Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar merhaba, size bişey soracaktım bugun genetik testın bırını aldık 46xy kromozom cıktı, henuz doktora sormadık, genetik test yapanlar bilgisi olan var mı?

Genetiginz normal cnm bide. Delesyon testi var oda iyi çıkarsa genetikte bsy yok:)

Genetiginz normal cnm bide. Delesyon testi var oda iyi çıkarsa genetikte bsy yok:)

Saol canım sız de yaptırmıstınız değil mi? y delesyon için bugun yenıden kan istediler,yapamamıslar aksılık olmus sonuc elde edememısler bugun esım yıne kan verdı haftaya cıkabılır dedıler zaten 1 ay genetık sonucunu bekledık keske daha once arasaymısım uyusukluguma geldı bugun tam 1 ay oldu bı arayayım sorayım dedım ogrendım kı yenıden kan lazımmıs, hazırana yetısse de ben de baslasam tedavıye artık, korkuyorum 100 bın cıkmıstı anıden 0 olur dıye.

Senın de ınsallah olumlu sonucunu bekliyorum cok heyecanlı bır surec kararlı bı sekılde ılerledın ben de 3 aydır sıkı takıpteyım forumu 3 ay oncekı mesajını okumustum ilk öğrendıgın zaman cok duygulanmıstım ama sımdı ınsallah sonuna geldın artık zaferın, darısı da benım ve buradakı dıger butun bayanların basına ınsallah.

Transfer nasıldı canım neler hıssedıyosun cok uzun oldu kusura bakmayın vaktınızı aldım....

enfal merhaba canım, dün test yapsam mı diyordun. ne yaptın erkenden test yapmadın dimi. seni merak ediyorum canım

Allah yardımcın olsun canım, inşallah bol bol sperm çıkar eşinden. nerede tedavi olacaksınız.
Bizim mikrotesemizde yarın, iyice stres yaptım...inşallah yarın sende bende güzel haberlerle gelebiliriz.....

cnm Allah yardımıcnız olsun inş yarın hastaneden mutlu bir şekilde ayrılmak nasip olur size....İnş. bol bol kaliteli spermleriniz çıkar...

cnm Allah yardımıcnız olsun inş yarın hastaneden mutlu bir şekilde ayrılmak nasip olur size....İnş. bol bol kaliteli spermleriniz çıkar...

inşallah canım. inşallah.. 1 günden az kaldı artık. bu geceyi nasıl sabah edeceğim bakalım

aaumut
Canım eşin yarın tese olucakmışş
inş bir sürü kailteli spremleriniz bulunurr cnm
dualarım seninle Allah yardımcınız olsun..

allah yardımcın olsun canım, inşallah bol bol sperm çıkar eşinden. Nerede tedavi olacaksınız.
Bizim mikrotesemizde yarın, iyice stres yaptım...inşallah yarın sende bende güzel haberlerle gelebiliriz.....

cnm eşin kaçta ameliyata girecek allah yardımcınız olsun inşlh bir sürü sperm çıktığı müjdesini verirsin bize

mercan cnm senin eşin kaçta ameliyat olacak
durumunuzdan haberdar edin bizleride
allah yar ve yardımcınız olsun dualarım sizinle kızlar...

sabah 9 da alacaklar canım. inşallah bol bol spermlerimiz çıkar bizdende mercandan da. sonra bebeklerimizide alırım kucaklarımıza inşallah.
Allahım kimseyi zorda bırakmasın, herkez evlatlarına kavuşsun inşallah

dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm. işyerimdekilere müjde veriyordum. inşallah gerçek olur.

canım,biz ön görüşme için gidiyoruz.sperm testi yapılınca inşallah çıkarsa dondurmalarını isteriz.

cnm maşallahh inşallah hep böyle artarak devam eder canlı spermleride görürsünüz inşallahh

korkma birtanem daha önünde Doğum var sen şimdiden korkarsan olmazki .inşallah tedavin su gibi geçecek ve senin halayınıda çekicez en yakın zamanda

hiç korkma bende öyleydim ama tüp bebek dr anlayışlı oluyor panik yapma sakin ol rabbim yardımcın olsun

valla kızlar iyi moral oluyorsunuz bana ama ben sadece muayeneden değil aslında tedavinin bütününden korkuyorum ya olumsuz olursa diye.böyle insan en azından tedavi gününü bekleyerek umut doluyor.ya ne bilim bunu gibi bişiler işte.rüyalarıma girmeye başladı artık ya eşim ameliyat oluyor ya ben sürekli öyle görüyorum...oynatmaya az kaldı bendeee

Arkadaşlar merhaba, size bişey soracaktım bugun genetik testın bırını aldık 46xy kromozom cıktı, henuz doktora sormadık, genetik test yapanlar bilgisi olan var mı?

