Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam canlarrrrr
izmire geldik şimdi kuzenlerdeyiz...
rapor için ege kadın doğum evi ve araştırma hastanesine geldik randevumuz vardı zaten...
çok tatlı bi bayan dr vardı...
durumumuzu anlattım eşimin azo olduğunu emre hocayla tedavi gördüğümüzü çıkanların dondurulduğunu falan...
tedavimizi orada olacağımızı anlattım çok ilgilendi allah razı olsun...
hemöen rapor işlemlerini halledelim dedi...
kağıdımıza rapor işlemleri çok çabuk tamamlansın diye not düştü...
bugün adetimin 2. günüydü kan testi vericektim ama sabah çorba içtiğim için veremedim
yarın sabah vericem eşimde çarşamba günü test vericek...
devlet hastanesi olduğu için rahim filmine randevu alamadım çok kalabalıktı...
onuda dışarıda yaptırıcaz artık...
benim adetim kısa sürüyor perşembe yada cuma onuda çektiricez diğer tüm belgeler elimizde zaten...
allaha şükür bi aksilik çıkmayacak gibi duruyor...
inş öyle olur vee hayırlısıyla haziran sonunda tedavime başlayabilirim
çok mutluyum kızlar hemen fırsat bulunca sizinlede paylaşayım dedim...
hepinizi çok seviyorum ve koccaman

Evet, evlendik 2 ay sonra eşim işsiz kaldı. Bir sene iş bulamadı. Sonra bende kist çıktı ameliyat oldum. 2 sene doktor yasakladı. Öyle böyle derken şimdi 5 senelik evliyim ve azoyu daha nisan başında öğrendik. Bu arada tekrar kistim oldu ben beklediğimle kalmış oldum.

Hadi inşallah, sonuna kadar böyle işlerin yolunda gitsin inşallah. Ne kadar sürede çıkarmış birşey söylediler mi? Birde dışarıda yapılan testleri kabul ediyorlar mı?
Ben şubat ayının sonunda rahim filmi çekmiştim. Acaba onu kabul ederler mi? Bir daha çektirmek istemiyorum. Gerçi onu çekerkende ağrım olmamıştı, muayaneden çok farklı değildi. Senide korkutmayayım. Ben anestezi yapılsın istemiştim ama doktor yapmamıştı yinede ne meraklısınız narkoz almaya demişti :) iyikide yapmamış narkoz almaya değecek kadar zor değil.

Son düzenleme:

evet tatlım evrene olumlu mesaj göndermemiz gerekiyor
bundan sonra hep öyle yapıcam

saol canım bizde öyle yapıcaz raporum bi çıksın hemen gidicem umuta ve yazdırıcam ilaçlarımı...

canım ben en başından herşeyi söyledim
şükür bi sorun çıkmadı...çok tatlı anlayışlı bi bayan dr vardı çok yardımcı oldu sağolsun...

saol bitanem benim allah razı olsun
sende öylesin canım benim

teşekkürler canım benim...
şimdilik bi sorun yok gibi görünüyor inş öyle olur...

canım hadi hayırlı yolculuklar.işlerin su gibi akıp giderde alırsın şu raporu inşallah.dualarımız seninle canım.

saol canım çok teşekkürler

canım biz tüm gerekli evrakları hazırladık onlarla gittik bi eksiğimiz yoktu şükür...

tatlımmmmmmm kolay gelsın
işlerin su gibi akıp gecsin ve bitsin

saol bidenemmm benimmmmmmmm

Canim benim hayirli yolculuklar. Insallah bütün hersey yolunda gider ve emeklerinizin karsiligini en kisa zamanda alirsiniz canim. Allah yar ve yardimciniz olsun.

çok teşekkürler canım benim...dualarınız sayesinde işlerimiz rast gidiyor işte

saol canım hemen çıkması için dr ayrıca not düştü...
ama 2. yada 22. gün yapılması gereken kan testi var dedi ben daha önce rapor için bunu duymamıştım :44:
onuda ekledikten sonra tamamlanacak heralde...
dışarda yapılanlar kabul oluyor sanırım canım...
çünkü bana önceden çekilen rahim filminide ekleyelim dedi dr...
benim olmadığı için şimdi çektiricem...
yok yaa bi korkum yok benim yeterki hayırlısıyla alalım şu raporu

hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız ne var ne yok
melek arkadaşımızdan haber var mı bir de zü&er arkadaşımız vardı onun da bugün belli olcaktı geçmişi okuyamadım da

