bitirdin bu yazı ile sen beni.kendim için aldığım testler ile ablamın ve arkadaşımın hamileliğini öğrendim.arkadaşımın çocuğunu test annenim senin diye seviyorum hala.kuzenimin hamile olduğunu duyunca çok sevinip benim gibi uğraşmıyor diye şükrettim ama Allah var benim niye yok diye göz yaşı döktüm imrendim.zor bir hamilelik geçirdi başlarda. acaba ben mi sebep oldum diye vicdan azabından korkudan ettiğim duaları ben bilirim.oysa çok sevinmiştim.imrenmek bile suçluluk duygusu yaşattı bana.hayal edip kendi çocuğum için alamadığım oyuncakları hep yakınlarıma aldım.doktor kapısında beklerken gördüğüm hamileler,dolmuşta dinlediğim aşermeler,ikinci çocuk planlarını erteleyenler,Allah isteyene versin demeler
Ya ins kısa süre kulanirim vala okdr dayandım herseye ama bu igne cok fena cok ins cok kullanmam ya strese gircem hergun:)cnm bende burda eurofertilde yaptırdım aynı iğnelerden bende kullandım
ama nsıl yaptırdım bilmiyorum şimdi olsa yaptırmam cnm çok tatlı
ben 12 gün yattım bide kayvaledelerde çok zordu stres çok yaptım kimseyede bişey diyemedim.
yarın embriyolar hakkında bilgi verirler inş herşey çok iyi olur
veeee ikizlerini kucağına alırsın cnm
Ben inanıyorum hamile kalacaksın ve biz hep beraber şükredecez bebişi bekliycez sevinçle:))İnşallah canım inşallah hepimizin yüzü güler sonunda...Kız olmaz diye birşey yok valla Malatyaya geldiğimde denk düşerse mutlaka görüşürüz valla.
bitirdin bu yazı ile sen beni.kendim için aldığım testler ile ablamın ve arkadaşımın hamileliğini öğrendim.arkadaşımın çocuğunu test annenim senin diye seviyorum hala.kuzenimin hamile olduğunu duyunca çok sevinip benim gibi uğraşmıyor diye şükrettim ama Allah var benim niye yok diye göz yaşı döktüm imrendim.zor bir hamilelik geçirdi başlarda. acaba ben mi sebep oldum diye vicdan azabından korkudan ettiğim duaları ben bilirim.oysa çok sevinmiştim.imrenmek bile suçluluk duygusu yaşattı bana.hayal edip kendi çocuğum için alamadığım oyuncakları hep yakınlarıma aldım.doktor kapısında beklerken gördüğüm hamileler,dolmuşta dinlediğim aşermeler,ikinci çocuk planlarını erteleyenler,Allah isteyene versin demeler
cnm nasılsın..
cnm sakın üzülüp stres yapma herşey olacağına varıyor bizim elimizden bişey gelmiyor en doğrusunu rabbbim biliyor..
inş herşey yoluna gircek ve bebişlerimize kavuşacağız..
bitkisel kullan biraz belki fayda olur..
sorun eşlerimizde ama en çok biz etkileniyoruz..
Allahım güzel gönlüne göre versin cnm.
bahar85 canım benden doktor rahim filmi istedi seni bayadır takip ediyorum beni adetimin 3.günü cağırdı film için ama sen adetin bitmesi gerek yazmışsın bu işte bir tezatlık var sanki
Ya ins kısa süre kulanirim vala okdr dayandım herseye ama bu igne cok fena cok ins cok kullanmam ya strese gircem hergun:)
İns görüşürs cnm sen geldiginde bana yaz biz genelde hafta sonları malatyadayiz:)
cnm 12 gün kullandırıyorlar sen 12 günsonra kan vercen değerlerine bakcaklar inş çok yüksek çıkar galib 5 ten yukarısı çok güzel bebek var demek
inş sana tutunur bebişlerin sonrada kullanabiliyorsun iğneleri düşük tehlikesi olursa kullanıyorsuun ..
sende herşeyi geçtin seni ameliyata aldılar her sıkıntıyı atlattın bi iğneyemi pes ettin cnm keşke herkes senin yerinde olabilse :)
aminnnnnnevet canım su akar yatağını bulurmuş.dil söylüyorda kalp dinlemiyor işte.ikisi birlikte hareket etse ne güzel olur.bitkisel felan kullanmadım canım.cumartesi doktor bir görsün sonra yaparım bişeyler.adet sonrası tam 12.güne denk geliyor muayene.perşembe yada cuma günüde amh sonucu belli olrmuş.gönderdiğimiz merkez çarşamba günü inceliyor demişlerdi.sağol canım,rabbim seninde bu uğurda çırpınan herkesinde emeklerini boşa çıkarmasın,mükafatını versin.
