Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba bende geldim nasılsınız canım arkadaşlarım benim:119:

hoşgeldin kızzzzzzzzzz
sen nasılsınnnnnnnn
OOOOOOOOOOOOOOOO HERKESLER GELMİŞ TOPİK DOLUYOOOOOOOOOO

Son düzenleme:
melek,az kaldı biraz daha sabır canım.sonra halaylar çekeceğiz Allahın izniyle.
minikgelin,tedavin hayırlı olsun canım yazamamıştım sana.
tedavisi devam eden diğer arkadaşlarımında Allah emeklerini boşa çıkarmasın .
baharcım,tam kızlara seni soracaktım ismini gördüm aşağıda.
bana gelince,içimdeki hesaplaşmalarımı bitirdim.her zaman olduğu gibi orta yolu bulmaya çalıştım.ağzımızın tadı daha çok kaçmasın diye.bugün müdür yardımcım herkesin içinde hocam size vermemiştik buyurun bu da sizin anneler günü hediyeniz diye bir dolap süsü verdi.ortam buz gibi soğudu.nere bakacağımı şaşırdım.gözlerim doldu.sessizliği bozan tek şey yutkunma sesimdi.

HOŞGELDİN TATLIM.O NEGÜZEL ŞEY ÖYLE..canım hatırlatmak istemiyorum ama sperm testi olumsuz çıkmıştı sizi sanırım.biz tam 10. senemizde gördük.inş siz yakın zamanda görürsünüz

ah canım benim ya ben biraz sabırsızlanıyorum herhalde ama ne bileyim kız istiyorum ben evim bebiş koksun istiyorum

ah bende ne kadar isterdim bu anneler gününe hamile girebilmeyi.. seni cok iyi anlıyoruz:114: canım benim

ah bende ne kadar isterdim bu anneler gününe hamile girebilmeyi.. seni cok iyi anlıyoruz:114: canım benim

herkesin içinde ezik ve boynu bükük kaldım ama bu da geçecek inş. hepimizin dileği gerçek olacak rabbim sonsuz hazinesinden bizleri mahrum etmeyecek

selam canlar ben geldimmmmmmm
bugün keyfim yoktu pek girmedim topiğe...
girdiğimden beri okuyorum anca bitirdim geçmişi baya kaynatmışsınız
canlar benim sizlere çok acil sorularım var...
benim yarına büyük ihtimal adetim gelecek...
geçen ay 3ünde hasta olmuştu bu ay 12sini buldu işte...
raporu bu ayki adetimle çıkarttırmam gerekiyor...
benim adetim geç geldiği için eğer raporu haziran adetimle çıkarttırırsam diğer adetim temmuzun sonunu bulur...
bende okadar gecikmek istemiyor yaz tatilimi iyi değerlendirmek istiyorum...
şimdi biz tüp bebek raporunu ege üniversitesi tıp fakültesinde çıkarıcaz...
ilk başvuru günü adetimin 2. günü mü olmalı ??
yaa benim adetimin 2. günü pazara denk gelirse pazartesi 3. gününde o testler yapılsa bi sorun çıkar mı ??
yaa bana acil bu konuda tüm bildiklerinizi yazın kızlar hafta sonuna gelince şaşırdım kafam karıştı :44:
ben 3-4 gün daha adet olmam diye düşünüyordum beklemediğim bi anda geldi...
şimdi ne yapıcaz tek tek anlatın bana...
önce merkezden randevu almam gerekiyor mu ayyy ne yapcam bennnnnnnnnn
kızlar baya çok soru oldu kusura bakmayın

kızlar ben bişey sorucam sizlere.biz emre hocayla konuşunca bize y kromozomu mikro delesyon testini yaptırın gelin dedi.bizde bursa tıpa gittik bu testi istedik bize emre beyi bırakın bursa tıpta yapalım tesenizi tüpünüzü dedi.bizde bi düşünelim falan filan dedik testi yazdırdık.çıktık genetik bölümüne gittik fark ettikki doktor bize y kromozomunun yanında karyotıp analiziznide istemiş.bu karyotip testi bursa tıpta 6-7 ayda sonuçlanıyormuş.hemen emre beye mesaj çektik bu testi yaptıralımmı diye oda siz bilirsiniz şu aşamada gerek yok dedi.ama benim içim bir huzursuzlandı bu test sizce şartımı yaptıralımmı dışardada bu test cok pahalıymış.siz ne yaptınız ?

