- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
iyi yapmışsın tatlım bende annemi özledim yaaa gidemiyorum birtürlü ne güzel annen yakın gidip geliyorsun.
ayy bebekim ya bende içimden geçirdim biliyomusun inşallah kızlar topiktedir dedim..
girdim baktım buradasınız sevindim bebekimmm.
benim kociştende hayır yok maç izliyo yine ahh bu maçlar ömrümü yedi yaaaaaa.
evet bidenem masrafa soktum ohhhh nevresim takımı aldırdım çok güzell ama bayaa pahalıydı...
selam canım hoşgeldin...
Ne güzel toplanmışsınız maaile
selam canım hoşgeldin...
Ne güzel toplanmışsınız maaile
bitanem biz sana hep diyorduk sizde sperm çıkar diye bak çıktı.
şimdide beişlerin olacak diyoruz gör bak ikizlerin gelecek bebişim yaa
hayal kurulmamzmı tatlım ya benim kocişte tese olacağı zaman hep hayal kuruyordum benim hayaller şimdilik askıda bitanem.
inşallah hepimizin hayalleri biranönce gerçekleşir.
inşallah bu gidişinizde rapor işi tamamen biter dediğin gibi izin almakta problem.
aynı şehirde olsa git gel nolcakki .
ama izmir uzak yinede günü birlik sürekli gel git olmazki mecburen kalmak gerek.
ALLAH kolaylık versin tatlım bu son olur inşallah.
selam canlarım nasılsınız ben yine yoğun birgünün ardından nihayet aranıza gelebildim şimdi annemler geldi bana misafir olarak kalabalık bir aile gerçekten çok güzel inşallah rabbim anneme uzun ömür verir sağlıkla sıhhatle torunlarında kucağına aldığı günleri görür.kızlar bu arada tefriciye sırası bende bildiğiniz gibi annem ayağından rahatsız daha önce ayağında kitle olmuştu amaleiyatla aldırmıştık.şimdi tekrar bezeler çıktı inşallah ktü birşey çıkmaz rabbimden anneme şifa vermesini sonuçlarının temiz çıkmasını istiyorum.benim tefriciyemin annem adına okunmasını istiyorum tabi sizin içinde uygunsa inşallah rabbim annemi feraha çıkarsın ve sağlık versin annemin adı TÜRKAN ŞİMŞEK isim olarak dua ederseniz çok sevinirim.birde bir ricam olacak aslında çarşamba akşamı bitmesi gereken tefriciyemi mümkünse salı akşamı bitirebilirmiyiz çünkü annemin sonuçları çarşamba sabahı çıkacak tabi okumanız mümkün değilse niyetimiz belli rabbim kabul eder inşallah
canım saol bn 5 -6 ay önce üye oldum ama çok takılamadım psikolojim bozuldu baya şimdi tekrar girip okuyorum takip ediyorum burdaki herkesi seviyorum Allah herkesi gönlüne göre versin.bizde ekimden beri uğraşıyoruz.....
sizi çok taktir ettim maşAllah ne kadar umut dolusunuz inşAllah her şey yoluna girer.sanırım hepimizin sırası var Rabbim önce benden çok isteyenlere sonra bana versin.bitkiseller şifa olsun inşAllah.
hoşbulduk canım evet toplandık eşim süpriz yapmış annemleri almış gelmiş gerçekten kaç gündür çok moralim bozuktu eşimde beni nasıl mutlu edeceğini çok iyi biliyor
CANIM AAMUTTAN HABER YOKMU ÇOK MERAK ETTİM FAKAT MESAJ GÖREMEDİM GÖZDEN KAÇIRMADIM HERHALDE GELİP YAZMADI DEĞİLMİ?
ağzından bal damlıyor bitanemmmmmmm
ah bi gelse bebişlerimmmmmmmmmm
habire hayal kuruyorum tedavi sürecini, istanbuldaki günlerimi, hamişoluşumu herşeyi...
inş hepimiz için gerçek olur
inş bitanem sorun çıkmadan bi tamamlasak...
kocişin izin almasıda problem artık ne yapıcaz bilmem
o hemen testlerini yaptırıp dönecek heralde pazartesi günü ben kalıcam orda...
tabi bende yine rapor alabilirsem offfff...
bu rapor işi okul kapandıktan sonra olsaydı çok iyi olacaktı...
ama neyse rabbim kolaylık verir inş...
canım rapor işi kendi ilinde yaptırsan çok sorun değil aslında...
ama biz işten izin alıp başka ile gittiğimiz için sorun oluyor...
bakalım bu son dönemeç heralde...
bu gidişimizde raporumuz heyete girer sanırım...
sende gidiceksin cnm inş en kısa zamandaa
hasret gidericeksinnn ailenlee
ayy seninkidemi maaççç izliyoo ahh bu erkeklerrr
ohh çok severimm nevresimleri filan iyi yapmışsın cnm güle güle kullan.
