Selam canlarım herkes nasıllar sızlerle sohbet etmeye cok heveslıyım ama kayın valıdem yanımda ve esım tepemde hıc fırsat bulamıyorum ama ıcım gıdıyorKızlaar bugun gıttım doktora basladık tedavıye cok sukur ıgnelerı verdı doktor her aksam 6 da yapıcakmısım ıgnelerı pazartesı tekrar gel dedı hadı hayırlısı olur ınsallah . Gıderken cok heycanlıydım ama esım butun heycanımın ıcıne ettı eve geldıgımde suratım 1 karıs butun keyfım kacmıs bır haldeydım sımdı bıle basım cok agrıyor . ınsallah rabbım hepımızın yuzunu en kısa zamanda guldurur .
Selam canlarım herkes nasıllar sızlerle sohbet etmeye cok heveslıyım ama kayın valıdem yanımda ve esım tepemde hıc fırsat bulamıyorum ama ıcım gıdıyorKızlaar bugun gıttım doktora basladık tedavıye cok sukur ıgnelerı verdı doktor her aksam 6 da yapıcakmısım ıgnelerı pazartesı tekrar gel dedı hadı hayırlısı olur ınsallah . Gıderken cok heycanlıydım ama esım butun heycanımın ıcıne ettı eve geldıgımde suratım 1 karıs butun keyfım kacmıs bır haldeydım sımdı bıle basım cok agrıyor . ınsallah rabbım hepımızın yuzunu en kısa zamanda guldurur .
benimkilerde o kadar anlayışsızlarki anlatamam.zaten kendi derdimiz kendimize yetip atrıyor hiç çekemiyorum bende nazlarını ama benimkilerde neler neler yapıyolar.
inşallah saklanmayın gelin koşun annenize diyorum ama
benimde dün gece eşim sayıkladı.kızım olsa annesine benzese...dedi.of of benim eşim içinde neler yaşıyorda bana hiç bişey anlatamıyor.
cnm sen sısman degılsın yaaaaaaaaaaaa
inşllh tedavının gıdısatı guzel sonucu bebışlı olsun
Sagol canim sisman degilsin diyerek beni mutlu ettin. Insallah canim hepimizin tedavisi cok güzel gecer ve hepimiz bebislerimize kavusuruz. Aminn..
slm cnm iyiyiz çok şükür kaynatıyoruzz
ne olur üzülmee bak ne güzel başladınız tedaviyee inş güzel olucak herşeyy
bebişini kucağına aldığın zaman herşey geride kalıcak allahın izniyleee
eşinin seni üzmesine izin verme onlar hep aynı şeyleri yaplarlarr
benimkide öyledirr heyecanlanmamız sevinmemiz gereken yerde bilee beni üzerr
inş rabbim yüzünü güldürsün cnmm
tabııkı cnm degılsın 60 lı kılolar kılolu mu
bende dıet yapıyorum tam degıl tabıı arada kacırıyorum
tatlım saglıklı olalımda kılolar gıderrrrrrrrr
tedavınde hayırlar getırsın:13:
Hoşbulduk tatlımmmmm
bende geldim ohh dedim ne güzel herkes burdaa bi baktım gitmişşsin
ama ohh koçişin uyumuşşş benimkide uyumuşşş koltuktaa
bahar canım benim seninki ne yapıyoo uyudumu oda yoksaa
Hıç bırseyın senı uzmesıne ızın verme
bak tedavıye baslamıssın sevın içindekı sıkıntıların gıtsın talımmmmmmm
yok canım benimki uyumadı tv izliyor
kocişim bu sabah 6da kalktı oysa ama daha uykusu gelmemiş...
bende sizi bulunca bu akşam baya ihmal ettim kocişimi zaten
ama olsun sen sohbet et hasret gider arkadaşlarınla diyor aşkım
kızlar bende yatıyorum hepinize iyi geceler...
allah rahatlık versinnnnn
kızlar bende yatıyorum hepinize iyi geceler...
allah rahatlık versinnnnn
sayenızde kafam dagıldı bıraz canım ... Erkek ıste kalem nekadar guzel yazarsa yazsın ham maddesı odun ıste ...sabaha kadar uyuyamadım heycandan beyfendı yaptı yapacagını neyse aksam ozur dıledı ama hala kızgınım
Arkadasim moralini bozma hicbirsey senden ve sahip olacagin bebislerinden önemli degil. Bu aralar herseye gülüp gecmeye bak icini ferah tut kim ne derse desin üzülmemeye calis. Insallah Allahim seni de bebislerinle müfakatlandiracaktir. Allahim kutsal anneligi sanada tattiracaktir. Aminn..
canım benim hayırlı olur inş tedaviniz...
boşver eşini kayınvalideni yaa...
onlar için üzme kendini eşler bizim için en önemli anlarda böyle dengesiz davranabiliyorlar işte
bak melis diye bi arkadaşımız var tedavi sırasında kayınvalidesi çok canını sıktı...
sonrasında olumsuz sonuç aldı çok üzüldü en özel anlarımı yaşamama izin vermediler diye...
nolur sende kendini harap etme görmezden gel onları...
bebeğini düşün sürekli hayal kur...
düşünme onların neyi neden yaptığını..
allah yardımcın olsun canım arkadaşım...
rabbim çektiklerini unuttursun sana inş[/QU
COK COK HAKLISIN SONUNDA OLAN BANA OLUCAK HERKESIN KEYFI YERINDE HIC DUSUNMUYOLAR BU KIS NELER CEKTI VE CEKIYO KIMSENIN BENI ALTTAN ALDIGI YOK
... AMA BI HAMILE KALAYIM BURNUNDAN GETIRICEM INSALLAH NELER NELER ASERECEM GITSIN DOLANSIN BANANETEMIZLIGI YEMEGIDE CABASI INTIKAMIM ACI OLACAK HAHAHAAAA KIZLAR ARAMIZDA KALSIN COK PIS PLANLARIM VAARRRR
COK COK HAKLISIN SONUNDA OLAN BANA OLUCAK HERKESIN KEYFI YERINDE HIC DUSUNMUYOLAR BU KIS NELER CEKTI VE CEKIYO KIMSENIN BENI ALTTAN ALDIGI YOK
... AMA BI HAMILE KALAYIM BURNUNDAN GETIRICEM INSALLAH NELER NELER ASERECEM GITSIN DOLANSIN BANANETEMIZLIGI YEMEGIDE CABASI INTIKAMIM ACI OLACAK HAHAHAAAA KIZLAR ARAMIZDA KALSIN COK PIS PLANLARIM VAARRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?