Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm benim çoookkkk sevindim
rabbim yüzünüzü güldürdü 200 bin sperm haa çokkk mutluyum şuan Allahıma binlerce şükür
inş canlılarıda görceksiniz nekadar hızlı çoğalıyor inş intihaplar yok olunca canlıyıda görceksiniz..
siz sınavı başarıyla atlattınız inş sabrettiniz ve sonunda bebişinize kavuşacaksınız...
ben emindim sizden sperm çıkacağına

kizlar fazla girmiyorum bu aralar ama dularim sizinle rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin

cnm benim çoookkkk sevindim
rabbim yüzünüzü güldürdü 200 bin sperm haa çokkk mutluyum şuan Allahıma binlerce şükür
inş canlılarıda görceksiniz nekadar hızlı çoğalıyor inş intihaplar yok olunca canlıyıda görceksiniz..
siz sınavı başarıyla atlattınız inş sabrettiniz ve sonunda bebişinize kavuşacaksınız...
ben emindim sizden sperm çıkacağına

teşekkürler tatlım
dağıt bitanem allah kabul etsin inş...
canım benim bu çok güzel bi sonuç....
rabbim devamınıda getirir inş
buarada cervan topiğe girmiş bakmış halay çekiliyor sonra net gitmiş ne olduğunu okuyamamış...
merak etmiş bizim kız beni aradı
ben onu arayıp haber verecektim zaten o önce davranmış
oda çok mutlu olmuş tatlım tebrik ediyor seni...
gözü aydın diyor çok sevindi...
senden konuşurken cevan kullandıkları iğnelerde fayda göstermiş olabilir dedi...
doğru söylüyor oda etkilemiş olabilir...
canım benim bu günleri gördünüz yaa allahın izniyle inş sizde istiyorumbebeğimiler gibi başlayacaksınız en kısa zamanda tedavinize

Tedaviniz için elimden geleni yapacağım. Gerçekten de sizdeki sorun tıkanıklık değil, testislerde sperm üretiminin olmaması. mikroTESE ise size en uygun tedavi. Ama daha öncesinden ilaç kullanmanız, hem TESE başarısını artırır hem de belki menide sperm çıkmasını sağlayabilir. Çünkü serbest testosteron değeriniz normalin altında. Bu durumda bir süre iğne tedavisi yapılması, spermleri uyarabilir. Bununla ilgili daha geniş bilgiyi burada bulabilirsiniz. Ama bu tür tedaviler öncesi testisi mutlaka görmek gerekir. Lütfen bir günlüğüne gelin. Tanışalım ve muayene edeyim. Tedavinizi planlarız, daha sonraları ise sürekli internetten haberleşerek devam ederiz.
Saygılarımla.

Prof.Dr. Kaan AYDOS

dün gece mail attım cevap bu geldi Allahım bu güzel günün hürmetine bir işaret ver bize bir yol çizelim çok yoruldum artık kararsızlık belirsizlik yedi beni........

merhaba kızlar,nette sorun var aklım sizde kaldı.okuldayım hızlıca göz attım geçmişe.
minikgelinin transferi olmuş Allah kucağına almayı nasip etsin.
denizbulut çok sevindim canım.Allah'a şükürler olsun.
kızlar benimde haberlerim var size,amh testim belli olmuş.koşarak nasıl gittim hastaneye.doktor sonucun 2.25 olduğunu 1 ve 5 arasının normal kabul edildiğini fsh dan daha önemli bir test olarak gördüğünü çünkü geri dönüşü olmadığını söyledi.hafta sonu gidiyorum dedim elini çabuk tut hadi yapın bişeyler diyo çok mutluyum çokkk...
Allah bu mübarek gecede gönlümüzden geçen ve bizim için hayırlı olan ne dileğimiz varsa kabul etsin.
Baharcım ben duamı okudum Allah kabul etsin.

amin aminnnnnn
cnm bahar geldi hep iyi haber alıyoruz inş senden de iyi haberler alcağız..
bu mubarek günde dualarımız kabul olur inşallahhhh.

