Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çocuğum olunca inşllaaaaahhhhhhhhhhhh bebek kıyafetleri satan mağazalara heralde saldırcam resmen herşeyi yüklenip eve gelcem
şimdi dönüp bakamıyorum ama başkalarının çocuğna bakıp iç çekmek çok zooooor ..
en ufak bişeyden umut etmeler ooooo bitmek bilmez ..
sanki içimize bişey girmiş yavaş yavaş yiyip bitiriyor bizi ..
bunları kimse yaşamasın çok zor çok zor

Ya ins kısa süre kulanirim vala okdr dayandım herseye ama bu igne cok fena cok ins cok kullanmam ya strese gircem hergun:)

İns görüşürs cnm sen geldiginde bana yaz biz genelde hafta sonları malatyadayiz:)

öyle canım tam olarak işte acıyı yüreğimizde hissediyoruz,sanki boğazımıza birşey takılmışta yutkunamıyoruz Birde güçlü görünmek zorundayız,eşlerimiz daha çok üzülmesin diye...Dörtyol ağzında oturuyorum,çaresiz Allahtan umutla,sabırla mucizemi bekliyorum.İşteyken,dışardayken,hep gözlerimde bir yağmur bulutu..Bazen yere oturup bağıra çağıra ağlayasım geliyor,ben Allahın kadınlara bahşettiği o yüce duygudan annelikten yoksun kalmak istemiyorum,kalbimde bu acıyla yaşamak yorucu,hepimize annelik yakışır,hep arkadaşlarımızın,yeğelerimizin çocuklarını severek ömrümü geçirmek istemiyorum...offffff yine koptum .....Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.AMİN.

evet canım su akar yatağını bulurmuş.dil söylüyorda kalp dinlemiyor işte.ikisi birlikte hareket etse ne güzel olur.bitkisel felan kullanmadım canım.cumartesi doktor bir görsün sonra yaparım bişeyler.adet sonrası tam 12.güne denk geliyor muayene.perşembe yada cuma günüde amh sonucu belli olrmuş.gönderdiğimiz merkez çarşamba günü inceliyor demişlerdi.sağol canım,rabbim seninde bu uğurda çırpınan herkesinde emeklerini boşa çıkarmasın,mükafatını versin.

bahar85 canım benden doktor rahim filmi istedi seni bayadır takip ediyorum beni adetimin 3.günü cağırdı film için ama sen adetin bitmesi gerek yazmışsın bu işte bir tezatlık var sanki

canım adet bittikten bir kaç gün sonra rahim filmi çekilir adetliken çekilmez ilk dafa duydum belki sen yanlış anlamışsınıdr

minkgelin tekrar gözün aydın çok defa yazdım ama görmedin canım hayırlı olsun tekrar takrar

Ya ins kısa süre kulanirim vala okdr dayandım herseye ama bu igne cok fena cok ins cok kullanmam ya strese gircem hergun:)

İns görüşürs cnm sen geldiginde bana yaz biz genelde hafta sonları malatyadayiz:)

cnm 12 gün kullandırıyorlar sen 12 günsonra kan vercen değerlerine bakcaklar inş çok yüksek çıkar galib 5 ten yukarısı çok güzel bebek var demek
inş sana tutunur bebişlerin sonrada kullanabiliyorsun iğneleri düşük tehlikesi olursa kullanıyorsuun ..

sende herşeyi geçtin seni ameliyata aldılar her sıkıntıyı atlattın bi iğneyemi pes ettin cnm keşke herkes senin yerinde olabilse :)

