- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
Arkadaşlar merhaba, size bişey soracaktım bugun genetik testın bırını aldık 46xy kromozom cıktı, henuz doktora sormadık, genetik test yapanlar bilgisi olan var mı?
Genetiginz normal cnm bide. Delesyon testi var oda iyi çıkarsa genetikte bsy yok:)
Kizlar hepinizin regaib kandili mubarek olsun rabbim hepinizin hepimizin bu mubarek gecenin hurmetine dualarimizi Kabul etsin bizlere hayirli saglikli evlatlar nasib etsin insallah .... Kizlar nolur banada dua Edin rabbim yavrumu bana bagislasin insallah icimde nedense hic olumlu seyler Gécmiyor cok korkuyorum aglama nobetleri basladi allahim yardimcim olsun .... Cumlemizin yardimcisi olsun rabbim
Allah yardımcın olsun canım, inşallah bol bol sperm çıkar eşinden. nerede tedavi olacaksınız.
Bizim mikrotesemizde yarın, iyice stres yaptım...inşallah yarın sende bende güzel haberlerle gelebiliriz.....
cnm Allah yardımıcnız olsun inş yarın hastaneden mutlu bir şekilde ayrılmak nasip olur size....İnş. bol bol kaliteli spermleriniz çıkar...
allah yardımcın olsun canım, inşallah bol bol sperm çıkar eşinden. Nerede tedavi olacaksınız.
Bizim mikrotesemizde yarın, iyice stres yaptım...inşallah yarın sende bende güzel haberlerle gelebiliriz.....
aaumut
Canım eşin yarın tese olucakmışş
inş bir sürü kailteli spremleriniz bulunurr cnm
dualarım seninle Allah yardımcınız olsun..
cnm eşin kaçta ameliyata girecek allah yardımcınız olsun inşlh bir sürü sperm çıktığı müjdesini verirsin bize
mercan cnm senin eşin kaçta ameliyat olacak
durumunuzdan haberdar edin bizleride
allah yar ve yardımcınız olsun dualarım sizinle kızlar...
cnm eşin kaçta ameliyata girecek allah yardımcınız olsun inşlh bir sürü sperm çıktığı müjdesini verirsin bize
mercan cnm senin eşin kaçta ameliyat olacak
durumunuzdan haberdar edin bizleride
allah yar ve yardımcınız olsun dualarım sizinle kızlar...
kızlar işten izin aldım laboratuvara gittim eşim gelemedi
hemşire sonucu aldı doktorun odasına gittik
doktor 4400 lökosit in 1000 e düştüğünü söyledi ve 200 bin ölü spermin görüldüğünü söyledi şok oldum çok sevindim
antibiyotiği eşimin bırakmasını söyledi
eğer istersek ölü spermleri canlandırmak için
3 haftada bir 2 saatlik serum tedavisi uygulayacak
bende birşey söylemedim şuanda kullandığımız iğne ilaçlarımız var onlar bitince başlayalım bende dedim
ayy kızlar ben hala inanamıyorum 200 bin ölü sperm var diyo
kağıtta0,2 yazıyor bu 200 bin demekmi
kan sonuçlarıda çıkınca hemen kaan hocaya göndericem bakalım o ne diyece...
korkma birtanem daha önündeDoğum var sen şimdiden korkarsan olmazki .inşallah tedavin su gibi geçecek ve senin halayınıda çekicez en yakın zamanda
hiç korkma bende öyleydim ama tüp bebek dr anlayışlı oluyor panik yapma sakin ol rabbim yardımcın olsun
canım benim korkunu anlayabiliyorum ama o dönem bi gelsin tüm tedirginliğin ilk muayenede geçecek...
sen rahat olmaya çalış kafanda kurupta iyice strese sokma kendini
allahın izniyle herşey yolunda gidecek ve sende hamişler kervanına katılacaksın
Evet canım ya ben de bir kere muayene oldum çok tedirgindim fazla bakamadı zaten huzursuzdum gerçekten zor ya benden once içeri giren cıkan bayanlar gayet rahatlardı hatta ben komıktım bıle onların yanında gulmuslerdır herhalde simdi tedaviye baslayınca hep olacak ya nasıl olcak bilmiyorum inşallah Allah sabrını verir biran önce olsa da bıtse offff...
Arkadaşlar merhaba, size bişey soracaktım bugun genetik testın bırını aldık 46xy kromozom cıktı, henuz doktora sormadık, genetik test yapanlar bilgisi olan var mı?
canım,biz ön görüşme için gidiyoruz.sperm testi yapılınca inşallah çıkarsa dondurmalarını isteriz.
canım bende tedaviden çok korkuyorum, özellikle o göbekten iğnelerden. azoyu öğrenmeden önce tüp bebek yapanlar için çok üzülürdüm ne kadar zor derdim inşallah ben yapmak zorunda kalmam hiç benlik birşey değil derdim. sonra zaman geçip eşimin azo olduğunu öğrenince inşallah tüp bebek tedavisi yapabilirim diye dualar etmeye ağlamaya başladım. yeterki şartlar tedavi görmeye uygun olsun.
tedavi görme umudumuzun olması bile çok büyük bir nimet. bence gözünde büyütme muayaneleri, iğne ilaçları. yeterki sonu olsun. emeklerimizin karşılığını alabilelim canım.
canım yarın için bol şanslar.inşallah tahmin edemeyeceğiniz kadar cannlı canlı spermler çıkar.Allah yar ve yardımcınız olsun canım.nnnbu ayda bol bol ihlas okunmalıymış.ihlas oku canım eşin ameliyattayken.inş Allah dualarını kabul eder.dualarım seninle.
Allah razı olsun canım, eşime yansıtmama çalışıyorum stresimi ama başaramıyorum sanırım :)
canım bende tedaviden çok korkuyorum, özellikle o göbekten iğnelerden. azoyu öğrenmeden önce tüp bebek yapanlar için çok üzülürdüm ne kadar zor derdim inşallah ben yapmak zorunda kalmam hiç benlik birşey değil derdim. sonra zaman geçip eşimin azo olduğunu öğrenince inşallah tüp bebek tedavisi yapabilirim diye dualar etmeye ağlamaya başladım. yeterki şartlar tedavi görmeye uygun olsun.
tedavi görme umudumuzun olması bile çok büyük bir nimet. bence gözünde büyütme muayaneleri, iğne ilaçları. yeterki sonu olsun. emeklerimizin karşılığını alabilelim canım.
haklısın canım tedavi görme ihtimalimizin olması bile büyük şans ben farkındayım.ben öyle iğneydi ilaçtı korkmam.biraz vajinal muayeneden korkuyorum o da acımasız bi doktorda kaldı bende.yoksa benim tedirginliğim tedavinin tümüyle de alakalı.ya olumsuz olursa naparım diye ne kadar da kovalasamda beynimin bi yere çöreklenip kalıyor..rabbim hepimizlere sabır dayanma gücü versin..çok büyük bir sınavdayız..rabbim isyan ettirmesin..boynumuzu bükmesin.
Kızlar ben bugünde kaçıyorum yengem ameliyat oldu daha önce göğsünde kist çıkmıştı onu aldırmış kemoterapi görmüştü şimdide tekrarlamış göğsünü aldılar inşallah sonucu iyi çıkar rabbim bütün hastalara şifa versin sevdiklerimizi sevenlerimizi başımızdan eksik etmesin hepinizi çoka.e.o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?