ne yapsın ama bizimkide yorgun geliyo akşamları
ama işte bazen bizimde şımartılmaya ihtiyaçımız oluyooo
ben haftasonunu bekliyorum o zaman iyi oluyooo çünküü
ahh anlasalar halimizdennnn
inş cnm benimmm sağollll
SELAM CANLARIM BEN GELDİMNASILSINIZ BUGÜN HALAY ÇEKMİYORMUYUZ BAHAR CANIM BEN TEFRİCİYEMİ OKUDUM.OKUYAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN BU ARADA LİSTE TAMAMLANINCA BENİM İÇİNDE OKUMAYA KARAR VERMİŞSİNİZ BENİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ ALLAH RAZI OLSUN AMA BEN KİMSENİN HAKKINA GİRMEK İSTEMEM NİHAYETİNDE BEN SIRAMI ANNEME VERDİM HERKESİN FARKLI NİYETLERİ DE VARDIR AMA HERKESİN TEK HAKKI OLDUĞU İÇİN BEN TERCİHİMİ ANNEME OKUNMASINDAN YANA KULLANDIM DÜŞÜNMENİZ BİLE BENİ ÇOK MUTLU ETTİ ALLAH RAZI OLSUN BAHAR SAÇINA BAKIMLAR YAPMIŞSIN BENİM ARKADAŞIM ZATEN GÜZELDİ BAKIM YAPTIRINCA GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATMIŞSIN NEDE OLSA HAMİŞ OLUNCA YAPTIRAMAYACAKSIN ŞİMDİDEN HAZIRLIK MI YAPTIN FLZAŞK ANNEANNENE RABBİM ŞİFA VERSİN ANNE İÇİNDE ZOR OLUYORDUR ZATEN O BAKIMA MUHTAÇKEN ANNESİNE HİZMET EDİYOR ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH RABBİM SANADA ANNEN GİBİ HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN
hoşgeldin kızzz nasılsın dualar inşllh yerini bulur da anne şifa bulurSELAM CANLARIM BEN GELDİMNASILSINIZ BUGÜN HALAY ÇEKMİYORMUYUZ BAHAR CANIM BEN TEFRİCİYEMİ OKUDUM.OKUYAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN BU ARADA LİSTE TAMAMLANINCA BENİM İÇİNDE OKUMAYA KARAR VERMİŞSİNİZ BENİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ ALLAH RAZI OLSUN AMA BEN KİMSENİN HAKKINA GİRMEK İSTEMEM NİHAYETİNDE BEN SIRAMI ANNEME VERDİM HERKESİN FARKLI NİYETLERİ DE VARDIR AMA HERKESİN TEK HAKKI OLDUĞU İÇİN BEN TERCİHİMİ ANNEME OKUNMASINDAN YANA KULLANDIM DÜŞÜNMENİZ BİLE BENİ ÇOK MUTLU ETTİ ALLAH RAZI OLSUN BAHAR SAÇINA BAKIMLAR YAPMIŞSIN BENİM ARKADAŞIM ZATEN GÜZELDİ BAKIM YAPTIRINCA GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATMIŞSIN NEDE OLSA HAMİŞ OLUNCA YAPTIRAMAYACAKSIN ŞİMDİDEN HAZIRLIK MI YAPTIN FLZAŞK ANNEANNENE RABBİM ŞİFA VERSİN ANNE İÇİNDE ZOR OLUYORDUR ZATEN O BAKIMA MUHTAÇKEN ANNESİNE HİZMET EDİYOR ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH RABBİM SANADA ANNEN GİBİ HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN
ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------164=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------164 =OKUDU
HEP-----------------------------------------------------164
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164 =OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165=OKUDU
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.
merhaba canım hoşgeldin nasılsın ??
Merhaba cnmm
faceden de yazmışsın ama komşum geldi göremedim yazdığınıı
sen nasılsın
aman da aman hem kızarmış kocişine hem savunurmuş
hoşgeldin canım benim
Allah kabul etsin inş...
Tatlım evet sen kendi sıranı annene verdin ve bana da okur musunuz demedim...
Ama sende bu yaz tedaviye başlayacaksın...
Seninde dua almanı istiyorum herkesinde böyle istediğini düşünüyorum...
Liste tamamlandıktan sana 1 kişiye daha okumak niye zor olsun ki...
Alt tarafı 3 günde 165 tane okuyoruz senin içinde okuruz canım benim
Evet canım bugün bakım günümdü birazda kendimize bakalım dimi ama
Saol canım arkadaşım sende çok güzelsin
Evet hamiş olunca saç falan boyanmıyor değil mi ??
Ben zararlı olan hiçbişeyi yapmam valla...
