hemşireler dosya işlemlerimizi yaparken eşimin randevusu için doktorun yanına gittik.ameliyatımızı ve kullandığımız ilaçları duyunca biraz şaşırdı.sizin durumunuz hala net sayılmaz dedi.özellikle siz sudafedi neden içiyorsunuz bu spermlerin geri kaçtığı kişilere verilir vs.. dedi.bizde bir umut her şeyi deniyoruz dedik.proxeed plus ve bitkiselleri anlarım çok işe yaradığı hastalar olmuştur ama diğerleri için yorumum farklı olacak.vücudun üretip üretmediğini araştıralım diyerek meşhur genetik testleri istedi.bir sürü kan testi daha.gitmediğiniz özel hastane kalmamış bunların bir çoğunu devlette yaptırabilirsiniz faks ve maille haberleşebiliriz dedi. laboratuvar kapanmadıysa sperm testi yapalım dedi.personel çıkıyormuş uzaktan geldiğimizi söyledi ve yardımcı olmaları için yönlendirdi.eşimden gelen miktar çok azdı tekrar isteyebiliriz inceleme için yeterli olmayabilir dediler.bu sabah aradık öğleden sonra arayın dediler.gerektiğinde aramamız için cep telefonlarını verdiler. Kızlar çıkarsa donduralım bile diyemedik miktarı görünce çok üzüldük. sonrada nasipte ne varsa o dedik.
Bu arada hasta eğitim odası adı altında biraz ücret ve tedavi süreci ile ilgili bilgilendirildik.genetik testler 3 haftada çıkıyormuş fiyatı 400 tl. tüp bebek süreci için 2000 euro + ilaçlar.micro tese ,sperm dondurma işlemini hatırlayamadım şimdi.diğer kan testlerini orda yaptırırsak daha çok tutar.amh testi için 120 tl istediklerini duydum.ben 60 tl ye yaptırıp gittim.acıbademde incelenip gelmişti.sperm testinden 160 tl aldılar.bulunduğum ilde takiplerini yapan anlaşmalı doktorları olduğunu söylediler.zorla her şey burada yapılacak gibi bir tutumları yok.muayene ücreti benim 250, eşimin 320 tl idi.
bir yola girdik Allah utandırmasın hiç birimizi.bu arada Eyüp Sultanda hepimiz için dua ettim.her taraf sünnet çoıcuğu kaynıyordu.içim yana yana dua edip yalvardım rabbime.bizlere hayırlı evlatlar ver yüreğimizin sızısı dinsin.evimiz şenlensin diye.
merhaba kızlar, hepinize dualarınız için moral verdiğiniz için çok çok çok teşekkür ederim.
hafta sonu açamadım hiç bilgisayarı. ama halay hakkım saklı duruyordur umarım :)
tıkanıklık varmış gerçekten. bir sürü spermimiz çıktı. 5 tüp donduruldu. şimdi sıra bende :)
hadi kızlar damat halayına64:
vck canım annene çok geçmiş olsun ve şifa versin rabbim.
aaumut hala haber vermemiş çok merak ettim.inşallah her şey yolundadır.
minikgelin,panik yapma kendini ve bebişleri üzme Allaha emanet onlar.
flzask,canım anneannen hastaymış Allah şifa versin.geçmiş olsun canım.
unuttuğum kimse yoktur inşallah geçmişe hızlıca göz attım.
kızlar ben uzun uzun yazdım hafta sonunu.okurken sıkılmayın diye iki mesaj olarak atayım gözlerinizde yorulmasın.sonrada okul için hazırlanayım.sorunuz olursa akşam cevap veririm. görüşürüz öptüm hepinizi.
