ah cnm benim allah razı olsun
şey diye düşünüyorum lökositler için antibiyotik kullandı eşim 1 ay boyunca
o ölü spermler antibiyotikten etkilenerekde ölmüş olabilirlermi acaba baharcığım sen iyi bilirsin
olsun bunada binlerce şükür
inşlh dediğin gibi kıpır kıpır kıpırdayan spermleride görmek nasip olur
sizin darınız bizlerin başına inşlh...
kader arkadşlarım benim ben çok korkuyorum.adetim çok yaklaştı.2.gününde muayene olucam daha önce tam olarak vajinal muayene olmayan biri olarak adetliyken olacağım muayeneden çok korkuyorum.hem o gün bi an önce gelsin tedavimiz başlasın istiyorum hemde çok korkuyorum...offffff offfffffffff
canım benim lökositleri gidermek için kullandığınız antibiyotik tabikide etkilemiştir spermleri...
hatırlasana benim kociş hasta oldup antibiyotik kullandığı ay sperm çıkmamıştı...
15 gün sonraki testte çıkmıştı tekrar...
siz antibiyotiği bırakınca spermleriniz hareketlenir bana göre
ama siz şimdi bu lökositlerden kurtulmaya bakın...
lökosit azalmaya başladıkça nekadar çok fark oldu bak...
inş lökosit 0 a düşerse bence siz milyonlarca sperm göreceksinizzzzzzzzz
inan okadar heyecanlıyım ki şuan anlatamam çok mutlu oldum
kocişin duyunca ne yaptı anlat bakalım
bugün senin gününnnnnnn bitanem at bu tarihi bi kenaraaaa...
azodan kurtulşunuzun ilk adımı bence bugün
cnm evt eşim 1 ay boyunca antibiyotik kullandı ve hamam sauna soğuk duş hepsini yaptı
vck cnm o yuvarlak hücrelerin sperm hücresimi yoksa lökositmi olduğunu anlayabilmek için bizim yaptırmış olduğumuz o analizden yaptırmanız gerekiyor galiba
orda ayrıntılı inceleniyor ve iltihapsa eğer onların üzerinde 3 gün hangi ilacla yok oluyor hangi ilac faydalı oluyor onun analizi yapılıyor ve doktor ona göre
ilaç veriyor cnm
şimdi doktorlar yuvarlak hücreleri önemsemiyorlar
ama bu bizim için önemli
en iyisi o hücrelerin ne olduğu ile ilgili bi test yaptırmanız cnm..
tamam cnm numarasını veririm tabi ki..
sorma cnm sorma
içim sızlayarak ayaklarım geri geri zorla gittim inan
çok şükür rabbim bu mubarek günde sevindirdi bizi
eşimde şok oldu ve çok sevindi
rabbime şükürler olsun darısı sizlerin başına inşlh...
Kizlar telden yazdığımdan herkese tek tek yazamiyorum kusuruma bakmayın ama okudum hepinizin yazısını
Öncelikle enfall bacim bugun kandil dua et icin ferahlasin guZel sonuc alacan nolur mutsuz olma Rabbim bize bugünleri gösterdi sonuc ne olursa olsun sperm varya o dünyalara bedel
Suanda yataktayim 1 saattir yatıyorum bebislerimi seviyorum ins şimdiki tutunurlar annesine :)
%70 gebelik olur dediler rahmin iyi embriyolar cok kaliteli dediler tabi Rabbim bilir ins nasip eder :)
15 dk sonra transfere girecem:)
12 embriyom dondurulacak
2 transfer edecekler
Veeeeee veeee 128 hücreli olmuş cok fazla kaliteli %70 gebelik oluşacak sizin gibi nadir hastamız var dedi
Cok mutluyum cokkkk
Rabbim ins hepinize yaşatır
kızlar işten izin aldım laboratuvara gittim eşim gelemedi
hemşire sonucu aldı doktorun odasına gittik
doktor 4400 lökosit in 1000 e düştüğünü söyledi ve 200 bin ölü spermin görüldüğünü söyledi şok oldum çok sevindim
antibiyotiği eşimin bırakmasını söyledi
eğer istersek ölü spermleri canlandırmak için
3 haftada bir 2 saatlik serum tedavisi uygulayacak
bende birşey söylemedim şuanda kullandığımız iğne ilaçlarımız var onlar bitince başlayalım bende dedim
ayy kızlar ben hala inanamıyorum 200 bin ölü sperm var diyo
kağıtta0,2 yazıyor bu 200 bin demekmi
kan sonuçlarıda çıkınca hemen kaan hocaya göndericem bakalım o ne diyece...
