- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Slm kizlar kontrolden geldim 20 mm olmuş yumurtalarım bı sorun var asırı yumurtam var Pazartesi önce beni amlyta alacaklarmis bende ya sperm cikmazsa bosuna amlyt olmayayım dedim cok rahatsız olursun şişersin dedi ki tmm ben şimdiden şiştim nefes zor alıyorum acaba para almak icinmi yapiyolar.. Okdr kontrole gittik bu son kontrolde icime sinmedi ayaküstü 5 dk konuştu cikti doktorlar .. Normalmi bu gercekten sperm çıksada çıkmasada yumurtalarım. Toplanmalımi... Bugun cok umutsuzuz
canım yumurtaların toplanmalı çünki sperm çıktığı takdirde (inşşşş çıkar sperm )yumoşalrında seçilip ayıklanıp yıkanım dölenmeye hazır şekide bekliyor olması gerekiyor
çok yumurta sayısına gelince sen (ameliyat dediğin opu oluyor sanımrım )opu olduktan sonrada su toplama işlemi (ohss)gelişe bilirbu durum çok sayıda yumoş olması ve bu yumoşlar toplandıktan sonra rahmin su toplamasıdır bunun çok fazla yan etkisi yoktur şikinlik nefes alış verişinde zorluk giib durumlar olur serum takılarak atlatılr ancak ohss gelişirse embiyolar dondurulup dipğer ay transfer yapılabilir
Slm kizlar kontrolden geldim 20 mm olmuş yumurtalarım bı sorun var asırı yumurtam var Pazartesi önce beni amlyta alacaklarmis bende ya sperm cikmazsa bosuna amlyt olmayayım dedim cok rahatsız olursun şişersin dedi ki tmm ben şimdiden şiştim nefes zor alıyorum acaba para almak icinmi yapiyolar.. Okdr kontrole gittik bu son kontrolde icime sinmedi ayaküstü 5 dk konuştu cikti doktorlar .. Normalmi bu gercekten sperm çıksada çıkmasada yumurtalarım. Toplanmalımi... Bugun cok umutsuzuz
Yaaa yani normal
Benim simdi bile nefesimi zor alıyorum
Önce esimin olması gerektiğini biliyorum
Sperm cikmazsa bana bı işlem yapılmaz sanıyorum
Bana sabah 9 da gel önce sen opu olcan dedi bende sperm cikmazsa bosuna amlyt olmayayım dedim sonrada cok rahatsız olursun dedi normalde ya sagda ya solda yumurtlamak lazimken ben iki tarafta fazla yumurtlamissin
Esım para almak icinmi yapiyolar diyince icime bı şüphe düştü simdi normal diyosun oZamanumarım sperm cikar Allah biliyor cok eziyet çekiyorum ins sonucu iyi olur
canım ben burada birkaç arkadaştan okumuştum eşinde sperm çıkmayınca yumurtaları alınmıyo ve sonrasında da çok sıkıntı çekildiğini
niye umutsuz oluyosun canım inşallah sperm çıkacak ve herşey yolunda gidecek canım :) sen de böyle düşün.
Yaaa sindi bile nefesim daralıyor karnım cok ağrıyor aldırmak mantıklı demek ilk denememiz ondan ne doğru bilmiyoruzki eşimde para almak icin diyince moralim bozuldu bilmiyorum suanda negatifim hic Pazartesi gidesim yok. Nebilim hayırlısı olsuncanım ben burada birkaç arkadaştan okumuştum eşinde sperm çıkmayınca yumurtaları alınmıyo ve sonrasında da çok sıkıntı çekildiğini
niye umutsuz oluyosun canım inşallah sperm çıkacak ve herşey yolunda gidecek canım :) sen de böyle düşün.
