Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar herkese.

Canım nasılsın? Nasıl gidiyor bekleyiş. Inşallah bırakmaz seni bebişin?

ınsallah canıım valla pek sabırsızım nasıl gececek bu 11 gun bılmıyorum dunden berı kendımı yollara vurdum gezıyorum uyuyorum nette gezıyorum kafamı dagıtmaya calısıyorum napayım ha bıde bol bol meyve cerez yıyorum ; bebek muhabbetlerını kabattık artık ıcımden mercımegım dıye sevıyorum ; tutunmazsa bana heralde yıkılırım bılmıyorumn sımdıden onunla yasamaya alıstım sankı aklımdan hıc cıkmıyorkı nerde cocuk gorsem acaba benım cocugum nasıl olacak dıyorum amaaaaaan ne bılım ıste heralde 9 dogurmak boyle bısıy

canım yaa.inşallah tutunnacak mercimeğin Allah ın izniyle.fazlada gezme .azıcık yat dinlen daha çabuk tutar belki.bolbol kivi ye.kabak çekirdeğide

cnm inş bebişin sana sımsıkı tutunur.
cnm ilk üç gün yatmak gerekiyor sen yatmıyormusun ?

canım yaa.inşallah tutunnacak mercimeğin allah ın izniyle.fazlada gezme .azıcık yat dinlen daha çabuk tutar belki.bolbol kivi ye.kabak çekirdeğide

kabak cekırdegı henuz yemedım ama suan onumde kocaman bır tabak kıvı var ınsallah tutar canıım doktor gunluk hayatına devam et dedı tutarsa tutar dedı yatarsan evden cıkmazsan sıtres yaparsın gezıp dolasman sıtresten ıyıdır dedı sadece anı hareketler yapma agır kaldırma dedı ne bıleyım nasıbı varsa zaten hersey bos

esmacım neden sordular özelden yaz bakim merak ettim tamam bende sana özelden yaziyim istersen nomu vereyim ara

merhaba kızlar
banada kayınbabam sçylemişti hatta örnek bile vermişti bir tanıdığından eşim kendisine kızdı o zaman bir daha söylemedi

canım ya şu boyamalı yıkamalı nasıl oluyor yıkamalı tatam onu biliyorumda şu boyamalıyı bana anlatsanıza kimler hangi azo gurubu yapıyor

bu yuvarlak hücreler sperm öncüsü mü anlamak için boyanıyor üniversite iki hafta sonra sonucu veriyor

Son düzenleme:
canım yazdım bak
inş şifa olur eşin durumu neyse olduğu gibi saraçoğluna anlat ki ona göre kür versin

cnm msj kutun dolmuş sana msj gönderemiyorum
evet ben detaylı anlattım kadına oda yazdı detaylı bize dosya açtı inş şifa olur cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…