Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aaa eniştede ayıp etmiş ama
önce heveslendirmiş sonra yok olmaz demiş sende ona yapsaydın aynısını tatlım

canım bugün telde konuştuğumuz gibi tshın yüksek...
onun için istanbuldan dönünce bi dra görün...
şimdi prolaktin yüksekliğine baktım da gebe kalmaya engel olabiliyormuş...
ama ilaçla normal seviyesine iniyormuş hemen...
canım bak bu açıklamayı şimdi buldum...

"Yetersiz miktarda tiroit hormonunun üretildiği bir durum olan primer hipotiroidi hiperprolaktinemiye (prolaktin hormonu yüksekliği) sebep olabilen en sık hastalıktır. Hipotiroidiyi tiroid hormonuyla tedavi etmek hiperprolaktinemiyi (prolaktin fazlalığı) düzeltebilir."

canım yani senin proklaktin yüksekliğinin sebebi belli oldu...
çünkü senin tshın yüksek yani sende hipotiroid var oda buna sebep oluyormuş...
hipotiroid ile ilgili tedavine başlayınca bundan da kurtulursun sıkıntı etme...
bak ben hipotiroid tedavisi göüyorum şimdi tsh normal seviyede...
yapılan testlerde prolaktinde normal çıktı...
demekki tedavi olunca bu sorun ortadan kalkıyor...

Son düzenleme:
aaa eniştede ayıp etmiş ama
önce heveslendirmiş sonra yok olmaz demiş sende ona yapsaydın aynısını tatlım

dedim senden gizli yaptırcam diye yappp bende seninle aynı yataga girmem dedi
dediğim dedik ya bende bulucam bişeyler onun için intikamımı alacağım
o da hevesleencek amam kursagında kalacak oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

eniştemiz fena tatlım allah kolaylık versin sana
benim kocişte ilk evlendiğimiz zamanlar herşeye karışırdı...
bende rahat büyümüş biriyim çok bunalıyordum...
ama çok kısa bi sürede istediğim kıvama yakın bi hale getirdim

darısıııııııı banaaaaaaaaaaaaaaa
öyle kıvamlı yapıcam ki kulak memsi kıvamı olucakkkkkk

darısıııııııı banaaaaaaaaaaaaaaa
öyle kıvamlı yapıcam ki kulak memsi kıvamı olucakkkkkk

alemsin tatlımmmmmmm
yap valla benimki daha kulak memesi kıvamına gelemedi ama çalışmalara devam ediyorum

Son düzenleme:
tekrar sağol baharım çok teşekür ederim.inşallah herşey yolunda gider.biraz kayfim kaçtı buğün benim benim

rica ederim canımda sende kendine yeni dertler arama lütfen
abartılacak bişey değil ki diyorum sana hipotiroid bende de var...
hormonları dert etme kendine düzelir onlar...
yaa ben sana bugünde dedim siz bi gidin emre hocayla ulun hocaya onlar size gereken herşeyi söyleyecek...
rahatlamış bi şekilde döneceksiniz evinize

buğün çider bana randevu aldı ulun hocadan size söylemeyi unuttum onu.inşallah biz gidelim umuta iyice bir umutlarımızı artırıp gelicez inşallah.
eşimde çok kızıyo benim bu karamsar tavırlarıma.birde diyoki bu çoçuk olacaksada bigisayar başında olmaz diyo güldürüyo beni

esmacım prolaktin hormonu bendede geçen yıllarda yüksek çıkmıştı prolaktini yüksek olanların göğsünden süt gelirmiş ben hiç faredememiştimki hemşire sıkdı çok az bişey geldi ama canım yandıda geldi desem olucak baya bi sıkmıştı...dostinex diye bi ilaç verdi 1 ay kulandım tekrar bakdırdım değerlerime düşmüştü ve ilacı ertesi aya bırakmıştım.üzülme yani çaresi var ilaç hemen düşürüyor.ama faketedilmeseydi gebeliğe engel olan bi durummuş haberin olsun.yırttın yani ) ilaçla düşer cnm..

kız benim eşimde benden karamsar çok umutlu olma diyor bana ben sanki boşunamı bu kadar emek veriyorum tabiki umutlu olucam..şu bilgisayar başında çocuk lafına bende güldüm hepimizinm çocuğu bilgisayar mühendisi olur de sende eşine ;;;;)))))

kız benim eşimde benden karamsar çok umutlu olma diyor bana ben sanki boşunamı bu kadar emek veriyorum tabiki umutlu olucam..şu bilgisayar başında çocuk lafına bende güldüm hepimizinm çocuğu bilgisayar mühendisi olur de sende eşine ;;;;)))))

cnm vick in annesinin dualarını okudum Allah acil şifalar verir inş...

Son düzenleme:
herkese iyi geceler arkadaşlar nasılsınız ben bir kaç gündür giremiyom topiğe boya işlerim falan vardı canlarr enfalden haber varmı birde minik anneden lütfen bana yazın meraktayım

herkese iyi geceler arkadaşlar nasılsınız ben bir kaç gündür giremiyom topiğe boya işlerim falan vardı canlarr enfalden haber varmı birde minik anneden lütfen bana yazın meraktayım

kızlar neden bişeyler yazmıyosunuz enfall bu saate kadar yazmadığına göre sizce hamilemiidir belkide başı kalabalıktır omdan giremiyodur dimi yaa ben çok heycanlıyım yaaaa

kızlar tüp bebek tedavisi adetin 2 .günü baslıyor o gunden sonra her gün iğne mi doktora her gün gidiliyor mu? kac gun ıgne vuruluyor?

canım ya sana özleden cevap veremedim,mesaj sayım 100ü geçmediğinden özel mesaj atamıyormuşumneyse yakında geçer,buradan cevap vereyim ben sadece üniversitede genetiği ,özelde hormon tahlillerini yaptırdım,ilk olarak cumartesi bu tahlillerle Anadolu has.gideceğim,bakalım ona göre acıbademdede devam edbilir orada da,herşey oradaki prof. bağlı,yani tedavi sürecimde hep o ilgilenirse orada olcam yoksa maslaka gideriz,ilk etapta bu prof. görmek istedik adından çok bahsettiler,zaten hangi doktora sorsak çok iyi diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…