ben geldimnasılsınız canlarım
ben de iyiyim çok şükür Allaha 6.günümdeyim hiçbir ağrım rahatsızlığım yok sadece beklemek biraz zor sanki zaman gıdım gıdım ilerliyo
çok şükür Allaha bu zamanımıza kadar işlerimiz su gibi aktı inşallah test sonucunu elime aldığımda da yumoşumun benimle olduğunu görmek nasip olur ve 9 ay boyunca içimde benimle beraber yaşayıp sonra da dünyaya gelip kucağımda olduğunu görmek nasip olur
Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu inşallah.
Slm Kizlar herkes iyidir ins
aaumut cnm ins guZel haberle gelcen gel yaz hemen merak ediyorum seni
Ben cok iyideilim dun cok kötü bı agri girdi kumildayamadim tüm gun agri kesici almak zorunda kaldım
İcimde korku var mutsuzum bebeklerim tutunmadı diye hisediyorum
Nete gelmiyorum okdr üzgünüm yatıyorum üzgün üzgün
İyi demek adetten olmuş biraz moralim bozuk bugün canım
evt cnm iyice dinlendim kendime geldim ama dün akşamdan beri sanki üstüme ağırlık çöktüüü yinee
Anneannem hastaymış erzincanda yaşıyo ve yanlız yanında bi engelli teyzem varr anneanneme muhtaç oda
şimdi annemde dayanamdı bu akşam gidiyo oraya bende şimdi anneme üzülüyorum çünkü kendisi düzelmedikii daha
ameliyat olalı 1.5 ay olduu orda halbuki dayımla yengemde var ama yabancı gibiler aynıı bende birazdan anneme gidicemm çağırdı benii
bide akşama yolcu eder gelirimmm ufff moralim bozuldu yani annıcağınn Rabbim inş tez vakitte anneannem şifa versin çabucak düzelsinn
bende seni soracaktın cnm dün nasıl geçti diyeee yorulmuşsun cnm ya oraya gidince öyle yoruyo insanııı ama ne güzel düğün alışverişi yapmak çok güzeldirrr...
düğünede az kaldı dimiii
İnşallah güzel haberlerini duyacağız buradan canım,hamileyim diye sesleneceksin buradan:)
selamün aleyküm arkadaşlar.herkese hayırlı günler.uzuuuuuuun zamandır yazmıyordum.o kadar stresli günlerim oldu ki, stresten tüm cilt hastalıklarını geçirdim diyebilirim.şu an ise sedeften tedavi görüyorum.acaba aranızda bahçeci tüpbebek merkezinde tedavi gören oldu mu veya bilgi sahibi olan var mı?beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
benim tedavim yine iptal oldu dün dr gittim 5 folikül oluşmuş ama rahmim kalınmış bugün tekrar gittim rahmim yine kalınmış diye tedaviyi bu ayda iptal ettik .birde adetimde 2 güne düştü strestenmidir bilemedim.ama o kadarda üzülmüyorum sonuçta yumurtamda artış oluyor bunu görmüş oldum rahim incelmesi için soğan kürümü uygulanıyordu bileniniz varsa yazabilirmi..
inşallah bidahaki aya rahmim incelir yoksa histeroskopiyle kazıma işlemi yapabiliriz dedi dr.
inşallah bu son iptal tedavim olur.
bidahaki aya ne çıkıcak acaba diye düşünmeden yapamıyorum (kist,miyom,yumurtasızlık ,rahim kalınlığı,darlığı vs gibi )
sanada tünaydın canımmseninde güzel haftasonların olsun inşallah..bursada ava biraz açacak gibi.inşallah bu haftasonu baharın tüm güzelliğini görürüz diye umut ediyorum.dediğin gibi bu hafta bol bol halay çekicez gibime geliyor.enfal nursen sonraki hafta minik gelin. jhaberleri alıcaz inşallahh
Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn
bugun benim tartılma günüm
adetim yaklaştığı için fazla kilo verememişim ama olsun
sizlerlede paylaşmak istedim
başlangıç tarih:11.05.2012 kilo : 83
bugun kilom : 81.900
yani :1.100 grm vermişim
genede kendimi tebrik ederimmmmmmmmmmm
canımsın yaa
Allah razı olsun bitanemmm
inşallah sizin de güzel haberlerinizi alacağımız zaman gelecek
hepimiz birer birer evlatlarımıza kavuşacağız inşallah.
Enfal den haber yokmu test gunu nezamandi ins iyi haberle gelirde bende umutlanirimsende enfall gibi karalar bağlamışsın canım yaa..o güzel yüzüne üzülmek eminim hiç yakışmıyordur.mercimeklerin bile sana kızıyordur şimdi annemiz üzülüyor diye...lütfen olumsuzu çekme kendine güzel düşün güzel olsun.
