bu arada hasibeciğim sende hoşgeldin inşallah hamile olursun bu topik sana uğurlu gelsin
Hoşbulduk tatlım. İnşallah hepimiz bir gün hamiş olucaz. Ben inanıyorum
hoşgeldin hasibe....inşaallah...
inşallah canım dualarım seninle allahım yarddımcın olsun inşallah 2010 yılına güzel bir anne adayı olarak girersin canım bizi bütün gelişmelerden haberdar et canım benim kendine çok iii bak..:1hug:mrb arkadaşlar sayfalar çok hızlı ilerliyor hızınıza yetişemiyorum valla. maşallah sohbetler paylaşımlar çok güzel.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda kucaklarımız doldursun inşallah.
bende ekimde başlıyorum tedaviye kaldığımız yerden devam. ekimin 10'nu gibi muayene için gideceğim ve esrofem ile coraspin kullanmaya başlıyacağım. şimdi demir ve folikasit kullanıyorum.sanırım ekim 25/26 gibide transferim olur. inşallah dondurulan embriyolarımız da herhangi bi problem çıkmaz. eğer öyle olursa sonuç yine hüsran olacak. dualarınıza çok ihtiyacım var. ne olur benide unutmayın dua ederken.
arkadaşlar kaan hocaya mail atmıştım bugün cevap yazmış testlerini orda yaptır gel demiş eşime....aynı gün ankaradan ayrılmamız gerekiyorda...çok umutluyum a tedavi için ilk defa gideceğiz kaan hocaya daha önce hormon test sonuçlarına göre tıkanıklık olabilir gelin görüşelim demişti...bitkiseller içinde siz gelince konuşuruz yazmış ama bırakın dememiş ne yapmalıyım sizce:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?