Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar kısmetse benim de perşembe günü yumurtalarım toplanacak dualarınızı bekliyorum canlarım
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

kızlar kısmetse benim de perşembe günü yumurtalarım toplanacak dualarınızı bekliyorum canlarım

hadi hayırlısı canım asıl sen bize dua et senin durumuna gelebilecekmiyiz acaba bizimde yumurtalarımız toplanacak mı o günleri görecekmiyiz bizde gebelik testi yapıp sonra sonucunu hatıra olarak saklayabilecekmiyiz.neyse yine açtım ağzımı söylemene bile gerek yok canım dualarımdasınız hepiniz rabbim inşallah can versin yumurtalarınıza

canım benim Allah razı olsun sizler de benim dualarımdasınız canım benim
inşallah canım inşallah sizler de görürsünüz bu günleri inşallah sizler de geçersiniz bu aşamalardan ve evlatlarınıza kavuşursunuz canım benim.

rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

canım benııımmm hadı bakalımm ınsallah bı aksılık olmaz hersey yolunda gıder ınsalllaaaaahhh rbbım yuzunu guldurur yumurtalarına can verır sende dua et canıım desene bu haftalarda ınsallah cıfte bayram yasarııız mınıkgelınde pesımız sıra gelıyoor ohhh yasasııın

Hayırlısı olsun cnmm
hep dua ediyorum bütün arkadaşlarımaa,inş seninde tedavin güzel bi şekilde sonuçlanır cnm
ya heyecanlandım aslında o kadar arkadaş varki tedaviye başlayan rabbim yardımcılar olsun hepsinin
hayırlı evlatlar nasip etsinn..
bizleride o aşamalara gelmeyi nasip etsin inş

iyi akşamlar canlarım....MELEK canım rabbimden sana sabır diliyorum.nasıl bir acıdır bende bilirim.inşaallah gülyüzün gülsün...ZÜ&ER canım sanada geçmiş olsun.Allah yar yardımcın olsun.inş sende anne olacaksın.biraz sabır.tedavideki arkadaşlar Allah kolaylık versin güzel haberler verin bizeDENİZBULUT tatlım burdan birkez daha tşkr ederim.

sağol canım Allah razı olsun hep beraber olsun inşallah

amin canım inşallah
inşallah canım sizler de en kısa zamanda bu aşamalara gelirsiniz
hepiniz dualarımdasınız canımmm

Canım benim seninde az kalmış yumoşlarının toplanmasına
hadi inş herşey yolunda gider rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
bizlere güzel haberler verirsin inş

Allah yardımcın olsun,inşallah en kısa zamanda da hamile haberini alırız bize umut olursun:)

sağol canım Allah razı olsun inşallah canım inşallah o güzel haberi de almak nasip olur
inşallah sizler de çifter çifter gelirsiniz peşimizden
hep beraber paylaşalım mutluluklarımızı inşallah.

Canım benim seninde az kalmış yumoşlarının toplanmasına
hadi inş herşey yolunda gider rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
bizlere güzel haberler verirsin inş

ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENIM EVET AZ KALDI COK SUKUUR NERDEEEN NEREYE BAKSANA 1 YIL UCMUS GITMIS INSALLAH RABBIM EMEGIMIZIN KARSILIGINI NUR TOPU GIBI BIR EVLATLA ODULLENDIRIR SIZLERE GUZEL HABER VERMEK ICIN COK DUA EDIYORUM INSALLAH RABBIM SEVINCIMIZIN HEYCANIMIZIN KURSAGIMIZDA KALMASINI NASIB ETMEZ HEPIMIZIN HERKESIN YUZUNU GULDURUR

Hadi canlarım ben çıkıyorum
yarın umut tüp bebekte ulun beye randevum var tedavi öncesi
muayene olucamm
iyi geceler

Allah yardımcın olsun,inşallah en kısa zamanda da hamile haberini alırız bize umut olursun:)

sağol canım Allah razı olsun inşallah canım inşallah o güzel haberi de almak nasip olur
inşallah sizler de çifter çifter gelirsiniz peşimizden
hep beraber paylaşalım mutluluklarımızı inşallah.

Seni bekliyordum heycanla uyumadan once bakayım geldinmi diye
Ama guzel haberler okuyamadık cok üzüldüm 4 gündü igne vurmak bile benim pskolojimi canımı yeterince acitti okdr eziyet stres sonucu negatif bundan korkuyorum senin tek şanslı oldugun nokta sperminiz var bu olmadıysa birgun yine denersin kendini topladığında ama bizde hiç çıkmazsa umudumuzda kalmayacak...siz kötünün iyisi halindesiniz onun icin üzülmeyin beterin beteri var..allahım Sabrini versin bidahaki tup bebekte bebeklerini kucağına almayı nasip etsin

Canim gözü aydin bugün islerin yolunda gitmis cok mutlu oldum senin adina. Insallah bundan sonra da su gibi akar gider. Temmuzdada bebislerinle aramiza döner kocaman HAMILEYIMMM diye yazarsin bitanem. Dualarim sizlerle canim Allah gönlünüze göre versin.

Tatli arkadasim ne diycem bilemedim acini seninle paylasiyorum inan yüregimin sizladigini hissediyorum. Allahim dayanma gücü kuvveti versin insallah bidahakine bebecigin sana simsIkI tutunmus olur. Allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

bahar duaları okudum allah işlerini rast getirip tamamına erdirsin
melek canım allah sabır versin inşallah allah oluşan bebişlerine can verir
canlanmamış olabilir ama yinede içinde bebişlerin oluşuyor o bile şükredilecek bi durum canım neden canlanmadığına dair problem çözülürse herşey yoluna girmiş olur inşallah
çocumuzun eşinde sperm bile hiç olmadığı için senin bu yaşamış olduğun duyguyu bile yaşayamıyoruz
belki ilerisi için bu durum daha iyi canım allah kaldıramayacağımız sabredemeyeceğimiz yük yüklemesin amin
inşallah oluşan bebişlerin cennette seninle beraber olurlar
orada onlarla oynaşırsın canım hiç birşey boş değil herşeyin arkasında bir yapan yaratıcı var yaratanı görürsek herşey yerli yerine oturur
allah bize bizden daha merhametli diyor peygamber efendimiz o zaman şimdi tevekkül sabır ve dua zamanı hepimiz için
dualarını üzerimizden eksik etme allah yardım etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…