Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm görmedim kusura bakma..
nasılsın senin sonuçlar nasıl çıktı bir gelişme var mı?

ne kusuru canım benim.görmediğini anladım.bende tam çıkacaktım neti kapatmadan bakayım kızlara dedim.canım pazartesi amh testi için gidicem.daha bişey belli değil ama durum ortada kendini gösteriyor.acıbadem veye memorial hakkında son kararımızı verirsek hafta sonu ön görüşme için gitmek istiyoruz.Allah hakkımızda neresi hayırlısıysa orayı nasip etsin hepimize.

kızlar nasılsınız benim uykum geldi ama eşim daha gelmedi

kıyamam yalnız mı kaldın sen.benimde uykum geldi

evet ya gözlerimi açamıyorum bari konuşalım bir konu açın kızlar

Slm KiZlar cok kötüydüm davul gibi şiştim nefes alamıyorum
Gece yine uyuyamiycm dünde uyuyamadim
Moralim bozuk keske once esim amlyt olsaydı
Ben durdk yere neden tedavi oldum bukdr eziyet çektim
Bide yumurtalarımda toplanacak
Kendi kendime gelin guvey oldum gibi
Sperm yok ortada ben herseye hazirlanmisim
Su andaki aklım olsa esim amlyt olsun derdim
Kısmet varsa donup cözülse 1 tanede olsa sperm bsy olmaz...
Bilmiyorum iyi duşunun derim
Ben cok zorlandım özellikle son 2-3 gun işkence
Gor basıma Pazartesi neler geleçek
İns sperm çıkarda su zor günleri unuturum cok mutsuzum
Paramin gitmesinemi yanayım
Canım agrimasinami
Pskolojimin bozulmasinami...

Son düzenleme:

canım ya neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun bu durumlar normal bende önce kendim sonra eşim tese olacak bu moralle eşinide üzme eşin pozitif olmalı

canım ya neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun bu durumlar normal bende önce kendim sonra eşim tese olacak bu moralle eşinide üzme eşin pozitif olmalı

Bilmiyorum cnm eşimde bende moralden çöktük
Neden böle oldu anlamadık
Aslında ortada adam akıllı bsyde yok
Ama biz çöktük
İnsss Pazartesi iyiki once ben hazirlanmisim derim

minik gelin şöyle güzelce yatağına git gözlerini kapat bütün olumsuzları kafandan sil güzel bir uykuya gir ve inş bebeşini görürüsün ve eşinden pazaratesi sperm bulunur burda halay çekeriz

minik gelin şöyle güzelce yatağına git gözlerini kapat bütün olumsuzları kafandan sil güzel bir uykuya gir ve inş bebeşini görürüsün ve eşinden pazaratesi sperm bulunur burda halay çekeriz

Oyyy ins cnm bnm inssss:)
Gidip uyusam iyi dünde uyuyamadim gözlerim bı lokma kaldı:)
Hadi iyi geceler allahım bu günlerinin sonunda isigi gösterir ins bize:)

canım,şu an sinirlerin bozuk hassassın hemde en çok morale ihtiyacın olduğu zamanda yapma bunu kendine.diğer topiklerde yazdıklarınada denk geldim.keşke demek neyi değiştiriyorki hayırlısı buymuş sizin için ve sen eşinle buna karar verdin.şimdi pişman olmak yok tatlım.yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.öylemi böylemiyi bırak.neyi yaşamamız gerekiyorsa onu yaşıyoruz zaten.önce eşin ameliyat olsaydı yine acabaların olacaktı.hormonlar iyice hassasiyetini artırdı ve haklı olarak sen merkezden daha fazla ilgi bekliyorsun ama onlar (hepsi bence öyledir) bunu sıradan bir iş gibi görüyor.herşeyi boşver tadını çıkar tedavinin.sendeki derdi nimet sayanlar var.bak ben sağlıklı bir tane yumurtam olacak mı onun derdine düştüm.bırak bir gece daha ağrısın.hepsi geçecek.kafana takma bol bol dua et.başka topikte kazazade arkadaşımız bir dua gönderdi.özelden sırayla yollayacağım size.sana hemen gönderiyorum tatlım.oku ferahla.kötü düşünmek yok.

