Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah kabul eysin cancağazım..
ne muradın varsa versin inşAllah

Merhaba kizlar herkes iyidir ins:)
Melek cnm suan itibariyle hamilesin:) neguzel bu duygusun kimbilir dikat et kendine transferden 5 gun dikat etsen yetermiş embriyo o 5 gunde rahimi gezer kendine yer ararmış :)
Vck cnm kaynanalar ayrı bı olay ben ilk evlendiğim sene kaynama inat bebek yapmamıştım istemedim çünkü bı insan her gördüğünde bebek istermi kaynanadan cekmiyen yok senin kıymetini doğru söylediğini herkes anlamış sonunda :)

evet canım sağol bakalım inşallah tekrar çıkarda tedavye başlarız

canım bize ameliyat önce 8.000 başladık ameliyattan sonra 48.000 kadar çıktı bize doğal yoll aolu dediler bekledik hiç aklımıza gelmede doktorumuz bize sürekli testestoran verdi fsh ve testestoron düşükdü vuvut sürekli dışardan testestoran geldiği için kendisi üretmeyi bırkamış böyle oluncada spermler 0 lanmış ben bunu tüp bebege başladım 5 gün iğne vurulduktan sonra anladık umut tüp bebekde süleyman hocayla doktorumuz eşimden test istedi ve 0 çıktı ben emre beye yönlendirid oda iğne tedavısı verdi suan preglin ve menogon kullanıyo inşallah çıkarda bizde tedavımıze başlarız bu ardaa umut tüp bebek merkezini ben çok beğendin normalde ben okdar ilaca başlamışken bana eşine tese yapalım şansımzı deniyelim diyebilirlerdi ama yapmadılar bu konuda onlara önce allaha sonra onlara gercekten çok güzeniyorum bu işi para için yapmadıkları ortada biz sonucu öğrenince çok kötü olmuştuk eşim baya yıkıldı süleyman hoca okdar içtendiki eşime sarıldı bunun üstesinden gelecez atlatacaz dedi tek kelimeyle çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

canlarım biliyosunuz bugün ilk görüşmemiz vardı dr. test istedi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam

1 milyona yakın sperm bulduklarını söylediler.Allahımmmm! nasıl mutlu oldum anlatamam teseye gerek olmadığını söylediler tabi

Rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın canlarım eşimle hep içimizden geçen ameliyat olmadan tüp bebek yaptıracağımız.Yalnız spermleri dondurmadılar gerek olmadığını söylediler
işte böyle canlarım bugün güzel bir gündü
doktor beni de muayene etti ve polip çıktı adetimin 2. günü yeniden muayene edecek eğer hala polip varsa histeroskopi yapılcak çünkü polipler gebeliğe engel teşkil ediyomuş gebelik olsa da düşebiliyomuş önümüzdeki hafta yeniden gidicem bakalım
başladık hayırlısıyla Rabbim yardımcımız olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

canım çok sevindim ne olur ne olmaz keşke donddursaydınzı :18::18::18:nasıl oldu anlatsan bizede ben başdan takıp edemedim

nursen canım hadi gözün aydın sana söylemiştim hatırlıyormusunşimdi ben halaya başlıyorum canım sizin azo sebebi neydi tam olarak

canım çok sevindim ne olur ne olmaz keşke donddursaydınzı :18::18::18:nasıl oldu anlatsan bizede ben başdan takıp edemedim

sağol canım gerek yok dediler canım biz de bişey demedik
biz bilmiyoruz canım azospermi nedenini eşim son 6 aydır panax ve e1 kullanıyodu onun öncesinde yeşilex kullandı geçen yazdan bu yana klomen kullanıyodu endol ve sudafed de kullanıyodu yanında dr. bıraktırdı en son 6 ay öncesinde test vermişti 0 çıktı ama onun öncesinde 1-2 canlıyı görmüştük şimdi şükürler olsun 1 milyona yakın.

benvarım beni beğenmiyormusun

canım beniiiiiiiiimmm iyi ki varsınız
beğenmez miyimmm
hepinizi çok seviyorum
canım sen bana özelden mesaj atmıştın hani sizde çıkacak diye ve de çıktı Allahıma şükürler olsun.

CNM NE DİYOSUN SEN 1 MİLYON HA ALLAH ARTIRSIN MAŞALLAH MAŞALLAH
CNM GÖZÜN AYDIN İNŞLH TEZ ZAMANDA HAMİŞ OLUP BEBİŞLERİNE KAVUŞURSUNJ BİTANEM ÇOK SEVİNDİM ÇOOOOOKKKKK:)

analdım canım dikkat edin gene düşme filan olmasın en son nezaman test yaptırdınız peki kusura bakma eşimde yarın verecek duan edin ne olurrrrrrrrrr

canım beniiiiiiiiimmm iyi ki varsınız
beğenmez miyimmm
hepinizi çok seviyorum
canım sen bana özelden mesaj atmıştın hani sizde çıkacak diye ve de çıktı Allahıma şükürler olsun.

ne cadıyım değil mi?
evet sana özelden yazmıştım eşin test yatırsın diye şükürler olsun çıkış oldu darsı başımıza bu arada ben bugün prengly iğne buldum bebişlerimin vitamini şimdi buzdolabında beni bekliyor .bende bugün çok heyecanlandım iğneleri bulunca inşallah Rabbim eşime şifa verir bende bebişime kavuşurum

analdım canım dikkat edin gene düşme filan olmasın en son nezaman test yaptırdınız peki kusura bakma eşimde yarın verecek duan edin ne olurrrrrrrrrr

canım Rabbim inşallah eşine şifa versin seneler önce çıkan sermler yine size geri gelir inşallah Rabbim herkese o günleri yaşatsın

nursen canım hadi gözün aydın sana söylemiştim hatırlıyormusunşimdi ben halaya başlıyorum canım sizin azo sebebi neydi tam olarak

sağol canımcım hatırlamaz mıyım
canım bilmiyoruz ki azo sebebini en başta prolaktin çok yüksekti sınırın 4 katı üstündeydi fsh lh falan onları tam hatırlamıyorum nasıldı
şimdiki sperm tahlilinde %17 hareketli ama spermlerin başları anormalmiş biraz işte tedavi uygulıcak dr.arginmax yazdı bugün ovitrelle iğne vuruldu öyle işte.

arkadsm gozün aydn allah tamamına erdirsin darısı hamilelik müjdeni wermeye olsun insallahhh aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…