bende beğendim bi tane alıcam çok pahalı değil ama şimdi masraf olacakya para harcamakta
istemiyorum ama benim koçiş hiççç umursamıyooo sankii o kadar para bizden çıkmıycak tedavidee bi rahatkiii
ben kısıyorum o harcıyoo sinir ediyo benii
ayyyyyyyyy bebekimmmmmmmmm inan öyle garip oldum ki şimdi çok teşekkürler
inş hepimiz görürüz o günleri
tatlım sizin müfettiş işi ne alemde yok mu bi haber ??
bitanem biz sana hep diyorduk sizde sperm çıkar diye bak çıktı.
şimdide beişlerin olacak diyoruz gör bak ikizlerin gelecek bebişim yaa
hayal kurulmamzmı tatlım ya benim kocişte tese olacağı zaman hep hayal kuruyordum benim hayaller şimdilik askıda bitanem.
inşallah hepimizin hayalleri biranönce gerçekleşir.
inşallah bu gidişinizde rapor işi tamamen biter dediğin gibi izin almakta problem.
aynı şehirde olsa git gel nolcakki .
ama izmir uzak yinede günü birlik sürekli gel git olmazki mecburen kalmak gerek.
ALLAH kolaylık versin tatlım bu son olur inşallah.
Mrb Bahar85
Tüp bebek raporunu izmirde hangı hastanede cıkartıyorsunu?Çok ugrastırıcı bir işmiş galiba.bizde çıkarmatdık.zaten genetik testler ve pgt yi karsılamıyormus.nlasıl müraacat ediliyor süreç nasıl işliyor bilgi verebilirmisin ?
mrb biz izmirde "ege kadın doğum evi ve kadın hastalıkları araştırma hastanesi"nde çıkartıyoruz raporumuzu...
ege üniversitesi özelde tüp bebek yaptıracak olanlara rapor vermiyormuş çok sorun çıkarıyorlarmış...
bizde oraya gitmeden tepecikteki bahsettiğim hastaneye gittik...
eşimin lenfomadan sonra azospem olduğunu ve tedavi sonucunda sperm çıkışı olduğunu anlattık...
d çok anlayışlı davrandı tüp bebek rapou sürecimizi başlattı...
üzerinede işlemler çabuk tamamlansın diye not düştü...
canım aslında çok uğraştırıcı değil bazı zamanları var gitmek için okadar...
başvuruyu adetinin 2. günü yapıyorsun...
adetinin 2. veya 3. günü kan testi yapılıyor sana...
muayene ediyorlar (beni muayene etmediler ama)...
eşinden de kan testi istiyorlar...
15 gün arayla yapılmış 3 spermiogram sonucu istiyorlar...
ama 1 tanesini dışarıdan kabul ediyorlar...
kıcasa ilk başvurduğunuz hafta sen kan testi vereceksin ve muayene olacaksın...
eşinde sperm ve kan testi verecek...
sonra diğer işlemler adetinin 21. ve 22. gününe kalıyor...
adetinin 21. günü smear testi, 22. günü kan testi yapılıyorr...
eşinde o sırada ikinci sperm testini yaptırıyor...
hsg (rahim filmi) istiyorlar önceden çekilmiş varsa kabul ediyorlar yoksa özelde de çektirebiliyorsun...
hastanede yaptıracakların bunlar canım...
internetten tüp bebek raporu için gerekli evraklara bak onların hazırlayıp öyle başvurunuzu yapın...
böyle yazınca çok uzun bi işlem gibi geliyor ama aslında abartılacak bişey değil...
bebekim yaaa
amin inşallahhh.
ömrümü yedi o müfettiş haala ilçede kociş bizim gitmemiz 20 günü bulur diyo yaa.
şeytan diyo bas git gez toz aileni gör gelll
kızlar bilgisayarı kocişe devrediyorum.
maç bitti şimdide bilgisayara saracak
kendinize iyi bakın canlarım..
sevilip öpülüyorsunuz
Baharcığım ben Kocaelinde oturuyorum,istanbul arası 1,5-2 saat ,İstanbulda kalacak yer problemi varsa ben seni seve seve misafir ederim canım.
canım benimmmmmmm çok saol inan çok duygulandım şimdi
allah razı olsun canım benimmmmmmm
kalacak yer problem aslında canım ama halledicez bi şekilde...
umuta yakın öğretmen evi var dolu olmazsa orda kalıcam...
dolu olursada umutun anlaşmalı otelleri varmış orada kalıcam...
ama yinede çok teşekkür ederim
kızlar bilgisayarı kocişe devrediyorum.
maç bitti şimdide bilgisayara saracak
kendinize iyi bakın canlarım..
sevilip öpülüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?