cannım vck için okuduğumuz tefriciyeler Türkan teyze için oldu.inş.ALLAH tez zamanda sağlığına kavuşturur. bir arkadaşımızda yazmış ben de istiyorum ki vck için tekrardan tefriciye okuyalım. tabi diğer arkadaşlara da soralım.bebişleri içinn olsun innş.
hoşbulduk canım güzelleştim valla
canım benim teşekkürler aminim sende çok güzelsindir canım arkadaşım benim
keşke seninde facen olsaydıda görüşseydik ordan da...
iyiyim canım bugün okula müfettiş gedi şaka gibi
ilk defa bu sene bukadar geçe kaldı...
1. dönem rehberliğede gelmemişlerdi...
bizde bekledik bekledik bu hafta artık gelmezler dedik çıkageldiler
neyseki okulun son haftasına gelmemize rağmen tüm evraklarım tamdı olması gerektiği gibiydi...
müfettişi memnun bişekilde dönderdim
sen nasılsın tatlım ??
canım benim çok sevindim ne güzel beklediğinizden fazla para toplanmış
kuzucukların seneye çok rahat edecekler...
canım benim bizler böyle öğretmenleriz işte...
kuzularımız mutlu olsun diye yapmayacağımız şey yok...
ben ilk konyaya atandım 1,5 sene orada bi yibo'da (yatılı ilköğretim bölge okulu) çalıştım...
oradaki sınıfım okadar güzeldi ki herşeyimiz fazla fazla mevcuttur...
sonra buraya atandım bi geldim ben şok
sınıfta hiçbişey yok zaten 1,5 sene önce aılmış okul...
görev yapan 2 öğretmende ücretliymiş bişey yapmamışlar...
oyuncak dolapları boş boş duruyordu bikaç bişey vardı okadar...
okadar üzüldüm ki içim gitti...
dedim bu çocukların diğer çocuklardan ne eksiği var niye böyle...
sonra her ay çocuklardan sınıfa kalan aidat parasıyla sınıfın eksiklerini tamamladım...
ki ayda sınıfımıza kalan para 30 tl idi...
ben her ay o 30 tl ile neler aldım neler...
benim sınıfım eskiden öğretmen lojmanıymış küçük bi daire yani...
odanın biri boştu ben geldiğimde eski okul malzemeleri vardı...
ben o sınıfı temizlettim ilçede kapanan bi kreşin müdürüyle konuştum oranın halısını oyuncaklarını aldım getirdim sınıfa...
yeni bi sınıf daha hazırladım böylece...
orasınıda sergi odası gibi kullanıyoruz çok güzel oldu...
daha seninde benimde anlatmadığımız neler neler var...
bunları sırf şimdi öğretmenleri bişey yapmıyor diye göstermeye çalışan insanlara örnek olsun diye yazdım...
bizim onca mücadelemizi hiç yokmuş gibi göstermeye çalışanlar ne yaparlarsa yapsınlar gerçeği örtbas edemeyecekler...
yaşasın başöğretmenimiz atamızın yolundan giden öğretmenlerimiz
Slm KiZlar
Enfall ins guzel haberle gelcen aksam
Ben yatıyorum hala:) yemekten sonra maasayi sildim tabakları tezgaha koydum okdr
Ben elimden gelen herseyi yapayım gerisi Rabb'ime kalmış
Cok titiz davrandım içim rahat o acıdan ama bugün adet olacak gibi karnım arıyor adetim geliyor sanırımm((
canım herkesin tefriciyesi tamamlanınca vcknın adına tefriciye okuyacağımızı yazmıştım zaten görmedin sanırım...
buna kimsenin itirazı olacağınıda sanmıyorum...
canım hayırlı olsun inşallah gönlünce bir sonuç alırsın hiç adet olcakmışsın gibi düşünme ben tedavilerim sırasında çok araştırdım kimisinde adet ağrıları olurmuş kimisinde olmazmış tutunma esnasında olurmuş böyle şeyler inşallah bebeklerin sana tutunuronun belirtileridir bu
günaydın kızlar nasılsınız .topikten güzel güzel haberler gelince benimde içim kıpır kıpır oluyor ,inanın hepiniz benim için çok önemlisiniz biz bir aile olduk topige çok girip yazamıyorum ama gelişmeleride girip çıkıp bakıyorum .bizde dün israel aruhla görüştük eşimde sperm testi verdi yine bir iki çıkmaya devam ediyormuş spermcikler.bu sefer sorun ben myomlarım varmış rahim içinde değil ama dışında ben daha önce myom ameliyatı olmuştum çoçuğum olmuyor diye ameliyatımı yapan doktor ameliyattan sonra yanıma gelip myomların hamileliğine engel değilmiş alınmasada olur iyileşince gel hormon tahlillerine bakalım demişti tabi ondan sonra eşimde sorun varmış o çıkmıştı. dün ise doktorum istersen ameliyat ol öyle dene istersende böylede deneye biliriz dedi.bi rahim filmi çekelim sonra karar veririz dedi. inanın kararsız kaldım. tekrar ameliyat olmak istemiyorum.canım çok sıkıldı bide rahim filmi çıktı ar. anestezisiz 500 dedi fiyat yüksek değilmi hastanelerde ne kadar acaba bilen varmı ...neyse görüşürüz kızlarben bi sunları araştırayım.