kızlar işten izin aldım laboratuvara gittim eşim gelemedi
hemşire sonucu aldı doktorun odasına gittik
doktor 4400 lökosit in 1000 e düştüğünü söyledi ve 200 bin ölü spermin görüldüğünü söyledi şok oldum çok sevindim
antibiyotiği eşimin bırakmasını söyledi
eğer istersek ölü spermleri canlandırmak için
3 haftada bir 2 saatlik serum tedavisi uygulayacak
bende birşey söylemedim şuanda kullandığımız iğne ilaçlarımız var onlar bitince başlayalım bende dedim
ayy kızlar ben hala inanamıyorum 200 bin ölü sperm var diyo
kağıtta0,2 yazıyor bu 200 bin demekmi
kan sonuçlarıda çıkınca hemen kaan hocaya göndericem bakalım o ne diyece...
inşlh cnm inşlh aminçok sevindim denizbulutdcum...
Allah ölü olmayanlarıda çoook çok göstersin inşAllah....
öncelikle sizin için çok mutlu oldum ,Arkadaşım senin eşinin fsh ve testesteron değerleri nasıldı peki?
iyiyim canım denizbulutun haberini aldım daha da iyi oldum
bende dedim bu kız birrden nereye kayboldu
inş bitanemmmmmmmmmmm allahın izniyle bizim hamiş haberimiz içinde halay çekeriz hep beraber
Kizlar telden yazdığımdan herkese tek tek yazamiyorum kusuruma bakmayın ama okudum hepinizin yazısını
Öncelikle enfall bacim bugun kandil dua et icin ferahlasin guZel sonuc alacan nolur mutsuz olma Rabbim bize bugünleri gösterdi sonuc ne olursa olsun sperm varya o dünyalara bedel
Suanda yataktayim 1 saattir yatıyorum bebislerimi seviyorum ins şimdiki tutunurlar annesine :)
%70 gebelik olur dediler rahmin iyi embriyolar cok kaliteli dediler tabi Rabbim bilir ins nasip eder :)
cnm benim darısı sana olsun inşlh sende en kısa zamanda gülersin
sizde canlıları milyonları buldursun rabbim inşlh
bu mubarek günün hürmetine rabbim senin ve senin durumunda olan bütün kullarının yüzüne gülsün muradlarını versin inşlh amin..
canım bu çok güzel bir haber allah devamınıda getirsin hamile haberlerinide böyle kutlayalım.
inşlh canım canlısıyla darısı sizlere inşlh..
Canim nasilsin? Sonunda cocuklarina kavusmussun köylü milletin efendisidir derler cocuklarida cok seker olur gercekten efendidirler. Canim tüm islerini halletmissin r.filmini de cektirmissin helal olsun sana. Bayiliyorum böyle cesaretli kadinlara bana deseler cektirmen gerek diye kesinlikle bayiltsinlar isterdim canim cok tatlidirda söylemesi ayipCanim birde sana bisey sorucam Kaan hocayi neden biraktiniz ? Haftaya biz Emre beye gidicez de kismetse birde Kaan beye de mi gitsek diyoruz hazir gelmisken? Canim birde hani liste vermistin ya topikte hepsini alip kullandirtmak istiyorum esime zarari olurmu ? Canim hüseyin ermisin macununu nasil temin edicez kendisi hazir hazirlayip mi gönderiyor yoksa biz kendimizmi yapicaz? Canim cok soru sordum kusuruma bakma...:18:
aynen canım bende çok sevindim banada umut oldu hem istiyorumbebeğimi hem denizbulut ikisindede yuvarlak hücre vardı ve
aynı laboratuvarda inceleme yaptılar ve ikisinin eşindede sperm çıktı darısı başımıza
eşim eve hem geç geliyor hemde onunla ilgilenmiyorum diye kıskançlık yapıyor
en yakın zamanda kurtlarımızı dökücez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?