Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım Rabbim inşallah eşine şifa versin seneler önce çıkan sermler yine size geri gelir inşallah Rabbim herkese o günleri yaşatsın
amin canım bana ve burdaki bütün arkadaşlara inşallahhhhhhhhhhhhhh okadar stesliyimki

eşimde haftada3 kez menogon ve 5 güne 1 de preglin vuruluyo rabbim yardımcımız olsun

CNM NE DİYOSUN SEN 1 MİLYON HA ALLAH ARTIRSIN MAŞALLAH MAŞALLAH
CNM GÖZÜN AYDIN İNŞLH TEZ ZAMANDA HAMİŞ OLUP BEBİŞLERİNE KAVUŞURSUNJ BİTANEM ÇOK SEVİNDİM ÇOOOOOKKKKK:)
evet canım yaaa inşallah buradaki bütün arkadaşlarım bu sevinci yaşar daha güzel sonuçlar alın sizler de inşallah
Allah razı olsun canım iyi ki varsınız kader arkadaşlarım,sırdaşlarım.
analdım canım dikkat edin gene düşme filan olmasın en son nezaman test yaptırdınız peki kusura bakma eşimde yarın verecek duan edin ne olurrrrrrrrrr

en son 6 ay önce yaptırdık canım
inşallah siz de yarın güzel sonuçlar alırsınız canım peki sizin nasıl oldu önceden sperm çıkıyomuş galiba eşinde?

bende bir makalede okumuştum prolaktin yüksekliğinden kısır olunurmuş kadınlar bebek emzirince hamile kalmıyorlar ya erkeklerde de prolaktin hormonu fazla olunca düşürülerek serm çıkışı sağlanıyormuş bursa arkadaşımızın eşindede aynı prolaktin hormonu yüksek inşallah rabbim herkese nasip eder sağlıklı sperm ve hayırlı evlet.canım benim eşimde prengliy kullanacak emre bey haftada 1 kere kalçadan yaptırsın dedi menogeni neden vermiş sizin doktor siz perngly nasıl kullanıyordunuz

canım Rabbim inşallah eşine şifa versin seneler önce çıkan sermler yine size geri gelir inşallah Rabbim herkese o günleri yaşatsın
amin canım bana ve burdaki bütün arakdaşlara inanırmısnı okdar stresliyimki :18::18:

canım eşimde haftada 3 kez menogon ve 5 güne 1 preglin kullanıyo sizde böyle değerler çikinca bizede umut oluyor yarın bana da dua edin ne olur :18::18::18:

allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gozunaydın cnm darısı bızlereeeeeeeeeee haydı haklaya oh oh yandan yandan

nursen canim gözün aydin cok sevindim allah hamilelik haberinide almayi nasip eder insallah

inşallah canım evet önceden 48.000 kadar çıkmışdı şimdi 0 larda doktor bile şaşırdı nasıl olur diye bizde anlamadık

arkadsm gozün aydn allah tamamına erdirsin darısı hamilelik müjdeni wermeye olsun insallahhh aminn
sağol canım Allah razı olsun Rabbim sizlere de nasip etsin.

canım biz daha önce hiç iğne falan kullanmadık sadece bugün ovitrelle iğnenin yarısını vurundu yarın da diğer yarısını vurunacak.1 ay etkilymiş bu iğne eğer benim polip alınmazsa haftaya adetimle beraber tedaviye başlıcaz alınırsa önümüzdeki ayın adetiye başlıcaz tedaviye.

allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gozunaydın cnm darısı bızlereeeeeeeeeee haydı haklaya oh oh yandan yandan

amin inşallah canım sizler de yaşayın bu mutluluğu
nursen canim gözün aydin cok sevindim allah hamilelik haberinide almayi nasip eder insallah
sağol canımcım inşallah Rabbim sizlere de nasip etsin.
inşallah canım evet önceden 48.000 kadar çıkmışdı şimdi 0 larda doktor bile şaşırdı nasıl olur diye bizde anlamadık

inşallah çıkar canım sıkma canını dua et.

Arkadasim gözünüz aydin insallah bebek sahibi olana kadar hersey yolunda gider ve en kisa zamanda bebislerine kavusursun. Allahim yar ve yardimciniz olsun insallahhhh..

cnm bızde panax ve E 1 kullanıyoruz esım bıraz ara verdı
bızde sadece sperm dısı hucre cıktı bı testte o kadar demekkı sıze daha cok yramıs tabıı dıger ılacları goz ardı etmeyelım
rabbım hamış haberlerınıde verdırsın

Arkadasim gözünüz aydin insallah bebek sahibi olana kadar hersey yolunda gider ve en kisa zamanda bebislerine kavusursun. Allahim yar ve yardimciniz olsun insallahhhh..

sağol canım inşallah.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

cemrem çiçek denizbulut nasılsınız canlarım cemrem özledim seninle sohbet etmeyi konuşalım bir ara şimdi eltimdeyim bizim cadının doğum günü oraya gittim sonra dayanamadım pc ye geçtim şimdide kalkamıyorum

tabi canım şifanın nereden geldiği belli olmaz
amin inşallah.

canım gözün aydın çok sevindim mucize bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…