Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
malzemelerini alıp kendin hazırlayabilirsin ben hep öyle yaptım...
hem öyle daha hesaplı oluyor...
tadına gelince tadı kötü kociş öyle söylüyor...

tadı kötüyse eşim mümkün değil içmez daha önce tavsiye üzerine bir karışım buna benzer aldım hazırladım ama eşim mümküm deiğl yiyemedi ve gerçekten bende denedim yiyemedim çok kötüydü canım ya eşlerimiz kür bitki polen bal vs ne oldusa yiyorlar onlarında içleri mahvoldu ama saraçoğlununkilerini yiyip içebiliyor

cnm bizde genetik test pgt yaptıracağız ımsıde bende o yüzden devletle uğraşmadım size bir rakam söylediler mi

cnm acil şifalar dilerim hemen yarın okurum cnm

cnm benim kisti kafana çok takma ofis histeroskopi yaptır zaten imkanı olan herkese tüp öncesi öneriliyor lazerle yakılıyor acısız bir işlemmiş bende bu ay polip duruyorsa yaptıracağım adetlede küçükse atılabiliyor

cnm bende kocaelindeyim sen ünidemi tedavi görüyorsun orda tedavi görüyorsan kesin denk gelmişizdir muhabbetimizde olmuştur belkide...

cnm çok geçmiş olsun rabbim annene şifa versin onu size, sizi ona bağışlasın. inş. tahlilleriniz temiz çıkar...

annene rabbim şifalar versin tez zamanda
sonuçları ii çıkar inşllhh ben duanı okudum rabbim kabul etsinnnnnnn

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlar ben cıkmaak zorunda kaldım akşam eşim geldi o yüzden
birazdan kursa gidicem bu arada adetim az az başladı tabii ağrılarımda uffffffffffff
gene 2 gün ağrı çekicemmmmmmm
gelince görüşürüz inşllh hepinizi

bu raporu alma islemi ortalama kac gun suruyor, ve icinde tese ve tupbebek dahilmi?biz yurtdisindan gelip ,ayni zamnada tese olucamiz icin...

canım bu hüseyin ermişin kürü nerde satılıyor nasıl alabiliriz ve ücreti n ekadra ve tadı nasıl eşleriniz içebiliyormu benim eşim içemez herşeyi kızlar lütfen acil cevap yazın

biz istanbuldan aldik,ermis aktarin kendisiylede gorusmus esim orda
3 aylik bir kur aldik
500 tl tutmus hepsi sanirim

cnm bizde genetik test pgt yaptıracağız ımsıde bende o yüzden devletle uğraşmadım size bir rakam söylediler mi

merhaba bız de genetık test yaptırdık esım bagkurlu ancak odeme yapmadıgı ıcın yararlanamıyor
Hepsını odedık genetık ve delesyon testı 630 tl tuttu sıgortadan yararlansaydı ne kadar olurdu bılmıyorum
Raporla herhalde zaten bır baglantısı yok canım Allah kolaylıklar versın ıslerınızde

Gönlünüzden geçen her güzel şeyin

Hayalden çıkıp gerçeğe dönüşmesi dileğiyle

Hepinize günaydınn

Güzel bi hafta olur inşşşş..

Günaydınn cnmm
ben iyiyim çok şükürrrr temizliğe başlıycam birazdannnn
ahhh cnm seninle aynı gidiyoruz, bende olucam herhalde 1-2 gün içinde hafif lekelenme varrrr..
Görüşürüzzzz tatlımmmmm

Canım bende okudum duaları ,Allah kabul etsin .
Rabbim anneciğine acil şifalar versin inş..
sonuçları temzi çıksınnn..

Slm KiZlar herkes iyidir ins :)
Ben dün ve bugün iyiyim agrim yok arada adet agrisi gelip gidiyo okdr..
Sabah cok kötü carpintim oldu nefes alamadım panikledi esim neden öyle oldu anlamadım kalbim transferden sonra cok hızlı atıyor farkındayım onun ama neredeyse oluyorum sandim sabah cok kötüydü ins bebeklerimden dolayı olmuştur
Zaman geçmiyor bugün 4. Gunum 10. Güne daha cok var Hayırlısıysa su donemi iyi sekilde sonulandiririz
Aaumut tan haber yok mü ümarim mutluluktan unutmuştur burayı ..

vck canım annene çok geçmiş olsun ve şifa versin rabbim.
aaumut hala haber vermemiş çok merak ettim.inşallah her şey yolundadır.
minikgelin,panik yapma kendini ve bebişleri üzme Allaha emanet onlar.
flzask,canım anneannen hastaymış Allah şifa versin.geçmiş olsun canım.
unuttuğum kimse yoktur inşallah geçmişe hızlıca göz attım.

kızlar ben uzun uzun yazdım hafta sonunu.okurken sıkılmayın diye iki mesaj olarak atayım gözlerinizde yorulmasın.sonrada okul için hazırlanayım.sorunuz olursa akşam cevap veririm. görüşürüz öptüm hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…