canim hayirli olsun super birsey bu spermleriniz yolda yaniicnm evt eşim 1 ay boyunca antibiyotik kullandı ve hamam sauna soğuk duş hepsini yaptı
vck cnm o yuvarlak hücrelerin sperm hücresimi yoksa lökositmi olduğunu anlayabilmek için bizim yaptırmış olduğumuz o analizden yaptırmanız gerekiyor galiba
orda ayrıntılı inceleniyor ve iltihapsa eğer onların üzerinde 3 gün hangi ilacla yok oluyor hangi ilac faydalı oluyor onun analizi yapılıyor ve doktor ona göre
ilaç veriyor cnm
şimdi doktorlar yuvarlak hücreleri önemsemiyorlar
ama bu bizim için önemli
en iyisi o hücrelerin ne olduğu ile ilgili bi test yaptırmanız cnm..
tamam cnm numarasını veririm tabi ki..
sorma cnm sorma
içim sızlayarak ayaklarım geri geri zorla gittim inan
çok şükür rabbim bu mubarek günde sevindirdi bizi
eşimde şok oldu ve çok sevindi
rabbime şükürler olsun darısı sizlerin başına inşlh...
canim gecmisinizi azo gecmisinizi tedavilerinizi cok merak ettim onceden hic cikmiomuydu , tese olmusmuydunuz cok heyecanlandim ya , ne guzel haberler var topikte bu siralar, ins bu guzel haberler beni ve diger arkadalrimada gelirrevt cnm eşin antibiyotik kullandıktan sonraki testte
sizde sıfır çıkmıştı hatırladım
ayyy inşlh baharcığım yaaa inşlh
ağzın bal yesin inşlh
nasıl umut oluyosun anlatamam
doğal terapisin yani:)))
rabbime binlerce kez şükürler olsun
akşama işten çıkınca hemen bişiler dağıtacağım
eşim şok oldu şaşırdı
ee ne yapmamız gerekiyormuş dedi
anlattım serum tedavisini tamam dedi
ama bence henüz değil
8 yıldır hiç bir şekilde sayı rakam görememiştik
rabbimin vereceğini biliyorum hiç umudumu kesmedim
inşlh artık vakti sahati gelmiştir baharcığım
darısı hiç olmayan ların başına inşlh amin amin amin....
Canim benim nasilsin? Regaib Kandilin mubarek olsun Allahim tüm dualarini kabul etsin ne muradin varsa versin insallah. Canim üsenmeyip en ince ayrintisina kadar yazip beni aydinlattigin icin cok tesekkür ederim Allah razi olsun. Demek ki biraz para amacli calisiyor doktor cünkü kime sorsam asagi yukari tüm kizlar tedavi devam ederken m.tese önerdigini söylüyor doktorun. Ben sana güveniyorum canim sen daha tecrübelisin diger bir doktorumda sensin Allah senden kat kat razi olsun. Biz kismetse yarin yola cikiyoruz güzel memleketimize o zaman sadece Emre beydeki randevumuza gidicez. Insallah dogal yoldan hamile kalirsin canim bu ayAllahim tuttugunu bebis etsin...
Kızlar ben bugünde kaçıyorum yengem ameliyat oldu daha önce göğsünde kist çıkmıştı onu aldırmış kemoterapi görmüştü şimdide tekrarlamış göğsünü aldılar inşallah sonucu iyi çıkar rabbim bütün hastalara şifa versin sevdiklerimizi sevenlerimizi başımızdan eksik etmesin hepinizi çoka.e.o
kızlar çok teşekkür ediyorum.güzel dilekleriniz nasıl motive ediyor bir bilseniz.Allah razı olsun hepinizden.akşam saat 7de yola çıkıyoruz.çok heyecanlıyım dua edin kızlar herşey yolunda gitsin.eşimden sperm çıksın ve donduralım.uyuyamadım heyecandan.kelebekler uçuyor içimde sanki.
baharcım ben duamı yolda okuyacağım.bir aksilik olmazsa pazar akşamı döneceğiz.bitirdiğimi haber vermeye çalışıcam inşallah.
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun.
canım, kısmet olursa biz memorialde başlıyoruz.Allah yardımcınız olsun.halaylar çekilsin yarın burada.siz nerde tedavi oluyorsunuz.stres yapmamak mümkün değil seni çok iyi anlıyorum.bol bol dua edicem senin içinde canım.işleriniz rast gitsin.
vck canım rabbim şifa versin üzüldüm benim gördüğn yengen değil yani eltin değil abin hanımımı rabbim inş ii sonuçlar nasip etsin amin
canım benim çok geşmiş olsun allah şifalar versin yengene
inş sonuçlarda iyi çıkar kurtulursunuz bu dertten tamamen...