46xy normal canım..gözünüz aydın.inşallah herşeyleriniz hep böyle olur güzel sonuçlu olur..

canım,biz ön görüşme için gidiyoruz.sperm testi yapılınca inşallah çıkarsa dondurmalarını isteriz.

ben tamamen mikroteseye odaklandım, sizde yaptıracaksınız sandım.
sizinde testte bir sürü sperminiz çıkar inşallah dondurur tedaviye başlarsın.
memorialde semra hanım varmış. onada çok iyi diyorlar. doktor seçmediysen henüz aklında olsun.

canım yarın için inşallah güzel haberler alırsın.heyecan stres tavan yapmıştır şimdi.rabbim utandırmaz inşallah.bir sürü sperm bulunur ve sen bize güzel haberler verirsin bizde bi halay çekeriz. olcan inşallah en kısa zamanda.

canım bende tedaviden çok korkuyorum, özellikle o göbekten iğnelerden. azoyu öğrenmeden önce tüp bebek yapanlar için çok üzülürdüm ne kadar zor derdim inşallah ben yapmak zorunda kalmam hiç benlik birşey değil derdim. sonra zaman geçip eşimin azo olduğunu öğrenince inşallah tüp bebek tedavisi yapabilirim diye dualar etmeye ağlamaya başladım. yeterki şartlar tedavi görmeye uygun olsun.
tedavi görme umudumuzun olması bile çok büyük bir nimet. bence gözünde büyütme muayaneleri, iğne ilaçları. yeterki sonu olsun. emeklerimizin karşılığını alabilelim canım.

canım yarın için bol şanslar.inşallah tahmin edemeyeceğiniz kadar cannlı canlı spermler çıkar.Allah yar ve yardımcınız olsun canım.nnnbu ayda bol bol ihlas okunmalıymış.ihlas oku canım eşin ameliyattayken.inş Allah dualarını kabul eder.dualarım seninle.

haklısın canım tedavi görme ihtimalimizin olması bile büyük şans ben farkındayım.ben öyle iğneydi ilaçtı korkmam.biraz vajinal muayeneden korkuyorum o da acımasız bi doktorda kaldı bende.yoksa benim tedirginliğim tedavinin tümüyle de alakalı.ya olumsuz olursa naparım diye ne kadar da kovalasamda beynimin bi yere çöreklenip kalıyor..rabbim hepimizlere sabır dayanma gücü versin..çok büyük bir sınavdayız..rabbim isyan ettirmesin..boynumuzu bükmesin.

Allah razı olsun canım, eşime yansıtmama çalışıyorum stresimi ama başaramıyorum sanırım :)

Allah razı olsun canım, eşime yansıtmama çalışıyorum stresimi ama başaramıyorum sanırım :)

canım ya .seni çokk iyi anlıyorum.biz elimizden geleni yapıyoruz.gerisini tevekkül edip ALLAH A bırakmaktan başka çaremiz yok.YÜCA ALLAH zamanı gelince verir inşallah bebişlerimizi.ümitli ol canım eşin daha çok heyecanlı ve streslidir. Allah yardımcımız olsun inş.

Ya kızlar ben de aynen sızın gibi hissediyorum herseyden tedirginim ve iğne ilaç muayene vs herseyden korkuyorum neler hissedeceğim nasıl etkileneceğim işyerinden kimseye soylemeden hatta aileme bile belli etmeden nasıl atlatacağım düşünüyorum acaba hasta gibi mi olacağım tedavının tumu konusunda ben de tedırgınım burda tedavı asamalarını anlatıp adım adım ılerleyen transfer sonuna kadar bayanlara gıpta edıyorum ne guzel cesurlar dıyorum kendımı gaza getırıyorum ölmezsın ya dıyorum esım de anlamıyor basıt sanıyor kendısınde amelıyat korkusu olmadıgı ıcın, ben hıc narkoz almadım o da urkutuyor hayırlısı hersey bebeklerımız ıcın Allah sabrını erecegıne ınanıyorum sadece gücüm bu, ama yalnız olmadıgımı bılmek bana moral oldu bı tek ben mı korkagım dıye dusunuyordum.....göbek iğnelerini de kendım vuramam ben kurum hemsıresıne vurdururum dıyorum eger sır tutar kımseye anlatmazsa....Hepimize kolay gelsın inşallah kimse darda kalmassın Allahım....

vck canım rabbim şifa versin üzüldüm benim gördüğn yengen değil yani eltin değil abin hanımımı rabbim inş ii sonuçlar nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…