiç birini donduramıcaklarını söylediler ona biraz canım sıkıldı ama 2 tüp daha sperm var buda bi teselli bizim için.arkadaşlarım dualarınıza ihtiyacım var yoksa bu 12 gün geçermi hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?