Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam canım, yaptın mı iğneni :) nasıldı merakla bekliyorum :)
dün etkilendim herhalde iğne konuşmalarından rüyamda sabaha kadar göbek iğneleri aldım yaptım

insallah hep beraber canim fsh 38,lh 16,testosteron 500 boyle hormonlarin degerleri doktorlar fsh yuksek diyorlar,evet cok gec kalmis ameliyat icin bu arada tup bebk denemedik cunku doktorlar umut vermiyor,sizin probleminiz ne azosperminin nedeni yani saglicakla kal optum

Slm kızlar hayırlı cumalar
Doktordan geldik
Hersey yolunda şimdilik
İgne ağrıtıyor vala:) koldan kan alınırken agridigi gibi:) ama abartılacak karda bı agri deil..
Ogleleyin 11-12 gibi vuruncam pazartesi kontrol edecek
Cuma yada Pazartesi amlytimiz olur dedi doktorumuz..
Elazigdaki gittiğim tup bebekle kıyaslandığımda malatyadakini arada daglar kdr fark var
Öncelikle doktorların ilgisi okdr güzellik kendimizi cok güvende hissediyoruz
Uroloji doktoruylada görüştük sizden umutluyum herseyiniz normal dedi..elle muayene etti sperm kanalları var dedi ...
Tabiii yinede çıkmama olasiligi var ama siz de çıkma olasiligi daha yüksek dedi..en azından moralim yerine geldi..
Esim sigara iciyor onun icin amlyta kadar endol ve trentol verdi..bizde proxeed plus kullanıyoruz dedik aferin dedi:) devam edin düzenli icin dedi...bide keçi boynuzu pekmezi yiyin dedi amlyt gunüne kdr...
Amlytini nsl yaptığını falan anlattı ...icime sindi Rabbim önsöz demiştir ve nası eder..
Tup bebek doktoruna sordum kac embriyo konuluyor diye..
Normali 1 tane dedi ama sizin durumuz farklı iki tane koyarız dedi...tabi herseyim normal siye iki tane koyacaklar bendede hafife olsa sorun olsaydı riske almamak icin 1 tane koyarlarmis...
Şimdilik sperm bulunmuş gibi konuştuk acaip hafifim mutluyum Rabbim ins sonunu iyi eder

kızlar merhaba.benim bugün 9.günüm heyecan umut korku aklınıza gelebilecek bütün duyguları bianda hissediyorum şuanda.allahım beklemek ne zormuş.akşam çok düşündüm bugün test yaptırayımmı diye.eşim yaptırma dedi erken üzülmeyelim yada erken sevinmeyelim dedi.progesteron jelim bitmişti onu yazdırmaya gittim saglk ocagına kan testini sordum yapılmıyomuş orda.devlet hastanesi de hem çok uzak hemde doktordan sıra almak gerekiyo vazgeçtim.yakın bi laboratuar var özel ona gittim 45 lira dedi ondan da vazgeçtim.yani yine test gününü beklicem arkadaşlar.bugün bitti sayılır pazartesi sabahtan giderim yani 2 gün daha dayanabilirim artık.inşllah sizlerede umut olacak güzel haberler getiririm.arkadaşlar bu ilaç meselesinde bişeyler söylemek istiyorum.azosperminin sebebi çok önemli sebebi belli olmayan durumlarda hormonları dengeleyici bi takım ilaçlar verilebilir.ama microtese ameliyatı olmadan sperm üretimi olup olmadıgını bildiren bi tahlil yok malesef.ben ilaçların kişiye göre reaksiyon verdigine inanıyorum.yani her ilaç herkese fayda etmiyo.vck canım bu konuda kafan karışık bildigim için yazıyorum benim eşim bi gram dahi ilaç kullanmadı.doktorda vermedi bende istemedim.bizim durumumuz biraz farklı kromozom bozuklugu doguştan oldugu için hiç bi ilaç sperm üretimi yoksa zaten bi işe yaramaz.bunu da ancak ameliyatta ögrenebiliriz.emre beyde pek ilaçtan yana bi doktor degil demiştin.benim tavsiyem kullandırma eşine.hormonlara da takılma çünkü bizdeki testosteron normal erkekler göre de diger azospermik erkeklere görede daha düşük ve bu hep böyle olacak.benim eşimin hormon degerlerini knşmuştuk facede.hiçbiri normal sınırda degildi ya çok düşük yada çok yüksekti zaten doktorda genetik sonucu görünce bunların pek bi anlamı kalmadı dedi.canm elinden geldigince bitkisellere devam et.allahım hepimizin yardımcısı olsun inşllahhh.ameliyatta yada normal yoldan bol bol sperm çıkarda herkesin evlat hasreti biter inşalllahhh.

canım tedavin hayırlı olsun allah yardımcın olsun inşallah bol bol sperm bulunur ve kaliteli yumişlerin olur veee en önemlisi sana sımsıkı tutunurlar inşallahh.