canım tefriciyeleri vck arkadaşımızın annesinemi okuyoruz annesi hastamı sayfaları düzenli takip edemiyorum. Allah şifa versin birde sen rahim filmini izmirdemi çektirdin dr. bendende istedi.
hoşgeldin canım iyi yapmışsın bakım yapınca insan kendine geliyor.
vck nın annesinin tefriyercelerini okudum Allah şifa versin inşallah
çabucak sağlığına kavuşur
aynen öyle canım.öyle fedakar öğretmen arkadaşlarımız var ki.buraya yazsak kitap olur valla.özellikle anasınıfı öğretmenleri.cannla başla çalışan.benim ilk görev yerim burası.bi hevesle atanndım geldim bi de ne göreyim boş bir sınıf,vurdumduymaz va kötü bir müdür.neyse velilerimle el ele verdik sınıfı boyadık.eşimle valiliğe gittik oyuncak falan istedik biraz da biz bişeyler ekledik.iki haftadırda kermes için uğraştık.neyse ki müdür değişti.yeni müdür oldukça babacan.anlıyacağın öğretmennnler yata yata maaş almıyor.herkes anlasınn dediğin gibi canım.
bu arada teftişin iyi geçmesine sevindim.
canım kusura bakma. kaçırmışım....
canım banada içok iyi geldi.hepimiz kavuşalım.bütün arkadaşlarımın yüzü gülsün.erkek sorunu olanlarda ,birde kadın problemi çıkmasın hatta.artık dualarıma bunu da ayrıca belirterek ekliycem.
baharcım,seninle telefonda görüştüklerimizi kontrol ettim onlar var.yanlış okumadım tatlım. buraya yazdığım testte ki bölümde var.hazırlık sonrası diyor. neyse doktoru bugünde aradım 15 dk.sonra tekrar arayın dediler. canım milyonu geçtim 1 tane çıkmasına razıyız kuzucum. milyonları ne yapalım doğal olmıycak nasılsa sağlıklı 1 tane olsun o da doğal yoldan çıksın yeter bizlere değil mi?
hoşbulduk canım sende hoşgeldin özlettin kendini
allah kabul etsin tatlım...
cnm ben okudum dualarımı 8 hazirana kadar giremeyeceğim diğer 3 arkadaşımda da rakamım 165 mi olacak okuldan bir grup öğrencimle yurtdışında olacağım enfalim cnm benim endişelenme inşallah
arkadaşlar pazartesi günü yumurtalarım toplanmıştı.bugün aradılar 3 yumurta döllenmiş.bu iyi birşeymi.transfer için arayacaklarını söylediler.diğer ikisinide takip edeceklermiş.lütfen bilgisi olan cevap yazsın
Sağol canım, Allah razı olsun hepinizden. Bekletmişim hepinizi çok mahçup oldum. Benim tedavim sırasında internete giremeyeceksem eğer mutlaka birinizin telefonunu alıp haber vereceğim.
Slm KiZlar
Enfall ins guzel haberle gelcen aksam
Ben yatıyorum hala:) yemekten sonra maasayi sildim tabakları tezgaha koydum okdr
Ben elimden gelen herseyi yapayım gerisi Rabb'ime kalmış
Cok titiz davrandım içim rahat o acıdan ama bugün adet olacak gibi karnım arıyor adetim geliyor sanırımm((
sen hamile olacaksın.sakın kötü düşünme.birde 30 yakın iğne kullandım demişsin.uzun protokolmü uygulandı sana.
seam canlar bende geldim nasılsınız
ben bugün okudan sonra kuaföre gittim kendime bakım yaptırıp geldim
geçmişi okuyup dönücem aranıza...
Aman da aman bizim fıstık kendine bakımmı yaptırmış bugünnn
zaten güzelsin hayatımmmmm
ama insan ufak bişeyde yaptırsa iyi hissediyo kendiniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?