Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar;
nasılsınız cümleten herkes iyidir inşallah.biz y kromozomu mikro delaşyon testi vermiştikya bursa tıp fakülttesine benim içim rahat etmedi buğün gittik genetik tanı merkezine kromozom analizinide yaptırdık 2 hafta sonra onun sonucu cıkıcak.bakalım hayırlısı sonuç ne çıkacak?

yok be cnm ıste kendı capımda ılerlemek ıstıyorum
nasıpse orta bıtınce lıseyede gıdıcem zaten evde calısıyorum ya problem olmuyo
allh hayırlara cıkarsın cnm ne oldu ki cnn bı seye mı sıkıldı da ondan mı sıkkın
şimdi ii olmana sevindim gönlün hep mutlulukla dolsun

Napim cnm umutta yaptırsam birsürü para hastanede yaptırdım bende daha tedaviye başlamadan ne kadar para giddi
ve sonrasında da lazım olucak zaten o yüzden araştırmada yaptırmak istedim.
inş cnm bi sorun çıkmazz
evt tatlımm arkadaşada uğradım onuda aradan çıkardımm
Aminnnn diyorum canı gönüldennn rabbim tedavide olmayan arkadaşlarımada en kısa zamanda yardım etsin:26: bi yol göstersinn
sen ne yaptın canın mı sıkıldıııı tatlım bi sorun yoktur inşşşş
şuan öyle yorgunum ve gözlerim ağrıyokii ama sizleride özledimmm arkadaşlarımla biraz vakit geçireyim dedimmm

merhaba kızlar,nasılsınız? benim okulda migrenim tuttu.zor dayandım akşama kadar.gelince uyudum geçmiş çok şükür. hangi merkez olacağına karar vermek çok zormuş.canım sıkılıyor bu konuda.yarın doktora gideceğim adetin 3.gün yapılan testleri yaptırmak için.inşallah sorun çıkmaz.en son bir buçuk sene önce gitmiştim.

valla bilmiyorum cnm sıkıntılar bitmiyorki ben zaman zaman böyle oluyorum esneyemiyorum nefesim daralır rahat edemem
kayınvaldemlerle otururken beni çok üzmüşlerdi ozaman içime çok attım çok ağladım keşke bağırıp çağırsaymışım kavga etseymişim
o gece böyle oldum hiç uyuyamadım 2 gece sonra dr gittik uyku ilacıyla uyudum
ozamandan kalma yani ara ara olur atlatamıyorum bir türlü işte(
5 yıl kayınvalde görümce kayın hepsini çeke çeke sonucu bu oluyor:))

iyi yapmışsın cnm çok önemli şeyler olmadıktan sonra devlet hastaneleri bizim durumuzda olanlar için iyi
biraz masrafları kısmamız lazım değilmi:)
bende iyi işte cnm bu gün azıcık rahatsızım gibi bişeyde yok havadan galiba:))
dualarına canı gönülden amin cnm amin...

baharcığım senin işlerin nasıl gitti bugün
inşlh herşey yolundadır cnm...

ah cnm ahhhhhhhhhhhhh
zaten dert bosa gelmez ya
he valla kaynana yetmez kayınpeder oda yetmez gorumce bende kayın da var
bende bı anlatsam varya bızler sabırdan baska bı sey yapamıyoruz
ama gun gelınce bızde onlara gostereceğız
saygısızlık degıl de o zaman gelınce onlarda gorecek

Merhaba cnm
Ah cnm senin migreninmi varr geçmiş olsun cnmmm
iyi bari geçmiş en azındann
Allah kolaylık versin cnm yol göstersinn
inş testlerde iyi çıkar tatlımmm

Merhaba cnm
Ah cnm senin migreninmi varr geçmiş olsun cnmmm
iyi bari geçmiş en azındann
Allah kolaylık versin cnm yol göstersinn
inş testlerde iyi çıkar tatlımmm

canım öldürüyor beni.ne zaman stres altında olsam hayatla bağlantımı keser sağolsun bu sefer erken geçti
nazik davrandı bana sıkıntıdan bir yerden başlayayım dedim randevu aldım yarın sabaha. hem doktorunda bu konuda fikrini alırım.eşime her gittiğimiz doktor memorial diyip durdu.bide yarınki doktor kafamı karıştırsında iş açayım kendime diyorum

Ah tabiya bu stres herşeyin başı iyi cnm erken geçmişş nazik davranmış sağolsunn
iyi yapmışsın cnm olsun fikir alırsın kafan karışmasınn allah yardım etsin inş.
yarın gidiceğin neresiii hangi doktor

ah cnm sorma 5 yıl dile kolay7
bendede hepsi mevcuttu saolsunlar:))
için için dert sahibi oluyor insan
çok şükür şuanda herşey çok güzel tek eksik bebeğimiz oda olsa
hiç birşeyde gözüm yok kimseye muhtaç olmayalım yeter..
boş ver cnm her şeyi allaha havale et ben öyle yaptım
biz saygısızlık edemedik
hep sabıra sığındık
inşlh sonun da herşeyden yüzümüz güler...
bebeğim olsun bütün derlerim bitsin istiyorum
inşlh hepimizin öyle olur şu anda bütün derdim çabam bebek işi...

cnm geçmiş olsun yaa dikkat et kendine
sitres yapmamaya çalış nede olsa sen bizden 1 adım öndesin tatlım
inşlh bebeğin olurda bütün dertlerini sende unutursun..

canım,bizim ailede bir çok kişinin hamilelik ve doğum süreci ile ilgilenen içime sinen bir doktor.hastaneye belirli günlerde gelen profta var.gerekli durumlarda yönlendiriyorlarmış.hayırlısı inşallah.sağol canım benim.

cnm geçmiş olsun yaa dikkat et kendine
sitres yapmamaya çalış nede olsa sen bizden 1 adım öndesin tatlım
inşlh bebeğin olurda bütün dertlerini sende unutursun..

canım,ben nerde olduğumuda durumumuda bilmiyorum.bizimde son iki testimiz 0 şu an beni ne bekliyor bilmiyorum.neye çare aradığımı bilmeden dolanıyorum işte.

hepimiz unutalım bu zor günler geride kalsın.hepimize bir çimdik atsalarda kabus bitti deseler.

esmacım genetik tanı merkezi özel mi üniversitenin mi inşallah sonuçlar hayırlı çıkar biz bugün devletten talep ettik dr süper test yapıpta ne olacak diyelim ki sonuç negatif çıkacak bırakın bu testleri dedi bizde özelde yaptıracağız umarım fiyatı uygundur

hadi canım hayırlı olsun
inşallah işlerin su gibi aksın canım
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canımmm maşallah ne güzel bi haber

inşallah bebeğin daima seninle olur canım.

mercancım geçmiş olsun bence bahsettiğin prof git için sinerse yola devam edersin ben o dr adını duymadım ama bilmediğimiz ne dr vardır tabi ki

cnm ben dualarımı okudum

Işte geldim burdayım ama geç oldu değilmi?ben sabah uyandım kahvaltı yapacaktım komşular çağırdı kahvaltıya gittim.
Sonra ordan alış verişe gittim.geldim yemeğimi yaptım şimdide pc başına geçtim bebişim gelmeden bol bol geziyorum nede olsa 9 ay yatıcaz şimdideden acısını çıkarıyorum
Canım sen neden sıkıldın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…