merhaba arkadaşlar bugün benim için sabah 6 da başladı uyuyamadım hiç kalktım.içimde çok kötü bi korku vardı yenemiyodum bu korkuyu.dua ettim saatlerce yüregimi ferah tutmaya çalıştım ama olmuyo insanız ve hislerimiz var önüne geçemiyoruz.gittim kan verdim.sonuç saat ikide dediler eve geldim ve günlerdir bekledigim gün gelmişti ama ben saat geçmesin 2 olmasın istiyodum.gittik tahlili elime aldım yine aynı hislerle bakamadım sonra kagıdı bi çevirdim ki 0.7 yani negatif.yani yokk yok yokk.hiçbişey yok içimde bana ait bi bebek yokkkk.anında kagıdı böldüm ikiye yırttımm.bunu görmek istemiyodum işte bu olmamalıydı.bukadar emek bukadar çaba çektigim onca acı.çöktüm resmen bu yükü taşıyamadı omuzlarım arabaya nasıl bindim bilmiyorum agladım bagırdım allahım nekadar zor bi sınav bu dedim.saatlerce agladım.tlfnum susmuyo herkeste aynı sözler yine denersiniz dur bakalım daha gençsiniz.bunlar benim moralim iyi olsun diye söylenen teselli cümleleri sadece ama benim içim yanıyoooo.6 yıldır gördügüm bu kaçıncı negatif bu kaçıncı sıfırrrrrr.yoruldum allahım çok yoruldumm.işte böyle arkadaşlarım.keşke sizlere müjdeli haberler verebilseydim ama olmadı.bidaha deneyecek gücüm olurmu bilmiyorum ama şuanda diyorum ki sanırım rabbim bize bi evlat vermicek zorlama diyorum çok üzgünümm allah kimseye bizlerin yaşadıklarını yaşatmasın.

canm benim yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum sana teselli weremiyorum cunkü biliyorumki butün teselliler boş gelir bu durumdayken ama şunu unutma allah büyük dualarmz elbet bi gün kabul olcak insallah sabır,sabır allah dayanma gücü wersin arkadasm ((((

ahhh canımmmmmm
ne diyeyim ki kelime bulamıyorum
Rabbim sabırlar versin canım
sadece acına ortağımmm
üzme kendini diyemiyorum
hayırlısı Allahtan canım.

MELEK CANIM İNAN PC YE SENİN İÇİN KOŞTUM O KADAR ÇOK İŞİM VARDI Kİ SENDEN GELECEK İYİ HABERLERİ BEKLİYORDUM SEN BANADA UMUT OLACAKTIN .AMA SANA ÇOK KIZDIM HEMEN PES ETMİŞSİN BİLİYORSUN BİZİM GENETİK SORUNDAN DOLAYI DEFALARCA MUTSUZLUK YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ OLDU VE SONUNDA SABIRLARININ MEYVELERİNİ TOPLAMAYA BAŞLADILARSEN ŞANSLISIN BİZLERE GÖRE EN AZINDAN EŞİNDE SPERM ÇIKTI VE 2 TÜP DONDURULMUŞ SPERMLERİNİZ VAR HALİNE ŞÜKRET VE RABBİME TEVEKKÜL ET.BEN SENİN YERİNDE OLMAYI NE KADAR ÇOK İSTERDİM EŞİMDE SPERM ÇIKSIN UMUDUM OLSUNDA 1. OLMAZSA 2. ODA OLMAZSA ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR VAR GÜCÜMLE SAVAŞIRDIM EVET TABİKİ ÜZÜLECEKSİN AMA DERDİNİ KEDERİNİ YAŞA VE SONRASINDA OMUZUNU SİLK VE TEKRAR HAYATA MERHABA DE SENİN GELECEK BEBEKLERİNİN SANA ÇOK İHTİYAÇLARI VAR BUNU SAKIN UNUTMA

BU DURUMDA HİÇ BİR ŞEY SÖYLENMEYECEĞİNİ SÖYLENSEDE SENİN İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEYECEĞİNİ ÇOK İYİ BİLİRİMMM SANA SÖYLEYECEK TEK BİR ŞEYİM VAR SAKIN İÇİNE ATMAAA AĞLAMAN GEREKİYORSA AĞLA BAĞIR ÇAĞIR ama içine atmaaaaa inşş kolay atlatırsınnnnnn inşşş

nasıl atlatırım bilmiyorum bi şekilde geçecek bunlarda geçecek ama benide ezip geçiyo.canım şuanda okadar yanıyo ki bidaha aynı cesareti bulabilirmiyim kendimde bilmiyorum inanın çok zor.vck canım kızma bana ben çok zor pes eden bi insanım aslında ama bu biraz agır geldi canım ya allahım böyle bi günü kimseye yaşatmasın.ben zaten mayıs ayını hiç sevmezdim haklıymışım önce kardeşimi aldı benden sonra annem gibi sevdigim babannemi ve yıllar sonra bebgimide aldı bendennnnnnnnn...keşke bu 12 gün hiç bitmeseydi keşkeee

meleğim,canım ne desek boş gelecek ama inan çok üzüldüm.Allahım güç versin sana ve eşine. yorgun düştün hayallerin yıkıldı ama toparlanacaksın tatlım.biraz zaman geçince içindeki özlem daha çok güçlendirecek seni.mücadele devam edecek kaldığı yerden.pes etmek yok biz herkes gibi kolay olmayacağını kabullenmedik mi en başından.her yenilgi güçlü bir başlangıç olacak bizler için.daha çok sabredip,deneyebildiğimiz için şükredip yolumuza devam edicez.taki mükafatını rabbim verene kadar.