Valla amlyt kolaydiiiiii:))) kıs öyle böyle deil ha hiç bukdr canım ağrımadı bu yasıma kdr duşun artık:) bebislere bsy olmasın çekerim tabi ama ins 12 gun kulanirim sadece:)aslında doktorun verdi ilaçlara baktimda herseyin önlemini alıyorlar o acıdan hoşuma gitti ama ah su igne olmasaydı :) yumurta toplamadan önceki iğneler hiç bsymis:)

aminnnnnn
cnm seni görmedim ama kalbinimn çok iyi olduğunu düşünüyorum inş herşey yolund gitcek ve bebişini kucağına alcaksın..
inş iyiybir merkezdir memnun kalırsın cnm..
hakkımızda hayırlısı ..

canım her gün okula giderken yetiştirme yurdunun önünden geçiyorum.daha farklı bakmaya başladım onlara.oysa bizim okula oradan gelen çok öğrenci var.bu kadar dikkatli bakmamıştım onlara.bir tanesi çok sorunlu her gün o çocuğu azarlarken görüyorum öğretmenini.içim daha çok acıyor.bir arkadaşım bana sen belki başkası için çok faydalı olacak onun hayatını kurtaracaksın demişti.içim yanmıştı.menopoza girinceye kadar mücadele edicem.çok zamanım yok muş ama çırpınıcam işte.bende bir dağ başında bağıra bağıra ağlamak,tüm şehre haykırmak istiyorum içimin yandığını.

canım çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsun.bir birimizi görmesekte bu uğurda çırpınan ve birbirine dua eden insanlarız.hangimizin yüreği kötü olabilir ki.bende hepiniz için aynı duyguları taşıyorum.geçen gün sohbet sonrası bana dua ediyorlar.ben içimden Allhım arkadaşlarımında kucağını boş koyma diye ekliyorum.biri zemzem veriyor önce sizlere dua ediyorum içerken.bizler bir aile olduk canım benim.

Son düzenleme:

İnanacağız herşeyin güzel olacağına,Rabbim bizi bu şekilde sınıyor,Rabbim o kadar büyük ki herşey istediğinde olur,biz sabırlı olacağız sadece.

Minikgelin seni tebrik için mesaj yazdım ama görmedin heyecandan sanırım tekrar hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin.aşkbebk canım ben saraçoğlunu aradım yarım saat uğraştım saat tam 5.30 düşürdüm fakat telefonum 5 dakika beklemede kaldı sonra ben kapattım yarın yine deniycem inşallah şifamız nerdeyse rabbim bulmamızı nasip etsin

tamam canım seve seve olurum canım geçmişin okursan ne heyecanla bekledik dün seni neyse çok şükür bulundu bizimde içimiz rahat etti

Ya KiZlar valla kusuruma bakmayın gözümden kaçanlar olmuş olabilir dün misafirlerin yanında falanda yazdım ondan kaçırmış olabilirimmmm foruma dün ilk girdiğimde son yazılan 2-3 sayfayı okudum hep beni sormuşsunuz Nolu diye Allah razı olsun aklınızdan geçmem beni cok mutlu etti görmedik birbirimizi ama kalbimi birbirimiz icin çarpıyor :)
KiZlar lütfen esleriniz proxeed plus kullansın ciddi ciddi ise yarıyor

neden kapattın ya canım bekleseydin ben bekliyorum canım yarın çarşamba arayabilirsin ama sen evde değilsin olmazssa haftaya pazartesi ara canım inş hayırlı olur

neden kapattın ya canım bekleseydin ben bekliyorum canım yarın çarşamba arayabilirsin ama sen evde değilsin olmazssa haftaya pazartesi ara canım inş hayırlı olur

canım mesaileri dolmuş cevap vermezler diye düşünmüştümben yarın boş bir zamanımda ararım yinesen ne yaptın kursun iyi geçtimi .ben eltime gittim iftar yaptık eve geldik gelir gelmez pc başına geçtim

biliyorum ne kadar zor oludğunu bende ağlardım vurulmadan önce
rahat ol ozaman acı olmuyor yağlı bir iğne o yüzden acı oluyor iğneden değil içindeki sıvı dağılmıyor bide eli ağır hemşirelerimiz iyice canımızı yakıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…