Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bende oruç tutacaktım ama kursum var diye tutamadım inş perşembeye tutacağım

kızlar biz yarın vck ile inş buluşacağız nurdah sende gel canım birlikte 3 lü buluşalım

ohhhh vck ne güzel pazar sana yakın oldu canım artık keyfinle gezesin inş servis olurda bizde raht rahat gider gezeriz

cnm benimmm çok saol
evet haklısın cnm ama mücadeleye devam...
senin yine birsürü çocukların var cnm onlar birazda olsa özlemini gideriyordur ..

Valla esim vuruyor elinde pek hafif yumurtalarım icin günde iki tane göbeğime igne vuruyordu neredeyse hiç acımıyordu ama bunu vururken oldum iğnenin agrisi deil ilac var ya yaktı gecti:)

kızlar biz yarın vck ile inş buluşacağız nurdah sende gel canım birlikte 3 lü buluşalım

İyi oturmalar bende orada olsam egelirdim kesin:)

canımbenim ya herşey olsunda iğneye razıyım ne yapalım artık hayırlısıyla bebeişlerimize kavuşalımda

ohhhh vck ne güzel pazar sana yakın oldu canım artık keyfinle gezesin inş servis olurda bizde raht rahat gider gezeriz

canım ben hergün senin evinin oralara kadar yürüyüşe çıkıyorum tabi bugünlerde yoğunum ondan gelmedim evet pazar bana yakın gezmeye giderim bol bol sende pazara gelirsin sonra bana gelirsin çayımızı içeriz çaktırma yanında diyet şeylerde yeriz artıknurdahla karşılaşmadım onuda davet edecektim olmazsa servisler olacak o zaman pazara gelen banada uğrar artık

cnm eşin iyi yapabiliyor benimki yapsaydı neler yapardım bilmiyorum
bana hemşireler vurdu ayıp olmasın diye ses edemedim yoksa
sen 2 güne bir mi vurduruyorsun ??

bende elazığa gelince görüşürüz canım yaza inş elzağığa gelecem sonra tüp yapacaz öyle düşünüyorum sende gelirsin ist benle vck yakınız tolanırız

canımbenim ya herşey olsunda iğneye razıyım ne yapalım artık hayırlısıyla bebeişlerimize kavuşalımda

inş cnm daha doğum yapcaz bi iğneden korkarsak vay halimize:)
ama gerçekten zor bir iğne
sen neler yaptın ben görüşemedim saraçoğluyla
yarın görüşebilirsem görüşcem olmassa pazartesi görüşürüm..

canımbende düzenli yürüyüş yapmak istiyorum hergün aynı saate olsa sen gelirsin bizim buraya beraber yürürüz senin oraya sonra sen evine ben tekrar yürüyüp eve gideri tüp öncesi kilo vermek gerek canım pazar olsund a artık daha iii birbirimizi görürüz

bende elazığa gelince görüşürüz canım yaza inş elzağığa gelecem sonra tüp yapacaz öyle düşünüyorum sende gelirsin ist benle vck yakınız tolanırız
Yaaaa bak kesin haber veriyorsun görüşüyoruz ona göre:)))) ins istanbula gelirsem haber veririm buluşur cok guzel olur valla:)

cnm eşin iyi yapabiliyor benimki yapsaydı neler yapardım bilmiyorum
bana hemşireler vurdu ayıp olmasın diye ses edemedim yoksa
sen 2 güne bir mi vurduruyorsun ??

Valla bende söyleniyorum ama hastahaneye yada saglık Ocağı'na gitsem iyicene stres olurum yumurta toplamadan once kontrolde iki kez doktor vurdu ses çıkarmadım tabi ama esim vuracağı an 5 dk dur dur dur diyip söyleniyorum:) bu ağır olan iğneyi hergun vurcakmisim
Yumurta toplamadan once iki tane igne vurundum pregon ve cetrotide valla hiç ama hiç agriymiyordu bu hibor iğneye inan dayanamıyorum :)))

canım yarın otur tlf önüne ve sürekli ara muhakka düşüyor ben bir kere 3 gün boyunca öğleden sonra kimseyle görüşmedi sadece tlf işini hallettim ve sonunda düşüyor canım sabır gerek

tamam minikgelin gelince telini alır seni ararım görüşürüz tamam canım seni unutmayacağım

ben 2 gün yaptırmadım üçüncü gün yaptırdım..
yine eşin kıyamıyordur yavaş vuruyordur bazı hemşireler çok sert enjekte ediyor kalıyorsun öyle ayağının her tarafı uyuşuyor..

iyi akşamlar kızlarrrr geçde olsa bende katıldım aranıza
yarın okulumuza başka anasınıfları ziyarete gelecek...
bende keki börek falan yaptım
okuldan gelince yapmadım dinlenicem diye akşam yemeğinden sonraya kaldı...
aman iyi oldu napıyım hallettim işte
eee sizler napıyorsunuz bakalım

canım yarın otur tlf önüne ve sürekli ara muhakka düşüyor ben bir kere 3 gün boyunca öğleden sonra kimseyle görüşmedi sadece tlf işini hallettim ve sonunda düşüyor canım sabır gerek

inş ulaşırım cnm
siz başladınız mı? kullanmaya kürleri ..

inş ulaşırım cnm
siz başladınız mı? kullanmaya kürleri ..

kürler bugün geldi şu an eşim hala gelmedi çalışıyor gelsin ilk küre başlayacaz hemen hayırlısıyla inş faydalı olur daha önceki gibi çıkış olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…