Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar sabah 9 :30 gibi evimize geldik çok şükür.okula gitmeden sizlere bilgi vermek istedim.hepinize tekrar çok teşekkür ederim.acayip moral oluyor birilerinin bu süreçte yanınızda olduğunu bilmek.inanın ayrı bir sorumlulukla da haber vermek için can attım her fırsatta. Biraz uzun olacak kusura bakmayın.heyecanı atamadım hala.hastaneye gittiğimizde doktorların durum değerlendirme toplantısı varmış.biraz bekledik.önce benim randevum vardı.doktora durumumuzu anlattım yaptırdığım testleri gösterdik.muayene için hazırlandım.çok tedirgindim ama önce konuşarak sakinleştirdi.belki katılmayan olacak ama ben erkek doktorların daha sabırlı ve anlayışlı olduklarına inanıyorum.bana kisti gösterdi.çok basit bir operasyon olduğunu tatlı tatlı uyuyacağımı ve bir şey duymayacağımı söyledi.öyle gaza geldim ki hemen olmak istiyorum dedim.anestezi doktoru yoğun olduğu ve ben tok olduğum için ertelemek zorunda kaldık.doktora, heyecandan ben çok bişey yemedim ki siz ne gerekiyorsa şimdi yapın diyorum.eşinin testleri yapılsın sonuca göre gün belirleyelim diyerek güldü.doktor bana senin çok yumurtan var fsh bundan yüksek. Menepoza geç gireceksin dedi. adetlerin düzenli ve kilo probleminin olmaması büyük şans dedi.bazılarında düzensiz adet,tüylenme ,kilo problemi ve yumurtalarla ilgili sorun yapar dedi.

hemşireler dosya işlemlerimizi yaparken eşimin randevusu için doktorun yanına gittik.ameliyatımızı ve kullandığımız ilaçları duyunca biraz şaşırdı.sizin durumunuz hala net sayılmaz dedi.özellikle siz sudafedi neden içiyorsunuz bu spermlerin geri kaçtığı kişilere verilir vs.. dedi.bizde bir umut her şeyi deniyoruz dedik.proxeed plus ve bitkiselleri anlarım çok işe yaradığı hastalar olmuştur ama diğerleri için yorumum farklı olacak.vücudun üretip üretmediğini araştıralım diyerek meşhur genetik testleri istedi.bir sürü kan testi daha.gitmediğiniz özel hastane kalmamış bunların bir çoğunu devlette yaptırabilirsiniz faks ve maille haberleşebiliriz dedi. laboratuvar kapanmadıysa sperm testi yapalım dedi.personel çıkıyormuş uzaktan geldiğimizi söyledi ve yardımcı olmaları için yönlendirdi.eşimden gelen miktar çok azdı tekrar isteyebiliriz inceleme için yeterli olmayabilir dediler.bu sabah aradık öğleden sonra arayın dediler.gerektiğinde aramamız için cep telefonlarını verdiler. Kızlar çıkarsa donduralım bile diyemedik miktarı görünce çok üzüldük. sonrada nasipte ne varsa o dedik.

Bu arada hasta eğitim odası adı altında biraz ücret ve tedavi süreci ile ilgili bilgilendirildik.genetik testler 3 haftada çıkıyormuş fiyatı 400 tl. tüp bebek süreci için 2000 euro + ilaçlar.micro tese ,sperm dondurma işlemini hatırlayamadım şimdi.diğer kan testlerini orda yaptırırsak daha çok tutar.amh testi için 120 tl istediklerini duydum.ben 60 tl ye yaptırıp gittim.acıbademde incelenip gelmişti.sperm testinden 160 tl aldılar.bulunduğum ilde takiplerini yapan anlaşmalı doktorları olduğunu söylediler.zorla her şey burada yapılacak gibi bir tutumları yok.muayene ücreti benim 250, eşimin 320 tl idi.

bir yola girdik Allah utandırmasın hiç birimizi.bu arada Eyüp Sultanda hepimiz için dua ettim.her taraf sünnet çoıcuğu kaynıyordu.içim yana yana dua edip yalvardım rabbime.bizlere hayırlı evlatlar ver yüreğimizin sızısı dinsin.evimiz şenlensin diye.

