ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------163
BANGİ--------------------------------------------------164=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------164=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------164
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------164=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165 =OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------164
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
evet canım sağol bakalım inşallah tekrar çıkarda tedavye başlarızcnm gecmıs olsun senın ısın daha zor hadı bız hıc sperm gormedık ama sen var olan da gıdınceolmussundur
ben bılmıyorum ama muhakkak boyle olan bırı sana cvp yazacaktır cnm sızde sperm varken dondurmadınız mı onunla tup bebek denemedınız mı:44:
canım bize ameliyat önce 8.000 başladık ameliyattan sonra 48.000 kadar çıktı bize doğal yoll aolu dediler bekledik hiç aklımıza gelmede doktorumuz bize sürekli testestoran verdi fsh ve testestoron düşükdü vuvut sürekli dışardan testestoran geldiği için kendisi üretmeyi bırkamış böyle oluncada spermler 0 lanmış ben bunu tüp bebege başladım 5 gün iğne vurulduktan sonra anladık umut tüp bebekde süleyman hocayla doktorumuz eşimden test istedi ve 0 çıktı ben emre beye yönlendirid oda iğne tedavısı verdi suan preglin ve menogon kullanıyo inşallah çıkarda bizde tedavımıze başlarız bu ardaa umut tüp bebek merkezini ben çok beğendin normalde ben okdar ilaca başlamışken bana eşine tese yapalım şansımzı deniyelim diyebilirlerdi ama yapmadılar bu konuda onlara önce allaha sonra onlara gercekten çok güzeniyorum bu işi para için yapmadıkları ortada biz sonucu öğrenince çok kötü olmuştuk eşim baya yıkıldı süleyman hoca okdar içtendiki eşime sarıldı bunun üstesinden gelecez atlatacaz dedi tek kelimeyle çok memnun kaldım herkese tavsiye ederimgünaydın kızlar,
MELEK,dokuz ay göbişinde sonrada hep yanında olsun,seni hiç bırakmasın söyle kuzuna tamam mı? kendini yormadan biraz günlük hayata dönmek gerekir diyor doktorlar canım.sen kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap tatlım
VCK,sende sabah sabah içini dökmüşsün canım akşam yazdıklarımız gaza getirdi seni değil mineyse eşin sana destekmiş canım sıkma canını.
CEMREM,sıcak tut kendini duş almak iyi gelir bana ağrım varken.
SU,merhaba canım benim eşimde bahsettiğin gibi oldu.önce 2 milyon olan sayı ameliyat öncesinde 100.000 çıktı. ameliyattan 3 ay sonra 400.000,3 milyon ve iki kezde 0 çıktı. kaan hocada tedavi gördük.yorumu tekrar aynı sayılar çıkabilir. 0 da çıkabilir. bir an önce tüp bebek tedavisi yapalım. o gün eşinden sperm alamazsak micro tese yaparız. sizin doktorunuzun yorumu ne oldu ?
canım çok sevindimcanlarım biliyosunuz bugün ilk görüşmemiz vardı dr. test istedi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam
1 milyona yakın sperm bulduklarını söylediler.Allahımmmm! nasıl mutlu oldum anlatamam teseye gerek olmadığını söylediler tabi
Rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın canlarım eşimle hep içimizden geçen ameliyat olmadan tüp bebek yaptıracağımız.Yalnız spermleri dondurmadılar gerek olmadığını söylediler
işte böyle canlarım bugün güzel bir gündü
doktor beni de muayene etti ve polip çıktı adetimin 2. günü yeniden muayene edecek eğer hala polip varsa histeroskopi yapılcak çünkü polipler gebeliğe engel teşkil ediyomuş gebelik olsa da düşebiliyomuş önümüzdeki hafta yeniden gidicem bakalım
başladık hayırlısıyla Rabbim yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
canlarım biliyosunuz bugün ilk görüşmemiz vardı dr. test istedi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam
1 milyona yakın sperm bulduklarını söylediler.Allahımmmm! nasıl mutlu oldum anlatamam teseye gerek olmadığını söylediler tabi
Rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın canlarım eşimle hep içimizden geçen ameliyat olmadan tüp bebek yaptıracağımız.Yalnız spermleri dondurmadılar gerek olmadığını söylediler
doktor beni de muayene etti ve polip çıktı adetimin 2. günü yeniden muayene edecek eğer hala polip varsa histeroskopi yapılcak çünkü polipler gebeliğe engel teşkil ediyomuş gebelik olsa da düşebiliyomuş önümüzdeki hafta yeniden gidicem bakalım
başladık hayırlısıyla Rabbim yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
sevincimi paylaşacak kimse yok muuuuuuuuuu
canım çok sevindimne olur ne olmaz keşke donddursaydınzı :18::18::18:nasıl oldu anlatsan bizede ben başdan takıp edemedim
ben paylaştım ve kutladım amasevincimi paylaşacak kimse yok muuuuuuuuuu
ben paylaştım ve kutladım ama
benvarım beni beğenmiyormusun
hayırlı olsun arkadaşım:)) çok sevindim inşallah devamı da gelir:)))
canlarım biliyosunuz bugün ilk görüşmemiz vardı dr. test istedi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam
analdım canım dikkat edin gene düşme filan olmasın en son nezaman test yaptırdınız peki kusura bakma eşimde yarın verecek duan edin ne olurrrrrrrrrrsağol canım gerek yok dediler canım biz de bişey demedik
biz bilmiyoruz canım azospermi nedenini eşim son 6 aydır panax ve e1 kullanıyodu onun öncesinde yeşilex kullandı geçen yazdan bu yana klomen kullanıyodu endol ve sudafed de kullanıyodu yanında dr. bıraktırdı en son 6 ay öncesinde test vermişti 0 çıktı ama onun öncesinde 1-2 canlıyı görmüştük şimdi şükürler olsun 1 milyona yakın.
canım beniiiiiiiiimmm iyi ki varsınız
beğenmez miyimmm
hepinizi çok seviyorum
canım sen bana özelden mesaj atmıştın hani sizde çıkacak diye ve de çıktı Allahıma şükürler olsun.
analdım canım dikkat edin gene düşme filan olmasın en son nezaman test yaptırdınız peki kusura bakma eşimde yarın verecek duan edin ne olurrrrrrrrrr
nursen canım hadi gözün aydın sana söylemiştim hatırlıyormusunşimdi ben halaya başlıyorum canım sizin azo sebebi neydi tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?