Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sen ana okulu ögretmenimisin ne güzel bende hep istemiştim dogru diyosun çok zor...

evet anasınıfçıyım, canım,bu memlekette urfa maşaallah çoçuk sayısı bakımında bayağı kısmetli bi şehir daha gencecik kız diyosun kaç tane çoçuğu çıkıyo,her sene bi tane hersene bi tane hiç boş seneleri yok:kedi:kaydirigubbak cemile3 ben bi tanesi için ne çabalar harcıyorum..kaydirigubbakcemile3.....isyan değil her gününe verdiğine vereceğine şükür...

belgincim ben de çok sık görüyorum hamile olduğumu veya bebğim kucağımda.ama benide 2 si çok etkilemişti.birinde dolaşırken çarşıda doğumum başlıyodu.ama karnımın şişliğni çok hissetmiştim.geçenlerde kızmı gördüm.o kadr tatlıydıki anlatamam.kucağımda uyuyodu siyah saçları vardı.öptüm kokladım ve uyandığımda hala kokusunu hissediyodum.anlatılmaz bi mutluluk anneliği hissetmek.rüyada olsa bile........allahım tez zamnda sağlıklı bebekler versin inş. hepimize:çok üzgünüm:

ilgin için sagoş arkadaşım gidecegim ama şuanda agrımıyo belkide geçmiştir...

kızlar canım kızlar ben geldim gene nasılsınız belginim gene miden ağrıyomuş kız git bi doktora hafife alam bu ağrıları

bu hamilelikle ilgili rüyaları bende çok görüyorum rüyamda bile olsa okadar mutlu oluyorumki anlatatamam inşallah rüyalarımız gerçek olur şekerler

hayırlı akşamlar bacılar nasılsınız
belginciğim canım arkadaşım inan hepimizin içi yanıyor ondan böyle rüyalar görüyoruz ben çok sık görürüm mesala hatta bir keresinde rüyamda emziriyorum bebegimi gögsüm nasıl acıyor ama ilk emişiymiş yeni dogmuş teyzesi o emerken ilk başta nasıl bir acı anlatamam sonra o acıyla uyandım gösüme baktım böyle şarıl şarıl akıyor sarım tırak bi su otur yatak ta agla agla gecende 3üz lerim olmuş hepsini bir kundaga koymuşum daha neler neler ama bunlar bilinç altımız işte arada taşıyor napıcan Rabbim en kısa sürede hayırlısıyla inşallah küçaımıza versin

Kızlar ben calıştığım fabrikanın lojmanında oturuyorum ev dediysem de yeni değil başka lojmana gectim daha guzel ve derli toplu ama bebek için daha iyi. Kızlar ben kacıyorum kendinizee cook iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…