Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhaba
biliyosunuz yarın hıdırellez
hz.hızır aleyselam ve hz.ilyas aleysamın senede 1 gün 1 gül ağacının altında buluştuğu rivayeti vardır...
bende bu gece dualarımı dileklerimi yapıcam sizlerde yapın arkadaşlar
hızır aleyselamın dolaştığı çorak yerlerde yeşil otlar bitermiş bizlerinde evlerine hz.hızr uğrar yüzümüz güler inşlh...

Hz.Hızr aleyselam
Kalbi temiz, Allah’a inanan İnsanlara yardım eder.

Uğradığı yerlere bolluk, bereket, zenginlik sunar.

Dertlilere derman, hastalara şifa verir.

Bitkilerin yeşermesini, hayvanların üremesini, insanların kuvvetlenmesini sağlar.

İnsanların şanslarının açılmasına yardım eder.

Uğur ve kısmet sembolüdür.

Mucize ve keramet sahibidir.

duasıda benim bildiğim budur...
bismillah maşaallah
la kuvvete illa billah
maşaallah külli niymetin minallah
maşaallah elhayrü küllihi
biyedillahi maşaallah
la yus rifüsule illallah...
kızlar sizin bildiğiniz dualar varsa sizde yazın hepsinden okuyalımm...

merhaba kızlar beni hatırladınız mı bilmem eşimin değeri 48.000m ilyondan 0 da düşmüştü emre beye tedavı oluyoduk iğnelerimize başladık ve bugun 3 ay bitti ve hazır olun eşimde 10.000 sperm çıktı rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin

Son düzenleme:

INSALLAH CANIM NE BILEYIM PANIK OLDUM BIRDEN BI AKSILIK OLDU SANDIM NEYSE ALLAH RAZI OLSUN PEK RAHATLATTINIZ COK SAOLUN RABBIM BU HEYCANLARI HERKESE YASAMAYI NASIB ETSIN DAHA SIMDIDEN BU KADAR HEYCANLIYIM GEBE OLDUGUMU OGRENINCE NE YAPICAM DUSUNEMIYORUM NE GUZEL DUYGULAR BUNLAR RABBIME SONSUZ SUKURLER OLSUNKI BUGUNLERIDE GOSTERDI INSALLAH KUCAGIMIZADA ALMAYI NASIB ETSIN HERKESIN UMUDU GERCEKLESIR INSALLAH

ohh sukurler olsun canııım rabbım tez zamanda kucagına almayıda nasıb etsın ınsallaaah ... Baharla beraber rabbım bızlerın canına can katsın ınsallah bu habere halay cekılır gobek atılır ohhhhh yandan yandan

canım benim eşimde klomen kullnıyor haz tese olacak kafam karıştı size vitamin verdimi doktorunuz yoksa sadece klomen mi kullandınız ltfn cevap yaz

hasret rabbım ınsallah bebegını en kısa zamanda sana kavusturur ve bu hasretı vuslata erdırır ınsalah rabbım kabul etsın ınsallah

canım gzün yadın çok sevindim siz kimde tedavi gördünüz hangi ilaçları kullandınız ve ne olduda 48.0000 den sıfıra düştü lütfen aydınlat

canim suanda hicbirsey kullanmiyoruz.buna bitkisellerde dahil. yeniden denemek icin iyi bir doktor ariyorum ama dedigin gibi biri öyle diyor digeri tam tersini diyor muallakta kaldik bizde.
esim yeni microtese oldugu icin en erken tedaviye agostosta basliyabiliyoruz,bakalim ozamana kadar iyi bir doktor bulabiliriz.

masallah canim, gözünüz aydin olsun.en kisa zamanda hayirlisiyla bebeklerin müjdesini vermekte nasip olsun.

canım hadi gözünüz aydın maşallah yeniden spermi gördünüz artarak devam etsin inşallah.64:

kızlar benim sevincimi paylaşan harkesten Allah razı olsun
alıntı yapıp mesajı gönderdim ama sorun oldu sizlindi mesajlarım yeniden de yazması zor geldi.

herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız güzel heberler okudum çok güzel inş hayırla bebeklerini kucaklarına alırlar

BAHAR BEN TEFRİCİYEMİ OKUDUM HASRET ARKADAŞIM RABBİM DİLEĞİNİ BİR AN EVVEL GERÇEKLEŞTİRSİN İNŞALLAH

hayırlı olsun canım çok sevindim insallah bebişine de kavusursun bu kadar olmus ya. Allah bizlerede nasip etsin insaallah..

Gelmeyeli bisuru sayfa olmuş Nurşen cnm bnm neguzel bı duygusun kimbilir :) Rabbim tez zamanda bebisini almayı nasip etsin belki tedavi olmadan kendiliğinden kalırsın:)
Herkes iyidir ins...ben 4 gözle adet olmayı bekliyorum
Nurdah cnm adet oldumu :)
Enfall cnm kaçıncı iğnen oldu :) kendinmi vuruyorsun agrisi nsl oluyo:)

iyi aşamlar canlar nasılsınız
üzerimde bi ağırlık var sürekli uyumak istiyorum...
okuldan geldikten sonra direndim ama dayanamadım gittim yattım...
yemekti falan derken bu saat oldu anca girebildim...
özledim sizi valla kızlar nasılsınız bakalım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…