denizbulut canim gözün aydin cok güzel bir haber bu insallah bir dahaki teste canli sperm bulunur
darisi hamillelik haberine olsun
sağolasın cnm allah razı olsun 1 tane ölü sperm e inanamazken şimdi 200 bin inşlh rabbim onlara can verir cnm hayırlısı inşlh..

saolasın cnm allah razı olsun
inşlh dediğin gibi canlılarıda görmek nasip kısmet olur
sınavı henüz atlatmış değiliz cnm uğraşıyoruz işte

sağolsun cervancığımdan ve senden de allah razı olsun
darısı cervanlara cemremlere vck lara aşkbebeklere papatyam 19 lara
esmalara ,çiçeklere ,aaumutlara ve ismini hatırlayamadığım bütün arkadaşlara olsun inşlh
olabilir cnm bu ay hep pregni kullandı eşim
com vitex,clomen,proxeed plus,arı sütü,polen ballı hurma poleni
keçi boynuzu kürü,üzüm çekirdeği tozu
bol meyva
rabbim inşlh bunlardan birinden birine sebep diyerek şifa verir inşlh
bakalım haziranda ne çıkacak şimdi onun hüznü çöktü bana rabbim gördüğümüzden geri bırakmaz inşlh...

gözünüz aydın denizbuulut,inşAllah canlılarıda en yakın zamanda çıkar ortaya.Minikgelin hayırlı olsun kucağınada aldığın gününü haberini duymayı iple çekiyorum.
bu hayırlı günün hürmetine ya Rabbi bizlerin evinede bu hayırlı haberleri duyur yalvarıyorummmmmmmmmmmm...................amin

yaa bahar sorma ya ağladım bu habere
kocam evde ona koştum çocuk gibi denizbulutlarda sperm çıkmış diye
kendimizde çıksa bu kadar sevinmezdim
Rabbim canlılarıda gösterir inş..
HEPİMİZEEEEEE aminnnnn

Denizbulut canım eşim aramış ama doktor çıkmış isterseniz mail atın sonuçlarını o size döner demiş

canım benim gözün aydın sonucun çok güzel çıkmış
merak ediyordum bende iyiki hemen haber verdin...
çok sevindim canım inş bundan sonra hep böyle güzel haberler alırsın

cnm bugün çook büyük yol aldınız bebişini kucağına alıncada bitecek inş
ne hissediyorsun sen şimdi şaşkınsındır eminim akşam kocişinle bi güzel kutlayın birbirinize sarılarak..
cnm tam olarak kaan beyle ne zaan tedaviye başladınız?

yaa bahar sorma ya ağladım bu habere
Kocam evde ona koştum çocuk gibi denizbulutlarda sperm çıkmış diye
kendimizde çıksa bu kadar sevinmezdim
rabbim canlılarıda gösterir inş..
Hepimizeeeeee aminnnnn

amin cnm amin bir birimiz için dua etmekten başka elimizden gelen birşey yok
inşlh sizde canlıları çıkar
bende hala inanamıyuorum
rabbim kimseleri evlat hasretiyle sınamasın inşlh
artık herKES için vakti saati gelmiştir inşl gelsin artık...

Son düzenleme:

allah senden de razı olsun bitanem
sayende keyfimiz yerine geldi
aminnnnnnnnnnn darısı tüm arkadaşlarımızın başına inş

Arkadasim Allah kucagini doldursun esine sifa versin insAllah en kisazamnda seninde halayini cekelim

canım benimmmmmmmmmmm sevinç gözyaşları bunlar...
inş en kısa zamanda kendin içinde bukadar sevineceksin
rabbim sizede en kısa zamanda doğal yoldan bisürü sperm nasip eder inş

buğün doktorum 4 folikül gördüğünü söyledi.iki gün önce 2 görmüşlerdi.acaba 4 folikül 4 yumurtamı demek.birde bu dört yumurtadan yalnızca 4 embiriyomu oluşuyor.lütfen bilgisi olanlar cevap versin.yine çok moralim bozuldu.sanırım pazartesi yumurta toplamaya çağıracaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…