ay canm benim ya rabbim inrsallah emeklerini boşa çıkarmasn insallah bidahaki telaşın dogum cantanı hazrlamak olur :) canm ama yinede fazla yorma kendini dikkat et kendine
Aslında hep iyi düşünüyordum dün niyeyse kötüydüm :) bugün iyiyim ama:) evimi temizliyorum çamaşır ütü falan yapıyorum yazlıkları çıkardım kisliklari kaldırdım hani küçükten Bayram olacağı zaman evde telasli bı koşuşturma olur ya öyleyim:) sperm bulunup embriyo konulacagini hayal ediyorum Haziran'da bolca yatmam lazım tum islerimi yapıyorum onun icin..az kaldı büyük güne 4 gun var heyecanlıyım korkuyorum mallastim
İnsss cnm korkuyorum vala:)insallahh olcak canmm insallaaaaaahhhhhhhhhhh
Ne güzel bir telaş inşallah bizde yaşarız bu telaşları. Bu gazla yaz temizliğini çıkar aradan, yazın bebişinle iş yapamayacaksın:)
Bizde mikrotese için gün aldık. 10 gün sonra mikrotesemiz var. İnşallah güzel haberlerle oradan çıktıktan sonra bende badana boya işlerimi tedaviden önce çıkaracağım aradan.
Rapor için tüm evraklarımı hazırladım. Bugün adet oldum. Cuma günü semiha şakire gideceğim rapor çıkartmaya çalışacağım. Onuda halledebilirsem sıra bana gelecek.
İnsss cnm korkuyorum vala:)
Evt cnm guzel telaşlar tabi sonucu guzel düşününce:)
Sen sanırım mikroteseden sonramı tedavi olacaksın neden böyle istediniz Sorununuz neydi sizin azo sebebiniz
benim eşimdeerken yaşta kemoterapi gördü ve sperm 0 dendi klomen kullandı ve sonra micro tese denendi sonuç yine 0 ve ayrıyetten eşimde hepatit ve hepatit c çıktı ve hangi birine dayancağımı şaşaırmış dururmdayım sen yine teseyi dene yoluna devam et allahım izizn veririse bebeğin olursa oda eşin gibi taşıyıcı olur .hepatit b taşıyan büssürü insan var hayatta geçmiş olsun
Bizim hormon değerleri normal, azo sebebi yüksek ihtimalle eşimin daha önce olduğu bir ameliyattan kaynaklanıyor. Tıkanıklığa bağlı olma ihtimali çok yüksek. Yinede operasyonu yapmadan kesin birşey söylenemez demişti doktor.
Görüşmeye gittiğimizde önce eşin mikrotese olsun daha sonra seni hazırlayalım demişlerdi. Bende hiç itiraz etmedim. Kısmet bakalım.
Birlikte hazırlanma veya sperm dondurulması başarı şansını değiştiriyor mu?
Ya bahar esin kemoterapimi gördü senincanım diğer topikte bana sorduğum eşimin tedavisi ile ilgili sorunu cevapladım...
burayada yazayım dedim...
canım benim eşim 2 kere lenf kanseri nedeniyle tedavi gördü...
ilk tedavisinde 1 sene kemoterapi gördü...
sperm dondurma işleminden haberdar edilmediğimiz için spermler dondurulmadı...
tedavisi tamamlandı bitti 22 ay sonra sperm testi yaptı...
kemoterapi tedavisi olmasına rağmen sperm sayısı 85,6 milyon çıktı...
bu testi yaptırdıktan 2 ay sonra hastalığı tekrarladığı için tekrar tedavi gördü...
kemoterapi, kök hücre nakli, radyoterapi bunlarda 1 sene sürdü...
tedavisi başladıktan sonra bahsettiler sperm dondurulma işleminden ama tedavisi başladığı için 0 çıktı testlerde...
daha sonraki testlerde de hep 0 çıktı...
