merak edip haber bekleyen arkadaşlarım,dualar eden arkadaşlarım Allah razı olsun hepinizden.kızlar dün nete girme fırsatım olmadı.haber veremedim.şuan ablamın komşusundan kısaca bilgi vereyim.akşam dönüyoruz evde ayrıntıları yazarım.kızlar eşim test verdi ama sonucu pazartesi çıkacak.ona göre kromozom testi vs..isteyecekler.bende rahimde kist göründü hemde tam bebeğin konulacağı yerde tam ortada.bu işimizi zorlaştırır.bunu almamız lazım dedi.bir yerden başlamak lazımdı ve çok şükür başladık.hastane ve doktorlar hakkında ayrıntıları yarın evde ayrıntılı yazarım.birazdan eyüp sultana gidicem.hepimiz için dualar edicem.
baharcım tefriciyeyi bitirdim.Allah kabul etsin.aamut arkadaşımızdan da hayırlı haberler gelsin.çok bişey halledemedik ama içim huzurlu kafam rahat rahat.şükürler olsun bu noktaya geldik.hepinizi öpüyorum görüşmek üzere.
çok güzel bir haber,ne güzel iyi ki şu topikteyiz birbirimizin haberlerini duydukça seviniyoruz.
Benim eşimin genetik tahlilleri falan çıktı yazmıltım burada ve hala sonuçları almaya gitmedik.Çok korkuyorum çok,ağlama krizlerine girdim yeniden ,çalışırken daha zor düşünsenize bankadayım müşteri karşımda benim gözlerim dolu dolu...Pazartesi artık almak zorundayız kötü birşey çıkmaz inşallah,cumartesi de doktor bakıp tese için gün verecek,ama genetik ve tahliller kötü olursa hiç başlanmayacakmış...tahliller hastanede kaldı...perşemeden bu yana almaya korkuyoruz,kocam da yazık oda öyle,kandilde odaya gitti namaz kılmaya,biraz da dua okuycam dedi sen ayrı odada kal dedi,inanın çıktığında hiç dile getirmedim ama gözleri ağlamaktan şişmişti ve kıpkırmızıydı(benimde gerçi aynıydı....Korkuyoruz Rabbime dua ediyorum bir umut ışığı olsun,bize evlatsız bırakma diye...Allah hepimizin yardımcısı olsun.AMİN
Cnm kıstı hemen alırlar tedaviye başla hersey kendiliğinden yoluna girerrabbim buyuk zorlukların sonunda mukafatlandiralacagiz hepimiz ins:)merak edip haber bekleyen arkadaşlarım,dualar eden arkadaşlarım Allah razı olsun hepinizden.kızlar dün nete girme fırsatım olmadı.haber veremedim.şuan ablamın komşusundan kısaca bilgi vereyim.akşam dönüyoruz evde ayrıntıları yazarım.kızlar eşim test verdi ama sonucu pazartesi çıkacak.ona göre kromozom testi vs..isteyecekler.bende rahimde kist göründü hemde tam bebeğin konulacağı yerde tam ortada.bu işimizi zorlaştırır.bunu almamız lazım dedi.bir yerden başlamak lazımdı ve çok şükür başladık.hastane ve doktorlar hakkında ayrıntıları yarın evde ayrıntılı yazarım.birazdan eyüp sultana gidicem.hepimiz için dualar edicem.
baharcım tefriciyeyi bitirdim.Allah kabul etsin.aamut arkadaşımızdan da hayırlı haberler gelsin.çok bişey halledemedik ama içim huzurlu kafam rahat rahat.şükürler olsun bu noktaya geldik.hepinizi öpüyorum görüşmek üzere.
Cnm benim isim rahat mudurle aram cok iyi rahatsızim igne kulaniyorum kötü yapıyor dedim iyileşene kdr gelme dedi ben tedaviye başladığım hafta izin aldım çünkü kafam dolu iken ise gitmek istemiyorum çalışamıyorum canım sıkkın diye test yaparım öyle ise baslarım inan isten bile çıkarım umurumda deil bebeklerim gelsin yeterki:) yumurta toplamaktan itibaren 2 hafta izin Alman şart...is yerin sorun çıkartırsa doktor başka bı hastalık gösterip rapor yazabilir onu düşünme:)Merhabalar senıı gercekten cok ıyı anlıyorum canım bız de genetık test yaptırdık sonuc normal
Cıktı ama esıme telefonda okuttumheyecandan olecektım anlamadım once sonra ınternette arastırdım buraya yazdım
Ilk testı gectık sımdı sıra y delesyonu testınde yenıden yapıldı haftaya o da bellı olacak bız de heyecanla
Beklıyoruz ınsallah hepsı hepımızınkı ıyı cıkar ben de senın gıbı calısıyorum ısyerınde kımse bılmemelı mınık gelını okuyorum test gunune kadar evdeymıs oyle olması gerekıyorsa yandık ısımden uzun sure ızın almam zor olacak ama acıkcası senın ısın benden de zormus banka cok zor Allah kolaylık versın sen musterıyle yuzyuzesın
merak edip haber bekleyen arkadaşlarım,dualar eden arkadaşlarım Allah razı olsun hepinizden.kızlar dün nete girme fırsatım olmadı.haber veremedim.şuan ablamın komşusundan kısaca bilgi vereyim.akşam dönüyoruz evde ayrıntıları yazarım.kızlar eşim test verdi ama sonucu pazartesi çıkacak.ona göre kromozom testi vs..isteyecekler.bende rahimde kist göründü hemde tam bebeğin konulacağı yerde tam ortada.bu işimizi zorlaştırır.bunu almamız lazım dedi.bir yerden başlamak lazımdı ve çok şükür başladık.hastane ve doktorlar hakkında ayrıntıları yarın evde ayrıntılı yazarım.birazdan eyüp sultana gidicem.hepimiz için dualar edicem.
canım zeytinyağını 10 günde bi değiştireceksin...
o yağ kullanılmıyor artık dökeceksin malesef...
baharcım tefriciyeyi bitirdim.Allah kabul etsin.aamut arkadaşımızdan da hayırlı haberler gelsin.çok bişey halledemedik ama içim huzurlu kafam rahat rahat.şükürler olsun bu noktaya geldik.hepinizi öpüyorum görüşmek üzere.[/QUOTE
hayırlı olsun tedaviniz cnm inş. eşinin test sonuçlarıda güzel çıkar..senin kistini ameliyatlamı alıcaklar normalde kistler için 1 aylık doğum kontrol hapları veriyorlar ya hayırlısıyla inş. kistindede kurtulursun.hiç olmıcak yerde çıkarlar zaten bebeğin yerine ne diye konmuşsa o kist
tefriciyeleri okudum allah kabul etsin tez zaman da bebişlerine kavuştursun arkadaşımızı
allah ım şu mübarek günlerin hatrına darımızı ,bunumuzu (darlığımızı , bunaltılarımızı ) geçirsin
dünyadaki ahiretteki sınavlarımızdan en kolayıyla geçmeyi nasip eylesin
enfalin, minik gelinin, istiyorum bebeğiminin bebelerini canlandırsın hayırlı evlatlar etsin
tüm tedavideki arkadaşlarımın (bende dahil ) emeklerini boşa çıkarmasın
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
aaumut neden gelmediiiiiiiiiiiiiiiii(((
ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------164
BAHAR--------------------------------------------------164
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165=OKUDU
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------165 =OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------164
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?