öyle canım tam olarak işte acıyı yüreğimizde hissediyoruz,sanki boğazımıza birşey takılmışta yutkunamıyoruzBirde güçlü görünmek zorundayız,eşlerimiz daha çok üzülmesin diye...Dörtyol ağzında oturuyorum,çaresiz Allahtan umutla,sabırla mucizemi bekliyorum.İşteyken,dışardayken,hep gözlerimde bir yağmur bulutu..Bazen yere oturup bağıra çağıra ağlayasım geliyor,ben Allahın kadınlara bahşettiği o yüce duygudan annelikten yoksun kalmak istemiyorum,kalbimde bu acıyla yaşamak yorucu,hepimize annelik yakışır,hep arkadaşlarımızın,yeğelerimizin çocuklarını severek ömrümü geçirmek istemiyorum...offffff yine koptum .....Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.AMİN.
Cnm ben malatyaliyim hemşeriyiz senle Ozaman:) Elazığa gelin geldim:)
minkgelin sen bizim gelinsin yani görümcen oluyorum hımmm
aminnnnnn
cnm seni görmedim ama kalbinimn çok iyi olduğunu düşünüyorum inş herşey yolund gitcek ve bebişini kucağına alcaksın..
inş iyiybir merkezdir memnun kalırsın cnm..
hakkımızda hayırlısı ..
canım her gün okula giderken yetiştirme yurdunun önünden geçiyorum.daha farklı bakmaya başladım onlara.oysa bizim okula oradan gelen çok öğrenci var.bu kadar dikkatli bakmamıştım onlara.bir tanesi çok sorunlu her gün o çocuğu azarlarken görüyorum öğretmenini.içim daha çok acıyor.bir arkadaşım bana sen belki başkası için çok faydalı olacak onun hayatını kurtaracaksın demişti.içim yanmıştı.menopoza girinceye kadar mücadele edicem.çok zamanım yok muş ama çırpınıcam işte.bende bir dağ başında bağıra bağıra ağlamak,tüm şehre haykırmak istiyorum içimin yandığını.
Senin gibi gorumceye can feda :) benim Görüncem ol:)
tamam canım seve seve olurum canım geçmişin okursan ne heyecanla bekledik dün seni neyse çok şükür bulundu bizimde içimiz rahat etti
Minikgelin seni tebrik için mesaj yazdım ama görmedin heyecandan sanırım tekrar hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin.aşkbebk canım ben saraçoğlunu aradım yarım saat uğraştım saat tam 5.30 düşürdüm fakat telefonum 5 dakika beklemede kaldı sonra ben kapattım yarın yine deniycem inşallah şifamız nerdeyse rabbim bulmamızı nasip etsin
Minikgelin seni tebrik için mesaj yazdım ama görmedin heyecandan sanırım tekrar hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin.aşkbebk canım ben saraçoğlunu aradım yarım saat uğraştım saat tam 5.30 düşürdüm fakat telefonum 5 dakika beklemede kaldı sonra ben kapattım yarın yine deniycem inşallah şifamız nerdeyse rabbim bulmamızı nasip etsin
neden kapattın ya canım bekleseydin ben bekliyorum canım yarın çarşamba arayabilirsin ama sen evde değilsin olmazssa haftaya pazartesi ara canım inş hayırlı olur
Valla amlyt kolaydiiiiii:))) kıs öyle böyle deil ha hiç bukdr canım ağrımadı bu yasıma kdr duşun artık:) bebislere bsy olmasın çekerim tabi ama ins 12 gun kulanirim sadece:)aslında doktorun verdi ilaçlara baktimda herseyin önlemini alıyorlar o acıdan hoşuma gitti ama ah su igne olmasaydı :) yumurta toplamadan önceki iğneler hiç bsymis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?