Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ya benim esimde oldu 6 ay once tese,doktor hic bisey bulamadik dedi,hic bir rapor kagit vermedi,sanirim bizim sonuclari patolojiye yollamadi.gerci bizde bidaha o hastaneye gidip sormadik yoktur herhalde ,olsa verirdi...

canim boyle duydugunuz gusel haberleri mutlaka burda paylasin bize umut oluyosunuz,bazen bende korkuyorum hicmi cikmiyo diye baya varmis sperm bulunan insalllah butun arkadaslarin guzel sonuclanir...:CüvCüv:

günaydınnnnnnnnn....belgincim nasıl oldun ? var mı hala ağrı?
canım sagol şuana kadar şükür agrımadı ama bilmiyorum ki ya hiç belli olmuyor inşallah bu sefer tamamen geçmiştir aslında bugün dr gitcektim ama dr yokmuş inşallah agrımazda gitmeye gerek kalmaz.agrırsa yarın bi gidicem...

selam bacılar bi bakim dedim kimler var yemek yapıcamda ne yapıcam derdi sarı gene beni

ya arkadaşlar biliyomusunuz dün gece rüyamda hamileydim ama yalanmış yani biliyorum dogurmayacagımı ama karnım şisti dogum yapmak için hastaneye gidiyordum göreceksiniz yanima iç çamaşırı felan alıyorum inanın yalan oldugunu bile bile resmen hamileliği hissettim artık anne olmak hamile olup bebegimi taşımak istiyorum bu rüyam ne zaman gerçek olacak arkadaşlar içim yanıyo...

bugünn karamsar oldumu felan düşünmeyin ama rüyamdan çok etkilendim anne olmak istiyorum...

bugünn karamsar oldumu felan düşünmeyin ama rüyamdan çok etkilendim anne olmak istiyorum...

SLM CANIM BENİM BURDA OLAN HERKESİN BU YÜZDEN İÇİ BURUK BENDE ÇOK ZAMAN O RÜYALARI GÖRÜYORUM HATTA BİR KAÇ GÜN ÖNCE RÜYAMDA ANNEM HİÇ BİRŞEY KALDIRMA AĞIR TAŞIMA DEDİkaydirigubbakcemile3...KISMET BEKLİYORUM GELECEK....RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN....

inşallah canım inşallah ben ilk defa hamile oldugumu görüp bu kadar gerçek gibi hissettim...

hayırlı günler bacılar...........nasılsınız bakem..........ben çok sık giremiyorum artık malum misafirlerim var onlar gitsinler rahat rahat girerim topiğe...........birkaçgünde anneme gideceğim evini boyatacak yardım edeceğim..........yarında kaynanatörün yanına gideceğim evine kışlık temizliği yapacağım eşim 4 gün gelmeyecek bende pazartesi gününe kadar sevgili kaynanacuğumla kalacağım.............zamancım tedeviye başlıyomuşsun canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bu tedevide yüzün güler bebişlerini kucağına alırsın güzelim

rüyaların tersi çıkar canım karamsar olma. miden için sütü dene işe yarıyor saraçoğlunun kürü ben faydasını gördüm süprizzzzz

belgincim geçmiş olsun canım daha kurtulamadınmı miğde ağrısından galiba seninki stresle üzüntüyle alakalı inşallah kurtulursun bu ağrılardan...........benimde daha ayağımın ağrısı geçmedi dünde adanaya kaynımgili havaalanına götürdük eşimlede biraz gezdik alışveriş yaptık sonrada tabi bol bol ağrı sızı çektim...yarında kaynanamgile gidecem bakalım bu ağrıyla nasıl iş güç yapacam.... en sevmediğim şey yalınayak gezmek ama ağrı yapıyor diye hiçbirşey giyemiyorum kendimi pis hissediyorum dünde rahat olur diye spor ayakkabımı giydim malesef oda ağrı yaptı ah bi tamamen iyileşsede kurtulsam yalınayak gezmekten

sagol harzemcim geçmiyo vallahi ama neyseki bugün biraz iyiyim sende düzel şu misafirleri atlat gel özletme kendini canım...

rüyaların tersi çıkar canım karamsar olma. miden için sütü dene işe yarıyor saraçoğlunun kürü ben faydasını gördüm süprizzzzz

inşallah canım inşallah.ben bir bardak sıcak süt yaptım inşallah gaz yapmazda tekrar başlamaz...

sen ana okulu ögretmenimisin ne güzel bende hep istemiştim dogru diyosun çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…