Tmm sgl cnm bnm aldıralım oZaman icim biraz rahat etti esimede diyeyimminikgelin
öncelikle inşşş sperm çıkar ve her şey yolunda ilerler ANNE OLURSUNNNN bu en büyük dileğim canımmm rabbim hepimizn yardımcımız olsunnn
senin yaşadığınbu durumu benim kız kardeşimde yaşadı kendisi pkoluydu çok sayıda yumoşu oldu 34 tane falan sonrada transfer yapıldı ama bu su toplama sorunu (ohss)transferden sonra gelişti keçke önce olsaydı ebiryolar dondurulurdu ama sonra oluşan sıkıntı için bir şey yapamadılar
Yaaa sindi bile nefesim daralıyor karnım cok ağrıyor aldırmak mantıklı demek ilk denememiz ondan ne doğru bilmiyoruzki eşimde para almak icin diyince moralim bozuldu bilmiyorum suanda negatifim hic Pazartesi gidesim yok. Nebilim hayırlısı olsun
Tmm sgl cnm bnm aldıralım oZaman icim biraz rahat etti esimede diyeyim
Bide kizlar ovitrelle catlama ignesi verdi iğnenin icinde hava var direk öyle vur dedi hemşire ama havasını almak lazım deilmi iğnenin
önce içindeki sıvı iğnenin ucuna kadar gelsin canım öyle vur direkt hem havayı hem ilacı verme içine.
Niye hemşire öyle dedi banada garip geldi esım havasını alıp vuralım dedi
Bende acaba özelliğimi havası ile vurmak. Dedim :)
gerçekten garip :)
Esım çok sınır oldu aslında her gittiğimiz de cok ilgililerdi
Bugun hic sallamadilar acmi gelcez demesem söylemeyecekler si
Nese icimi soğutmayayım cok kalabalıktı bide cumtesi diye yarım gun çalışıyorlar acele ettilerki hasta bitsin ..
İns Pazartesi iyi gecer ama ben suanda herseyin bosuna olduğunu bosuna okdr iğne yiyip opu olcam keske önce esım amlyt olsaydı
canım ya kasma kendini niye boşuna olsun vurunduğun iğneler zaten opu'da hiçbir zorluk yok uyuyosun uyanıyosun ve bakıyosun ki işlem tamam diyolar
vardır bi bildikleri canım sıkma bu kadar canını bak yolun sonuna geldiniz çok az kaldı mutlu haberleri almaya
dua et canım dua et ki ferahlayasın
İna cnm iyi haberlerle gelmeyi cok istiyorum cok
Esım böyle yaptı beni yoksa ben anlamadım ilgilenmediklerini falan
Esım kızdı insan yerine koymadılar direk para istediler
Bende yanlış anlamissindir falan diyip sakinlestirdim ama benim icimi kaçırtti
Dediğin gibi yolun sonuna geldik ins guZel yeni bı sayfa acarız bebisli :)
cnm nasılsınnnn adetın ne oldu
bayagadır goremedım senı topıkte merak ettım :44:
Yaaa sindi bile nefesim daralıyor karnım cok ağrıyor aldırmak mantıklı demek ilk denememiz ondan ne doğru bilmiyoruzki eşimde para almak icin diyince moralim bozuldu bilmiyorum suanda negatifim hic Pazartesi gidesim yok. Nebilim hayırlısı olsun
Tmm sgl cnm bnm aldıralım oZaman icim biraz rahat etti esimede diyeyim
Bide kizlar ovitrelle catlama ignesi verdi iğnenin icinde hava var direk öyle vur dedi hemşire ama havasını almak lazım deilmi iğnenin
iyi akşamlar cnmiyi akşamlar kızlar bişey soracam önce bayan hazırlanıyor sonra son gün önce erkeğe tese yapılıyor ve sperm buunursa kadından ozaman yumuşları alıyorlar peki erkekte sperm bulunmazssa kadından yumoşları almıyorlar kadından yumoşları almayınca tese parsını alıp yumoş alınmadığı için ücret almıyorlarmı yani kadına yapılan işlem için
herkese merhaba
babahrcım tebrik ederim 1,4 milyon sperm bulunmuş Allah daha da artırsın inşallah hayırlı evlatların olsun.çok sevindim yazını okuyunca mutluluğun daim olsun
enfalcim senin de transferin olmuş inşallah yakında güzel haberlerini alacaz buna inanıyorum darısı da bizlerin başına olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?