cnm tedavin hayırlı olsun iğnede bişey yok ya bende kendime vurmustum korkma inşllh eşinde ameliyat sonrası sperm cıkarda sendeolursun
ayyyyyyyyyy kaldı 3 gün heeeeeeeee
ii yapmıssın cnm bencede bekle sevınclı haberler verırsın bıze inşllh

çok sevindim, sonuna kadar böyle pozitif olsun herşeyiniz. inşallah muradına ereceksin

canım tedavin hayırlı olsun allah yardımcın olsun inşallah bol bol sperm bulunur ve kaliteli yumişlerin olur veee en önemlisi sana sımsıkı tutunurlar inşallahh.
Allah razı olsun Rabbim hepimiZin yardımcısı olsun
2'gun sonra hamileyim diye geleceksin cnm inanıyorum. Buna:)ins sperm bulunur ins Rabbim yardımcımız olsun

ins cnm hepimiz hamiz olalım ben iğneyi görünce bile elim ayağım buz oluyo:)
Rabbim emeklerimizi boş çevirmesin
Hastahaneye giderken heyecandan karnım ağrıdı hiç bsy icin bukdr heycan yapmamıştım ...

canım inşallah yaaa.bi belirti falan arıyo insan ama yok yani zaten olmuyomuşta.işte ne bileyim valla çok zor bi bekleyiş arkadaşım ama bu bekleyişi bile hayal edemiyodum bir ay öncesi yinede buna şükür.

canım inşallah yaaa.bi belirti falan arıyo insan ama yok yani zaten olmuyomuşta.işte ne bileyim valla çok zor bi bekleyiş arkadaşım ama bu bekleyişi bile hayal edemiyodum bir ay öncesi yinede buna şükür.

Cnm esime dedi olurda sperm çıkarsa dayanamam 7. Günde test yaparm dedim kızdı:) tam gunünde test yapcaz dedi..internetten okudumda bı bayan dayanamayip 10 gün kan testi vermiş negatif çıkmış..13. Gün yine vermiş pozitif çıkmış.. En iyisi beklemek...dinlenmeye çalış yorma kendini

Canım testi yapana üstüne parada verseler erken yapma, biliyorsun iki günde bir değerler artıyor. Gereksiz yere üzersin kenini strese girersin yok yere. Bol bol dua edeceğim inşallah pazartesi sabah halay çekiyor oluruz.

bu arada onları nasıl yapıyorsunuz. ben sitede yeniyim bilmiyorum, bir an önce öğreneyim pazartesi senin halayını çekeceğim:)

çok sevindim, sonuna kadar böyle pozitif olsun herşeyiniz. inşallah muradına ereceksin

İns cnm bnm inssss Rabbim hepimize bı evlat nasip etsin hastahanedeki bebeklerin resimlerine baktimda nkdr guzel bı duygusun kimbilir..cok heyecanlıyım bukdr umut dolu olmak istemiyorum ama elimden gelmiyor ins sonunda üzülmeyiz

canım benim ya inşallahh pazartesi bi gelsi şu müjdeli haberi bi alabileyim ben sana ögretirim halay nasıl çekilirmiş:

İns cnm bnm inssss Rabbim hepimize bı evlat nasip etsin hastahanedeki bebeklerin resimlerine baktimda nkdr guzel bı duygusun kimbilir..cok heyecanlıyım bukdr umut dolu olmak istemiyorum ama elimden gelmiyor ins sonunda üzülmeyiz

canım zor oldugunu biliyorum ama kendini bize rahat bırak kasma nasıl hissediyosan öyle yaşa tatlım.inşallah güzel haberler alırız artarta.bak test yapma duygumu yendim bugün yarın öbürgün zaten haftasonu degerler hergün degişiyo zaten 9.gün beta hcg hormonu salgılanmaya başlıyomuş biraz daha sabır gerekiyo işte napalım sonu güzel olur inşallah.

canlarm rabbim insallah emeklerinizin mükafatını wersin size we burdaki herkeze rabbim tez wakitte anne olmayı nasip etsin insallahhh

Evt evt az kaldı Pazartesi hemen gelcek hasta sonu bsyler yap zaman geçsin :) sen iğneleri kac gün kalındın cnm

ben aşağı yukarı bir aydır sayfayı takip ediyorum. benim ilk hamiş arkadaşım sen olacaksın inşallah.

bu tedavi sürecinde kaç defa hastaneye gidip geldin. ne sıklıkla gidiliyor

Son düzenleme:

minik gelin hayırlı olsun tedaviye başlamışsın inş güzel sonuçlar olur canım inş sperm bulunur ve anne olursun

minik gelin hayırlı olsun tedaviye başlamışsın inş güzel sonuçlar olur canım inş sperm bulunur ve anne olursun

Allah razı olsun cnm bnm:) ins ins sperm bulunur en zor bekleme ani o amlyt kapisindaki an olacak sanırım ..
Biz elimizden geleni yaptık Rabbim oynumuzu bükük bırakmaz ins...hastahanedeki o bebek resimlerine bakmak bile cok mutlu ediyor insanı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…