Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım sağol cevabın için yeni gördüm..
Emre beye mail attım fakat kendi değil sekreteri filan cevap yazdı"gelin görüşün emre bey ile" dedi..Yani Net bi cevap bekliyorum bize ilaç tedavisi vermezse mikro tese ameliyatına mı alıcak.Bunu istemiyoruz.. Ayrıca Burda olan arkadaşım Emre beyde tedavi olduğunu eşinin söylüyor çok zor bir vaka idi.Hayretler içinde kaldılar sperm ameliyat olmadan 1 senelik tedavi sonucunda bulundu ve şuan hamile..Araştırıyorum daha çok arada kaldım araştırdıkça..Bilmiyorum ya...

baharcigim ben duami okudum canim...Hasretcigim rabbim en kisa zamanda gönlünün muradini verir insallah canim

AYYYY INSALLAH KIZ BEN SANA ON AYAK OLURUM NE YAPILIYO ANLATIRIM SENDE PSOKOLOJIK OLARAK HAZIRLANIRSIN ; CANIM BENIM BAK BOL BOL DUA ET BIRDE KOMEDI FILMLERI IZLE COK GUZEL KAFA DAGILIYOR IGNELER AYNI DOLMA KALEM GIBI DOKTORUN SANA GOSTERECEK DOZUNU AYNI KALEMIN KAPAGINI CEVIRIR GIBI CEVIRIYOSUN ORTASINDA SAYI VAR DOKTORUN SOYLEDIGI SAYIYA KADAR SAYIYA GELINCE UCUNA IGNEYI TAKIYOSUN SONRA KENDINE BATIRIYOSUN GOBEK KISMI YAGLI YA OYUZDEN HIC ACIMIYO SONRA TEPESINDEN BASIYOSUN 5 KADAR SAY SONRA IGNEYI CEK , BAK COK BASIT KORKACAK HIC BISIY YOK SAGLIKOCAGINA BILE GITMENE GEREK YOK CUNKU ORDAKI ORTAM INSANI COK GERIYO SEN BILIRSIN YINE AYYY HADI INSALLAH ISIMIZ RAST GIDER RABBIM UTANDIRMAZ HAYAL KIRIKLIGI YASATMAZ INSALLAH RABBIM HEPIMIZE NASIB EDER INSALLAH

ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------164=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

İns cnm Rabbim anne baba olmak bizlere nasip etsin
İğne acisada acımasalar yapacak artık sonunda meleklerimize kavuşalım her zorluğu unuturuz ins..
Bu ara kendimi duaya verdim Rabbim cok büyük herseyin kıymetini daha iyi anladım
Belki kendiliğimden hamile kalsam bebeğim böle değerli olmazdı
Bugün ise giderken otobüste 3-4 yaslarında cocuk ile annesi bindi cocuk sürekli annesine soru soruyordu annesine kızıyordu sus kapa çeneni falan diyordu o ân kadının yerinde olmayı istedim keske ben olsaydım annesi sohbet ederdik ...bu ara baskalarının yerinde olmayı hayal ediyorum istemiz. İki ay oldu ogreneli bu durumumuzu ve ben kac kez otobüste dalıp son durağa kdr gittm is yerini geçip...
Rabbim bizi bu sıkıntılı dönemden çıkarır mutlulukla ödüllendirir unutturur ins bu günlerimizi

Son düzenleme:

hoşgeldin zamancım iyiyiz şükür sen nasılsın ??
çok şükür iyiyim bu aralar aşırı uykun varmış dikkat et kendine 1 spermle hamile kalan bir arkadaşvardı şimdi nikini hatırlayamadım kızı oldu seninde öyle olabilir inşallah öyledir
hosgeldin zamancigim, nasilsin neler yapiyorsun girmiyorsun pek.
amin canim cümlemizin kucagi dolar insallah cifter cifter.
amin inşallah pek girmiyorum anlatıcak bişey yokki bende yaptığımız bişeyde yok sıfırız her konuda çok yoruldum bebeğimin olmasını çok istedim olmadı nereye elimizi atsak kuruyor bende pek girmiyorum şu topiğe bir gün gelip sperm bulundu hamileyim diyebilecekmiyim bilmiyorum

Anlatmana göre cok kolay sanki şimdi olsa denersin merakımdan :)))))
İns cnm ins hepimiz hamilelik dogum gibi seylerinde konuşuruz ins..
İyi düşünelim iyi olsun demi hdi bakalım sen hamile kal sırayla takip edelim seni ayağını sürerek gir hastahaneye :)))

İyi akşamlar canımmm
bende bekledim seniiii baktım yoksunn çıktım bendee
demek uyudun
bende özledimm bitanemmmm
canım ben tefriciyeleri okudumm
rabbim hasretin gönlündeki muradını versin inşallah :26:

canim ayni durumdayiz, ve sadece ikimiz degiliz biliyorsun. careler ariyorum ama bulamiyorum bir türlü ama yinede burdayimicine kapanma o kadar. insallah birgün diyeceksin hamileyim diye 40 gün 40 gece halay cekicez ondan sonra insallah

slm canm bugun adet olmam gerekyodu ama daha olmadm malesef stresten galiba ya yarnda olursam hafta sonuna denk gelcek yani adetimin ikinci günü pazara denk gelicek of ya napcm ben cok moralim bozuk...

İyi akşamlar canımmm
bende bekledim seniiii baktım yoksunn çıktım bendee
demek uyudun
bende özledimm bitanemmmm
canım ben tefriciyeleri okudumm
rabbim hasretin gönlündeki muradını versin inşallah :26:

iyi akşamlar canım...
hadi ordan ben geldim kimsecikler yoktu
bekledim bekledim okadar uykuda bastırınca dayanamadım yattım...
daha önce niye gelmedin cadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…