- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
inşallah iyi çıkar canım eşimin sonuçları.
bizede kaan hoca sadece fsh lh testesteron istedi başka bişey istmedi. ama şimdi emre beye gidicezya sorunsuz gitmek istiyorum eksiksik gitmek istiyorum.
ben kendim hiç hormon testi yaptırmadım canım yani geçmişe dair hiçbir sonucum yok.
yani ben fsh tsh serbest t4 proklaktin hemogram isitycem dimi?
bir de denizbulutlarda iltihap olduğu hangi testle anlaşılmıştı hatırlıyomusun canım ben şöylebir karıştırdım ama bulamadım.bende eşimde iltihap şüpheleniyorumda.
yani cnm eşin içinde yine o testleri yaptırın tabi genelde onları istiyolar. kendin içinde fsh tsh ve prolaktin bakılması gerekenler hormonlar serbest t4 triotlerle ilgili ulun bey istedi bi bakalım dedi demekki buda önemli hemogramıda yaptır bence kansızlığın varmı bakılır en azından cnm bide ben şimdi daha önceki tedavimde bana verdikleri tahlillerde baktımda o zamanda fsh,lh,e2,prolaktin ve tsh istenmiş..genel olarak bunlar isteniyo cnmm denizbulutun eşine yapılan testide bilmiyorum cnmm
sağolasın canım benim uğraştırdım seni
olsun canım benim elimden geldiğince yardım etmeğe çalışıyorum.bildiklerimi bana verilen testleri yazdımmm
diğer arkadaşlarda bildiklerini yazarlar.
inş testlerde bi sorun çıkmadan gidersiniz emre beye
inşallah canım inşallah.
emre beyden randevu almak kolay oluyormu hemen sıra veriyorlarmı?
slm canm iltahap olup olmadıgı sperm tahlilinde belli oluyo diye biliyorum ben rabbim şifa wersin eşlerimize insallah .....
evt cnm kolay gelmeden 1 hafta veya öncesinden de alabilirsin bazen olmaya biliyo konferanlara gidiyomuşş
ama ben genelde kolaylıkla aldım her seferindee sende alırsın merak etmee cnm
bakalım yarın arayacağım ne zamana vereckler.
bizim sperm testlerinde iltihapla ilgili bişey yazmıyodu ama hiç bir zamanda kaan hoca sperm testinin tam dökümünü istemedi.biz hep sıfır çıktı dedik oda tamam deyip devam etti.
inşallah nurdahcım eşlerimiz tez zamanda şifa bulur hayırlı uğurlu bebişlerimize kavuşuruz.
cnm yengene geçmiş olsun allh beterinden saklasınKızlar ben bugünde kaçıyorum yengem ameliyat oldu daha önce göğsünde kist çıkmıştı onu aldırmış kemoterapi görmüştü şimdide tekrarlamış göğsünü aldılar inşallah sonucu iyi çıkar rabbim bütün hastalara şifa versin sevdiklerimizi sevenlerimizi başımızdan eksik etmesin hepinizi çoka.e.o
sabah 9 da alacaklar canım. inşallah bol bol spermlerimiz çıkar bizdende mercandan da. sonra bebeklerimizide alırım kucaklarımıza inşallah.
Allahım kimseyi zorda bırakmasın, herkez evlatlarına kavuşsun inşallah
aaumut cnm inşllh hayırlı sperm dolu bi haber veririsin
dualarımız seninle cnm benim:26:
dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm. işyerimdekilere müjde veriyordum. inşallah gerçek olur.
Günaydın arkadaşlar
Güzel haberler alırız inşşşş
Ben yeni uyandım ve aklıma ilk aaumut geldi inşş güzel haberler vericek bizlereee bekliyorummm heyecanlaa:18:
günaydın bi tanem nasılsınnn
iice dinlene bildin mi
ben dün taaa 7 görümcemlere geldim inanki cnmz cıktı
ama genede eglenceli geçti
iyi demek adetten olmuş biraz moralim bozuk bugün canım
Evt cnm iyice dinlendim kendime geldim ama dün akşamdan beri sanki üstüme ağırlık çöktüüü yinee
anneannem hastaymış erzincanda yaşıyo ve yanlız yanında bi engelli teyzem varr anneanneme muhtaç oda
şimdi annemde dayanamdı bu akşam gidiyo oraya bende şimdi anneme üzülüyorum çünkü kendisi düzelmedikii daha
ameliyat olalı 1.5 ay olduu orda halbuki dayımla yengemde var ama yabancı gibiler aynıı bende birazdan anneme gidicemm çağırdı benii
bide akşama yolcu eder gelirimmm ufff moralim bozuldu yani annıcağınn rabbim inş tez vakitte anneannem şifa versin çabucak düzelsinn
bende seni soracaktın cnm dün nasıl geçti diyeee yorulmuşsun cnm ya oraya gidince öyle yoruyo insanııı ama ne güzel düğün alışverişi yapmak çok güzeldirrr...
Düğünede az kaldı dimiii
BAHAR CANIM BEN DUAMI OKUDUM SEVAL CANIM RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN HAYIRLI SAĞLIKLI İKİZLERİN OLSUN İNŞALLAH
allah razı olsun arkadaşım.ay ağzından bal damlıyor kız çok isterim ikizlerimin olmasını.işe de gitmem.hayalı bile güzel oldu.allah isteyen herkese nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?