Cnm o agri cok tuhafı iki buklum kaldım kimildyamadim ondan bu korkumcanımm o sen miydin? Ne kadar da sevinmiştik ama nasip değilmiş canım fazla üzme kendini
bak milyonları gördünüz siz de
inşallah daha da artar spermeriniz ve sen hiç ayrılmamak üzere bebişinle olursun inşallah.
canım bak yine umutsuz konuşuyosun hemen morallerini bozuyosunbir ağrı girdi diye
olumlu düşün canım yaa kendi kendine huzurunu da kaçırıyosun
inşallah herşey güzel olacak
beklemek çok zor hele senin daha 2. günün daha 10 günün var benim de kaldı 6 günüm
inşallah rabbim yaşatır bize hamilelik sevincini
dua et Allaha canım bozma morallerini hemen
ya çok şanslısınız maşAllah subanAllah ne güzel duygular heyecanlar Allah ın izniyle her şey yolunda olcak .ahhhhhhhh bizlerede nasip olur mu heyecanlar beklemeler ya Rabbi........:)
Enfal den haber yokmu test gunu nezamandi ins iyi haberle gelirde bende umutlanirim
Cok şükür bugünüme transfer olmak benim icin başlı basına bı mucize zaten hani tutmasa derim ins denerim 12 tane kaliteli yumurtam var dondurulmusla tup bebek yapmak daha kolay sadce transfer gunu gitcem onun haricinde bı işlem olmuyor bu olmasaa deneme şansım var o bile. Dünyaya bedel ama dünkü ağrıyı hiç yasamadım okr yumurtam toplandı transfer oldum zerre ağrım olmadı dün 10 saat çıktı sancı çektim adetimde bukdr agri olmazinan dünkü ağrım olmasa cok mutluydum esim düşse böle agri neden yapsın tutunuyodur dıyo nebilim 10. Günümde test yapcam 8 gun var doktor 10 ve 12. Gun test yap dedi ins iyi olur
Cnm o agri cok tuhafı iki buklum kaldım kimildyamadim ondan bu korkum
Transferde asiri sıkışıklık kasiklarima agri girdi transfer sırası titreme tuttu cok sıkışık olmamdan acaba onun etkisimi diyorum moralimi düzeltmek icin
Cok şükür binlerce kez şükür deneme imkanımın olması bile beni cok sevindiriyor ins iyi sonuclar alırız hepimiz
daha çok yeni senin canım o yüzden de olmuş olabilir kendini sıktığından da olmuş olabilir
benim de ilk gün yemek yemek için oturduğumda ağrı girmişti çok kötü hemen uzandım öyle geçti yani
iyi düşün canım kötüyü hatırına getirmemeye çalış.
canım benim çok üzüldüm allah şifa versin anneannene...
senide anlıyorum hem anneannene üzülüyorsun hem annene...
ama nasıl dursun canım benim kadıncağız...
oradakilerden hayır yokmuş baksana
kaç saatlik yolu gitmesinde ne yapsın...
anneannen iyileşsin bi an evvel de teyzende kimseye muhtaç olmasın inş...
çok zor bi durum allah kolaylık versin canım üzüldüm gerçekten :26:
Sağol bitanemmmm
aynen cnm ikisinede üzülüyorumm yok cnm annem her seferinde gider zaten dedem rahatsızkende giderdi sürekli ne yapsınn
sadece annemin yeni ameliyat olmuş olması beni üzüyoo ama gidip görmesede rahar edemezz..yani şimdi dayımlarda utansınlar onlar ilgilenmedi annem burda yeni ameliayt olmuş kadın kalkıp kaç saatlik yolu gidiyoo
inş cnm iyileşir bi an önce teyzem gelicek yakında yurt dışında o kalıcak yanındaa anneminde aklı kalmaz en azından buraya dönüncee..
bizde alışverişe gidiik biraz öncee geldikk..
sen neler yapıyosun tatlımmmm
bende merak ettim aaumuttan haber varmı diye hemen bakmak istedimm
ay dün akşamda esma16 la konuştukya testlerden filan rüyamda emre bey beni muayene ediyoo ultrasonla bakıyo bende diyorumki 15 gün önce bakmıştınız olsun diyo yine bakıcağız ay bilinçaltı kaldı aklımda herhalde
cnm bu kadar kendini yıpratma bi tanem rabbim şifalık versin sana ve herkeseselamün aleyküm arkadaşlar.herkese hayırlı günler.uzuuuuuuun zamandır yazmıyordum.o kadar stresli günlerim oldu ki, stresten tüm cilt hastalıklarını geçirdim diyebilirim.şu an ise sedeften tedavi görüyorum.acaba aranızda bahçeci tüpbebek merkezinde tedavi gören oldu mu veya bilgi sahibi olan var mı?beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
gecmiş olsun cnm kısmetten ötesi olmuyo inşlh bi dahaki sefere olurbenim tedavim yine iptal oldu dün dr gittim 5 folikül oluşmuş ama rahmim kalınmış bugün tekrar gittim rahmim yine kalınmış diye tedaviyi bu ayda iptal ettik .birde adetimde 2 güne düştü strestenmidir bilemedim.ama o kadarda üzülmüyorum sonuçta yumurtamda artış oluyor bunu görmüş oldum rahim incelmesi için soğan kürümü uygulanıyordu bileniniz varsa yazabilirmi..
