malzemelerini alıp kendin hazırlayabilirsin ben hep öyle yaptım...
hem öyle daha hesaplı oluyor...
tadına gelince tadı kötü kociş öyle söylüyor...
tesekkür ederim bahar canım.Bizim basvuru süremiz geçmiş.bugün adetimin 3.günü ve önümüzdeki dönem genartta tedavimize baslıcaz.bizim için geç kalınmış birşey.zaten asıl para tutan genetik testler ve pgt idi onu da karşılamıyormuş rapor.hakkımızda hayırlısı artık.
sevalin tefrriciyeleri tamamlanmadı arunadan haber yok...
ondan haber gelince duasını paylaşırım...
cnm ben yazdım sandım okumuştum oysaki:26:
selam canlarım nasılsınız ben yine yoğun birgünün ardından nihayet aranıza gelebildim şimdi annemler geldi bana misafir olarak kalabalık bir aile gerçekten çok güzel inşallah rabbim anneme uzun ömür verir sağlıkla sıhhatle torunlarında kucağına aldığı günleri görür.kızlar bu arada tefriciye sırası bende bildiğiniz gibi annem ayağından rahatsız daha önce ayağında kitle olmuştu amaleiyatla aldırmıştık.şimdi tekrar bezeler çıktı inşallah ktü birşey çıkmaz rabbimden anneme şifa vermesini sonuçlarının temiz çıkmasını istiyorum.benim tefriciyemin annem adına okunmasını istiyorum tabi sizin içinde uygunsa inşallah rabbim annemi feraha çıkarsın ve sağlık versin annemin adı TÜRKAN ŞİMŞEK isim olarak dua ederseniz çok sevinirim.birde bir ricam olacak aslında çarşamba akşamı bitmesi gereken tefriciyemi mümkünse salı akşamı bitirebilirmiyiz çünkü annemin sonuçları çarşamba sabahı çıkacak tabi okumanız mümkün değilse niyetimiz belli rabbim kabul eder inşallah
merak edip haber bekleyen arkadaşlarım,dualar eden arkadaşlarım Allah razı olsun hepinizden.kızlar dün nete girme fırsatım olmadı.haber veremedim.şuan ablamın komşusundan kısaca bilgi vereyim.akşam dönüyoruz evde ayrıntıları yazarım.kızlar eşim test verdi ama sonucu pazartesi çıkacak.ona göre kromozom testi vs..isteyecekler.bende rahimde kist göründü hemde tam bebeğin konulacağı yerde tam ortada.bu işimizi zorlaştırır.bunu almamız lazım dedi.bir yerden başlamak lazımdı ve çok şükür başladık.hastane ve doktorlar hakkında ayrıntıları yarın evde ayrıntılı yazarım.birazdan eyüp sultana gidicem.hepimiz için dualar edicem.
baharcım tefriciyeyi bitirdim.Allah kabul etsin.aamut arkadaşımızdan da hayırlı haberler gelsin.çok bişey halledemedik ama içim huzurlu kafam rahat rahat.şükürler olsun bu noktaya geldik.hepinizi öpüyorum görüşmek üzere.
canım benim ben laf olsun diye söylemiyorum kesinlikle,eşinle beraber başımızın üstünde yeriniz var,1,5 -2 saatlik uzaktayız sadece,otel falan fazla olursa,yol parası sadece verip bende kalırsanız masraf azalmış olur en azından.Sen Kocaelindede kalacak yerin olduğunu da bil yeter bitanem
selam canlarım nasılsınız ben yine yoğun birgünün ardından nihayet aranıza gelebildim şimdi annemler geldi bana misafir olarak kalabalık bir aile gerçekten çok güzel inşallah rabbim anneme uzun ömür verir sağlıkla sıhhatle torunlarında kucağına aldığı günleri görür.kızlar bu arada tefriciye sırası bende bildiğiniz gibi annem ayağından rahatsız daha önce ayağında kitle olmuştu amaleiyatla aldırmıştık.şimdi tekrar bezeler çıktı inşallah ktü birşey çıkmaz rabbimden anneme şifa vermesini sonuçlarının temiz çıkmasını istiyorum.benim tefriciyemin annem adına okunmasını istiyorum tabi sizin içinde uygunsa inşallah rabbim annemi feraha çıkarsın ve sağlık versin annemin adı TÜRKAN ŞİMŞEK isim olarak dua ederseniz çok sevinirim.birde bir ricam olacak aslında çarşamba akşamı bitmesi gereken tefriciyemi mümkünse salı akşamı bitirebilirmiyiz çünkü annemin sonuçları çarşamba sabahı çıkacak tabi okumanız mümkün değilse niyetimiz belli rabbim kabul eder inşallah
iyi ki geldin bitanem
evet canım okul kapanıyor bundan sonra rahat olurum artık...
rapor işini hayırlısıyla bi tamamlasak rahat bi şekilde bekliycem arrtık tedavimi
aman enişteye belli olmaz alalım biz önlemimizi
canım bu hüseyin ermişin kürü nerde satılıyor nasıl alabiliriz ve ücreti n ekadra ve tadı nasıl eşleriniz içebiliyormu benim eşim içemez herşeyi kızlar lütfen acil cevap yazın
cnm bizde genetik test pgt yaptıracağız ımsıde bende o yüzden devletle uğraşmadım size bir rakam söylediler mi
annene rabbim şifalar versin tez zamanda
sonuçları ii çıkar inşllhh ben duanı okudum rabbim kabul etsinnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlar ben cıkmaak zorunda kaldım akşam eşim geldi o yüzden
birazdan kursa gidicem bu arada adetim az az başladı tabii ağrılarımda uffffffffffff
gene 2 gün ağrı çekicemmmmmmm
gelince görüşürüz inşllh hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?