Kızlar sabah 9 :30 gibi evimize geldik çok şükür.okula gitmeden sizlere bilgi vermek istedim.hepinize tekrar çok teşekkür ederim.acayip moral oluyor birilerinin bu süreçte yanınızda olduğunu bilmek.inanın ayrı bir sorumlulukla da haber vermek için can attım her fırsatta. Biraz uzun olacak kusura bakmayın.heyecanı atamadım hala.hastaneye gittiğimizde doktorların durum değerlendirme toplantısı varmış.biraz bekledik.önce benim randevum vardı.doktora durumumuzu anlattım yaptırdığım testleri gösterdik.muayene için hazırlandım.çok tedirgindim ama önce konuşarak sakinleştirdi.belki katılmayan olacak ama ben erkek doktorların daha sabırlı ve anlayışlı olduklarına inanıyorum.bana kisti gösterdi.çok basit bir operasyon olduğunu tatlı tatlı uyuyacağımı ve bir şey duymayacağımı söyledi.öyle gaza geldim ki hemen olmak istiyorum dedim.anestezi doktoru yoğun olduğu ve ben tok olduğum için ertelemek zorunda kaldık.doktora, heyecandan ben çok bişey yemedim ki siz ne gerekiyorsa şimdi yapın diyorum.eşinin testleri yapılsın sonuca göre gün belirleyelim diyerek güldü.doktor bana senin çok yumurtan var fsh bundan yüksek. Menepoza geç gireceksin dedi. adetlerin düzenli ve kilo probleminin olmaması büyük şans dedi.bazılarında düzensiz adet,tüylenme ,kilo problemi ve yumurtalarla ilgili sorun yapar dedi.
hemşireler dosya işlemlerimizi yaparken eşimin randevusu için doktorun yanına gittik.ameliyatımızı ve kullandığımız ilaçları duyunca biraz şaşırdı.sizin durumunuz hala net sayılmaz dedi.özellikle siz sudafedi neden içiyorsunuz bu spermlerin geri kaçtığı kişilere verilir vs.. dedi.bizde bir umut her şeyi deniyoruz dedik.proxeed plus ve bitkiselleri anlarım çok işe yaradığı hastalar olmuştur ama diğerleri için yorumum farklı olacak.vücudun üretip üretmediğini araştıralım diyerek meşhur genetik testleri istedi.bir sürü kan testi daha.gitmediğiniz özel hastane kalmamış bunların bir çoğunu devlette yaptırabilirsiniz faks ve maille haberleşebiliriz dedi. laboratuvar kapanmadıysa sperm testi yapalım dedi.personel çıkıyormuş uzaktan geldiğimizi söyledi ve yardımcı olmaları için yönlendirdi.eşimden gelen miktar çok azdı tekrar isteyebiliriz inceleme için yeterli olmayabilir dediler.bu sabah aradık öğleden sonra arayın dediler.gerektiğinde aramamız için cep telefonlarını verdiler. Kızlar çıkarsa donduralım bile diyemedik miktarı görünce çok üzüldük. sonrada nasipte ne varsa o dedik.
Bu arada hasta eğitim odası adı altında biraz ücret ve tedavi süreci ile ilgili bilgilendirildik.genetik testler 3 haftada çıkıyormuş fiyatı 400 tl. tüp bebek süreci için 2000 euro + ilaçlar.micro tese ,sperm dondurma işlemini hatırlayamadım şimdi.diğer kan testlerini orda yaptırırsak daha çok tutar.amh testi için 120 tl istediklerini duydum.ben 60 tl ye yaptırıp gittim.acıbademde incelenip gelmişti.sperm testinden 160 tl aldılar.bulunduğum ilde takiplerini yapan anlaşmalı doktorları olduğunu söylediler.zorla her şey burada yapılacak gibi bir tutumları yok.muayene ücreti benim 250, eşimin 320 tl idi.
bir yola girdik Allah utandırmasın hiç birimizi.bu arada Eyüp Sultanda hepimiz için dua ettim.her taraf sünnet çoıcuğu kaynıyordu.içim yana yana dua edip yalvardım rabbime.bizlere hayırlı evlatlar ver yüreğimizin sızısı dinsin.evimiz şenlensin diye.
cnm biz kaan aydos da tedavi görüyoruz şuanda 8.ayımıza girdikcanim hayirli olsun super birsey bu spermleriniz yolda yanii
sizin bu oldugunuz tedaviyi ben hic duymamistim sauna falan, o ne , hangi drda tedavi oldunuz,probleminiz neydi,neler kullaniyodunuz, cok soedum kusura bakma
cnm biz 9 yıllık evli olacağız eşimin herşeysi normalcanim gecmisinizi azo gecmisinizi tedavilerinizi cok merak ettim onceden hic cikmiomuydu , tese olmusmuydunuz cok heyecanlandim ya , ne guzel haberler var topikte bu siralar, ins bu guzel haberler beni ve diger arkadalrimada gelirr
cnm iltihapları hangi ilaçlar yok edecek diye çalışmıştı laboratuvarcıinşallah iyi çıkar canım eşimin sonuçları.
