nasılsınız kızlar
hasret bacımın tefriciyelerinide okudum Rabbim inşallah kucağını ikiz ikiz doldursun
nasılsınız kızlar
hasret bacımın tefriciyelerinide okudum Rabbim inşallah kucağını ikiz ikiz doldursun
Merhaba hayrunisa61, bende çok araştırdım. Emre beyi tavsiye edenler daha fazla. Bildiğim kadarı ile Emre bey pek fazla ilaç tedavisine inanmıyor. Bize hiç bir takviye vermedi mesela. Kağan bey ilaç tedavisi deniyor önce. Ama verdiği ilaçlarla zaten az olan spermi kaybedenlerde var. Biz tedavimizi Emre beyde devam etmeye karar verdik.
yinede kader kısmet meselesi. Sen gönlünü ferah tut. İçine sinmeyen birşey yapma sakın. Doktorun verdiği-vereceği ilaçların içeriklerinide araştır.
baharcigim ben duami okudum canim...Hasretcigim rabbim en kisa zamanda gönlünün muradini verir insallah canim
baharcigim ben duami okudum canim...Hasretcigim rabbim en kisa zamanda gönlünün muradini verir insallah canim
Haaa mslh neguzel hiç acimiyo demek :)
Bene cok korkuyorum iğneden hatta elime bile alamam..eşimde güvenmiyorum yamak yumuk vurur ilacı iğneden içeri vermez diye...hos ben iğnenin nsl olduğunuza bilmiyorum:) ilkini saglık Ocağı'na yaptırcam bakalım ondan sonra ins evde esim yapar yoksa hergün saglık Ocağı'na gitmek beni gerer:)
Adetimde hep 2 gün once gelir akıntıma göre 3-4 gün erken bile olmam lazım bakalım hangi gün olacam:) siz amlyt olduğunuzda ben iğnelere basliycam ins biz amlyt olduğumuzda sen Hamis olursun. Cnm bnm:)
ayyyy bacım benim kıyamam sana biz iki kere denedik ilki uzun protokol ikincisi kısa idi öyle çok acımıyor hatta acımıyor sadece benim göbekten yaptığım iğneler bir süre sonra morarmıştı ama benim tenim çok hassas olduğu için olmuştu korkmana hiç gerek yok inşallah sperm çıkarda kucağın dolar
iyi akşamlar canım nasılsın ??
iyi aksamlar cicekcigim.hosgeldin nasilsin.
allah razi olsun canim hepimiz muradimiza nail olalim insallah.
sagolun kizlar allaha sükür iyiyim sizler nasilsiniz?
canım en başında sana sadece sürekli okuyacaklar listeye girebilir diye uzun uzun anlatmıştım...
ama sen ısrarla listeye girmek istedin ben okuyacağım dedin...
ilk günden haber alınamadı senden...
kendince sebeplerin olabilir ama en başından herşey konuşulmuştu...
29 kişi vardı listede ilk günden sen ve bi arkadaş daha okumadığı için listeden çıkarıldı 27 kişi kaldı...
allaha şükür sorunsuz okuyoruz kimseye haksızlık olmadan...
en baştada konuşulduğu gibi bu listede haksızlık olmayacak...
en başında başladığı kişilerle gidecek...
onun için sonradan kimseyi dahil etmiyoruz listeye...
bu liste tamamlanınca yeni dualara geçince o zaman katılabilirsin ancak...
saol canım benim şükür bulantım devam etmedi geçti okula gidince...
yaa normalde okadar az uyuyorum ki geceleri geç yatarım...
hatta vck bi ara bana "hacıyatmaz gibisin bahar" demişti
gece erken uyuyamıyorum illaki 12 yi geçecek 1 buluyor çoğu zaman yatmam...
kociş bıraksa daha da geç yatarım
uykuyu sevmeme rağmen gece geç yatıyorum...
sabah okul için erken kalkmam gerekiyor çok zorlanıyorum...
bazen gece uykumu alamadığım için öğlen yatarım...
ama 2 gündür öğlen yatmama rağmen geceleride erkenden yatıyorum...
anlamadım bu uyku hali neden oldu bende
bunun dışında bi sıkıntım yok şükür...
sen nasılsın canım benim
çok şükür iyiyim bu aralar aşırı uykun varmış dikkat et kendine 1 spermle hamile kalan bir arkadaşvardı şimdi nikini hatırlayamadım kızı oldu seninde öyle olabilir inşallah öyledirhoşgeldin zamancım iyiyiz şükür sen nasılsın ??
amin inşallah pek girmiyorum anlatıcak bişey yokki bende yaptığımız bişeyde yok sıfırız her konuda çok yoruldum bebeğimin olmasını çok istedim olmadı nereye elimizi atsak kuruyor bende pek girmiyorum şu topiğe bir gün gelip sperm bulundu hamileyim diyebilecekmiyim bilmiyorumhosgeldin zamancigim, nasilsin neler yapiyorsun girmiyorsun pek.
amin canim cümlemizin kucagi dolar insallah cifter cifter.
AYYYY INSALLAH KIZ BEN SANA ON AYAK OLURUM NE YAPILIYO ANLATIRIM SENDE PSOKOLOJIK OLARAK HAZIRLANIRSIN ; CANIM BENIM BAK BOL BOL DUA ET BIRDE KOMEDI FILMLERI IZLE COK GUZEL KAFA DAGILIYORIGNELER AYNI DOLMA KALEM GIBI DOKTORUN SANA GOSTERECEK DOZUNU AYNI KALEMIN KAPAGINI CEVIRIR GIBI CEVIRIYOSUN ORTASINDA SAYI VAR DOKTORUN SOYLEDIGI SAYIYA KADAR SAYIYA GELINCE UCUNA IGNEYI TAKIYOSUN SONRA KENDINE BATIRIYOSUN GOBEK KISMI YAGLI YA OYUZDEN HIC ACIMIYO SONRA TEPESINDEN BASIYOSUN 5 KADAR SAY SONRA IGNEYI CEK , BAK COK BASIT KORKACAK HIC BISIY YOK SAGLIKOCAGINA BILE GITMENE GEREK YOK CUNKU ORDAKI ORTAM INSANI COK GERIYO SEN BILIRSIN YINE AYYY HADI INSALLAH ISIMIZ RAST GIDER RABBIM UTANDIRMAZ HAYAL KIRIKLIGI YASATMAZ INSALLAH RABBIM HEPIMIZE NASIB EDER INSALLAH
sagolun kizlar allaha sükür iyiyim sizler nasilsiniz?
iyi aşamlar canlar nasılsınız
üzerimde bi ağırlık var sürekli uyumak istiyorum...
okuldan geldikten sonra direndim ama dayanamadım gittim yattım...
yemekti falan derken bu saat oldu anca girebildim...
özledim sizi valla kızlar nasılsınız bakalım ??
r amin inşallah pek girmiyorum anlatıcak bişey yokki bende yaptığımız bişeyde yok sıfırız her konuda çok yoruldum bebeğimin olmasını çok istedim olmadı nereye elimizi atsak kuruyor bende pek girmiyorum şu topiğe bir gün gelip sperm bulundu hamileyim diyebilecekmiyim bilmiyorum
bende iyiyim şükür canım...
geçiriyoruz günleri işte..
İyi akşamlar canımmm
bende bekledim seniiii baktım yoksunn çıktım bendee
demek uyudun
bende özledimm bitanemmmm
canım ben tefriciyeleri okudumm
rabbim hasretin gönlündeki muradını versin inşallah :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?