Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hanımlar merabalar kendimi ututturdum belki elimde olmayarak giremiyorum perşembe günü trasverim oldu çok umutluyum bakalım hayırlı güzel bir günde kondu inşallah benimle kalır tutunurlar çok şükür bunuda gördüm inşallah darısı pozitif sonuç almaya..

bidenem benim nasıl mutlu oldum anlatamam
sesini duydum daha da iyi oldum müjdeli haberi senden duymak daha güzel oldu
maşallah 4 embriyo transfer etmişler kaliteliymişlerde...
inş tutunurlar annelerine sıkıca
ayyy çok heyecanlandım ben yaaaaa
rabbim yüzünüzü güldürsün inş
10 gün sonra halayınızı çekicez inş

olsun cnm yarın yaparsın artık bugün geç oldu zatemn
bende aaumuttan haber beklediğim için kalkamıyorum pc başından
yemek yapıyorum bi taraftan arada gelip bakıyorum....
inş güzel haberlerle gelirrrrr

kolay gelsin canım benim...
istiyorumbebeğimiden de haber aldık değmeyin keyfimize

maşallah maşallah maşallah ablacımmmm
ne güzel bi haber bu çok sevindim
inşallah ablacım Rabbim evladınıza kavuşturur.

4 embriyo mu hay maşallah
inşallah uzun yılların hasretini evlatlarının hepsine sağlıklı bir şekilde kavuşarak giderir.

Merhaba canım çoktandır hiç girmiyodun topiğe merak ettdiyodum bende
ama güzel haberlerle geldinnnn
ne güzel cnm transferin olmuşş gözünaydın
sımsıkı tutnsunlar inş annelerinee hiç bırakmasınlarr
inş cnm pozitif sonucuda alırsın
ooo maaşallh topiğmizin hamişleri çoğaldııı
enfal,nursen,minikgelin,istiyorumbebeğimi ayyyyy inş hepnizden güzel haberler duyarızz ..
heyecanlandım

4 embriyo mu hay maşallah
inşallah uzun yılların hasretini evlatlarının hepsine sağlıklı bir şekilde kavuşarak giderir.

evet canım 4 embriyo yerleştirmişler kalitelilermişte maşallah
inş onca senenin tüm acıları sıkıntıları unutulur o bebişlerin doğumuyla

canlarım ben çıkıyorum Allaha emanet olun vakit buldukça girerim

tamam canım sende bebişinde allaha emanet olun

evet canım yarılandı bakalım hayırlısı Allahtan
canım 2 embriyo mu konuldu sana?
Evt cnm aslında cok konulsun istedim. Doktor embriyoların kaliteli rahmin cok iyi buyuk ihtimalle koyduklarımızın hepsi tutar dedi 3 tane bebek taşıyacak bünye yok bende 1 tanesini almak zorunda kalırız diyince günah olur diye 2 tane dedik :)aman olsunda 1 tane olsun :)
Ay neguzel ayni gun olmuş transferimiz hAyirli olsun :) benim cok agrim var senede oluyOmu

Öncelikle değerli yorumun için çok teşekkür ederim canım.Eşi epilepsi hastası olan biriyle konuşmak bana çok iyi gelecek. Benim eşimde yaklaşık 5-6 senedir epilepsi ilacı kullanıyor. Şu an ilaç kullanımı arttı. Çünkü yeni bir nöbet geçirdi. Tabi spermlere etkisi varmı bilemiyorum. İnşallah tez zamanda hamile kalırsın canım. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmısın.
Bize gelince yaklaşık 8 aydır evliyiz. Son 4 aydır çocuk düşünmeye başladık. Fakat bu 8 ay süresince eşimin 2 kere nöbet geçirmesi beni çok derinden etkiledi. Özellikle yanımda olunca, daha çok etkilendim. Hemen acile kaldırıyoruz tabi. Orada kendine gelmesi ve bir kaç kez ard arda nöbet geçirmesi çok kötü. Sonrasında kendine geliyor, işine gidiyor ama ben çok fena oluyorum. Onun her hareketinden şüpheleniyorum. Mesela boş bakınca, yada yavaş yürüyünce şimdi hastanacak diyerek panik içindeyim.Onun yüzünden ben hasta olacağım valla Psikolojim bozuldu. Benim gibi duyguları paylaşan biriyle konuşmak iyi gelecek diye düişündüm. Biraz uzun oldu özür

Geçmiş olsun cnm
inşallah bu son olurrrr...
inş bidahaki ay bi sorun çıkmaz cnmm
hayırlısı olsun cnm