GÜNAYDIN HERKESE.

canım nasılsın? düğüne gittin mi?ankaraya sperm boyatmaya ne zaman gideceksiniz? bizde cuma günü kan testlei yaptırdık.kaan hoca bized aynı ismi verim sperm boyatın diye yazmış.testestoron hormonumuz düşüktü artmış canım. ona sevindik.ama fsh 20 olmuş.klomeni yarım tablet alın dedi kaan hoca. eşine neler yedirdin canım bitkisel olarak?

canım hiç birzaman ümitsizliğe kapılma.imtihan yolundayız hepimiz.sabırlı ve ümitli olursak inşallah bu imhihanı başaracağız.Yüca ALLAH bir tane sperme bebek saklamış gerisi boş. az çok bahane anlıyacağın.MEVLAM verecek olduğu zaman inan az spermi çok eder inş.dualarım seninle .Allah hepimizi evlat sahibi eder inş.

merhaba kızlar, hepinize dualarınız için moral verdiğiniz için çok çok çok teşekkür ederim.
hafta sonu açamadım hiç bilgisayarı. ama halay hakkım saklı duruyordur umarım :)

tıkanıklık varmış gerçekten. bir sürü spermimiz çıktı. 5 tüp donduruldu. şimdi sıra bende :)

hadi kızlar damat halayına 64:

şükür canım şükür. beklediğimize değdi canım güzel haberin. hamile kervanına katılman dileğiyle......gözün aydın 64: 6464: 64:

Son düzenleme:

Sağol cnm benim Allah razı olsun..

Canım öncelikle merkezden güzel ayrıldığın için sevindimm..
Kistin alınması da basitmiş ..inş onuda sorunsuz ataltırsınız cnm
nasıl da heyecanlanmışsın kıyamam
Hep devam etsin heyecanın canım bundan sonrasınd da hep güzel şeyler olur inş
her işiniz yolunda gider cnm..Allah utandırmasınn emeklerinizi boşa çıkarmasın cnm
Ettiğin duaları kabul etsin rabbimmm..hayırlısıyla sana bi bebiş versin evin bebiş sesiyle şenlensin

canim hayirli olsun super birsey bu spermleriniz yolda yanii
sizin bu oldugunuz tedaviyi ben hic duymamistim sauna falan, o ne , hangi drda tedavi oldunuz,probleminiz neydi,neler kullaniyodunuz, cok soedum kusura bakma
cnm biz kaan aydos da tedavi görüyoruz şuanda 8.ayımıza girdik
antalyada yaşıyoruz her ay tedavi sonucu hormon ve sperm tahlili yaptırıyoruz
ilk kez bir özel merkezde sperm tahlili yaptırdık
ve 1 tane ölü sperm görüldü
4400 adet de lökosit iltihp var dedi laboratuvarcı doktor
tekrar yine sperm vermesini istedi eşimden
eşim yeniden verdi ve 3 gün üzeride çalışıldı iltihapları hangi ilacın antibiyotiğin yok ettiği ile ilgili çalıştı
testin ismi
kültür antibioğram testi
ve laboratuvarcı doktor o iltihaplara uygun antibiyotik verdi
1 hafta sonra hamama git sauna yap çık soğuk duş al testisler kasılıp gevşesin eve gel masturbasyon yap dedi
bu sadece bi olasılık galiba tedavi değil hamam:))

canim gecmisinizi azo gecmisinizi tedavilerinizi cok merak ettim onceden hic cikmiomuydu , tese olmusmuydunuz cok heyecanlandim ya , ne guzel haberler var topikte bu siralar, ins bu guzel haberler beni ve diger arkadalrimada gelirr
cnm biz 9 yıllık evli olacağız eşimin herşeysi normal
neden azo olduğunu bilmiyoruz
1 tese 1 mikro tese geçirdi hiç sperm bulunamadı
1 yılı aşkındır kaan beyin kontrolündeyiz tedaviye devam ediyoruz

cnm iltihapları hangi ilaçlar yok edecek diye çalışmıştı laboratuvarcı
testin ismi kültür antibioğram dı

cnmmmmmmmmmmmmmmm
sevinçten deli oldum
bende bugün seniarayacaktım geçmişi okurken yazını gördüm
hayırlı uğurlu olsun inşlh
bana çok büyük umut oldun darısı bizlerin başına inşlh
rabbim sonradan yüzüne güler inşlh
müjdeli haberlerini bekliyoruz.
inan çok sevindim hemen eşimi arayaıp durumunuzu bildirdim oda çok sevindi
spermler çıkınca o da çok heycanlanıyor...

cnm düğün bu hafta cumartesi pazar eskişehirde
perşembe gece yola çıkıyorum ben eşimin erkek kardeşi evleniyor elti alıyorum yani:)))
ben perşembe gidicem eşim cumartesi gelecek
anladım cnm hadi gözün aydın cnm testesteronunuz yükselmiş
fsh daha yüksek ama bizimde clomeni yarım tablete düşürdü
cnm sürekli olarak clomen pregni proxeed plus com vitex arsütü polen keçiboynuzu kürü üzüm çekirdeği tozu
hurma poleni macunu eşim bunları kullanıyor cnm
siz neler kullanıyorsunuz...

