Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tamam minikgelin gelince telini alır seni ararım görüşürüz tamam canım seni unutmayacağım
Tmm cnm anlaştık bekliycez seniii:)
ben 2 gün yaptırmadım üçüncü gün yaptırdım..
yine eşin kıyamıyordur yavaş vuruyordur bazı hemşireler çok sert enjekte ediyor kalıyorsun öyle ayağının her tarafı uyuşuyor..

Valla cnmmm hastahaneye kontrole gidince esim vursun istedim ama doktor vurdu ayıp olmasın diye diyemedim esim vursun:)
Eli cok hafif valla :) hemşireler gaddar oluyor malesef

iyi akşamlar cnm
oh halletmişsin işlerini
minikler yarın bayram edecek
benimde kardeşim var eşim nöbette uzun süredir görüşemiyorduk hasret gideriyoruz..
bugün pazara gittim herşey taptaze oluyor yaa bide yaz meyveleri çıktı çok güzeldi..
çok fazla gidemiyorum da benim için değişiklik oldu :)
adeseden alıyoz yakın diye

minikgelin ben hep şöyle dedim minkgelinin kocasınnda bulunursa benim eşimdede bulunacak bulunmazssa benim eşdede bulunmayacak seni dün iple çektim ay çok şükür bulundu çok duygulandım yazını okuyunca dün çok ağladım sevinçten canım amaliyat gibimi oluyor yani eşine çamaşr vs beraber götürdün dimi hastane çıkşında rahat bişeyler giyindi dimi eşin

selam kızlarrr
ne güzel ya bahar geldi hayırlıda geldi.
çok güzel haberler var topiğimizde..
sizler mutlu oldukça bende mutlu ve umutlu oluyorum

hoşgeldin bahar sana faceden arkadaşlık gönderdim inş bilirsin benim olduğumu canım

kürler bugün geldi şu an eşim hala gelmedi çalışıyor gelsin ilk küre başlayacaz hemen hayırlısıyla inş faydalı olur daha önceki gibi çıkış olur canım

inş cnm eşin geç geliyor senin benimkide nöbette ama 2 gün evde
işe gitsin diye bakıyorum yaa erkeğin evde duranı makbul değil bence

selam kızlarrr
ne güzel ya bahar geldi hayırlıda geldi.
çok güzel haberler var topiğimizde..
sizler mutlu oldukça bende mutlu ve umutlu oluyorum

selam cnm hoşgeldin
evet fazlaca güzel haberler alıyoruz çok mutlu oluyorum ben günlük hayatıma bile yansıyor..
inş hep böyle devam eder ..

inş cnm eşin geç geliyor senin benimkide nöbette ama 2 gün evde
işe gitsin diye bakıyorum yaa erkeğin evde duranı makbul değil bence

kız ben kocişim erken gelsin istiyorum geç gelince özlüyorum eşimi tabi çok evde durmasınlar okadarda güzel değil

selam cnm hoşgeldin
evet fazlaca güzel haberler alıyoruz çok mutlu oluyorum ben günlük hayatıma bile yansıyor..
inş hep böyle devam eder ..

hoşbulduk canımmm.
birde bizden güzel haberler gelse süper olacak ama malesef yerimizde sayıyoruz.
inşallah bizlerede bahar iyi geliir..

ben çıkıyorum herkese iiiii geceler herkes bebeşini rüyasında görsün amin

hoşbulduk canımmm.
birde bizden güzel haberler gelse süper olacak ama malesef yerimizde sayıyoruz.
inşallah bizlerede bahar iyi geliir..

cnm inş güzel haberler veririz...
vakti değildir vakti gelince olur inş...
sizin problem neydi cnm??

Çıkacak tabi sizdende Hayırlısıysa icini ferah tut sürekli dili de dua olsun
Ben sürekli la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim dedim sürekli esim amlytta iken her anda yatarken yürürken sürekli bunu söyledim yazılısı yanlış olabilir netten anlamında bak cok iyi inan..
Ya varis 707 kere
Ya Nafi 201 kere
Ya evvelu cuma günleri cuma namazından once 1000 kere
Hergun ya evvelu 100 kere
Ya Allah 66 kere
Ya rahim 100 kere
Ya rahman 290 kere
Ya kayyum 156 kere
Ya selam 131 kere
Bunları hergun çektim
4444 kere salavatı tefriciye okuduk
Yusuf süresi Meryem süresini arada zamanım olunca okudum
Bunların hepsini hergun yaptım
Esime bitkisel şelerde içirdim
Hergun araştırma yaptım
Kimi görsem bizim icin dua etmesini istedim
Bunları hergun yaptım cok şükür Rabbim dualarımızı geri çevirmedi biz elimizden geleni yaptık eğer ilk mikrotesemizde sperm çıkmasaydı 6 ay sonra istanbula Emre beye tedavi olmaya gidecektik olumlu olumsuz her halini düşündük elimizden geleni yaptık
Sende elinden geleni yap gerisi Rabb'ime kalmış cnm
Bu arada esim ve ben esofmanlarla gittik yedek olarak sadece iç çamaşırı aldım okdr... Onada gerek kalmadı :) yanına nolur nolmaz diye iç çamaşırı al yeterli cnmm?. Esimin ilk gun cok agrisi olduuuu bugün hareket ettikçe agrisi var 2 gun. Kesin yatması lazım..amlyttan çıktığı an özellikle cok agrisi olmuştu

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve bebişimiz olmadı şimdiye kadar korunmadığımız halde siz bilirsiniz diye size soruyorum eşim 1 haftalık cinsel perhizden sonra sperm testi vermişti sayı 21 milyon diyoo acaba bu sayı testin 3-5 gün arasında verilmediği için düşme ihtimali varmı yoksa 1 haftada anca 21milyonmu olmuştur? bu arada
hareketliliği %60
mikroskopi 5-6 lokosit nadir eritrosit yazıyo
volüm 1.5 cc
sayıda 21 000
000/cc yazıyo sizce bu değerler doğal yollardan çocuk sahibi olmaya yetecekmidir yoksa tüp bebeğemi gerek kalcak bu arada bendede polikistik over var tedavi görüyordum bende boşamı tedavi gördüm klomen ve glukofen kullanıyodum acabaa geçen ayda güzel gelişmişti yumurtam 18milimi bulmuştu bu ay dahada güzel gelişcekti içime öyle doğuyodu ama hamile kalma şansım varmı bakalım bu sonuçlarla? :18::18::26::26:

baharrrrr bebekim napıyosunnn?

baharım işin var galiba neyse sonra görüşürüz yine tatlım.
kib öpt

bebekimmmmmmmm kusura bakma canım benim
tam yazdım sonra biraz geçmişi okudum...
sonra mutfakta işim vardı biraz hemen onu yapayım dedim...
geri gelince gördüm yazdıklarını ama sen gitmişsin
neyse artık daha sonra sohbet ederriz bitanem...
sende kendine iyi bak öpüyorum kocaman

negüzel tatlım hasret giderrin kardeşinle
evet yaa yaz meyveleri çıkmaya başladı
bol bol yiyip vitamin alalım

hoşgeldin bahar sana faceden arkadaşlık gönderdim inş bilirsin benim olduğumu canım

hoşbulduk canım kabul ettim hatta diğer arkadaşlarıda önerdim

eşinle sadece senmi gitttin yanınızda birine ihtiyaç oluyormu cnm?birde amaliyattan kaç saat sonra eşin yürüyebildi?

Kızlar bana niye cevap vermediniz :84::84: çok moralim bozuldu bi bilgisi olan varsa yardımcı olun lütfen banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…