Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba herkese hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız kimsecikler yok muş bende dünden beri yoğundum fırsat bulunca bi geçmişi okudum...

cnm benim hadi gözün aydın inşlh umudun sevincin dahada artar..
Iğnelere takılma cnm bende çok korkarım ama o aşamalar gelsemde acısa iğneleri korkmadan vurunsam diyorum o yüzden olumlu düşün iyi olsun inşlh...

cnm benim inşlh bebeğin seninledir
hayırlısıyla pazartesi hamiş haberini vereceksin bizlere
halay başı ben olucam :))

kızlar prof dr rıza madazlı varmış baktım netten ama hangi hastanede olduğunu bulamadım riskli gebeliklere bakıyormuş bilgisi olan varmı varsa yazarmısınız

Cnm iğneleri vuruyorum diye mutluyum ama acıyor
Doktor kendi kendine vur stressiz olur dedi elime verdi elim titredi neyse sen vuramassin cok korkuyorsun belli dedi..bakalım yarın esim vuracak ins yapabilir ben hiç bakamadım bile :)çocukluk korkum malesef :)yinede cok guzel bı duygu belki 10 gün sonra hamis Olcam belkide hiç bizaman olmuycam ama güzelini düşünmek bile şahane:)

İns cnm bnm inssss Rabbim hepimize bı evlat nasip etsin hastahanedeki bebeklerin resimlerine baktimda nkdr guzel bı duygusun kimbilir..cok heyecanlıyım bukdr umut dolu olmak istemiyorum ama elimden gelmiyor ins sonunda üzülmeyiz

minik gelin hadi bakalım senden gakkoş bekliyoruz bak hamile kal tamamı ay canım benim inş hamiş olursun ne güzel olur ya eşin nezaman tese olacak bak herşeyi yaz olurmu halay çekelim çayda çıra okuyalım

sağol cnm bende iim bırazdan kurana gecıcem eşim hala panax kullanmıyo yanı anlıcan biz artık freee takılıyoruz eşimle
Hasta ziyareti çok makbul sevaba girersin
benim yardım sever arkadaşımmmmmmm

mrhb,bi mahsuru yoksa sorabilir miyim? neden panax kullanmaktan vazgeçtiniz?

merhaba hanımlar cuma dualrınız kabul olsun inşAllah.bugün aslanpençesi aldım bir de bunun çayını yapayım dedim fsh'yi düşürüyormuş .tedavisi olacak arkadaşlar için çok heycanlıyım ,okudukça ben de sabırsızlanıyorum haziranda gidip tedavi olasım geliyor ama nerdeeeeeeeee hayırlısı. sizi seviyorum. kib :)

arkadaşlar temmuzda kaan hoca eşime tese yapacak...daha önceki tesemiz olumsuz sonuçlanmıştı...

kaan hoca eşime "eşinizi de hazırlayalım mı?" diye sormuş tese olmadan daha neden böyle birşey sordu ki? acaba hoza bizden daha mı ümitli??????????

Ben duamı okudum rabbim arkadaşımızın duasını kabul etsinnnnnnnnnnnnnnnn

CNM KAAN HOCA cıkarsa hemen sana yuklensın yanı dondurulma olmasın dıye demıstır
ınşllh sperm cıkar cnm sızın sorunun sebebı nedır kısaca kendını anlatırmısın

mrhb,bi mahsuru yoksa sorabilir miyim? neden panax kullanmaktan vazgeçtiniz?

ne mahsuru cnm biz yakşasık 9 aydan fazla panaxa devam edıyoruz 3 ay oncekı testte sperm dışı hücre çıktı tabii bizde çok mutlu olmuştuk
ama tekrar tekrar yapılan testlerde hiç bi şey çıkmayınca bıraz moralman çöktük
eşimde bir süre kullanmak istemiyorum biraz beni rahat bırak dedi bende fazla sıkmak istemedim
o yüzden ara verdik ama eşim kullamayı sürdürecek ama kendi basladım tekrar derse............:44:

minik gelin hadi bakalım senden gakkoş bekliyoruz bak hamile kal tamamı ay canım benim inş hamiş olursun ne güzel olur ya eşin nezaman tese olacak bak herşeyi yaz olurmu halay çekelim çayda çıra okuyalım
Ayyyy esim duysa gakkos diye nsl hosuna gider dur birazdan gelcek diyeyim hatta:)
Doktor haftaya cuma yada Pazartesi yani 18 Mayıs yada 21 Mayıs'ta ..18 Mayıs'ta ac gelin belli olmaz bel amlyt yaparız dedi..Pazartesi kontrole gitcem bakalım nediycek..detaylı yazarım herseyi cnm bnm eşimde Varikosel de var ama ciddi boyutta deil onuda amlytta acarız dedi..doktora sordum bizim gibi Hersek normal olupta sperm çıkmayan cok oldumu dedim..doktorda 100 hasta sizin gibiyse 90 kiside sperm çıkıyor dedi..herseyiniz gayet iyi umutluyum dedi..ayda 4-5 amlyt yapıyormuş azospermi hasta olarak ..testisin teki yok bizde diğerinizde kıvamı büyüklüğü gayet iyi kanallarda var dedi..nebilim böle olumlu konusunca ben iyicene sevindirdik oldum Rabbim ins nasip eder:)

insallah tatlm insallah ya faceni acta ekliym seni minikgelin

Cnm şimdi acıyorum msj atayım eklersin :) ekle kapatayım aramalara :)
Bu arada eklemek isteyen olursa msj atın söyleyeyim kızlar:)

ben aşağı yukarı bir aydır sayfayı takip ediyorum. benim ilk hamiş arkadaşım sen olacaksın inşallah.

bu tedavi sürecinde kaç defa hastaneye gidip geldin. ne sıklıkla gidiliyor

canım ilk bi görüşmeye gittik bursada benm merkez ben bandırmadayım 1.5 saatlik bi mesafe.aynı gün eşimi de muayene ettiler sonra hormon ve genetik testler için gittik sonra başlıyayım dediler adetimi bekledik adet olunca gittim küçük küçük kistler var ama önemli degl dedi bidaha ki aya başlayalım dedi ve dogum kontrol hapı verdi.bir y onu kullandım diger adet oldugumda tekrar gittim ve ignelere başladık ogün.ignelere başladıktan sonra gün aşırı gittim yani bigün evdeydim bigün bursada.zaten 10.gün ameliyat günüydü ve aynı gün yumurtalar toplandı.sonra 4 gün evdeydik embriyolarla ilgili tlfnla haber verdiler hergün.5.gün tekrar gitttik ve transfer yapıldı yani 10 kere gitmişimdir de fazlasını bilmiyorum.hem heyecanlı hem yorucu bi süreç.ankara yada istanbulda yaptırsaydım zaten kalırdım yakın diye gerek duymadım.canım dedigin gibi inşallah ilk hamiş arkadaşın ben olurum ve devamı da yagmur gibi gelirrr.rabbim banada sanada ve isteyen herkese ogünleri görmeyi nasip etsin inşallahhh.

canım benim ya çok saol valla sizlerle knşunca ümitleniyorum baya sonrada korkuyorum ya negatifse diye.allahım yüzümüzü kara çıkartmasın inşllah kuzum ya.

baharcigim, ben tefricilerimi okudum.hmtnzl arkadasimin niyetini kabul etsin gönlündeki muradina en kisa zamanda nail eylesin rabbim.

Canlı selam...hasretim...baharım.. CemremmMUTSUZ CANIM MUTLU OL ARTIK.BEN YAZARKEN GELMİŞSİN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…