Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yani cnm eşin içinde yine o testleri yaptırın tabi genelde onları istiyolar. kendin içinde fsh tsh ve prolaktin bakılması gerekenler hormonlar serbest t4 triotlerle ilgili ulun bey istedi bi bakalım dedi demekki buda önemli hemogramıda yaptır bence kansızlığın varmı bakılır en azından cnm bide ben şimdi daha önceki tedavimde bana verdikleri tahlillerde baktımda o zamanda fsh,lh,e2,prolaktin ve tsh istenmiş..genel olarak bunlar isteniyo cnmm denizbulutun eşine yapılan testide bilmiyorum cnmm

sağolasın canım benim uğraştırdım seni

sağolasın canım benim uğraştırdım seni

olsun canım benim elimden geldiğince yardım etmeğe çalışıyorum.bildiklerimi bana verilen testleri yazdımmm
diğer arkadaşlarda bildiklerini yazarlar.
inş testlerde bi sorun çıkmadan gidersiniz emre beye

olsun canım benim elimden geldiğince yardım etmeğe çalışıyorum.bildiklerimi bana verilen testleri yazdımmm
diğer arkadaşlarda bildiklerini yazarlar.
inş testlerde bi sorun çıkmadan gidersiniz emre beye

inşallah canım inşallah.
emre beyden randevu almak kolay oluyormu hemen sıra veriyorlarmı?

slm canm iltahap olup olmadıgı sperm tahlilinde belli oluyo diye biliyorum ben rabbim şifa wersin eşlerimize insallah .....

inşallah canım inşallah.
emre beyden randevu almak kolay oluyormu hemen sıra veriyorlarmı?

evt cnm kolay gelmeden 1 hafta veya öncesinden de alabilirsin bazen olmaya biliyo konferanlara gidiyomuşş
ama ben genelde kolaylıkla aldım her seferindee sende alırsın merak etmee cnm

slm canm iltahap olup olmadıgı sperm tahlilinde belli oluyo diye biliyorum ben rabbim şifa wersin eşlerimize insallah .....

bizim sperm testlerinde iltihapla ilgili bişey yazmıyodu ama hiç bir zamanda kaan hoca sperm testinin tam dökümünü istemedi.biz hep sıfır çıktı dedik oda tamam deyip devam etti.
inşallah nurdahcım eşlerimiz tez zamanda şifa bulur hayırlı uğurlu bebişlerimize kavuşuruz.

bakalım yarın arayacağım ne zamana vereckler.

Ayy cnm o az bi zaman kaldı desene gelmenizee
herşey yolunda gider inş güzelce mutlu bi şekilde ayrılırsınız merkezden
büyük ihtimal haftaya cumartesiye verebilir cnm siz haftasonumu gelmeyi düşünüyosunuz emre bey cumartesi ve salı koşuyolu umutta oluyo

Kizlar 1 hafta sonra Emre beydeyiz esimi ikna etmisim bu sabah yakin Bakuye Eurovisiona gidiyorum butun oylarimiz kardes ulke turkiyiye gelicek Gonlumuzun bincisi siziniz insAllah kazanan kardes ulke TURKIYE olsun TETAVIDE OLAN TUMA ARKADASLARIMA ALLAHDA SIFA DILIYORUM INSALLAH HERSEY DILEDIGINIZ GIBI OLUR OZELLIKLE YARIN ESI MICR TESE OLACAK ARKADASIM ALLAH GONLUNUN MURADINI VERSIN YARIN ICIN TUM DUALARIM SENINLE

amin ins.canm tahlil dökümü emre beye gösterirsn geldgnde ins. temiz cıkar herseyiniz

Günaydın arkadaşlar

Güzel haberler alırız inşşşş

Ben yeni uyandım ve aklıma ilk aaumut geldi inşş güzel haberler vericek bizlereee bekliyorummm heyecanlaa:18:

cnm yengene geçmiş olsun allh beterinden saklasın
benim görümcemdede var kist bi kere temizlendi ama gene var diyo kendi
bi kadın için en zor şey göğüsünü kaybetmek ama allh sabırlar versin yengene tatlım

aaumut cnm inşllh güzel haberler ve bol spermler dolu bi haber veririsin bizlere
dualarımız seninle tatlım yüzünüz gülsün inşllh

Günaydın arkadaşlar

Güzel haberler alırız inşşşş

Ben yeni uyandım ve aklıma ilk aaumut geldi inşş güzel haberler vericek bizlereee bekliyorummm heyecanlaa:18:

günaydın bi tanem nasılsınnn
iice dinlene bildin mi
ben dün taaa 7 görümcemlere geldim inanki cnmz cıktı
ama genede eglenceli geçti

günaydın bi tanem nasılsınnn
iice dinlene bildin mi
ben dün taaa 7 görümcemlere geldim inanki cnmz cıktı
ama genede eglenceli geçti

İyi demek adetten olmuş biraz moralim bozuk bugün canım
evt cnm iyice dinlendim kendime geldim ama dün akşamdan beri sanki üstüme ağırlık çöktüüü yinee
Anneannem hastaymış erzincanda yaşıyo ve yanlız yanında bi engelli teyzem varr anneanneme muhtaç oda
şimdi annemde dayanamdı bu akşam gidiyo oraya bende şimdi anneme üzülüyorum çünkü kendisi düzelmedikii daha
ameliyat olalı 1.5 ay olduu orda halbuki dayımla yengemde var ama yabancı gibiler aynıı bende birazdan anneme gidicemm çağırdı benii
bide akşama yolcu eder gelirimmm ufff moralim bozuldu yani annıcağınn Rabbim inş tez vakitte anneannem şifa versin çabucak düzelsinn
bende seni soracaktın cnm dün nasıl geçti diyeee yorulmuşsun cnm ya oraya gidince öyle yoruyo insanııı ama ne güzel düğün alışverişi yapmak çok güzeldirrr...
düğünede az kaldı dimiii

evet cnm düğün 10 haziran da
allh mesut etsın
cnm üüzldüm ananene bende ananemi çok severim üzerimde çok hakkı vardır
rabbim tez zamanda şifasını verin
ayyyy kıyamamm annene cnm ya annesini yanlız bırakmaya dayanamadı demek onun yerinde sende olsan aynısını yaparsın cnm
sen üzülme anne kendisinede onlarada bakar
kıyamam ana gibi varmı

Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn
bugun benim tartılma günüm
adetim yaklaştığı için fazla kilo verememişim ama olsun
sizlerlede paylaşmak istedim
başlangıç tarih:11.05.2012 kilo : 83
bugun kilom : 81.900
yani :1.100 grm vermişim
genede kendimi tebrik ederimmmmmmmmmmm

BAHAR CANIM BEN DUAMI OKUDUM SEVAL CANIM RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN HAYIRLI SAĞLIKLI İKİZLERİN OLSUN İNŞALLAH

allah razı olsun arkadaşım.ay ağzından bal damlıyor kız çok isterim ikizlerimin olmasını.işe de gitmem.hayalı bile güzel oldu.allah isteyen herkese nasip etsin inş.

allah razı olsun arkadaşım.ay ağzından bal damlıyor kız çok isterim ikizlerimin olmasını.işe de gitmem.hayalı bile güzel oldu.allah isteyen herkese nasip etsin inş.

CNM BENDE BİTİRDİM İNŞLLH RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ TEZ ZAMANDA SANA VERİRRRRRRRRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…