Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba canım evet eşim 5 yıldır epilepsi hastası ve tek bi ilaç kullanıyor yüksek dozda.biz umutta emre beye muayne olmuştuk;ilaçlarında sperm üzerinde etkisi olduğunu söylemişti ama değiştirmedik 5 yıl önce 3500 sperm sayımız 1-2 ye kadar düştü senin canını sıkmak istemem ama gerçek malesef bu ama umudumuzu yitirmemeliyiz yada bizde böyle oldu diye senin eşinde de aynı olacak değilki üzülme endişelenme .her hasta her ilaca farklı reaksiyon verir. eşimin nörolojı doktoru etkisi yok desede bize inandırıcı gelmiyor takdiri ilahi .sormak istediklerin olursa herzaman yardımcı olurum bizler bu sıkıntıları konuşarak aşacağız 2.tüp tedavimi yapmak üzereyim hepimize hayırlısı olsun canım

Hayırlı günler bakalım bugün kimden güzel haber alıcaz alışmış kudurmuştan beterdir derler
Inşallah teker teker bu azo illetinden kurtuluruz nasıl sırayla herkese dua okuyorsak sırayla herkesin halayını çekeriz buda azoya gelsin

canım benim kıyamam.ağlama zamanı değil şimdi gülme zamanı artık.birbirimize yaptığımız dualarımızla bebişlerimize kavuşacağız inş.dualarım her zaman hepinizle.hadi hayırlısı ankarada canlı canlı bulunurda dondurulur canım.YÜCA ALLAH hiç uğraştırmadan bebişlerini sana kavuşturur inş.

amin amin amin.inşallah hepimizin halayını bir an önce çekeriz....

Kızlar ben bugünde kaçıyorum yengem ameliyat oldu daha önce göğsünde kist çıkmıştı onu aldırmış kemoterapi görmüştü şimdide tekrarlamış göğsünü aldılar inşallah sonucu iyi çıkar rabbim bütün hastalara şifa versin sevdiklerimizi sevenlerimizi başımızdan eksik etmesin hepinizi çoka.e.o

Allah yar ve yardımcın olsun canım.olumlu düşün canım.inşallh herşey istediğin gibi olur.dualarım seninle.cuma hürmetine Allah kalbindekini hayırlı etsin ki kalbideki dileklerini bir an önca gerçekleştirsin amin.

amin. geçmiş olsun canım.inşallah sonuç iyi çıkar.Allah şifa versin.

senin adına çok sevindim allah inşallah tamamına erdirirde sende en iyi şekilde bu tedavi aşamasını atlatırsın. Bizede iyi şeyler yazmış kaan hoca eşinin dün yaptırdığı hormon tahlillerini paylaşırsan sevinirim

ENFALL,NURSEN,MİNİKGELİN

Kızlar sizlerden hamiş haberleri bekliyoruzzz
inş buraya hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye yazarsınızz
herşey gönlünüzce olsun

.........................................

QUOTE=bahar85;24775179]canım benim gözün aydın sonucun çok güzel çıkmış
merak ediyordum bende iyiki hemen haber verdin...
çok sevindim canım inş bundan sonra hep böyle güzel haberler alırsın [/QUOTE]

canım ben arkadaşımız sevalin tefriciyesini okudum ,Allah kabul etsin dilekleri tez zamanda gerçekleşsin.

QUOTE=bahar85;24775179]canım benim gözün aydın sonucun çok güzel çıkmış
merak ediyordum bende iyiki hemen haber verdin...
çok sevindim canım inş bundan sonra hep böyle güzel haberler alırsın

Allah yardımcın olsun canım, inşallah bol bol sperm çıkar eşinden. nerede tedavi olacaksınız.
Bizim mikrotesemizde yarın, iyice stres yaptım...inşallah yarın sende bende güzel haberlerle gelebiliriz.....

arkadaşlar hamile arkadaşlarımız jklm birde gelincikten haberdar olanınız varmı çok merak ediyorum epeydir gelmediler .yada geliyorlar ben görmedim sık giremiyorum.

Allah yardımcın olsun canım, inşallah bol bol sperm çıkar eşinden. nerede tedavi olacaksınız.
Bizim mikrotesemizde yarın, iyice stres yaptım...inşallah yarın sende bende güzel haberlerle gelebiliriz.....

canım, kısmet olursa biz memorialde başlıyoruz.Allah yardımcınız olsun.halaylar çekilsin yarın burada.siz nerde tedavi oluyorsunuz.stres yapmamak mümkün değil seni çok iyi anlıyorum.bol bol dua edicem senin içinde canım.işleriniz rast gitsin.

amin inşallah hepimizin işleri rast gitsin. umut tüp bebekte tedavi oluyoruz biz. ilk mikrotesemiz inşallahta son olur. bir sürü sper çıkar. ikiz bebeklerimiz olur.
bizde kurtuluruz azodan
dün rüyamda işyerimdeki arkadaşlarıma hamile olduğumu söylüyordum...rüyası bile çok güzeldi.. inşallah tez zamanda gerçekten müjdeyi vermekte nasip olur.

amin canım inşallah hepimizin işleri rast gitsin.ben okuldayım canım.şimdi çıkmam gerekiyor.hayırlı haberlerle görüşmek üzere

Arkadaşlar merhaba, size bişey soracaktım bugun genetik testın bırını aldık 46xy kromozom cıktı, henuz doktora sormadık, genetik test yapanlar bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…