Merhabalar, özeldem mesaj atamadım, yeteri kadar sayıya ulaşamadığım için. Bir yazınızda eşinizin epilepsi hastalığı olduğunu söylemişsiniz. Eşinizin sperm azlığının nedeni kullandığı ilaçlarmı acaba? Benim eşimde epilepsi hastası ve çok yoğun şekilde ilaç kullanıyor. 4 aydır korunmuyoruz ama endişeliyim, acaba bizde sorun çıkarmı diye:26: Affınıza sığınarak sizden bilgi almak isterim. Çok teşekkürler.. Sevgiler..
bitanem benim çok sağol allah razı olsun canlıları milyonları sizlere olsun inşlh...
okuduğun dualar sana kat be kat geri dönsün inşlh
zaten bu topik bana uğurlu geldi
burası sayesinde dünya güzeli ve iyisi yüzlerini hiç görmediğim ama yıllardır sanki tanıdığım çok içten samimi bir sürü arkadaşım oldu
sonra bir sürü şey öğrendim
sonra onların ettiği duaların hürmetine rabbim bize bir ışık verdi
her şey sizlerin dualarıyla oldu cnm allah razı olsun sizlerden
sabah sabah ağlattın beni
evt topiğe giremediğinin farkındayım cnm
ne güzel cnm inşlh o kuzucuklar gibi senin ve burdaki bütün arkadaşlarımında olur.....
iğnelerimizde geldi bu arada cnm 12 tane daha getirttik...
Hayırlı günler bakalım bugün kimden güzel haber alıcaz alışmış kudurmuştan beterdir derler
Inşallah teker teker bu azo illetinden kurtuluruz nasıl sırayla herkese dua okuyorsak sırayla herkesin halayını çekeriz buda azoya gelsin
kızlar bugün üniversiteyi aradık eşimin genetik tahlilleri çıkmış,yarında diğer hormon tahlilleri için gidecek,yalnız o kadar çok korkuyorum ki sonuçları almaya gitmedik bugün(görmek istemedim çok korkuyorum,bugün kandil önce dua edelim yarın alırız dedim,2 Haziranda randevumuz var,sizde lütfen dua edin,herşey güzel olacak denmesine o kadar çok ihtiyacım var ki.....Kandiliniz mubarek olsun.
Kızlar ben bugünde kaçıyorum yengem ameliyat oldu daha önce göğsünde kist çıkmıştı onu aldırmış kemoterapi görmüştü şimdide tekrarlamış göğsünü aldılar inşallah sonucu iyi çıkar rabbim bütün hastalara şifa versin sevdiklerimizi sevenlerimizi başımızdan eksik etmesin hepinizi çoka.e.o
Kızlar hormon değerleri şöyle
6.ay ki sonuçlar
25.04.2012
fsh 8,94
lh 3,98
testosteron 6,44
prolaktin 6,57
7.ay ki sonuçları
24.05.2012
fsh 9,31
lh 3,27
testosteron 6,38
prolaktin 7,45
kızlar aslında değerlerde öyle çok büyük farklılık yok kaan bey ne diyecek bakalım hemen şimdi onada gönderiyorum sonuçları..
cnm bugün herkes güzel haberler veriyor
inş hiç bişey yoktur sende
sen sıkıntı yapma kendine.. üzüntü tetikliyor dikkat et
bak umudun bittiği yerde ışık doğuveriyor
inş giden spermlerde geri gelcek seninde yüzün gülcek ben inanıyorum hemde çok...
cnm hadi gözün aydın bencede hadi artık elinizi çabuk tutun başlayın
herşey yolunda gider ve bir an önce sende kavuşursun bebeklerine inşlh...
kızlar çok teşekkür ediyorum.güzel dilekleriniz nasıl motive ediyor bir bilseniz.Allah razı olsun hepinizden.akşam saat 7de yola çıkıyoruz.çok heyecanlıyım dua edin kızlar herşey yolunda gitsin.eşimden sperm çıksın ve donduralım.uyuyamadım heyecandan.kelebekler uçuyor içimde sanki.
denizbulut,kaan hocadan msj gelmiş inşallah herşey daha güzel olacak.
vck,canım Allah şifa versin yengene.
baharcım ben duamı yolda okuyacağım.bir aksilik olmazsa pazar akşamı döneceğiz.bitirdiğimi haber vermeye çalışıcam inşallah.
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun.
QUOTE=bahar85;24775179]canım benim gözün aydın sonucun çok güzel çıkmış
merak ediyordum bende iyiki hemen haber verdin...
çok sevindim canım inş bundan sonra hep böyle güzel haberler alırsın
cnm hadi gözün aydın bencede hadi artık elinizi çabuk tutun başlayın
herşey yolunda gider ve bir an önce sende kavuşursun bebeklerine inşlh...
kızlar çok teşekkür ediyorum.güzel dilekleriniz nasıl motive ediyor bir bilseniz.Allah razı olsun hepinizden.akşam saat 7de yola çıkıyoruz.çok heyecanlıyım dua edin kızlar herşey yolunda gitsin.eşimden sperm çıksın ve donduralım.uyuyamadım heyecandan.kelebekler uçuyor içimde sanki.
denizbulut,kaan hocadan msj gelmiş inşallah herşey daha güzel olacak.
vck,canım Allah şifa versin yengene.
baharcım ben duamı yolda okuyacağım.bir aksilik olmazsa pazar akşamı döneceğiz.bitirdiğimi haber vermeye çalışıcam inşallah.
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun.
Allah yardımcın olsun canım, inşallah bol bol sperm çıkar eşinden. nerede tedavi olacaksınız.
Bizim mikrotesemizde yarın, iyice stres yaptım...inşallah yarın sende bende güzel haberlerle gelebiliriz.....
canım, kısmet olursa biz memorialde başlıyoruz.Allah yardımcınız olsun.halaylar çekilsin yarın burada.siz nerde tedavi oluyorsunuz.stres yapmamak mümkün değil seni çok iyi anlıyorum.bol bol dua edicem senin içinde canım.işleriniz rast gitsin.
amin inşallah hepimizin işleri rast gitsin. umut tüp bebekte tedavi oluyoruz biz. ilk mikrotesemiz inşallahta son olur. bir sürü sper çıkar. ikiz bebeklerimiz olur.
bizde kurtuluruz azodan
dün rüyamda işyerimdeki arkadaşlarıma hamile olduğumu söylüyordum...rüyası bile çok güzeldi.. inşallah tez zamanda gerçekten müjdeyi vermekte nasip olur.
amin canım inşallah hepimizin işleri rast gitsin.ben okuldayım canım.şimdi çıkmam gerekiyor.hayırlı haberlerle görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?