Allahım mutluluğunu yarım bırakmasın inşallah bebeğinide kucağına alırsın.
Kaç yıllık evlisin, azoyu öğreneli ne kadar zaman oldu?
canım çok şükür bu testte 0 çıkmadı.canım doktorla telefonda görüşmeye çalışıcaz biz bekleyemedik dönmüştük. Allah sizlere daha fazlasını göstersin .canım bir tanecik sağlıklı olsun yeter inan fazlasında gözümüz yok canım.Eşim tese için her an yan çizmeye hazır gibi duruyordu.çok şükür gerek kalmayacak
canım arkadaşım iyiyim.allah a şükür iyi gidiyor. çooook mutluyum canım. Kermes parası umduğumdan da fazla toplandı. öğrencilerim için öğrenci dolabı istemiştim. Paramız yetişti.kuzucuklarım için kendi dolapları olacak. Okulumun bulundu yer maddi açıdan biraz zayıf.özel ir kreşe yavrularımı geziye götürmüştüm. Orada her öğrencinin dolabının olduğunu görünce '' öğretmenin keşke bizimde böyle dolabımız olsa okulda'' dediler. Içime öyle bir oturmuştu. çok ağlamıştım. Söz bitanelerim yaptıracağız bizde demiştim. Veeee hayalleri gerçek olacak inşallah. Kermeste para çok toplansın diye çok dua etmiştim ve duam kabul oldu canım. Paylaşayım sizlerle dedim. Inan kuzucuklar mutlu olunca bende çok mutlu oluyorum.allah kendi evlatlarımızın mutluluğunu bizlere tattırsın.amin.
Evet canım okullar bitinde ankara cebeci hast. Gidecez inş.boyamalı yaptırcaz.kaan bey sinan beyi söyledi.inş.olumlu bir gelişme görürüz bizde.sizde hepimiz cümbür cemaaaaaat .halay çekeriz hep birlikte canım arkadaşım.
canım benim ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz parayı çıkartmanıza çok sevindim
çok iyisin çok içten samimisin maşallah ne kadar özverili çalışıyorsunuz
o kuzular için dertlenip ağlaman beni çok duygulandırdı
inşlh bu iyiliğinin karşılığını rabbim kendi kuzularınlada yaşatsın
inşlh cnm inşlh
ankarada
belki aynı gün denk gelirler eşlerimiz onlarda tanışmış olurlar inşlh öyle olur yaa
ne iyi olur aslında..
Birde spermlerde çıkarsa
halayımız 40 gün 40 gece sürer valla :)))
seam canlar bende geldim nasılsınız
ben bugün okudan sonra kuaföre gittim kendime bakım yaptırıp geldim
geçmişi okuyup dönücem aranıza...
ohh ii yapmışsın cnm bazen yapmalı
oku oku daha bitiremedin dimi sende haklısın çok sayfa gitmiş dimi
geçmiş olsun canım. benim durumumda aynı, bende 2009 da yumurtalığımda 4cm miyom vardı, kötüye çevirme ihtimali var diye açıkameliyat ile alınmıştı. sonra doktor ameliyattan dolayı doğumda sezeryanla olmak zorunda olduğundan 2 sene çocuk düşünme dikişlerin tam iyileşmesi lazım dedi. 2 sene bitti artık çocuk istemeyede başladım, hamilelikten önce bir kontrole gideyim dedim bu defa aynı yerde kist olmuştu. 3 ay doğum kontol hapı kullandım geçmedi. sonra 6 ay yumurta takibi yapıldı hamile kalamadım. Kist engel oluyor diye düşündük. kapalı ameliyatla alınsın dedik. Kan tahlillerimi yaptırdım ameliyat için gün verilecek. Ameliyat öncesi bir muayane ve diğer taraftada bir miyom olmuş. kapalı ameliyatla hem sağ taraftan kisti sol taraftan miyomu almamız zor miyom kalacak dediler ve ben ameliyattan vaz geçtim. sonra eşimdende test istedi doktor ve şok şok şok kocaman 00 lar geldi gitti.
neyseki tıkanıklıkmış eşiminki çok uğraştırmadı rabbim. spermlerimiz alındı donduruldu.
şimdi ben rapor çıkarmaya çalışıyorum ve ssk ya gittim. doktor kist var böyle olmaz diyerek tekrar doğum kontrol hapı verdi. Miyom kendiliğinden kaybolmuş. bakalım bu hapla kist gidecek mi?
ya rapor vermeyecekler ben özel yaptıracağım, yada tekrar kist alınacak. tekrar iyileşme süresi beklenecek. bakalım allah büyüktür, inşallah biizmde yüzümüzü güldürür.
bu arada rahim filmini şubat ayında bilçekte 250 ye çektirmiştim ben, aklında olsun. çok yüksek fiyat vermişler.
hg. ooooo güzelleştin desene. eminim güzelsindirde..nazar değmesin innş.nasılsın?
canım arkadaşım iyiyim.Allah a şükür iyi gidiyor. çooook mutluyum canım. kermes parası umduğumdan da fazla toplandı. öğrencilerim için öğrenci dolabı istemiştim. paramız yetişti.kuzucuklarım için kendi dolapları olacak. okulumun bulundu yer maddi açıdan biraz zayıf.özel ir kreşe yavrularımı geziye götürmüştüm. orada her öğrencinin dolabının olduğunu görünce '' öğretmenin keşke bizimde böyle dolabımız olsa okulda'' dediler. içime öyle bir oturmuştu. çok ağlamıştım. söz bitanelerim yaptıracağız bizde demiştim. veeee hayalleri gerçek olacak inşallah. kermeste para çok toplansın diye çok dua etmiştim ve duam kabul oldu canım. paylaşayım sizlerle dedim. inan kuzucuklar mutlu olunca bende çok mutlu oluyorum.Allah kendi evlatlarımızın mutluluğunu bizlere tattırsın.Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?