cnmmmmmmmmmmmm
hadi gözün aydın cumaretysiden beri bizi çatlattın ya
maşallah maşallah
allah en kısa zamanda hamiş olmayı ve kucağına almayı nasip etsin inşlh sende
azodan kurtuldun cnm darısı bizlerin başına inşlh tekrar gözün aydın
hadi tuttum halayın ucundan:64

Mslhhhhh hadi hemen başla tedaviyeeeeeeeeeeeeeeeeee
İns herkeste cikacak spermmmmmm suanda keyfim cok yerinde bu haberler benim amlyt gunünde müjdeli haberi aldığım ana götürüyor :) Rabb'im tamamına erdirsin ins seni beni herkesi:)

tatlım seni çok merak ettik olsun beklememize değmişşşşşşş

oh gözünaydınnnnnnnnnnn darısı inşllh halaya bende geldimmmm
ne damat halayı BEBİŞ HALAYI kız buuuuuuuuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım eltin.umarım iyi birisi olur. aslen Eskişehirlimisin? canım bizde hurma poleni,arı sütü , adnan beyin verdiği kürü,üzüm çekirdeği,terra trübulus kullanıyoruz canım. inşallah hepimize şifa olur.ankaraya gidip semen analizi verecaz bakalım kaan hocanın dediği yere. okul bitince inş.
çok soru soruyorum ama canım 2. teseniz ne zaman dı? kaç ay sonra ölü sperm çıkışı oldu?

Canım nasıl heyecanla bekliyoduk seniii:18:
çooook sevindim yaa inan gözlerimden yaşlar hemen akıverdiiii
Gözünüz aydınnnn cnm

Darısı bizim başımıza benimde eşim temmuzda olucak umutta inş bende buraya bir sürü spremimiz çıktı diye yazabilirimm :26:

Kızlaarr hıc ıyı degılım bugun transferımın 10 gunu az once kanamam oldu bıde parca parca geldı Kafayı yıyıcem tutunmadımı acaba dusukmu oldu ne oldu anlamadım yaaa offfffffff yoksa korktugum basımamı geldı alahım yardım etsın bana neden kanamam oldu transfer edıldıgınde yumurtalarım toplandıgında bıle kanamam olmamıstı adetıme 3 gun var normalde , netten baktım dogru duzgun bır bılgıye ulasamadım olecem kederımden nolur dua edın rabbım hayırlı saglıklı bı sekılde bagıslasın bana bebısımı okadar alıstımkı elımı hıc karnımın uzerınden cekmedım 10 gun boyunca :

Günaydınn cnmm
ben iyiyim çok şükürrrr temizliğe başlıycam birazdannnn
ahhh cnm seninle aynı gidiyoruz, bende olucam herhalde 1-2 gün içinde hafif lekelenme varrrr..
Görüşürüzzzz tatlımmmmm

sanada kolay gelsin cnm benim
annaneden haberler nasıl
ay hiç sorma yaa 31İNDE olucaktım güya aha da bu gün oldum
geç kaldı sinir ay bi durduramadık şunu

Son düzenleme:
size haber verebilmek için işyerimdeki bilgisayarımı alıp eve götürdüm. cumartesi açar yazarım diye ama hiç fırsatım olmadı. eşimin ailesi ile aynı apartmanda oturuyoruz, durumumuzu bilmiyorlar. kayın validem pazar akşam memleket gidecekti. kayınlarım eltilerim falan geldi. kyaınvalidemde memlekete gidecek diye evini topladığı için cumartesi pazar bana geldi hepsi. hiç müsait misin bile demediler. eşimde dinlenemedi hiç. bugünde iş başı yaptı.

ama çok şükür onunda sağlığı iyi. bu strestende kurtulduk. darısı hepinizin başına.

tatlım dr nu arasana hemen bı bılgı verırı sıkma gonlunu ferh olmaya bak allhın dedıgı olur inşllh tutunmustur bebişin sana
AAAAAAAMİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN

canım heyecanlanma . bazen tutunurken kanama oluyormuş duyduğuma göre.hemen bir hastaneye git ve serum falan taksınlar. canım emeklerin boşa gitmez inş.Allah yardımcın olsun

inşallah canım,inşallah temmuzdada sen kurtulursun şu azodan.
mercandan haber var mı geçmişi okuyamadım hemen yazdım. onuda merak ediyorum. inşallah onlardada çıkmıştır

korkma canım doktorunu bir ara istersen. yerleşme kanaması diye birşey varmış belki bu odur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…