hanımlar merabalar kendimi ututturdum belki elimde olmayarak giremiyorum perşembe günü trasverim oldu çok umutluyum bakalım hayırlı güzel bir günde kondu inşallah benimle kalır tutunurlar çok şükür bunuda gördüm inşallah darısı pozitif sonuç almaya..
olsun cnm yarın yaparsın artık bugün geç oldu zatemn
bende aaumuttan haber beklediğim için kalkamıyorum pc başından
yemek yapıyorum bi taraftan arada gelip bakıyorum....
inş güzel haberlerle gelirrrrr
hanımlar merabalar kendimi ututturdum belki elimde olmayarak giremiyorum perşembe günü trasverim oldu çok umutluyum bakalım hayırlı güzel bir günde kondu inşallah benimle kalır tutunurlar çok şükür bunuda gördüm inşallah darısı pozitif sonuç almaya..
bidenem benim nasıl mutlu oldum anlatamam
sesini duydum daha da iyi oldum müjdeli haberi senden duymak daha güzel oldu
maşallah 4 embriyo transfer etmişler kaliteliymişlerde...
inş tutunurlar annelerine sıkıca
ayyy çok heyecanlandım ben yaaaaa
rabbim yüzünüzü güldürsün inş
10 gün sonra halayınızı çekicez inş
4 embriyo mu hay maşallah
inşallah uzun yılların hasretini evlatlarının hepsine sağlıklı bir şekilde kavuşarak giderir.
canlarım ben çıkıyorum Allaha emanet olun vakit buldukça girerim
Evt cnm aslında cok konulsun istedim. Doktor embriyoların kaliteli rahmin cok iyi buyuk ihtimalle koyduklarımızın hepsi tutar dedi 3 tane bebek taşıyacak bünye yok bende 1 tanesini almak zorunda kalırız diyince günah olur diye 2 tane dedik :)aman olsunda 1 tane olsun :)evet canım yarılandı bakalım hayırlısı Allahtan
canım 2 embriyo mu konuldu sana?
Ay neguzel ayni gun olmuş transferimiz hAyirli olsun :) benim cok agrim var senede oluyOmuhanımlar merabalar kendimi ututturdum belki elimde olmayarak giremiyorum perşembe günü trasverim oldu çok umutluyum bakalım hayırlı güzel bir günde kondu inşallah benimle kalır tutunurlar çok şükür bunuda gördüm inşallah darısı pozitif sonuç almaya..
merhaba canım evet eşim 5 yıldır epilepsi hastası ve tek bi ilaç kullanıyor yüksek dozda.biz umutta emre beye muayne olmuştuk;ilaçlarında sperm üzerinde etkisi olduğunu söylemişti ama değiştirmedik 5 yıl önce 3500 sperm sayımız 1-2 ye kadar düştü senin canını sıkmak istemem ama gerçek malesef bu ama umudumuzu yitirmemeliyiz yada bizde böyle oldu diye senin eşinde de aynı olacak değilki üzülme endişelenme .her hasta her ilaca farklı reaksiyon verir. eşimin nörolojı doktoru etkisi yok desede bize inandırıcı gelmiyor takdiri ilahi .sormak istediklerin olursa herzaman yardımcı olurum bizler bu sıkıntıları konuşarak aşacağız 2.tüp tedavimi yapmak üzereyim hepimize hayırlısı olsun canım
benim tedavim yine iptal oldu dün dr gittim 5 folikül oluşmuş ama rahmim kalınmış bugün tekrar gittim rahmim yine kalınmış diye tedaviyi bu ayda iptal ettik .birde adetimde 2 güne düştü strestenmidir bilemedim.ama o kadarda üzülmüyorum sonuçta yumurtamda artış oluyor bunu görmüş oldum rahim incelmesi için soğan kürümü uygulanıyordu bileniniz varsa yazabilirmi..
inşallah bidahaki aya rahmim incelir yoksa histeroskopiyle kazıma işlemi yapabiliriz dedi dr.
inşallah bu son iptal tedavim olur.
bidahaki aya ne çıkıcak acaba diye düşünmeden yapamıyorum (kist,miyom,yumurtasızlık ,rahim kalınlığı,darlığı vs gibi )
sağol cnm yok be agrı gecermı dr krem ılac verdı ılac hıc geçirmedi kremde sadece boynuma sürülecek daha eşim srecekOhh cnm bitirdin sen işleri ne güzelllll
darısı banaaa artıkkk
ben haftaya genel temizliğe başlamayı düşünüyorummm kısmetse
afiyet olsun cnm buarada
kolun nasıl ağrıyomu hala
Evt cnm aslında cok konulsun istedim. Doktor embriyoların kaliteli rahmin cok iyi buyuk ihtimalle koyduklarımızın hepsi tutar dedi 3 tane bebek taşıyacak bünye yok bende 1 tanesini almak zorunda kalırız diyince günah olur diye 2 tane dedik :)aman olsunda 1 tane olsun :)
Ay neguzel ayni gun olmuş transferimiz hAyirli olsun :) benim cok agrim var senede oluyOmu
allah şifalar versin hem annene hem yengene canım benim
bak ben sana ozaman da kızmıştım senin konundan hatırlıyorsun değil mi
sakın aklına kötü şeyler getirip kendi kendine teşhis koyma
kendi ağzınla kötüyü getirme tatlım...
sende bişey yok allahın izniyle herkeste zaman zaman olabilecek bi durum...
ama dediğinde çok haklısın...
bebişlerimize kavuşmak için çırrpınırken kendimi çok ihmal ediyoruz...
rabbim başka engel hastalık çıkarmasın inş
canım benim inş genetik testler temiz çıkacak
canım o testlerin yanında siz dediğin gibi prolaktinide yaptırın...
bizde kaan hocaya giderken yanlış değilsem arunanın önerisiyle yaptırıp gitmiştik...
bidahada yaptırmadık zaten...
canım sen test yaptıracaksan adetinin 3. günü git..
dr sana o gün yapılması gereken tüm tahlilleri yazar zaten...
inş sorunsuz güzel sonuçlarla giderrsiniz emre hocaya...
sizinde az kalmış allah yardımcınız olsun canım benim
Yomk yok yok is yapmam gunluk yaşantim derken sürekli yatma deilde arada oturup tv izlerim hiç evden cikmayayimmi:) ben 8-9 .gunlerde yemeğe gideyim dışarı hava alayım diyodum :) inan suana kdr yemek wc icin kalkiyorum kalkıncada evde bir tur atıp yatıyorum kan dolaşımı olsun diye:)çorabımı esim giydirip çıkartıyor Görüncem bizde kalıyor inan hiç bsy yapmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?