canımm o sen miydin? Ne kadar da sevinmiştik ama nasip değilmiş canım fazla üzme kendiniMutsuz85 olan kullanici adimi bile degistirmistim.ama bebegim beni birakti
Slm Kizlar herkes iyidir ins
aaumut cnm ins guZel haberle gelcen gel yaz hemen merak ediyorum seni
Ben cok iyideilim dun cok kötü bı agri girdi kumildayamadim tüm gun agri kesici almak zorunda kaldım
İcimde korku var mutsuzum bebeklerim tutunmadı diye hisediyorum
Nete gelmiyorum okdr üzgünüm yatıyorum üzgün üzgün
Ya kızlar ben de aynen sızın gibi hissediyorum herseyden tedirginim ve iğne ilaç muayene vs herseyden korkuyorum neler hissedeceğim nasıl etkileneceğim işyerinden kimseye soylemeden hatta aileme bile belli etmeden nasıl atlatacağım düşünüyorum acaba hasta gibi mi olacağım tedavının tumu konusunda ben de tedırgınım burda tedavı asamalarını anlatıp adım adım ılerleyen transfer sonuna kadar bayanlara gıpta edıyorum ne guzel cesurlar dıyorum kendımı gaza getırıyorum ölmezsın ya dıyorum esım de anlamıyor basıt sanıyor kendısınde amelıyat korkusu olmadıgı ıcın, ben hıc narkoz almadım o da urkutuyor hayırlısı hersey bebeklerımız ıcın Allah sabrını erecegıne ınanıyorum sadece gücüm bu, ama yalnız olmadıgımı bılmek bana moral oldu bı tek ben mı korkagım dıye dusunuyordum.....göbek iğnelerini de kendım vuramam ben kurum hemsıresıne vurdururum dıyorum eger sır tutar kımseye anlatmazsa....Hepimize kolay gelsın inşallah kimse darda kalmassın Allahım....
selamün aleyküm arkadaşlar.herkese hayırlı günler.uzuuuuuuun zamandır yazmıyordum.o kadar stresli günlerim oldu ki, stresten tüm cilt hastalıklarını geçirdim diyebilirim.şu an ise sedeften tedavi görüyorum.acaba aranızda bahçeci tüpbebek merkezinde tedavi gören oldu mu veya bilgi sahibi olan var mı?beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
benim tedavim yine iptal oldu dün dr gittim 5 folikül oluşmuş ama rahmim kalınmış bugün tekrar gittim rahmim yine kalınmış diye tedaviyi bu ayda iptal ettik .birde adetimde 2 güne düştü strestenmidir bilemedim.ama o kadarda üzülmüyorum sonuçta yumurtamda artış oluyor bunu görmüş oldum rahim incelmesi için soğan kürümü uygulanıyordu bileniniz varsa yazabilirmi..
inşallah bidahaki aya rahmim incelir yoksa histeroskopiyle kazıma işlemi yapabiliriz dedi dr.
inşallah bu son iptal tedavim olur.
bidahaki aya ne çıkıcak acaba diye düşünmeden yapamıyorum (kist,miyom,yumurtasızlık ,rahim kalınlığı,darlığı vs gibi )
ya çok şanslısınız maşAllah subanAllah ne güzel duygular heyecanlar Allah ın izniyle her şey yolunda olcak .ahhhhhhhh bizlerede nasip olur mu heyecanlar beklemeler ya Rabbi........:)
Slm Kizlar herkes iyidir ins
aaumut cnm ins guZel haberle gelcen gel yaz hemen merak ediyorum seni
Ben cok iyideilim dun cok kötü bı agri girdi kumildayamadim tüm gun agri kesici almak zorunda kaldım
İcimde korku var mutsuzum bebeklerim tutunmadı diye hisediyorum
Nete gelmiyorum okdr üzgünüm yatıyorum üzgün üzgün
ben geldimnasılsınız canlarım
ben de iyiyim çok şükür Allaha 6.günümdeyim hiçbir ağrım rahatsızlığım yok sadece beklemek biraz zor sanki zaman gıdım gıdım ilerliyo
çok şükür Allaha bu zamanımıza kadar işlerimiz su gibi aktı inşallah test sonucunu elime aldığımda da yumoşumun benimle olduğunu görmek nasip olur ve 9 ay boyunca içimde benimle beraber yaşayıp sonra da dünyaya gelip kucağımda olduğunu görmek nasip olur
Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu inşallah.
İNŞALLAH 9 AY SONRA KAVUŞCAN BEBEĞİNE CANIM maşşallah ağrın acında yokmuş..moralinde iyi ohhh süper valla.6 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallah.
tünaydın kızlarrrrr
hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum
bu haftasonunuda atlattık mı allahın izniyle haftaya çok güzel haberler alıcaz
önce enfalinsonra nursenin haberini alıcaz inş...
tünaydın kızlarrrrr
hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum
bu haftasonunuda atlattık mı allahın izniyle haftaya çok güzel haberler alıcaz
önce enfalinsonra nursenin haberini alıcaz inş...
inşallah canım yaa çok istiyorum
olumlu düşünmeye çalışıyorum sıkmıyorum kendimi
olmazsa tabiki üzülücem üzülmemek elde değil ama yine tedavimize devam edicez pes etmicez.