bizede kaan hoca sadece fsh lh testesteron istedi başka bişey istmedi. ama şimdi emre beye gidicezya sorunsuz gitmek istiyorum eksiksik gitmek istiyorum.
ben kendim hiç hormon testi yaptırmadım canım yani geçmişe dair hiçbir sonucum yok.
yani ben fsh tsh serbest t4 proklaktin hemogram isitycem dimi?
bir de denizbulutlarda iltihap olduğu hangi testle anlaşılmıştı hatırlıyomusun canım ben şöylebir karıştırdım ama bulamadım.bende eşimde iltihap şüpheleniyorumda.
hanımlar merabalar kendimi ututturdum belki elimde olmayarak giremiyorum perşembe günü trasverim oldu çok umutluyum bakalım hayırlı güzel bir günde kondu inşallah benimle kalır tutunurlar çok şükür bunuda gördüm inşallah darısı pozitif sonuç almaya..
cnm düğün bu hafta cumartesi pazar eskişehirdeGÜNAYDIN HERKESE.
canım nasılsın? düğüne gittin mi?ankaraya sperm boyatmaya ne zaman gideceksiniz? bizde cuma günü kan testlei yaptırdık.kaan hoca bized aynı ismi verim sperm boyatın diye yazmış.testestoron hormonumuz düşüktü artmış canım. ona sevindik.ama fsh 20 olmuş.klomeni yarım tablet alın dedi kaan hoca. eşine neler yedirdin canım bitkisel olarak?
merhaba kızlar, hepinize dualarınız için moral verdiğiniz için çok çok çok teşekkür ederim.
hafta sonu açamadım hiç bilgisayarı. ama halay hakkım saklı duruyordur umarım :)
tıkanıklık varmış gerçekten. bir sürü spermimiz çıktı. 5 tüp donduruldu. şimdi sıra bende :)
Günaydınn cnmm
ben iyiyim çok şükürrrr temizliğe başlıycam birazdannnn
ahhh cnm seninle aynı gidiyoruz, bende olucam herhalde 1-2 gün içinde hafif lekelenme varrrr..
Görüşürüzzzz tatlımmmmm
Kızlaarr hıc ıyı degılım bugun transferımın 10 gunu az once kanamam oldu bıde parca parca geldıKafayı yıyıcem tutunmadımı acaba dusukmu oldu ne oldu anlamadım yaaa offfffffff yoksa korktugum basımamı geldı alahım yardım etsın bana neden kanamam oldu transfer edıldıgınde yumurtalarım toplandıgında bıle kanamam olmamıstı adetıme 3 gun var normalde , netten baktım dogru duzgun bır bılgıye ulasamadım olecem kederımden nolur dua edın rabbım hayırlı saglıklı bı sekılde bagıslasın bana bebısımı okadar alıstımkı elımı hıc karnımın uzerınden cekmedım 10 gun boyunca :
Kızlaarr hıc ıyı degılım bugun transferımın 10 gunu az once kanamam oldu bıde parca parca geldıKafayı yıyıcem tutunmadımı acaba dusukmu oldu ne oldu anlamadım yaaa offfffffff yoksa korktugum basımamı geldı alahım yardım etsın bana neden kanamam oldu transfer edıldıgınde yumurtalarım toplandıgında bıle kanamam olmamıstı adetıme 3 gun var normalde , netten baktım dogru duzgun bır bılgıye ulasamadım olecem kederımden nolur dua edın rabbım hayırlı saglıklı bı sekılde bagıslasın bana bebısımı okadar alıstımkı elımı hıc karnımın uzerınden cekmedım 10 gun boyunca :
Canım nasıl heyecanla bekliyoduk seniii:18:
çooook sevindim yaa inan gözlerimden yaşlar hemen akıverdiiii
Gözünüz aydınnnn cnm
Darısı bizim başımıza benimde eşim temmuzda olucak umutta inş bende buraya bir sürü spremimiz çıktı diye yazabilirimm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?