Son düzenleme:

Haklisin cnm cok şükür yumurtada sikimtim yok bide onla uğraşmadık
Ama inan kadinda yumurta yapmak iki iğneye bakıyor bendemi gibi 20-30 tane olmaz da sende 3-5 tane olur ..sonuçta bize 1 tane yeter onu dert etme sen
Ama erkekte sperm olmazsa olmuyor bunun ignesi yok ilacı yok
Sadece halimize üzüldüm bosa kürek cekiyormuyuz ddim
Bide iğneler baya duygusal yapıyor sanırım
Bügün merkez cok doluydu biz hep hafta ici gittik 3-4 hasta oluyordu belki ondan cok ilgileniyordu doktor
Bugün ciddi sekilde kalabalıktı hangi birimize uğraşacak uzun uzun oda var
Ama bizim psikolojide bozuk iste istiiruzki otursun doktor bize moral versin
İnan bu iki gindur kötüydüm özellikle bugün belki de amlyt stresi yaklaştı diye yoksa oncesinde acaip umutluyum inan bak yazlık tişört falan almam lazım inan sirf hamile kalırsam büyük beden almam lazım diye almıyorum umudum oldugundan
Hadi at duayı okuyayım icim rahat etsin

Son düzenleme:
Mercan cnm duanı aldım Allah razı olsun okuycam ins..
Rabbim hepimize yar ve yardımcısı olsun...
Suanda tanıdıklarından benle birlikte 5 tane tup bebek yaptıran var
Hepsinin transferi oldu sonucu bekliyorlar bügün birinin haberini aldım 3. Tip beek denemesi ve tutmamış..
Ne gariptirki kendımın olmamış gibi üzüldüm.
İnsan ancak basına gelince daha iyi anlıyormuş bu durumu onu anladım..
Eminim o kadını bendn iyi kimse anlayamaz etrafında

boşa kürek çekmek ne demek bize böylesi nasipmiş ne yapalım?çok şükür yaşınız küçük inşallah olmaz ama haydi tedavi olumsuz oldu diyelim.tekrar deneme şansınız var.yine kendimden örnek veriyorum sana bak zamana karşı yarışıyorum. giden paran olsun.elbet zor kazanıyoruz borç yaparak gidiyoruz ama paramız kenarda dursa ne olacak kime bırakıcaz. hiç değilse evlat sahibi olmak için harcıyoruz işte.üzülmek yok bol dua ve tevekkül zamanı.ben çıkıyorum canım.Allah yüreğine ferahlık versin.iyi geceler.

Haklisin cnm benimde gidip uyumam lazım sabah ins huzurlu uyanırım
İns Rabbim hepimizi daha bekletmez
Sizlerinde daha fazla canını sıkmayayım
Yarın moralim yüksek geleyim
Hadi ii geceler cnm Allah razı olsun görüşüz ins yarın:)

bizi en iyi biz anlarız.sen uzak kal biraz olumsuz şeyler okuma canım.Allah hepimizden razı olsun.Allaha emanet ol.dualarını yap ve uyu lütfen.

kız ne üzülüyosun ne güzel işte tedaviniz devam ediyor birüsü yumurtan var sende ha buldun da bunadın... benim tedavim yumurtasızlıktan iptal oldu ya 6 ay önce 2 yumurtam çıkdıda dr bu 2 yumurta içn eşinin amaliyat olmasına deymez iptal edelim dedi ettik...o arada amaliyatlarımıda oldum bisürü sorunlar çıktı...neyse cnm bugün yarın adetimi bekliyorum yeni tedavime başlıcam nihayet...yumurtalarının fazla büyüdüyse toplanması iyidir.benim tedavim iptal olurken bi arkadaştan 42 tn yumurta topladılar onu duyunca bende şok olmuştum bende 2 onda 42 ) geçen gün karşılaştık hastanede ne oldu senin tedavin dedimde düşük yapmış. ayrıca yumurta fazlalığından dolayı sorunlar yaşamış şişkinlik su toplama vs gibi sonrasında 15 gün hastanede yatmış....şimdide dondurulmuşlarla başlıcakmış yeni tedavisine...

iyi geceler minikgelin git dinlen kuzum üzülme yumrtalarına zarar vermme daha fazla olumlu düşün olumlu olsun inş.... by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…