Napim cnm ya ona hem kızıyorumm
hemde dayanamıyorummm
seviyorum koçişimiiiii bide bebişimiz gelseeee
evimizzz şenlenseeee
SELAM CANLARIM BEN GELDİMNASILSINIZ BUGÜN HALAY ÇEKMİYORMUYUZ BAHAR CANIM BEN TEFRİCİYEMİ OKUDUM.OKUYAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN BU ARADA LİSTE TAMAMLANINCA BENİM İÇİNDE OKUMAYA KARAR VERMİŞSİNİZ BENİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ ALLAH RAZI OLSUN AMA BEN KİMSENİN HAKKINA GİRMEK İSTEMEM NİHAYETİNDE BEN SIRAMI ANNEME VERDİM HERKESİN FARKLI NİYETLERİ DE VARDIR AMA HERKESİN TEK HAKKI OLDUĞU İÇİN BEN TERCİHİMİ ANNEME OKUNMASINDAN YANA KULLANDIM DÜŞÜNMENİZ BİLE BENİ ÇOK MUTLU ETTİ ALLAH RAZI OLSUN BAHAR SAÇINA BAKIMLAR YAPMIŞSIN BENİM ARKADAŞIM ZATEN GÜZELDİ BAKIM YAPTIRINCA GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATMIŞSIN NEDE OLSA HAMİŞ OLUNCA YAPTIRAMAYACAKSIN ŞİMDİDEN HAZIRLIK MI YAPTIN FLZAŞK ANNEANNENE RABBİM ŞİFA VERSİN ANNE İÇİNDE ZOR OLUYORDUR ZATEN O BAKIMA MUHTAÇKEN ANNESİNE HİZMET EDİYOR ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH RABBİM SANADA ANNEN GİBİ HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN
günaydın kızlar nasılsınız .topikten güzel güzel haberler gelince benimde içim kıpır kıpır oluyor ,inanın hepiniz benim için çok önemlisiniz biz bir aile olduk topige çok girip yazamıyorum ama gelişmeleride girip çıkıp bakıyorum .bizde dün israel aruhla görüştük eşimde sperm testi verdi yine bir iki çıkmaya devam ediyormuş spermcikler.bu sefer sorun ben myomlarım varmış rahim içinde değil ama dışında ben daha önce myom ameliyatı olmuştum çoçuğum olmuyor diye ameliyatımı yapan doktor ameliyattan sonra yanıma gelip myomların hamileliğine engel değilmiş alınmasada olur iyileşince gel hormon tahlillerine bakalım demişti tabi ondan sonra eşimde sorun varmış o çıkmıştı. dün ise doktorum istersen ameliyat ol öyle dene istersende böylede deneye biliriz dedi.bi rahim filmi çekelim sonra karar veririz dedi. inanın kararsız kaldım. tekrar ameliyat olmak istemiyorum.canım çok sıkıldı bide rahim filmi çıktı ar. anestezisiz 500 dedi fiyat yüksek değilmi hastanelerde ne kadar acaba bilen varmı ...neyse görüşürüz kızlarben bi sunları araştırayım.
sağolun iyi olmaya çalışıyorum flzask gecmiş olsun Allah şifa versin inşallah.
bugün üzüldüm çok kardeşimin arkadaşı vefat etti. Daha 30 yaşında gencecik.
tatlım nasılsın sana özelden yazı yazdım gitmiyo dolmus j seın cnm
eşimle konuştum onu yazacaktım
ben geldimm bugün nikah vardı şahitte bendim allh mesut etsin
bahar cnm renki yazdım ya sarıyı bende okuyamadım hemen değiştirdim yani sorun snde değil bendeeeee
Yarın inglz sınavım var ders çalıştım artık bıraktım yoksa bildiğimi de karıştırrıcammm:111:
Hoşgeldin kızzz nasılsın dualar inşllh yerini bulur da anne şifa bulur
hoşgeldin bebeğim oh ne güzel allah mesut etsin yuvaları huzurlu ve bebişli olsun inşallah
allah yardımcın olsun inşallah benim akıllı arkadaşım bu sınavıda geçer
Imnşallah canım rabbim analrımızı başımızdan eksik etmesin sağlıklı ve uzun ömür versin
sanada hayırlı evlat versin anne acını evlat sevginle dindirirsin inşallah
hoşgeldin bebeğim oh ne güzel allah mesut etsin yuvaları huzurlu ve bebişli olsun inşallah
Imnşallah canım rabbim analrımızı başımızdan eksik etmesin sağlıklı ve uzun ömür versin
hoşgeldin cnmm..sağol canım benimmm
allah razı olsunnn..
Evt cnm annem bakıma muhtaçkenn o annesine dayanamadı giddi ona bakmayaaa
aminn cnmm rabbm hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinn
annenede şifa versinn inşşş ..tahlileri temiz çıkar inşşş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?