iyi aşamlar canlar nasılsınız
üzerimde bi ağırlık var sürekli uyumak istiyorum...
okuldan geldikten sonra direndim ama dayanamadım gittim yattım...
yemekti falan derken bu saat oldu anca girebildim...
özledim sizi valla kızlar nasılsınız bakalım ??
BAHAR canim tefriciyeleri okumak icin arayamaigim icin cok ozur dilerim turkiyede islerimiz hic yolunda gitmedi hep yolculuk ,yorgunluk,ankara izmir istanbul derken seni arayamadim..ama simdi mumkunse benide dahil edermisininz dualara>?
canim gecmis olsun. simdi nasilsin.
iyiyiz canım çalışınca ekstra yorgunluk oluyordur tabi
okulların kapanmasına az kaldı galiba birazcık rahatlarsın sonra da hayırlısı ile tedavine başlarsın inşallah
merhaba kızlar beni hatırladınız mı bilmem eşimin değeri 48.000m ilyondan 0 da düşmüştü emre beye tedavı oluyoduk iğnelerimize başladık ve bugun 3 ay bitti ve hazır olun eşimde 10.000 sperm çıktı rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin
sendeeee çok seviliyorsun canım geç oldu ama güç olmasın pek vaktim yok bu günlerde temizlik filan yapıyorum malüm hem düğün hem tedavi telaşı çok sagol inşallah olumlu sonuç alırız arkamdan sende gel yaa dügün ney bayram dügün hepsi az kalır yanında bi hamile olayım davul çaldırcammmm
merhaba kızlar beni hatırladınız mı bilmem eşimin değeri 48.000m ilyondan 0 da düşmüştü emre beye tedavı oluyoduk iğnelerimize başladık ve bugun 3 ay bitti ve hazır olun eşimde 10.000 sperm çıktı rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin
cnm benim hadi gözünüz aydın spermleriniz dahada artarak çoğalır inşlhmerhaba kızlar beni hatırladınız mı bilmem eşimin değeri 48.000m ilyondan 0 da düşmüştü emre beye tedavı oluyoduk iğnelerimize başladık ve bugun 3 ay bitti ve hazır olun eşimde 10.000 sperm çıktı rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin
cnm benim hadi gözünüz aydın spermleriniz dahada artarak çoğalır inşlhmerhaba kızlar beni hatırladınız mı bilmem eşimin değeri 48.000m ilyondan 0 da düşmüştü emre beye tedavı oluyoduk iğnelerimize başladık ve bugun 3 ay bitti ve hazır olun eşimde 10.000 sperm çıktı rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin
cnm geçmiş olsun noldu sana yaa
dikkat et kendine dinlen istiratini yap cnm
senin çok kuvvetli sağlıklı olman lazım bitanem yarın bebişlerini taşıyacaksın inşlh..
saol canım benim şükür bulantım devam etmedi geçti okula gidince...
yaa normalde okadar az uyuyorum ki geceleri geç yatarım...
hatta vck bi ara bana "hacıyatmaz gibisin bahar" demişti
gece erken uyuyamıyorum illaki 12 yi geçecek 1 buluyor çoğu zaman yatmam...
kociş bıraksa daha da geç yatarım
uykuyu sevmeme rağmen gece geç yatıyorum...
sabah okul için erken kalkmam gerekiyor çok zorlanıyorum...
bazen gece uykumu alamadığım için öğlen yatarım...
ama 2 gündür öğlen yatmama rağmen geceleride erkenden yatıyorum...
anlamadım bu uyku hali neden oldu bende
bunun dışında bi sıkıntım yok şükür...
sen nasılsın canım benim
iyi aksamlar canim, bende iyim hamd olsun.
bulantinin kesilmesine sevindim yoksa okulda perisan olurdun.
canim belirtilerin hayra ciksin insallah.
bizde seni özledik baharcigim.
bu arada bende okudum tefricilerimi. okuyan arkadaslarimin hepsinin agzina saglik. benim icin ettikleri dualar benden önce sizleri bulur insallah. allahim herseyi gönlünüzce versin .
iyi akşamlar tatlım allah iyilik versin...
yok kızzz nerde o günler
adetimin 12. günü muayene oldum ulun hocaya 4/4lük pkolusun dedi
onun için ihtimal sıfır keşke olsa öyle bişey
bulantı dediğim gibi dün geç yemekten kaynaklandı galiba...
allah kabul etsin tatlım
Gelmeyeli bisuru sayfa olmuş Nurşen cnm bnm neguzel bı duygusun kimbilir :) Rabbim tez zamanda bebisini almayı nasip etsin belki tedavi olmadan kendiliğinden kalırsın:)
Herkes iyidir ins...ben 4 gözle adet olmayı bekliyorum
Nurdah cnm adet oldumu :)
Enfall cnm kaçıncı iğnen oldu :) kendinmi vuruyorsun agrisi nsl oluyo:)
bugun olmasa en gec temmuzda allahin izniyle hamile olacaksin insallah canim.inan samimi bir sekilde inaniyor ve dua ediyorum bunun icin.:26:
CANIM BU GUN 2 CI IGNEYI YAPTIM EVET CANIM KENDIM VURUYORUM ILK VURDUGUMDA COK KORKTUM CANIM ACIYCAK ZANNETTIM INANIRMISIN SINEK ISRIGI GIBI DEMISTI DOKTOR BEN ONU BILE HISSETMEDIM YANI HIC ACIMIYOR ZATEN COK INCE IGENIN UCU IGNEDEN OKADAR KORKUYORUMKI ANLATAMAM AMA COK SUKUR RABBIM KOLAYLIK VERDI HIC HISSETMIYORUM BILE , ADET OLMAYI BEKLEME SITRESTEN OLAMAZSIN BEN TAM 3 GUN GECIKTIM KAFANI MESGUL EDECEK SEYLER BUL RABBIM INSALLAH HEPIMIZE TEZ ZAMANDA ANNE OLMAYI NASIB EDER
Haaa mslh neguzel hiç acimiyo demek :)
Bene cok korkuyorum iğneden hatta elime bile alamam..eşimde güvenmiyorum yamak yumuk vurur ilacı iğneden içeri vermez diye...hos ben iğnenin nsl olduğunuza bilmiyorum:) ilkini saglık Ocağı'na yaptırcam bakalım ondan sonra ins evde esim yapar yoksa hergün saglık Ocağı'na gitmek beni gerer:)
Adetimde hep 2 gün once gelir akıntıma göre 3-4 gün erken bile olmam lazım bakalım hangi gün olacam:) siz amlyt olduğunuzda ben iğnelere basliycam ins biz amlyt olduğumuzda sen Hamis olursun. Cnm bnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?