Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gecmisi okuyayım dedim sayfalar cok ilerlemis masallah benim Laptop zaten iyice yavaşladı bendede sabır kalmadı hepsini okuyamadım. Yeni katılan arkadaslar var sanırım allah hepimizin yardımcısı olsun bebelerinizi tez zamanda getirsin..

ohhh maşallah akşam yine kaynatmışsınız ahhh zamancım birgün bizde inşallah hamile kalırızda arkadaşlarımıza destek olmayı birakmaz buradan ayrılmayız.bak hamile kalınca bizi bırakırsan küseriz sana..lmaz:

mrb arkadaşlar sayfalar çok hızlı ilerliyor hızınıza yetişemiyorum valla. maşallah sohbetler paylaşımlar çok güzel.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda kucaklarımız doldursun inşallah.

bende ekimde başlıyorum tedaviye kaldığımız yerden devam. ekimin 10'nu gibi muayene için gideceğim ve esrofem ile coraspin kullanmaya başlıyacağım. şimdi demir ve folikasit kullanıyorum.sanırım ekim 25/26 gibide transferim olur. inşallah dondurulan embriyolarımız da herhangi bi problem çıkmaz. eğer öyle olursa sonuç yine hüsran olacak. dualarınıza çok ihtiyacım var. ne olur benide unutmayın dua ederken.

arkadaşlar kaan hocaya mail atmıştım bugün cevap yazmış testlerini orda yaptır gel demiş eşime....aynı gün ankaradan ayrılmamız gerekiyorda...çok umutluyum a tedavi için ilk defa gideceğiz kaan hocaya daha önce hormon test sonuçlarına göre tıkanıklık olabilir gelin görüşelim demişti...bitkiseller içinde siz gelince konuşuruz yazmış ama bırakın dememiş ne yapmalıyım sizce:sm_confused:

inşallah canım dualarım seninle allahım yarddımcın olsun inşallah 2010 yılına güzel bir anne adayı olarak girersin canım bizi bütün gelişmelerden haberdar et canım benim kendine çok iii bak..:1hug:

inşallah canım herşey yolunda gitsin güzel haberlerle dön aramıza kaan bey benim maile de cevap yazmış fsh tekrar düşürmeliyiz demiş bakalım allahım haakkımızda hayırlısı neyse onu versin..

kızlar nerelerdesiniz ben bugün yine mide agrısı çektim ya ne oluyor bana bilmiyorum ama sizide çok yordum dimi hep aynı şikayet...

selam bacılar ben geldim nasılsınız malum yedavi için gidicez ya bugün şöyle dip köşe temizlik yaptım yeni oturdum çok yordum biraz kaldı onuda artık yarın yaparım inşallah
gelincik canım benim Rabbim gönlündki muradını hakkında hayırlı ederek versin inşallah umutlu ol inan bu sefer inşallah olucak hadi az kaldı
belgin kız elime gecersem seni bi güzel kızıcam o nasıl laf öyle sizide yordum dimi aaynı şikayetten ya tabiki söyliceksin seni bukadar rahatsız etmese demez din bilirim bende çok çektim mide agrısı çok kötüdür eger içe bilirsen çiğ patatesin suyunu iç iyi geliyor bir de agrıdıkca süt iç oda ii geliyor ama öyle yok bunalttım yok sıktım demek yok tamam mı

tamam canımdemem bir daha. bende sütün iyi gelmedini düyduydum ondan içmiyom gaz yapar diye.sen de yorma kendini...

arkadaslar testis ultrasyonu olanlar sonuclarını paylaşabilirmi,

ÖNEMLııı arkadaşlar eger izleyebilirseniz bu akşam kanal d ekranlarında 12:30da genç bakış programı var orda KÖK HÜCREYı konuşacaklar haber vermek istedim ben izlemek istiyorum ama izleyemem eşim yatmak ister ama fırsatı olan izlesin ve anlatsın bize çok merak ediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…