inşallah bidahaki aya rahmim incelir yoksa histeroskopiyle kazıma işlemi yapabiliriz dedi dr.
inşallah bu son iptal tedavim olur.
bidahaki aya ne çıkıcak acaba diye düşünmeden yapamıyorum (kist,miyom,yumurtasızlık ,rahim kalınlığı,darlığı vs gibi )
tatlımmmmmmmmm 6.gunun mu oldu hadı yarabbım guzel yazılar yazsın sanaben geldimnasılsınız canlarım
ben de iyiyim çok şükür Allaha 6.günümdeyim hiçbir ağrım rahatsızlığım yok sadece beklemek biraz zor sanki zaman gıdım gıdım ilerliyo
çok şükür Allaha bu zamanımıza kadar işlerimiz su gibi aktı inşallah test sonucunu elime aldığımda da yumoşumun benimle olduğunu görmek nasip olur ve 9 ay boyunca içimde benimle beraber yaşayıp sonra da dünyaya gelip kucağımda olduğunu görmek nasip olur
Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu inşallah.
cnm hemen ümitsizliğe kapılmaSlm Kizlar herkes iyidir ins
aaumut cnm ins guZel haberle gelcen gel yaz hemen merak ediyorum seni
Ben cok iyideilim dun cok kötü bı agri girdi kumildayamadim tüm gun agri kesici almak zorunda kaldım
İcimde korku var mutsuzum bebeklerim tutunmadı diye hisediyorum
Nete gelmiyorum okdr üzgünüm yatıyorum üzgün üzgün
aferinnnnnnnnnnn benim arkadaşımaaaaaaaaaaaaaaa
canım benim maşallah sağlıklı bi şekilde veriyorrsun kiloları...
önemli olanda bu zaten yavaş yavaş veki bidaha geri gelmesinler...
bu arada kupanıda unutmayayım
İns iyi olur cnm Rabb'ime emanet o nasip etmisse olur inss.a kızlarrrrrrr
ay şükür işlerim bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyy şimdide yemek yiyorum acıkmışım valla
AAUMUTTAN haber yok galıba hadı hayırlı haberler verır inşllh
cnm bu kadar kendini yıpratma bi tanem rabbim şifalık versin sana ve herkese
gecmiş olsun cnm kısmetten ötesi olmuyo inşlh bi dahaki sefere olur
tatlımmmmmmmmm 6.gunun mu oldu hadı yarabbım guzel yazılar yazsın sana
cnm hemen ümitsizliğe kapılma
dur daha kaç günün var sen ii düşün ii olsun
teşekkürler cnm benim
valla artık bu yola baş koydum hayırlısıyla kurtulacagım bu kilolardan
senin kupanı yerim ben
sen nasılsın bi denem
hastahaneyi iki kere aradım amlyttaydi doktor hemşire ilk iki gun agri olabilir minoset al dedi zararı olmazmış daha olan oldu doktoru aramiycammm beklemek zorundayız 2 gun daha yatcam sonra hafif hafif gunluk yaşantıma donerim yattikca daha olumsuz düşünüyorumtatlım lütfen kendine stres yapma pozitif düsünmeye calış eşin dogru söylemiş belkide tutundugu icin agrmstn doktorunu arayp sorsaydn agrı kesicide almıssın bebislere zararlı olabilir allah yardmcn olsun canm 10 gün sonra güzel haberlerle gelirsin insallahhh
s.a kızlarrrrrrr
ay şükür işlerim bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyy şimdide yemek yiyorum acıkmışım valla
AAUMUTTAN haber yok galıba hadı hayırlı haberler verır inşllh
teşekkürler cnm benim
valla artık bu yola baş koydum hayırlısıyla kurtulacagım bu kilolardan
senin kupanı yerim ben
sen nasılsın bi denem
a.s bitanemmmmm hoşgeldin
ohhhhh rrahatladın desene ellerine sağlık canım mis gibi olmuştur şimdi evin...
afiyet olsun tatlım okadar çalıştın acıkmışsındır tabi...
yok canım daha haber yok inş mutluluktan uçuyorlarrdır şimdi
ben inanıyorum sana bitanem sende o azim var...
bende seni yern tatlım
bende iyiyim canım...
geç kalktım bugün kahvaltımı yaptım pcnin başına geçtim kalkamadım hala
senin tatil günün cnm tabiiki yatıcaksın
ınan kı aaumutu bekliyorum inşllh inmşlllh sevinç içindedirlerrrrr
sen sıkma canını tatlım rabbim annenede anneannenede yardım eder...
negüzel teyzende gelicekmiş aklınız rahat olur...
hadi yaa demek emre hocamı muayene etti seni
deseydin yaa tatlım bari kocişimide ulun hoca muayene etsin diye
dün baya yazışmışsınız ya rüyana girmiş işte
amannnn temizlik yaparsın sen canına bak keyfini çıkar bu günününöyle valla canım tatildede güzel bi uyku çekip gün boyu dinlenmek istiyorum...
zaten 1 gün temizlikle geçiyor...
aslında bugün yapıcaktım ama aaumuttan haber gelicek diye kalkamıyorum...
inş hayırlı haberini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?