Canım ameliyat sırasında küçük parçalar alınıyor testisten. Onlara bakılıyor sperm varmı diye. Dr bu parçalardan daha sonra patalojiye gönderiyor. Tekrar inceleniyor. Artık orda nasıl inceleniyor bende tam bilmiyorum. Ama bazen ameliyat sırasında çıkmayan sperm patalojide çıkıyor.
var tabi kız hemde bir sürü
ilk aklıma gelen larem mtesede çıkmayıp sizin cocugunuz olmaz evlatlık alın denidi sonrada ilaç tedavisi oldular ve kendiliğinden sperm çıktı şimdi hamile
sonra tülay bugün dogum yapan ondada çıkmadı tirebülüs kullandı eşi dogal yoldan çıktı
sonraaaa ismini unuttum ama onlardada ilkde çıkmadı sonradan 2. mtesede çıktı oda hamile
anam bizim tapikten kimler geldi kimler geçti bir ben harzem ve belgin kaldık hamile kalanlar gelmez uraya genelde bi caneylom vefalı çıktı
canım sagol şuana kadar şükür agrımadı ama bilmiyorum ki ya hiç belli olmuyor inşallah bu sefer tamamen geçmiştir aslında bugün dr gitcektim ama dr yokmuş inşallah agrımazda gitmeye gerek kalmaz.agrırsa yarın bi gidicem...günaydınnnnnnnnn....belgincim nasıl oldun ? var mı hala ağrı?
bugünn karamsar oldumu felan düşünmeyin ama rüyamdan çok etkilendim anne olmak istiyorum...
ya arkadaşlar biliyomusunuz dün gece rüyamda hamileydim ama yalanmış yani biliyorum dogurmayacagımı ama karnım şisti dogum yapmak için hastaneye gidiyordum göreceksiniz yanima iç çamaşırı felan alıyorum inanın yalan oldugunu bile bile resmen hamileliği hissettim artık anne olmak hamile olup bebegimi taşımak istiyorum bu rüyam ne zaman gerçek olacak arkadaşlar içim yanıyo...
rüyaların tersi çıkar canım karamsar olma. miden için sütü dene işe yarıyor saraçoğlunun kürü ben faydasını gördüm süprizzzzz
inşallah canım inşallah ben ilk defa hamile oldugumu görüp bu kadar gerçek gibi hissettim...[/QUkısmet inşaallah bakarsın gerçek olur, ben her ay aceba bu ay bişey olurmu diye beklediğimden herhalde sürekli regl günüme yakın böyle rüyalar görürüm...bi ay rüyam gerçek olacak diye umut ediyorum...bu kadar çok çoçukla iç içe ol(anasınıfı)sonra bir tanede benim olsun diye dua edip gözyaşı dök...ne demişler kısmetse gelir şamdan yemenden kısmet değilse ne gelir elden...rabbim kısmeti olanlardan etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?