tedavisi bittikten 1,5 sene sonra kaan aydosla tedaviye başladık ve ilk aydan 1-2 tane sperm çıkışı oldu...
her testte 1-2 sperm çıkmaya devam etti...
ama kaan hoca 3. ay bittikten sonra çıkış olmasına rağmen tedavimizi yarıda bırakıp bizi ameliyata çağırdı...
bizde kendisine olan güvenimizi kaybettik ve tedavimi sonlandırdık...
daha sonra emre hocayla görüştük...
umut tüp bebek merkezine gittik ve orada yapılan testte yaklaşık 100 bin spermimiz donduruldu
eşimin en büyük şansı tedavi öncesinde sperm sayısının çok yüksek olması...
ilk tedavisinden sonra bile sayının okadar iyi olması...
şükür normale dönüyor yavaş yavaş...
inş sizde şifa bulursunuz
canım diğer topikte bana sorduğum eşimin tedavisi ile ilgili sorunu cevapladım...
burayada yazayım dedim...
canım benim eşim 2 kere lenf kanseri nedeniyle tedavi gördü...
ilk tedavisinde 1 sene kemoterapi gördü...
sperm dondurma işleminden haberdar edilmediğimiz için spermler dondurulmadı...
tedavisi tamamlandı bitti 22 ay sonra sperm testi yaptı...
kemoterapi tedavisi olmasına rağmen sperm sayısı 85,6 milyon çıktı...
bu testi yaptırdıktan 2 ay sonra hastalığı tekrarladığı için tekrar tedavi gördü...
kemoterapi, kök hücre nakli, radyoterapi bunlarda 1 sene sürdü...
tedavisi başladıktan sonra bahsettiler sperm dondurulma işleminden ama tedavisi başladığı için 0 çıktı testlerde...
daha sonraki testlerde de hep 0 çıktı...
tedavisi bittikten 1,5 sene sonra kaan aydosla tedaviye başladık ve ilk aydan 1-2 tane sperm çıkışı oldu...
her testte 1-2 sperm çıkmaya devam etti...
ama kaan hoca 3. ay bittikten sonra çıkış olmasına rağmen tedavimizi yarıda bırakıp bizi ameliyata çağırdı...
bizde kendisine olan güvenimizi kaybettik ve tedavimi sonlandırdık...
daha sonra emre hocayla görüştük...
umut tüp bebek merkezine gittik ve orada yapılan testte yaklaşık 100 bin spermimiz donduruldu
eşimin en büyük şansı tedavi öncesinde sperm sayısının çok yüksek olması...
ilk tedavisinden sonra bile sayının okadar iyi olması...
şükür normale dönüyor yavaş yavaş...
inş sizde şifa bulursunuz
insallahh olcak canmm insallaaaaaahhhhhhhhhhh
Cnm doktor ilk gittiğimizde esim amlyt olsun sperm varsa sonra ben tedavi oalım ddim
Doktor söyle anlattı eğer 2-3 sperm çıkarsa ve dondurursak cozulunce ölebilir yada hareketi azalır
Ama 15-20 sperm çıksa ve dondursak 3-5 kayıp vermemiz önemli olmaz dedi..
Risk yani yine size kalmış hormonlarıniz genetiğiniz normal onun icin umutluyum sizden ..once siz olun diyince bende tmm dedim:)
İns sperm cok çıkar hepimizde dondururuz 2-3 sene sonra bidaha hamile kalırız:)
:))) kıs temizle temizle yazın bebislerimizle totomuzu devirip yatcaz ins:) zaten hamil kalsam esim evime yardımcı bile alır o derece 4 gözle beliyor:)canım bende senin gibi düşünerek dip köşe kaldırdım evi.haziranda tedaviye başlıycaz hamile kalırsam diye bidaha yapamam düşüncesiyle ne var ne yok deli gibi yıkıyorum heryeri kaldırıp indirip siliyorum.vakitte geçirmiş oluyorum böylece..inşallah mutlu haberler alırız..
