canım mesaileri dolmuş cevap vermezler diye düşünmüştümben yarın boş bir zamanımda ararım yine sen ne yaptın kursun iyi geçtimi .ben eltime gittim iftar yaptık eve geldik gelir gelmez pc başına geçtim
canım çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsun.bir birimizi görmesekte bu uğurda çırpınan ve birbirine dua eden insanlarız.hangimizin yüreği kötü olabilir ki.bende hepiniz için aynı duyguları taşıyorum.geçen gün sohbet sonrası bana dua ediyorlar.ben içimden Allhım arkadaşlarımında kucağını boş koyma diye ekliyorum.biri zemzem veriyor önce sizlere dua ediyorum içerken.bizler bir aile olduk canım benim.
Valla esim vuruyor elinde pek hafif yumurtalarım icin günde iki tane göbeğime igne vuruyordu neredeyse hiç acımıyordu ama bunu vururken oldum iğnenin agrisi deil ilac var ya yaktı gecti:)biliyorum ne kadar zor oludğunu bende ağlardım vurulmadan önce
rahat ol ozaman acı olmuyor yağlı bir iğne o yüzden acı oluyor iğneden değil içindeki sıvı dağılmıyor bide eli ağır hemşirelerimiz iyice canımızı yakıyor ..
kızlar biz yarın vck ile inş buluşacağız nurdah sende gel canım birlikte 3 lü buluşalım
biliyorum ne kadar zor oludğunu bende ağlardım vurulmadan önce
rahat ol ozaman acı olmuyor yağlı bir iğne o yüzden acı oluyor iğneden değil içindeki sıvı dağılmıyor bide eli ağır hemşirelerimiz iyice canımızı yakıyor ..
ohhhh vck ne güzel pazar sana yakın oldu canım artık keyfinle gezesin inş servis olurda bizde raht rahat gider gezeriz
Valla esim vuruyor elinde pek hafif yumurtalarım icin günde iki tane göbeğime igne vuruyordu neredeyse hiç acımıyordu ama bunu vururken oldum iğnenin agrisi deil ilac var ya yaktı gecti:)
İyi oturmalar bende orada olsam egelirdim kesin:)
Valla esim vuruyor elinde pek hafif yumurtalarım icin günde iki tane göbeğime igne vuruyordu neredeyse hiç acımıyordu ama bunu vururken oldum iğnenin agrisi deil ilac var ya yaktı gecti:)
İyi oturmalar bende orada olsam egelirdim kesin:)
canımbenim ya herşey olsunda iğneye razıyım ne yapalım artık hayırlısıyla bebeişlerimize kavuşalımda
canım ben hergün senin evinin oralara kadar yürüyüşe çıkıyorum tabi bugünlerde yoğunum ondan gelmedim evet pazar bana yakın gezmeye giderim bol bol sende pazara gelirsin sonra bana gelirsin çayımızı içeriz çaktırma yanında diyet şeylerde yeriz artıknurdahla karşılaşmadım onuda davet edecektim olmazsa servisler olacak o zaman pazara gelen banada uğrar artık
Yaaaa bak kesin haber veriyorsun görüşüyoruz ona göre:)))) ins istanbula gelirsem haber veririm buluşur cok guzel olur valla:)bende elazığa gelince görüşürüz canım yaza inş elzağığa gelecem sonra tüp yapacaz öyle düşünüyorum sende gelirsin ist benle vck yakınız tolanırız
cnm eşin iyi yapabiliyor benimki yapsaydı neler yapardım bilmiyorum
bana hemşireler vurdu ayıp olmasın diye ses edemedim yoksa
sen 2 güne bir mi vurduruyorsun ??
kızlar biz yarın vck ile inş buluşacağız nurdah sende gel canım birlikte 3 lü buluşalım
inş cnm daha doğum yapcaz bi iğneden korkarsak vay halimize:)
ama gerçekten zor bir iğne
sen neler yaptın ben görüşemedim saraçoğluyla
yarın görüşebilirsem görüşcem olmassa pazartesi görüşürüm..
Yaaaa bak kesin haber veriyorsun görüşüyoruz ona göre:)))) ins istanbula gelirsem haber veririm buluşur cok guzel olur valla:)
Valla bende söyleniyorum ama hastahaneye yada saglık Ocağı'na gitsem iyicene stres olurum yumurta toplamadan once kontrolde iki kez doktor vurdu ses çıkarmadım tabi ama esim vuracağı an 5 dk dur dur dur diyip söyleniyorum:) bu ağır olan iğneyi hergun vurcakmisim
Yumurta toplamadan once iki tane igne vurundum pregon ve cetrotide valla hiç ama hiç agriymiyordu bu hibor iğneye inan dayanamıyorum :)))
Yaaaa bak kesin haber veriyorsun görüşüyoruz ona göre:)))) ins istanbula gelirsem haber veririm buluşur cok guzel olur valla:)
Valla bende söyleniyorum ama hastahaneye yada saglık Ocağı'na gitsem iyicene stres olurum yumurta toplamadan once kontrolde iki kez doktor vurdu ses çıkarmadım tabi ama esim vuracağı an 5 dk dur dur dur diyip söyleniyorum:) bu ağır olan iğneyi hergun vurcakmisim
Yumurta toplamadan once iki tane igne vurundum pregon ve cetrotide valla hiç ama hiç agriymiyordu bu hibor iğneye inan dayanamıyorum :)))
cok isterdim canm ama yarn kardesim askere gidiyo
canım yarın otur tlf önüne ve sürekli ara muhakka düşüyor ben bir kere 3 gün boyunca öğleden sonra kimseyle görüşmedi sadece tlf işini hallettim ve sonunda düşüyor canım sabır gerek
inş ulaşırım cnm
siz başladınız mı? kullanmaya kürleri ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?