amin canım bana ve burdaki bütün arkadaşlara inşallahhhhhhhhhhhhhh okadar stesliyimkicanım Rabbim inşallah eşine şifa versin seneler önce çıkan sermler yine size geri gelir inşallah Rabbim herkese o günleri yaşatsın
eşimde haftada3 kez menogon ve 5 güne 1 de preglin vuruluyo rabbim yardımcımız olsunsağol canımcım hatırlamaz mıyım
canım bilmiyoruz ki azo sebebini en başta prolaktin çok yüksekti sınırın 4 katı üstündeydi fsh lh falan onları tam hatırlamıyorum nasıldı
şimdiki sperm tahlilinde %17 hareketli ama spermlerin başları anormalmiş biraz işte tedavi uygulıcak dr.arginmax yazdı bugün ovitrelle iğne vuruldu öyle işte.
evet canım yaaa inşallah buradaki bütün arkadaşlarım bu sevinci yaşar daha güzel sonuçlar alın sizler de inşallahCNM NE DİYOSUN SEN 1 MİLYON HA ALLAH ARTIRSIN MAŞALLAH MAŞALLAH
CNM GÖZÜN AYDIN İNŞLH TEZ ZAMANDA HAMİŞ OLUP BEBİŞLERİNE KAVUŞURSUNJ BİTANEM ÇOK SEVİNDİM ÇOOOOOKKKKK:)
analdım canım dikkat edin gene düşme filan olmasın en son nezaman test yaptırdınız peki kusura bakma eşimde yarın verecek duan edin ne olurrrrrrrrrr
sağol canımcım hatırlamaz mıyım
canım bilmiyoruz ki azo sebebini en başta prolaktin çok yüksekti sınırın 4 katı üstündeydi fsh lh falan onları tam hatırlamıyorum nasıldı
şimdiki sperm tahlilinde %17 hareketli ama spermlerin başları anormalmiş biraz işte tedavi uygulıcak dr.arginmax yazdı bugün ovitrelle iğne vuruldu öyle işte.
amin canım bana ve burdaki bütün arakdaşlara inanırmısnı okdar stresliyimki :18::18:canım Rabbim inşallah eşine şifa versin seneler önce çıkan sermler yine size geri gelir inşallah Rabbim herkese o günleri yaşatsın
canım eşimde haftada 3 kez menogon ve 5 güne 1 preglin kullanıyo sizde böyle değerler çikinca bizede umut oluyor yarın bana da dua edin ne olur :18::18::18:sağol canımcım hatırlamaz mıyım
canlarım biliyosunuz bugün ilk görüşmemiz vardı dr. test istedi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam
1 milyona yakın sperm bulduklarını söylediler.Allahımmmm! nasıl mutlu oldum anlatamam teseye gerek olmadığını söylediler tabi
Rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın canlarım eşimle hep içimizden geçen ameliyat olmadan tüp bebek yaptıracağımız.Yalnız spermleri dondurmadılar gerek olmadığını söylediler
işte böyle canlarım bugün güzel bir gündü
doktor beni de muayene etti ve polip çıktı adetimin 2. günü yeniden muayene edecek eğer hala polip varsa histeroskopi yapılcak çünkü polipler gebeliğe engel teşkil ediyomuş gebelik olsa da düşebiliyomuş önümüzdeki hafta yeniden gidicem bakalım
başladık hayırlısıyla Rabbim yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
canlarım biliyosunuz bugün ilk görüşmemiz vardı dr. test istedi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam
1 milyona yakın sperm bulduklarını söylediler.Allahımmmm! nasıl mutlu oldum anlatamam teseye gerek olmadığını söylediler tabi
Rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın canlarım eşimle hep içimizden geçen ameliyat olmadan tüp bebek yaptıracağımız.Yalnız spermleri dondurmadılar gerek olmadığını söylediler
doktor beni de muayene etti ve polip çıktı adetimin 2. günü yeniden muayene edecek eğer hala polip varsa histeroskopi yapılcak çünkü polipler gebeliğe engel teşkil ediyomuş gebelik olsa da düşebiliyomuş önümüzdeki hafta yeniden gidicem bakalım
başladık hayırlısıyla Rabbim yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
inşallah canım evet önceden 48.000 kadar çıkmışdı şimdi 0 larda doktor bile şaşırdı nasıl olur diye bizde anlamadıkevet canım yaaa inşallah buradaki bütün arkadaşlarım bu sevinci yaşar daha güzel sonuçlar alın sizler de inşallah
Allah razı olsun canım iyi ki varsınız kader arkadaşlarım,sırdaşlarım.
en son 6 ay önce yaptırdık canım
inşallah siz de yarın güzel sonuçlar alırsınız canım peki sizin nasıl oldu önceden sperm çıkıyomuş galiba eşinde?
sağol canım Allah razı olsun Rabbim sizlere de nasip etsin.arkadsm gozün aydn allah tamamına erdirsin darısı hamilelik müjdeni wermeye olsun insallahhh aminn
bende bir makalede okumuştum prolaktin yüksekliğinden kısır olunurmuş kadınlar bebek emzirince hamile kalmıyorlar ya erkeklerde de prolaktin hormonu fazla olunca düşürülerek serm çıkışı sağlanıyormuş bursa arkadaşımızın eşindede aynı prolaktin hormonu yüksek inşallah rabbim herkese nasip eder sağlıklı sperm ve hayırlı evlet.canım benim eşimde prengliy kullanacak emre bey haftada 1 kere kalçadan yaptırsın dedi menogeni neden vermiş sizin doktor siz perngly nasıl kullanıyordunuz
amin inşallah canım sizler de yaşayın bu mutluluğuallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gozunaydın cnm darısı bızlereeeeeeeeeee haydı haklaya oh oh yandan yandan
sağol canımcım inşallah Rabbim sizlere de nasip etsin.nursen canim gözün aydin cok sevindim allah hamilelik haberinide almayi nasip eder insallah
inşallah canım evet önceden 48.000 kadar çıkmışdı şimdi 0 larda doktor bile şaşırdı nasıl olur diye bizde anlamadık
canım Rabbim inşallah eşine şifa versin seneler önce çıkan sermler yine size geri gelir inşallah Rabbim herkese o günleri yaşatsın
Slm canim nasilsin sana özel mesajim geldimi sabah ?
selam canım iyiyim bende senin mesajını bekliyorum sabahtan uyandım ama bana mesaj gelmedi acaba posta kutum dolumuydu hemen bakıyorum zahmet olmazsa tekrar yazarmısın
Sabah kalkar kalkmaz göndermistim canim ya
sağol canım gerek yok dediler canım biz de bişey demedik
biz bilmiyoruz canım azospermi nedenini eşim son 6 aydır panax ve e1 kullanıyodu onun öncesinde yeşilex kullandı geçen yazdan bu yana klomen kullanıyodu endol ve sudafed de kullanıyodu yanında dr. bıraktırdı en son 6 ay öncesinde test vermişti 0 çıktı ama onun öncesinde 1-2 canlıyı görmüştük şimdi şükürler olsun 1 milyona yakın.
Arkadasim gözünüz aydin insallah bebek sahibi olana kadar hersey yolunda gider ve en kisa zamanda bebislerine kavusursun. Allahim yar ve yardimciniz olsun insallahhhh..
cnm bızde panax ve E 1 kullanıyoruz esım bıraz ara verdı
bızde sadece sperm dısı hucre cıktı bı testte o kadar demekkı sıze daha cok yramıs tabıı dıger ılacları goz ardı etmeyelım
rabbım hamış haberlerınıde verdırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?