Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim gözün aydın rabbim bu mübarek günün hatırına inşallah eşine canı spermeler nasip etsin sende bebişine kavuşursun inşallah

korkma birtanem daha önünde Doğum var sen şimdiden korkarsan olmazki .inşallah tedavin su gibi geçecek ve senin halayınıda çekicez en yakın zamanda

Denizbulut canım birşey sorucam eşine uygulamasını istedikleri herşeyi yaptınızmı yani hamam falan
biliyorsun benim eşimdede yuvarlak hücre çıkıyor banada umut oluyorsun detaylı şeklide açıklarmısın birde mümkünse laboratuvarın telini bana özelden gönderirmisin eşim arayıp detaylı görüşsün

gebe kliniğimi neden ccanım benim öğle olmadı tüp bebek bölümüne gittim orda şener bey muayene etti kan verdim sonra eşime gün verdiler eşim kan ve sperm tahlili verdi öyle devam etti

benide şener bey muayane etti. eşimden testleri istediler. ama bende kist olduğu için böyle olmaz zaten dedi, alt katada gönderdi. doğum kontrol hapı verdi. şimdi hap kullanıyorum.

size birşey sorsam ayın 17 sinde adet oldum, normalde 4-5 gün sürer adetim. doğum kontrol hapınada başladım. bugün 8. gün hala temizlenemedim. her tuvalete gittiğimde parça arça kanama geliyor. doğum kontrol hapı kullanıldığında böyle oluyor mu?

hiç korkma bende öyleydim ama tüp bebek dr anlayışlı oluyor panik yapma sakin ol rabbim yardımcın olsun

canım benim korkunu anlayabiliyorum ama o dönem bi gelsin tüm tedirginliğin ilk muayenede geçecek...
sen rahat olmaya çalış kafanda kurupta iyice strese sokma kendini
allahın izniyle herşey yolunda gidecek ve sende hamişler kervanına katılacaksın

Denizbulut canım hayırlı ve mutlu haberlerini bekliyorum

cnm benim 200 bin ölü sperm bulunmuş lökosit 4400 den 1000 e düşmüş
bilmiyorum bu iyi galiba:))
bu mubarek günde rabbim bize bi işaret verdi
sonsuz kere rabbime şükürler ve hamdolsun
rabbim bu mubarek günde bütün insanlığın ne haceti varsa rabbim
tükenmez servetinden veriversin inşlh...

baharcığım nasılsın dün eşim geldi ve pc nin fişini çekti kaçtı Bende tekrar açmadım
bugün güzel haberler geliyor bende halayın ucunu tutuyorum
Inşallah yakında kendi halayımızı çekicez

canım çok sevindim, ağlayarak gittin gülerek geldin :) halaydaki yerimi alayım hemen :))

canım ben hiç doğum kontrol habı kullanmadım bende miyom var miyomda ilaçla geçmez tek çaresi şimdilik amaliyat kendi dr söyledi bebek olsunda sonra da miyomu alırız diye canım bilen arakadaşlar varsa söyleyler ben bilmiyorum

allah kabul etsin bende okdum..

ah cnm benim allah razı olsun
şey diye düşünüyorum lökositler için antibiyotik kullandı eşim 1 ay boyunca
o ölü spermler antibiyotikten etkilenerekde ölmüş olabilirlermi acaba baharcığım sen iyi bilirsin
olsun bunada binlerce şükür
inşlh dediğin gibi kıpır kıpır kıpırdayan spermleride görmek nasip olur
sizin darınız bizlerin başına inşlh...

canım benim gözün aydın rabbim bu mübarek günün hatırına inşallah eşine canı spermeler nasip etsin sende bebişine kavuşursun inşallah

sağol cnm benim allah razı olsun
amin inşlh canlı kanlı hoplayan zıplayan
spermler hepimizde çokça çıksın inşlh sizler daha fazlasını görürsünüz inşlh...
halayınıza bende katılayım bari cnm hala şoktayım:d:d:

çok sevindim denizbulutdcum...
Allah ölü olmayanlarıda çoook çok göstersin inşAllah....

iyiyim canım denizbulutun haberini aldım daha da iyi oldum
bende dedim bu kız birrden nereye kayboldu
inş bitanemmmmmmmmmmm allahın izniyle bizim hamiş haberimiz içinde halay çekeriz hep beraber

halay çekmeyi unutmusum:26:

64:64:4:4:

ben diyecektim vck cim.
benden çok yaşayacaksın..
halay arasında arada örgde örmüşüm...siz bi hamiş olunn.
ben size neler göndereceğim bak..

bu arada canlarım mübarek kandilinizi kutluyorum..
Allah dualarınızı kabul etsin..

ya çok sevindim ben.
ama çıkmalıyım şimdi..
hepiniz için dua edeceğim bu akşam.
tedaviye başlayan çok arkadaşımızda var..
Allah herkesin yüzünü güldürsün..
Allah kimin ne muradı varsa versin inşAllah...

öncelikle sizin için çok mutlu oldum ,Arkadaşım senin eşinin fsh ve testesteron değerleri nasıldı peki?

cnm evt eşim 1 ay boyunca antibiyotik kullandı ve hamam sauna soğuk duş hepsini yaptı
vck cnm o yuvarlak hücrelerin sperm hücresimi yoksa lökositmi olduğunu anlayabilmek için bizim yaptırmış olduğumuz o analizden yaptırmanız gerekiyor galiba
orda ayrıntılı inceleniyor ve iltihapsa eğer onların üzerinde 3 gün hangi ilacla yok oluyor hangi ilac faydalı oluyor onun analizi yapılıyor ve doktor ona göre
ilaç veriyor cnm
şimdi doktorlar yuvarlak hücreleri önemsemiyorlar
ama bu bizim için önemli
en iyisi o hücrelerin ne olduğu ile ilgili bi test yaptırmanız cnm..
tamam cnm numarasını veririm tabi ki..

canım çok sevindim, ağlayarak gittin gülerek geldin :) halaydaki yerimi alayım hemen :))

sorma cnm sorma
içim sızlayarak ayaklarım geri geri zorla gittim inan
çok şükür rabbim bu mubarek günde sevindirdi bizi
eşimde şok oldu ve çok sevindi
rabbime şükürler olsun darısı sizlerin başına inşlh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…