tünaydın canımmmmm hoşgeldinnnnnnnnnn
sağolasın
evet canım bu haftayı da atlattık mı inşallah önce enfalciğimin sanırım çarşamba günü belli olacak
sonra benim cuma günü olacak
sonra da haftaya değil bi dahaki haftaya salı günü de minikgelinden güzel haberler alıcaz inşallah.
nursen birşey sormak istiyorum.benim pazartesi günü yumurtalarım toplanacak.bugünkü kontrolümde 4 folikülüm gelişmiş.doktorum iyi diyor ama ben kafama taktım.sanırım geriden gelenleri saymıyor.birde bu akşam çatlatma iğnemi olacam yarın iğne yok değilmi
ben geldimnasılsınız canlarım
ben de iyiyim çok şükür Allaha 6.günümdeyim hiçbir ağrım rahatsızlığım yok sadece beklemek biraz zor sanki zaman gıdım gıdım ilerliyo
çok şükür Allaha bu zamanımıza kadar işlerimiz su gibi aktı inşallah test sonucunu elime aldığımda da yumoşumun benimle olduğunu görmek nasip olur ve 9 ay boyunca içimde benimle beraber yaşayıp sonra da dünyaya gelip kucağımda olduğunu görmek nasip olur
Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu inşallah.
tünaydın canımmmmm hoşgeldinnnnnnnnnn
sağolasın
evet canım bu haftayı da atlattık mı inşallah önce enfalciğimin sanırım çarşamba günü belli olacak
sonra benim cuma günü olacak
sonra da haftaya değil bi dahaki haftaya salı günü de minikgelinden güzel haberler alıcaz inşallah.
canım benimmmmmmm inş bol bol sperm bulunmuştur da şimdi onun mutluluğunu yaşıyorsunuzdur
dualarrım seninle inş bize güzel haberler vereceksin ve halayını çekicez
heyecanla senden gelcek haberi bekliyorum...
AMİN RABBİM TÜM HASTALARA ŞİFA VERSİN KİMSEYİ HASTALIKLA SINAMASIN İNŞALLAH
CANIM GÖRDÜĞÜN ELTİMDİ AMCAMIN HANIMI HASTA GÖĞSÜNÜ ALDILAR DAHA ÖNCE KİTLE VARDI ONU ALDILAR ŞİMDİ İĞNE UCU KADAR KİST GÖRÜLMÜŞ HEMEN GÖĞSÜNÜ ALMIŞLAR
İNŞALLAH SONUCU TEMİZ ÇIKAR BENİM ANNEMİNDE AYAĞINDA VARDI ALDILAR ŞİMDİ 5 ,6 YERDE TEKRAR ÇIKMIŞ ÇARŞAMBA GÜNÜ DOKTORA GİDECEK DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN
RABBİM KİMSENİN ANASINI BABASINI EŞİNİ SEVDİĞİNİ SEVENİNİ BAŞINDAN EKSİK ETMESİN DERT VERİP DERMANINI ARATMASIN
BAHAR CANIM BİLİYORSUN BENDE DE AYNI SORUN OLMUŞTU BUGÜN YENGEMİ TEK GÖĞSÜ ALINMIŞ GÖRÜNCE İÇİM ÇOK KÖTÜ OLDU
EVLADIMIZ OLSUN DİYE GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATMIŞKEN RABBİM İNŞALLAH BAŞKA DERT VERMESİN
kızlar bu hafta içinde eşimin genetik testleri cıkacak inşallah sorun çıkmaz.pazartesi günü eşim rutin hormon tahlillerini yaptıracak ancak biz hep fsh lh testesteron testlerini yaptırıyoruz başka hengi lerini yaptırmak lazım acaba bazı arkadaşlarda prolaktin diye bir değer okudum onuda yaptıralımmı?
kızlar bende pazartesi test yaptırıcam şöyle bir genel hormonlarıma baktırmak istiyorum.yalnız benim kendim içinde hangi testleri istemem gerek bilemiyorum.bana bir yardım edin Allah aşkına
aaumutun eşi tese mi olcaktı canım?
inşallah bol bol sperm bulunur eşinde.
maşallah benim arkadaşıma
negüzel sabırla umutla bekliyor bebişini...
rabbim bu sabrının mükafatını verir inş canım benim
allahın izniyle herşey gönlünden geçtiği gibi olacak...
sırayla tek tek hamişolup bebişlerimizi alıcaz kucağımıza
hoşbulduk canım benim
sırayla halayınızı çekicez inş
asıl bi heyecan bu yaa sanki kendi sonucumu bekler gibi sizin sonucunuzu bekliyorum...
Kizlar 1 hafta sonra Emre beydeyiz esimi ikna etmisim bu sabah yakin Bakuye Eurovisiona gidiyorum butun oylarimiz kardes ulke turkiyiye gelicek Gonlumuzun bincisi siziniz insAllah kazanan kardes ulke TURKIYE olsunTETAVIDE OLAN TUMA ARKADASLARIMA ALLAHDA SIFA DILIYORUM INSALLAH HERSEY DILEDIGINIZ GIBI OLUR OZELLIKLE YARIN ESI MICR TESE OLACAK ARKADASIM ALLAH GONLUNUN MURADINI VERSIN YARIN ICIN TUM DUALARIM SENINLE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?