AMİN RABBİM TÜM HASTALARA ŞİFA VERSİN KİMSEYİ HASTALIKLA SINAMASIN İNŞALLAH
CANIM GÖRDÜĞÜN ELTİMDİ AMCAMIN HANIMI HASTA GÖĞSÜNÜ ALDILAR DAHA ÖNCE KİTLE VARDI ONU ALDILAR ŞİMDİ İĞNE UCU KADAR KİST GÖRÜLMÜŞ HEMEN GÖĞSÜNÜ ALMIŞLAR
İNŞALLAH SONUCU TEMİZ ÇIKAR BENİM ANNEMİNDE AYAĞINDA VARDI ALDILAR ŞİMDİ 5 ,6 YERDE TEKRAR ÇIKMIŞ ÇARŞAMBA GÜNÜ DOKTORA GİDECEK DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN
RABBİM KİMSENİN ANASINI BABASINI EŞİNİ SEVDİĞİNİ SEVENİNİ BAŞINDAN EKSİK ETMESİN DERT VERİP DERMANINI ARATMASIN
BAHAR CANIM BİLİYORSUN BENDE DE AYNI SORUN OLMUŞTU BUGÜN YENGEMİ TEK GÖĞSÜ ALINMIŞ GÖRÜNCE İÇİM ÇOK KÖTÜ OLDU
EVLADIMIZ OLSUN DİYE GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATMIŞKEN RABBİM İNŞALLAH BAŞKA DERT VERMESİN
canım benim çok geşmiş olsun allah şifalar versin yengene
inş sonuçlarda iyi çıkar kurtulursunuz bu dertten tamamen...
AMİN RABBİM TÜM HASTALARA ŞİFA VERSİN KİMSEYİ HASTALIKLA SINAMASIN İNŞALLAH
CANIM GÖRDÜĞÜN ELTİMDİ AMCAMIN HANIMI HASTA GÖĞSÜNÜ ALDILAR DAHA ÖNCE KİTLE VARDI ONU ALDILAR ŞİMDİ İĞNE UCU KADAR KİST GÖRÜLMÜŞ HEMEN GÖĞSÜNÜ ALMIŞLAR
İNŞALLAH SONUCU TEMİZ ÇIKAR BENİM ANNEMİNDE AYAĞINDA VARDI ALDILAR ŞİMDİ 5 ,6 YERDE TEKRAR ÇIKMIŞ ÇARŞAMBA GÜNÜ DOKTORA GİDECEK DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN
RABBİM KİMSENİN ANASINI BABASINI EŞİNİ SEVDİĞİNİ SEVENİNİ BAŞINDAN EKSİK ETMESİN DERT VERİP DERMANINI ARATMASIN
BAHAR CANIM BİLİYORSUN BENDE DE AYNI SORUN OLMUŞTU BUGÜN YENGEMİ TEK GÖĞSÜ ALINMIŞ GÖRÜNCE İÇİM ÇOK KÖTÜ OLDU
EVLADIMIZ OLSUN DİYE GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATMIŞKEN RABBİM İNŞALLAH BAŞKA DERT VERMESİN
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin yengene ve anneciğinee inş temiz çıkar sonuçlarr..
kızlar bu hafta içinde eşimin genetik testleri cıkacak inşallah sorun çıkmaz.pazartesi günü eşim rutin hormon tahlillerini yaptıracak ancak biz hep fsh lh testesteron testlerini yaptırıyoruz başka hengi lerini yaptırmak lazım acaba bazı arkadaşlarda proklin diye bir değer okudum onuda yaptıralımmı?
kızlar bende pazartesi test yaptırıcam şöyle bir genel hormonlarıma baktırmak istiyorum.yalnız benim kendim içinde hangi testleri istemem gerek bilemiyorum.bana bir yardım edin Allah aşkına
Canım inş eşinin sonuçları iyi çıkarrr ..
genelde erkekler için o testleri veriyolarr ben ilk kaan hocaya mail attığımda bana fsh,lh,testesteron, prolaktin ve e2 testlerini yaptırın demiştii
ama şimdi emre beye giddiğimizde o sadece fsh, serbest testesteron ve total testesteron istedii..
Ulun beyin bana verdiği testlerde cnm daha önceden hormon testlerin varmı elinde geçmişte yaptığın benim tedavilerdeyken olan sonuçlar vardı fsh istemedi onun dışında tsh,serbest t4 tiroitlerime bakmak istedii..bide prolaktin ,hemogram istedi benim bildiğim bunlar cnm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?