inşallah canım allah gönlüne göre versin. yaşım geçiyor artık, 32 yaşımdayım. tedavi gördüm doğum yaptım diyene kadar kaç olurum kim bilir. ikinci üçüncüyü yapabilir miyiz acaba. bazen diyorum ikiz yapsalar keşke. ikisini birden doğurur büyütürüm. başta zorlanırım belki ama olsun iyi yada kötü büyür giderler.
ben sürekli kesin sperm çıkar mı, kesin çıkar mı diye sorunca böyle söyledi doktor. tedavi oluyorsun aklına birşey takılmasın diye yazmak istememiştim. size söylediği gibi demişti bizede çok çıkarsa zayıf olanlar ölür geriye kaliteliler kalır demişti. bende çıkmamasından korktuğum için önce eşim hazırlanıyor.
:))) kıs temizle temizle yazın bebislerimizle totomuzu devirip yatcaz ins:) zaten hamil kalsam esim evime yardımcı bile alır o derece 4 gözle beliyor:)
Her ikisininde riski var bacım allahım nasip ederse he ikisindede kucağımıza yavrumuza alırız doktor bana öyle diyince kabul ettim tam tersini deseydi onuda kabul ederdim bu durumumuzda insan ne doğru kendi kendine karar veremiyorki
Bana mantıklı gelen sizin tedaviniz cnmmmm ben hep once esm amlyt olsun diyordum cidden iğneler ağır sperm cikmassa bosu bosuna kendime eziyet etmiş Olcam .1-2 sperm çıksa bile Rabbim nasip edecekse hiç bsy olmaz dondurulup cozulunce ben buna inanıyorum :) iste doktor söyleyince ona ters sekilde insan konuşmak istemiyor
İnan suanda göbeğim davul kasiklarima ani ağrılar giriyor iğnenin yerleri acaip ağrıyor zor yani
onu düşünme cnm hiç.bizim tedavimizde haziran ayında başlıycak allah izin verirse.ben hep hayalimde eşimin ameliyatının güzel geçtikten sonraki sevinç anını canlandırıyorum.sende öyle yap.bi heyecan sarıyor bedenimi..mutluluktan ne yapamacağımı bilemem herhaldeiyi düşün iyi olsun..pozitif enerji yükle kendine pozitif şeyler gelişsin hayatında canım..rabbim beklentini boşa çıkarmaz inşallah...
amin inşallah canım.ulun beyle tedavinin iyi geçmesine herşeyin iyi olmasına çok sevindim.inşallah diğer aşamalarda böyle güzel geçer canım.
ne güzelll bi haberr...tebrikler canım..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.darısı bizlerin başına..umut oldun sen bize..çok sevindimm vallaa...haydı durmadan halaya..
cnm inşallah saraçoğlu sana şifa olur ve yeniden eşinde sperm bulunur.bende telefon numarası var ama sen hangi numaradan ulşatın canım saraçoğluna yazarmısın.ve sana yollayacakları şeyler için ne kadar maliyet çıkardı..
kızlaaaaarrrr nerelerdesiniz siz yaa
valla bugün iş yerinde çok sıkıldım sizlerde yoksunuz
cemrem kurstan gelmedinmi henüz
flsak hastaneye gidecekti
vck kesin piknikte yada gezmededir:))
bahar cnm sen bari gel ve diğer arkadaşlar
durumlar nasıl çok sıkıldım bugün ben(
kızlaaaaarrrr nerelerdesiniz siz yaa
valla bugün iş yerinde çok sıkıldım sizlerde yoksunuz
cemrem kurstan gelmedinmi henüz
flsak hastaneye gidecekti
vck kesin piknikte yada gezmededir:))
bahar cnm sen bari gel ve diğer arkadaşlar
durumlar nasıl çok sıkıldım bugün ben(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?