iyi akşamlar herkese.
Canım nasılsın? Nasıl gidiyor bekleyiş. Inşallah bırakmaz seni bebişin?
ınsallah canıım valla pek sabırsızım nasıl gececek bu 11 gun bılmıyorum dunden berı kendımı yollara vurdum gezıyorum uyuyorum nette gezıyorum kafamı dagıtmaya calısıyorum napayım ha bıde bol bol meyve cerez yıyorum ; bebek muhabbetlerını kabattık artık ıcımden mercımegım dıye sevıyorum ; tutunmazsa bana heralde yıkılırım bılmıyorumn sımdıden onunla yasamaya alıstım sankı aklımdan hıc cıkmıyorkı nerde cocuk gorsem acaba benım cocugum nasıl olacak dıyorum amaaaaaan ne bılım ıste heralde 9 dogurmak boyle bısıy
ınsallah canıım valla pek sabırsızım nasıl gececek bu 11 gun bılmıyorum dunden berı kendımı yollara vurdum gezıyorum uyuyorum nette gezıyorum kafamı dagıtmaya calısıyorum napayım ha bıde bol bol meyve cerez yıyorum ; bebek muhabbetlerını kabattık artık ıcımden mercımegım dıye sevıyorum ; tutunmazsa bana heralde yıkılırım bılmıyorumn sımdıden onunla yasamaya alıstım sankı aklımdan hıc cıkmıyorkı nerde cocuk gorsem acaba benım cocugum nasıl olacak dıyorum amaaaaaan ne bılım ıste heralde 9 dogurmak boyle bısıy
canım yaa.inşallah tutunnacak mercimeğin allah ın izniyle.fazlada gezme .azıcık yat dinlen daha çabuk tutar belki.bolbol kivi ye.kabak çekirdeğide
iyi akşamlar cnm
bende tüp yaptırdım ama senin yazdığın konuyu bilmiyorum büyük ihtimal öyle olur..
cnm ben saraçoğlunu aradım sen numara vermiştin bana kimin tavsiye ettiğini sordular senin adını vermek istiyorum...
bana özelden msj atarmısın???
merhaba cnm
inş duaların kabul olur ve hepimiz en kısa amanda hamiş oluruz..
esmacım neden sordular özelden yaz bakim merak ettim tamam bende sana özelden yaziyim istersen nomu vereyim ara
banada kayınbabam sçylemişti hatta örnek bile vermişti bir tanıdığından eşim kendisine kızdı o zaman bir daha söylemediİyi akşamlar kızlar,bugün canım sıkkınbiraz önce konuşmalardan da gördüm gurbette aileden uzakta olanlar var,ben de aynı durumdayım.Ve bu durumu eşimin ailesi çok takıyor kafaya hep farklı yorumlar,birine söylerim diye çok korkuyorlar,bugün eşimin tarafından yakını bana öneri de bulundu 'nolacak sanki evlatlık alırsınız' dedi,benim beynim o anda dondu sanki,nolacak sanki değl mi evladı olan kolay söylüyor,nasıl da kolay söyledi,sanki birşey olmamış gibi,nolacak sanki!!!Benim en yakınlarım bilenler iyi düşün güzel olsun,Allah büyüktür sabır elbet olacak derken,onlar böyle bir teselliyi seçerken,nolacak sanki denmesi bana çok çok ağır geldi,beni ancak siz anlarsınız,hala beynimde yankılanıyor nolacak sanki....Biz bu kadar üzgünken böyle bir teselli olamaz.
canım ya şu boyamalı yıkamalı nasıl oluyor yıkamalı tatam onu biliyorumda şu boyamalıyı bana anlatsanıza kimler hangi azo gurubu yapıyor
cnm sana özelden msj attım aldın mı ?
bekle bakim canım
canım yazdım bak
inş şifa olur eşin durumu neyse olduğu gibi saraçoğluna anlat ki ona göre kür versin
cnm msj kutun dolmuş sana msj gönderemiyorum
evet ben detaylı anlattım kadına oda yazdı detaylı bize dosya açtı inş şifa olur cnm..
tammama sileyim canım
canım sildim fazla msj ları
msjım geldimi cnm ben seni faceden ekledim...
canım yanlış eklemişsin bana faceden arkadaşlık isteği gelmedi
canım yanlış eklemişsin bana faceden arkadaşlık isteği gelmedi
cnm ekledim seni sen bidaha kontrol et..
esmacım ikimiz mi kaldık burada başka kimseler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?