zü&er,Allahtan sabır ve güç diliyorum senin için canım.çektiklerinin mükafatını tez zamanda versin rabbim.

baharcım,çok şükür herşey yolunda gitmiş.Allah hep iyilerle karşılaştırsın canım. ne güzel yardımcı olmuş doktor.her işin su gibi akıp gitsin tatlım. ben bu ara gerçekten evrene olumlu mesaj gönderiyorum.şimdilik sorun çıkarmıyor ama bana ne zaman bir tokat atar bilmiyorum.şimdilik aramız iyi öpüyorum canım.

ACILAR PAYLAŞTIKÇA AZALIR BİZ SENİN DERTLERİNİ PAYLAŞICAZ VE SANA DESTEK OLUCAZ ALLAH'IN İZNİYLE BU MUTSUZLUK SENİN İÇİNİ YAKIP KAVURDU BİLİYORUM SEN NERDEN BİLECEKSİN SEN BU DUYGUYU YAŞAMADIN DİYEBİLİRSİN AMA YANILACAKSIN ÇÜNKÜ BİZLER BİRBİRİMİZİN DERDİYLE DERTLENİP BİRBİRİMİZİN MUTLULUĞUYLA MUTLU OLUYORUZ CANIM YAŞINIZ GENÇ BU GÜNLER GERİDE KALACAK JKLM GELİNCİK CANSUYUM BİLİYORSUN HEP ÖNCE OLUMSUZLUKLARLA KARŞILAŞTILAR BAK SEN HAMİLE KALIP SONRA KÜRTAJ YAPMAK ZORUNDA KALMADIN ONLAR BEBEKLERİNİ KARINLARINDA TAŞIDILAR VE SONRA ALDIRARAK 2 KERE ACI YAŞADILAR İNŞALLAH BİR DAHAKİ TEDAVİNDE İKİMİZ BİRLİKTE HAMİLE KALIRIZ VARMISIN YENİ TEDAVİMİZİ AYNI ZAMANDA YAPTIRIP ÇİFTE MUTLULUK YAŞAMAYA İNŞALLAH

bacım çok üzüldüm ne diyim yazını okurken inan içimde hissettim acıları unutmuştum ama yazdıklarını okuyunca offf Rabbim sabır versin bilirim çok zordur ama inan bu günlerde geçiyor her yenilgiden sonra acın azalıyor geçmez sanılan günler geçiyor ve sen yine bir çare peşinden koşuyorsun söylenen olmazlara olumsuz tedavilere inat ama şimdi yanıcaksın vakit ağlama vakti içinde tutma ağla ağlaya bildiğin kadar ama sakın isyan etme inan sonunda olucak bir gün olucak inşallah şimdilik sabır burda ne genetikler geldi geçti bak onlar yok şimdi burda bebeişleri kucağında inşallah seninde öyle olcak bu zamanlarda geçiçek

bacım çok üzüldüm ne diyim yazını okurken inan içimde hissettim acıları unutmuştum ama yazdıklarını okuyunca offf Rabbim sabır versin bilirim çok zordur ama inan bu günlerde geçiyor her yenilgiden sonra acın azalıyor geçmez sanılan günler geçiyor ve sen yine bir çare peşinden koşuyorsun söylenen olmazlara olumsuz tedavilere inat ama şimdi yanıcaksın vakit ağlama vakti içinde tutma ağla ağlaya bildiğin kadar ama sakın isyan etme inan sonunda olucak bir gün olucak inşallah şimdilik sabır burda ne genetikler geldi geçti bak onlar yok şimdi burda bebeişleri kucağında inşallah seninde öyle olcak bu zamanlarda geçiçek

Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah Allah sabır versin sakın vazgeçme

canım benim çok üzüldüm
hep senden gelecek güzel haberdeydi aklım ama nasip değilmiş...
allah sabır versin canım benim tabiki üzüleceksin ağlayacaksın dök içinde ne varsa...
ama sakın umutsuz olma biçok arkadaşımızdan daha şanslısınız şuan bile...
çünkü tekrar deneyebilme şansınız var...
bunu düşünüp içini biraz soğutmaya çalış tatlım...
vcknında dediği gibi sizin durumda olup senin yaşadığın acıyı yaşayan kaç arkadaşımız şuan hamile...
rabbim sana da bidahaki denemende nasip eder inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…