canım keyfim yoktu bugün hiç girmedim topiğe
senin adına sevindim canım inş herşey dilediğin gibi olur
bende bugün çocuklarla anneleri için hediyeler hazırlarken çok duygulandım...
inş bizlerede nasip olur mis kokulu bebişler

herkesin içinde ezik ve boynu bükük kaldım ama bu da geçecek inş. hepimizin dileği gerçek olacak rabbim sonsuz hazinesinden bizleri mahrum etmeyecek

okulda benim eşimede cocuklar demişki öğretmenim sizizn cocuğunuz yok dimi.siz bizi cok şımartıyosunuz çok seviyosunuz biz ordan anladık demişler buğün.sofrada gözleri dolu dolu anlattı eşim benim de yüreğim sızladı.

hoşgeldiin cnm benim
benim bildiğim 3.cü günde oluyo ama 4.cü gune falan sarkmasın inşllh
cunku adetının 2 veya 3 gunu muayne oluyo
zaten altan muayne ve kan vereceksın cnm
ınsallh raporu sag salım alırsınız bi denemmmmmm

Cnm bizde elazig tip ta yaptırdık iki testte 1 ayda çıktı 6-7 ayda çıkmaz ya cok uzun süre
Eşmin SSK si yok iki teste 300 tl verdik

cnm evet y kromozon delesyonu olsa ii olur ama 6 7 ay ne demek
o zamana kadar cok uzun sure var cnm ama emre bey gerekmez derse o daha ii bilir sen sıkma canını

baharcım,bildiğim kadarıyla bir gün önce ya da sonra çok fark etmiyor tatlım.
esmacım,doktoruna güveniyorsan içinde acabaların olmasın canım.çok zor bir süreç zaten.içine ne siniyorsa onu yap.

hoşbulduk bitanem
anladım canım saol biz tüm evraklarla pazartesi gidicez ozaman...
sadece alttan muayene ve kan testi mi yapılıyor 2. veya 3. gün ??
rahim filmi adetim bittikten sonra mı yapılacak ??

Cnm bizde elazig tip ta yaptırdık iki testte 1 ayda çıktı 6-7 ayda çıkmaz ya cok uzun süre
Eşmin SSK si yok iki teste 300 tl verdik

y kromozomu mikro delesyon 1 ayda cıkacak ama karyotıp 6-7 ayda cıkıyormuş bursa tıpda.karyo tıp 1500 tl falan tutuyor dediler dışarda.

cnm evet y kromozon delesyonu olsa ii olur ama 6 7 ay ne demek
o zamana kadar cok uzun sure var cnm ama emre bey gerekmez derse o daha ii bilir sen sıkma canını

ne bileyim cemrecim emre beyin yanına gittiğimizde bütün testler yanımızda olsun istiyorum.eksik bişey kalsın istemiyorum.emre beyde gerekmez dedi ama bileyim ben işte telaşe memuru işte

baharcım,bildiğim kadarıyla bir gün önce ya da sonra çok fark etmiyor tatlım.
esmacım,doktoruna güveniyorsan içinde acabaların olmasın canım.çok zor bir süreç zaten.içine ne siniyorsa onu yap.

anladım canım saol bende daraldım birden 2. gün pazara gelirse diye...
hayırlısıyla çıkarttırırız inş bi sorun çıkmadan şu raporu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…