Ohh cnm bitirdin sen işleri ne güzelllll
darısı banaaa artıkkk
ben haftaya genel temizliğe başlamayı düşünüyorummm kısmetse
afiyet olsun cnm buarada
kolun nasıl ağrıyomu hala
sağol cnm yok be agrı gecermı dr krem ılac verdı ılac hıc geçirmedi kremde sadece boynuma sürülecek daha eşim srecek
hayır yok benim kocişite her akşam söylüyorum he tmm birazdan sürerim diye ama nerdeeeeee
bende kendime sürmeye calışıyorum işte

hoşgeldin hemşerim nerelerdeydin gız sennn
ayyyyyy
çok sevindim rabbim hamile yazınıda yazdırsın inşllh
bu aralarda topik heyecan dolu cnmmmmm
darısı tüm tedavilerde ki arkadaşlarımızaaaaaaaa
hadi 10 gün gel ve sevindir hepimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sagol canım evet aynı gündeyiz seninde hayırlı olsun inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız benimde agrım oluyor sık idrar oluyor yumurta tpolandıktan sonra aşırı agrım oldu ayıldıktan sonra agrım çoktu hemşire geldi agrı kesici yaptı sanki içimden bişeyler sökülmüş gibiydi sonraki günler yavaşladı agrılar şimdide az bişey dolandımmı çimtik çimtik bi agrı şekli var aşırı dayanılmıyacak kadar degilde var genede uzandımmı geçiyor idrarımı yaparken sag tarafta oluyor agrı sonra geçiyor az dolaşıyorum geri yatıyorum allah yardımcımız olsun sürekli yatmada sıkıyor bide ben çok yattımı belim heryerim agrıyor inşallah nursenin senin benim kim varsa şuanda trasver olan hepimiz seviniriz..

kızlar hepinize ayrı yazmıyayım hepinizde çok sagolun sizlerde görün inşallah inşallah şu ongün sonra sevinçli haberle gelirim canlarım bu yolda ugraşanların herkezin yüzünü güldürsün allah ..

vck canım rabbim yengenede annende acil şifalar versin amin

canımsıkma kendini rahat bırak rabbim dilerde bebeğin sana tutunur inş canımm bak ne güzel yanında kalan biri var rabim yardımcın olsun bebeklerin allaha emanet olsun

merhabaaa canlarım kader arkadaşlarım benimm.yaklaşık 10 gündür falan giremiyodum foruma bugün bakayım dedim veeee ne göreyim birsürü güzel haberler bulunan spermler transferlerrrr.okadar sevindim ki anlatamam.allahım inşallahhhh pozitifi sonuçlarınızı duymayı nasip eder.kucagınıza aldıgınızı da görürüz inşalllahh.ben biraz köyüme gittim ailemle vakit geçirdim iyi geldi biraz.moralim iyi şimdilik doktorla da görüştüm muayene etti herşey yolunda dedi bidahaki aya başlayalım dedi ama ben kendimi hemen hazır hissetmiyorum artık ekim kasım gibi anca.15 haziranda işe başlıyorum çalışmak iyi gelecek bana uzun zamandır evdeydim zaten.bu yaz biraz daha kilo verip ondan sonra tekrar bursa yollarına düşerim.allahın izniyle inşallahh bu sefer eli boş dönmeyiz.ya arkadaşlar bana niye bitane embriyo konuyo moralim bozuluyo ya bidahakine de tek embriyo olacakmış ama ben ısrar edicem bakalım birden fazla olsun diye herkes koyuyo bunlar tutturmuş yaşın genç yasalar böyle diyolar neyse canlarım benim bu akşam kayınvalidemlere gidicez bakalım kocişim gelir birazdan bende hazırlanayım allahım emanetsiniz dualarım sizlerle.

çok güzel bir haber,ne güzel iyi ki şu topikteyiz birbirimizin haberlerini duydukça seviniyoruz.
Benim eşimin genetik tahlilleri falan çıktı yazmıltım burada ve hala sonuçları almaya gitmedik.Çok korkuyorum çok,ağlama krizlerine girdim yeniden ,çalışırken daha zor düşünsenize bankadayım müşteri karşımda benim gözlerim dolu dolu...Pazartesi artık almak zorundayız kötü birşey çıkmaz inşallah,cumartesi de doktor bakıp tese için gün verecek,ama genetik ve tahliller kötü olursa hiç başlanmayacakmış...tahliller hastanede kaldı...perşemeden bu yana almaya korkuyoruz,kocam da yazık oda öyle,kandilde odaya gitti namaz kılmaya,biraz da dua okuycam dedi sen ayrı odada kal dedi,inanın çıktığında hiç dile getirmedim ama gözleri ağlamaktan şişmişti ve kıpkırmızıydı(benimde gerçi aynıydı....Korkuyoruz Rabbime dua ediyorum bir umut ışığı olsun,bize evlatsız bırakma diye...Allah hepimizin yardımcısı olsun.AMİN

hayırlı olsun inşAllah kucağına aldığın günüde duyarız.çok sevindim darısı bizlerin başına .ben çok ayrıntılı bilmiyorum rica etsem detaylı olarak tedavi sürecinizi yazar mısınız doktorunuz kimdi ne ler kullandınız... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…